Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana gore cokda kotu degil hem saat 19 dan iyibaren yeme ivmeyi kesmissin.

Bu burç yorumlarına bayıldım,yani bütün suç bende değil :)

eee biz simdi kilo vetemedik diye kimi suclicaZ ne guzel gunah kecimizi bulmustuk

merhaba bayanlar,
kusura bakmayın bu hafta nerdeyse hiç giremedim. kızım çok hasta oldu bronşit olmuş geçen cumadan beri onla uğraşıyorum cumartesi hep hastanedeydik sonra eve buhar makinesi aldık günde 6defa yüzüne maske takıp ilaçlı hava veriyoruz biraz zor oluyo başında beklemek gerekiyor. normalde bu hafta bitecekti deneme haftam sanırım ama kaptanımızdan özel ricam 2hafta uzatabilir mi şu çocuğum tamamen iyi olsun öyle girim takıma.

Dünkü menüm:

Sabah:
1 yemek kaşığı sarımsak turşusu, 2 bardak su

Kahvaltı öncesi:
1 yeşil elma

Kahvaltı:
1 dilim peynir, 1 kase bol kimyonlu haşlanmış nohut, 1 omega3.

Ara:
Calcium D3 1 tablet 1 kupa sud eritildi içildi

Öğle:
2 çöp şiş tavuk,2 kaşık nohutlu pirinç pilavı,bol kaşarlı fırın makarna, mantar güveç (tabak hazırladım lokantada hepsi tabağımdaydı azar azar) 3 süsbiberi turşusu, 2 çatal salata, turp.

Ara:
1 portakal, kurabiye

Akşam öncesi:
1 yemek kaşığı sarımsak turşusu

Akşam:
Nohutlu bol limonlu pırasa(1 porsiyonu bitiremedim) yeşil soğan,kuzu kulağı, roka.

Kitap: Yaratılış sırrı/ Tom Knox

Su: 1,5 litre

Spor: 20 dk yürüyüş

Şaka gibiymiş canım yaa, bir an sonuna doğru dr. kameraya el salla dicek diye bekledim ama olmadı

Bir su burcu grubundan olarak tatlı çocuğuyum bennn

ay neguldum bende balik burcuyum esim yengec daha dun eve elinde tatliyla geldi...dusunun halimi bide utanmadan sofrada oönümden eknegi aliyor aksana tatliyla geliyor nolcak benim halim....
Akşam 7 den sonra yenmicek, hem vicdanen hemde bedenen raahat uyunacak..
Benim bu aksam ac yatmam lazimj
Yatıldımı peki
Tatlım 7 sonrası yiyeceklerden uzak duruyorsan problem yok..
Bu burç yorumlarına bayıldım,yani bütün suç bende değil :)

Kesinliklee

Geçmiş olsun canım prensesie Allah acil şifalar versin inş.
Tamam canım senin süreyi uzatıyorum
Günaydın herkese bol kalorisiz bir gün olsun insallah
Günaydın..Amiin inş.

çok geçmiş olsun canım benim. Allah acil şifa versin

kızlar dün akşam arkadaşımda kaldım o yüzden dün yazamadım.

sabah
yogurt karışımı
1 haşlanmış yumurta

ara
melisalı yeşil çay

öğle
yogurt karılşımı
2 yk karabugday
yogurt

ara,
sade türk kahvesi

sonraaa spora gittim 700 kal spor yaptım 200 twist 100 mekik 30 al karın 200 sırt egzersizi yaptım
eve geldim bugün için çorba hazırlayım dedim
tabiiii ben çorbanın tadına bakayım derken 1 kase içmiş bulundum.hemde saat 22.00 offff kendi kendime dedim madem çorba içtin sahur yapmış oldun bugün oruç ol. tabi pişmanlığım hala geçmedi ama napayım

sonra arkadaşıma gittim kekler pişmaniye çikolatalı bisküviler offf yok yok çerev felan ammmaaaa ben o kadar ısrara ragmen ucundan bile almadım
son olarak 3,5 litre su ve 1 damla sakızlı sade türk kahvesiyle geceyi kapattım. yarından çok korkuyorumm

canım benimm çok kötü degil ama birden iyi olamaz ki canım.zamanla olacak. hergünün bir önceki günden iyi olması için çabalayacaz.bende zorlanıyorum zor gidiyo. helede çevrede arkadaş felan olunca zor. akşam gezmelerimi iyice azalttım ama yine de yoldan çıkarmaya çalışan çok tabi bende buna yatkın olunca zorluk daha artıyo. sen sıkma canını burda hep beraber başaracağız

cok gecmis olsun...

gecmis olsun..ins cabuk iyilesir

hadi şimdiki halime de bi bakın ben baktıkça moralim bozuluyor valla...bu da benim çok hasta olan ufaklık...

yorumlarınızı bekliyorum...

hadi şimdiki halime de bi bakın ben baktıkça moralim bozuluyor valla...bu da benim çok hasta olan ufaklık...
Eki Görüntüle 901549

Yorumlarınızı bekliyorum...
Seni en iyi anlayanlardan biride benim...ben 55 kilodan 78 kiloya ciktim 2 hamilelik gecirdim sistim yedim yedikce daha cok sistim balon oldumAma insalllah tekrar eski gunlere donucez hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…