- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.561
Dün ne yedim :
Akşam:
Hamburger, patates kızartması, kola ( ne menü ama tam diyetlik)
Umarim gününun geri kalani istedigin gibi gecer.Bugun sabah bi pogacayla peynir bal yedim toplam 350 kalori oglen meyveyle gecistirip aksama kofte yapmayi planlgalibrum
Bende valla dun aksama kadar dayandim aksam guzel ton balikli salatami yedim sonrada koca bir dilim pasta:)) bakalim cuma ne olcak biz ayni kilodaydik senle dimiUmarim gününun geri kalani istedigin gibi gecer.
Bana gelince dun tartida 500 gr ekside olsugumi gorunce coK sevindin taki akaam saat 17 de cozutana kadar .akdam kizim durmadi dis cikiyo galiba sporda yapamadin bugunde tartida 1500 gr fazlaydim ama umutluyum cumaya artida cikmayayim yeterki
Bende valla dun aksama kadar dayandim aksam guzel ton balikli salatami yedim sonrada koca bir dilim pasta:)) bakalim cuma ne olcak biz ayni kilodaydik senle dimi
Ohoo bize hergün su burcu :)) dayanmam lazimmmKendimdede biraz gozlemliyordum.ama.gercekten su kozmikbakim.denen.hatun dogru diyor sanirim.dun aksam sen.pastaya dayanamadin.cunku.ay yengec burcuna yani.karbonhidratlarin 2 kat etkili.oldugu gunlerdeyiz...caninda haliyle.daha cok.seker....ya.cok ucuk.gibi.kullaga geliyor ama dikkat edin su burcu gunlerinde tatliyi canimiz bir ayri cekiyor...
Ohoo bize hergün su burcu :)) dayanmam lazimmm
Bende valla dun aksama kadar dayandim aksam guzel ton balikli salatami yedim sonrada koca bir dilim pasta:)) bakalim cuma ne olcak biz ayni kilodaydik senle dimi
Kendimdede biraz gozlemliyordum.ama.gercekten su kozmikbakim.denen.hatun dogru diyor sanirim.dun aksam sen.pastaya dayanamadin.cunku.ay yengec burcuna yani.karbonhidratlarin 2 kat etkili.oldugu gunlerdeyiz...caninda haliyle.daha cok.seker....ya.cok ucuk.gibi.kullaga geliyor ama dikkat edin su burcu gunlerinde tatliyi canimiz bir ayri cekiyor...
ay neguldum bende balik burcuyum esim yengec daha dun eve elinde tatliyla geldi...dusunun halimi bide utanmadan sofrada oönümden eknegi aliyor aksana tatliyla geliyor nolcak benim halim....aynen canım bize hergün su burcu. benim bu olay süreklilik arz ediyo demekkiş su burcu bana çalışıyor
Yok buldum simdi sayacı olan varmis siparis edicem bakalım:)anathema8 ip bulamadim diyordun...o zaman merdiven in cik her gün 20-30 dakkika
Yaa benimkide öyle kendine kilolu ama aksam cipsler cerezler havada ucusuyo cok sinirleniyorumay neguldum bende balik burcuyum esim yengec daha dun eve elinde tatliyla geldi...dusunun halimi bide utanmadan sofrada oönümden eknegi aliyor aksana tatliyla geliyor nolcak benim halim....
Benim bu aksam ac yatmam lazimj
mevlut vardida dunde gun vardi tadimlik yemeye calistim ama bilmiyorum artikYok buldum simdi sayacı olan varmis siparis edicem bakalım:)
Yaa benimkide öyle kendine kilolu ama aksam cipsler cerezler havada ucusuyo cok sinirleniyorum
Neden yinemi kacamak yoksa:)
Umarim gününun geri kalani istedigin gibi gecer.
Bana gelince dun tartida 500 gr ekside olsugumi gorunce coK sevindin taki akaam saat 17 de cozutana kadar .akdam kizim durmadi dis cikiyo galiba sporda yapamadin bugunde tartida 1500 gr fazlaydim ama umutluyum cumaya artida cikmayayim yeterki
Kendimdede biraz gozlemliyordum.ama.gercekten su kozmikbakim.denen.hatun dogru diyor sanirim.dun aksam sen.pastaya dayanamadin.cunku.ay yengec burcuna yani.karbonhidratlarin 2 kat etkili.oldugu gunlerdeyiz...caninda haliyle.daha cok.seker....ya.cok ucuk.gibi.kullaga geliyor ama dikkat edin su burcu gunlerinde tatliyi canimiz bir ayri cekiyor...
Benim bu aksam ac yatmam lazimj
Bu burç yorumlarına bayıldım,yani bütün suç bende değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?