Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öğle arasına girmişken dünü anlatayım size;
dün doktora gittim. benim normalde insilün direncim var ve ilaç kullanıyorum (tabi aklıma geldikçe). doktora tahlil yaptırmak istediğimi söyledim ne durumda diye bakayım diye. adam beni bi haşladı. neymiş ben ne kadar hasta olmaya meraklıymışım, böyle şeyleri nerden uyduruyormuşum.... ya diyorum ben daha önce tahlil yaptırdım ve bunu bana söyleyen doktor. neymiş beni kandırmış o doktor. ya diyorum farklı farklı doktorlara gittim hepsi mi beni kandırdı diyorum senden çıkar sağlıyolar diyo ne alaka dedim ya. sen hasta olmaya amma meraklısın dedi salak adam. sinirim tepeme çıktı. yoo dedim keşke öyle bişey olmasa bende ilaç kullanmasam zaten unutuyortum en azından iyiyim derim kullanmam hiç de meraklı degilim dedim. senin yaşıun kaç ki bana gelmiş insilün direncim var diyosun dedi. dedim yaşla ne alaka hem kiloluyum hemde ben uydurmadım bunu söyleyen de doktor sonuçta... neyse sonra iyice beni kendi çapında aşağılayıp azarladıktan sonra tokluk açlık şekerine baktır dedi çıktım. tabi baktırmadım. bi daha ölsem gitmem o salak adama. bişey bilmiyo bide bilenlere dil uzatıyo. dün sinirden kafayı yiyecektim. eve gittim uyudum aklıma geldikçe sinirim tepeme daha çıkıyo

Bugun sabah bi pogacayla peynir bal yedim toplam 350 kalori oglen meyveyle gecistirip aksama kofte yapmayi planlgalibrum
Umarim gününun geri kalani istedigin gibi gecer.
Bana gelince dun tartida 500 gr ekside olsugumi gorunce coK sevindin taki akaam saat 17 de cozutana kadar .akdam kizim durmadi dis cikiyo galiba sporda yapamadin bugunde tartida 1500 gr fazlaydim ama umutluyum cumaya artida cikmayayim yeterki

Bende valla dun aksama kadar dayandim aksam guzel ton balikli salatami yedim sonrada koca bir dilim pasta:)) bakalim cuma ne olcak biz ayni kilodaydik senle dimi

Bende valla dun aksama kadar dayandim aksam guzel ton balikli salatami yedim sonrada koca bir dilim pasta:)) bakalim cuma ne olcak biz ayni kilodaydik senle dimi

Kendimdede biraz gozlemliyordum.ama.gercekten su kozmikbakim.denen.hatun dogru diyor sanirim.dun aksam sen.pastaya dayanamadin.cunku.ay yengec burcuna yani.karbonhidratlarin 2 kat etkili.oldugu gunlerdeyiz...caninda haliyle.daha cok.seker....ya.cok ucuk.gibi.kullaga geliyor ama dikkat edin su burcu gunlerinde tatliyi canimiz bir ayri cekiyor...

Ohoo bize hergün su burcu :)) dayanmam lazimmm

illahi güldürdünüz ya benim icin tatliya dayanmak o kadar zor degilde....sorun veriyorum diyelim kiloyu....sonra diyorum aman su kadar gitti kendimi ödüllendireyim diye tatliya sariyorum:18::18: sonra pisman oluyorum..ama cikolata chips caninin cektigi yenilmis yutulmus el fatiha oluyor bu kötü huyu biraksam bozmasam yani 2-3 hafta sonra. incecik olucamda iste...ha birde insanin odasinda yiyip yiyp kilo almayan kardesi ha bire sekerli yagli agir seyler tikininca siz hesaplayin her gün bir ayri savas

Suana kadar tükettiklerim hazir girmisken yazayim

Sabah: 1 haslanmis yumurta,tuzsuz peynir(suda bekletince tuzu cikiyor), zeytin,2-3 ceviz,1/2 dilim esmer ekmek, 1 cay kasigi sekersiz yapilmis has pekmez yaninda yaklaisk 2-3 su bardagi ilik su

Simdiye kadar sabah kahvaltisinin üstüne 1 litre su ictim. 1elma+7-8 findik, !kuru incir tükettim (tanesinin kalorisi 48 mis ) fazlada acikmadigim icin 1 tanede kalsin bugünlük dedim.

Son düzenleme:
anathema8 ip bulamadim diyordun...o zaman merdiven in cik her gün 20-30 dakkika

Son düzenleme:

aynen canım bize hergün su burcu. benim bu olay süreklilik arz ediyo demekkiş su burcu bana çalışıyor
ay neguldum bende balik burcuyum esim yengec daha dun eve elinde tatliyla geldi...dusunun halimi bide utanmadan sofrada oönümden eknegi aliyor aksana tatliyla geliyor nolcak benim halim....

anathema8 ip bulamadim diyordun...o zaman merdiven in cik her gün 20-30 dakkika
Yok buldum simdi sayacı olan varmis siparis edicem bakalım:)

ay neguldum bende balik burcuyum esim yengec daha dun eve elinde tatliyla geldi...dusunun halimi bide utanmadan sofrada oönümden eknegi aliyor aksana tatliyla geliyor nolcak benim halim....
Yaa benimkide öyle kendine kilolu ama aksam cipsler cerezler havada ucusuyo cok sinirleniyorum

Benim bu aksam ac yatmam lazimj

Neden yinemi kacamak yoksa:)

Sabah : 1 adet peyniri börek ( küçücük)
1 haşlanmış yumurta
2 kepek ekmek

Öğle : 3/4 Beyt'i ( kalorisi çok yüksekmiş tövbeliyim bir daha yemem)

Akşam. : 1/2 fırın patates
Salata

7 den önce : 75 gr yalancı cezerye

Çok da iyi gitmedi 1200 kalori aldım ama geçen haftalara göre kendime daha zor hakim oluyorum.ne yapmam lazım ne olur bana yardım edin.bu hafta işte o desteğe ve motivasyona ihtiyacım olan zaman.

İşte benim hafta sonundan beri Halim bu

Ara ara oluyor öyle,Perşembe akşamı aç yat.cuma sabaha ekside kalkma oranın çok yüksek.aç yat derken 7 den sonra kaçamak yok.

Duyduğum en g
Benim bu aksam ac yatmam lazimj

Bu burç yorumlarına bayıldım,yani bütün suç bende değil :)

kendi burcunuz degil canim ay suan yengec burcunda...

17 Aralık Ay yengeç burcunda 20:17 -- DOLUNAY 11:29 İKİZLER-YAY
18 Aralık
19 Aralık
20 Aralık Ay aslan burcunda 08:47

google ay burc takvimi yazin ilk linkten bunu buldum... onu demek istedim..yoksa kendi dogdunuz gün/aydaki burcla ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…