- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.581
bana gore cokda kotu degil hem saat 19 dan iyibaren yeme ivmeyi kesmissin.Sabah : 1 adet peyniri börek ( küçücük)
1 haşlanmış yumurta
2 kepek ekmek
Öğle : 3/4 Beyt'i ( kalorisi çok yüksekmiş tövbeliyim bir daha yemem)
Akşam. : 1/2 fırın patates
Salata
7 den önce : 75 gr yalancı cezerye
Çok da iyi gitmedi1200 kalori aldım ama geçen haftalara göre kendime daha zor hakim oluyorum.ne yapmam lazım ne olur bana yardım edin.bu hafta işte o desteğe ve motivasyona ihtiyacım olan zaman.
Bu burç yorumlarına bayıldım,yani bütün suç bende değil :)
eee biz simdi kilo vetemedik diye kimi suclicaZ ne guzel gunah kecimizi bulmustukkendi burcunuz degil canim ay suan yengec burcunda...
17 Aralık Ay yengeç burcunda 20:17 -- DOLUNAY 11:29 İKİZLER-YAY
18 Aralık
19 Aralık
20 Aralık Ay aslan burcunda 08:47
google ay burc takvimi yazin ilk linkten bunu buldum...onu demek istedim..yoksa kendi dogdunuz gün/aydaki burcla ilgisi yok
Ya ben burda atlamak icin ip bulamadım
Öğle arasına girmişken dünü anlatayım size;
dün doktora gittim. benim normalde insilün direncim var ve ilaç kullanıyorum (tabi aklıma geldikçe). doktora tahlil yaptırmak istediğimi söyledim ne durumda diye bakayım diye. adam beni bi haşladı. neymiş ben ne kadar hasta olmaya meraklıymışım, böyle şeyleri nerden uyduruyormuşum.... ya diyorum ben daha önce tahlil yaptırdım ve bunu bana söyleyen doktor. neymiş beni kandırmış o doktor. ya diyorum farklı farklı doktorlara gittim hepsi mi beni kandırdı diyorum senden çıkar sağlıyolar diyo ne alaka dedim ya. sen hasta olmaya amma meraklısın dedi salak adam. sinirim tepeme çıktı. yoo dedim keşke öyle bişey olmasa bende ilaç kullanmasam zaten unutuyortum en azından iyiyim derim kullanmam hiç de meraklı degilim dedim. senin yaşıun kaç ki bana gelmiş insilün direncim var diyosun dedi. dedim yaşla ne alaka hem kiloluyum hemde ben uydurmadım bunu söyleyen de doktor sonuçta... neyse sonra iyice beni kendi çapında aşağılayıp azarladıktan sonra tokluk açlık şekerine baktır dedi çıktım. tabi baktırmadım. bi daha ölsem gitmem o salak adama. bişey bilmiyo bide bilenlere dil uzatıyo. dün sinirden kafayı yiyecektim. eve gittim uyudum aklıma geldikçe sinirim tepeme daha çıkıyo
Kendimdede biraz gozlemliyordum.ama.gercekten su kozmikbakim.denen.hatun dogru diyor sanirim.dun aksam sen.pastaya dayanamadin.cunku.ay yengec burcuna yani.karbonhidratlarin 2 kat etkili.oldugu gunlerdeyiz...caninda haliyle.daha cok.seker....ya.cok ucuk.gibi.kullaga geliyor ama dikkat edin su burcu gunlerinde tatliyi canimiz bir ayri cekiyor...
Akşam 7 den sonra yenmicek, hem vicdanen hemde bedenen raahat uyunacak..ay neguldum bende balik burcuyum esim yengec daha dun eve elinde tatliyla geldi...dusunun halimi bide utanmadan sofrada oönümden eknegi aliyor aksana tatliyla geliyor nolcak benim halim....
Yatıldımı pekiBenim bu aksam ac yatmam lazimj
Tatlım 7 sonrası yiyeceklerden uzak duruyorsan problem yok..Sabah : 1 adet peyniri börek ( küçücük)
1 haşlanmış yumurta
2 kepek ekmek
Salata
Çok da iyi gitmedi1200 kalori aldım ama geçen haftalara göre kendime daha zor hakim oluyorum.ne yapmam lazım ne olur bana yardım edin.bu hafta işte o desteğe ve motivasyona ihtiyacım olan zaman.
Bu burç yorumlarına bayıldım,yani bütün suç bende değil :)
Geçmiş olsun canım prensesie Allah acil şifalar versin inş.merhaba bayanlar,
kusura bakmayın bu hafta nerdeyse hiç giremedim. kızım çok hasta oldu bronşit olmuş geçen cumadan beri onla uğraşıyorum cumartesi hep hastanedeydik sonra eve buhar makinesi aldık günde 6defa yüzüne maske takıp ilaçlı hava veriyoruz biraz zor oluyo başında beklemek gerekiyor. normalde bu hafta bitecekti deneme haftam sanırım ama kaptanımızdan özel ricam 2hafta uzatabilir mi şu çocuğum tamamen iyi olsun öyle girim takıma.
Günaydın..Amiin inş.Günaydın herkese bol kalorisiz bir gün olsun insallah
merhaba bayanlar,
kusura bakmayın bu hafta nerdeyse hiç giremedim. kızım çok hasta oldu bronşit olmuş geçen cumadan beri onla uğraşıyorum cumartesi hep hastanedeydik sonra eve buhar makinesi aldık günde 6defa yüzüne maske takıp ilaçlı hava veriyoruz biraz zor oluyo başında beklemek gerekiyor. normalde bu hafta bitecekti deneme haftam sanırım ama kaptanımızdan özel ricam 2hafta uzatabilir mi şu çocuğum tamamen iyi olsun öyle girim takıma.
Sabah : 1 adet peyniri börek ( küçücük)
1 haşlanmış yumurta
2 kepek ekmek
Salata
cok gecmis olsun...merhaba bayanlar,
merhaba bayanlar,
Seni en iyi anlayanlardan biride benim...ben 55 kilodan 78 kiloya ciktim 2 hamilelik gecirdim sistim yedim yedikce daha cok sistim balon oldumhadi şimdiki halime de bi bakın ben baktıkça moralim bozuluyor valla...bu da benim çok hasta olan ufaklık...
Eki Görüntüle 901549
Yorumlarınızı bekliyorum...
hadi şimdiki halime de bi bakın ben baktıkça moralim bozuluyor valla...bu da benim çok hasta olan ufaklık...
Eki Görüntüle 901549
yorumlarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?