Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım şekerim ama bu bile beni rahatlattı en azından suç ortağım var :)

canım çok geçmiş olsun.bir anne için çok zor günler,biliyorum çünkü fazlasıyla yaşadım.benim oğlum 4.5 aylıkken zatürre oldu.günlerce hastanede yattık,damar yolu açılamadı ve 4 gün sonra durumu kötüye gidince kafasındaki damardan girildi vs. vs. ama geçiyor.o nebulizatör bizim evimizin en başlıca aksesuarı :) artık alıştık biz onun hastalıklarına.allah yine de sabır ve kolaylık versin.

Akşam 7 den sonra yenmicek, hem vicdanen hemde bedenen raahat uyunacak..

Yatıldımı peki

Tatlım 7 sonrası yiyeceklerden uzak duruyorsan problem yok..

Kesinliklee

yaptığım tek iyi şey buydu sanırım bu hafta 7 den sonra lokma yenmedi :)

seninle gurur duyuyorum canım.sendeki irade bende de olsa keşke.ama seni hatırlıyorum önüme bir şey gelince.artık ne kadar dur diyebilirsem.bu arada evde kullanılan twistlerden almak istiyorum bir bilgin var mı? (benim belim yokda :)

inş canım ya bu haftayı bilemem ama haftaya daha azimliyim inşaallah.

Seni en iyi anlayanlardan biride benim...ben 55 kilodan 78 kiloya ciktim 2 hamilelik gecirdim sistim yedim yedikce daha cok sistim balon oldumAma insalllah tekrar eski gunlere donucez hep beraber

hah işte bu benim hikayem.58 kilodan 83 leri gördüm 2 dopumdan sonra.ilginç olansa kızımda 9 oğlumda 6 kilo alarak doğurmam.ama emzirme süresinde bir ineğe dönüştüğüm ve bir inek gibi yediğim için sonuç bu,şimdili 10 kiloya yakını gitti.kaldı 15 kilo :)

çok yoruldum çokkkkkkk

neden şekerim?bir de iyi tarafından bakalım yarından önce iyice yormuşsun bünyeyi,yarına tartıya eksi olarak yansır umarım.

hayır ben de duruyorum duruyorum bir yazıyorum bir sayfa,ama şöyle düşünün hepinizin yazdığını tek tek okuyorum şekerler :)

Valla canım ben spor salonundaki kullanıyorum ama evdekiyle aynı yani alabilirsin işe yarar

inş canım ya bu haftayı bilemem ama haftaya daha azimliyim inşaallah.
bende bu hafta umutlu degilim önümüzdeki hafta bakacaz duruma

neden şekerim?bir de iyi tarafından bakalım yarından önce iyice yormuşsun bünyeyi,yarına tartıya eksi olarak yansır umarım.
ya yok canım baş ağrısı benim ki masabaşında efor sarfetmiyosun ki başın agrıyo. bide odada 4 kişiyiz 3 erkek bir ben bayan ve iki arkadaş çok gereksiz ve yüksek sesle konuşuyo bi yandan yogunluk bi yandan onlar çekemiyorum artık

Son düzenleme:
yaa bu kadarmi ayni olur..ilkte oglumda 9 kilo aldim kizimda 6...pes dogrusu kizimda rahatsizlandim 4 ay sut veremedim yavruma 4 . Aydan sonra iste 10 aydir emziriyorum ama emzurme doneminde millet eriyo baba noluyosa sistikce sisiyorum

Kzlar su anda elimde maydanoz var acliktan saplariyla yiyorum yemwk ywmicem daha insallah basaririm gece menumu yazarim insallah..

Kizlar bugünkü menümü yaziyim bende
Sabah
Bir poğaça
Oglen
Ceyrek tavuk döner
Aksam
Pilav ve portakalli tavuk
Ayy gidakliycam artik evde tavuk vardi mecbur dışarı cikamadim ama olsun kacamak yapmadim bugun belki pilav ama napiyim cok acikmistim 6 7 yemek kaşığı yemisimdir bakalim yarin kac cikicaz tartida cok umutlu degilim kismet:)

Iyi aksamlar kizlarr Sabah doktora git....35km uzakta o günde doktorun hasta olacagi tutsun böyle sansin :18: ama beslenmem suana kadar düzgün sayilabilir sanirim :

Bu Sabah kahvaltimdi...Pankeklerim cok güzel pismisti ayrica yazmaya üsenecegim en azindan bunun fotosu cekeyim dedim Tabak hani su pasta tabalari büyüklügünde foto yaniltmasin sakin
Ögle: 2 incir + kucuk Elma

Aksam:1 kase Corba,3 kasik bulgur pilavi, 2 tane haslanmis tavuk but yemekten sonra biraz yer fistigi tikindim

Su: 2 litreyi gecti sanirim....Spor salonuna gidicem ins aksam

Son düzenleme:
Kahvalti :yumurtaya bandigim iki lokma ekmek

Saat 15: 4yk fasulyeli patatesli bulgur pilavi
3 yk yogurt
1 elma 2 isirim havuc

Arada 1 lokma ekmek
4-5 dal maydanoz

Aksam 18:30
3yk ıspanak 2 catal sarimsakli makarna 2 sutlu nuriye

Pankeklerin tarifini banada verirmisin yarın deniyim güzel görünüyor

yaa bu kadarmi ayni olur..ilkte oglumda 9 kilo aldim kizimda 6...pes dogrusu kizimda rahatsizlandim 4 ay sut veremedim yavruma 4 . Aydan sonra iste 10 aydir emziriyorum ama emzurme doneminde millet eriyo baba noluyosa sistikce sisiyorum

Aynen canım,bende emzirmeden bir şey anlamadım,tatlının içine düştüm resmen.geceleri kalkıp tatlı yaptığımı bilirim :) sonra sonuç ortada.neyse artık vericez yavaş yavaş,değer bal böceklerime :)

Kzlar su anda elimde maydanoz var acliktan saplariyla yiyorum yemwk ywmicem daha insallah basaririm gece menumu yazarim insallah..

Çok güldüm Allah da seni güldürsün.yapabilirsin ama eminim :)

Pilav olmamış cidden.2 kaşık falan desen neyse de 6-7 kaşık nedir kuzum çok fazla olmuş.akşamlara daha dikkat etmek lazım güzel sonuçlar için :)

Kahvalti :yumurtaya bandigim iki lokma ekmek

Saat 15: 4yk fasulyeli patatesli bulgur pilavi
3 yk yogurt
1 elma 2 isirim havuc

Arada 1 lokma ekmek
4-5 dal maydanoz

Aksam 18:30
3yk ıspanak 2 catal sarimsakli makarna 2 sutlu nuriye

Canım satır sonuna kadar ne güzel menü dedimmmm ve sütü nuriyeyle patlatmışsın günü.tanesinin yaklaşık 250 kalori olduğunu biliyor musun? Akşama kadar sarfettiğin çabayı bir çırpıda heba edebilir bu aklımızı çeken kaçamaklar.

Pankeklerin tarifini banada verirmisin yarın deniyim güzel görünüyor

tskler canim taabiiki veririm ne demek

Tuzlu Pankek (dukandiyettariflerim sayfasindan)
Yaklasik: 2 yemek kasigi Yulaf Kepegi (türkiyede nerde bulabilirsin bilmiyorum, evde yoksa Esmer unda kulanabilirsin yada cekilmis Cevizde kivami baglar sanirim)

1 Yumurta
1Yemek kasigi Yogurt
1 Yemek kasigi Cökelek Peyniri
Baharatlari istedigin gibi kullan ama ben 1 er cay kasigindan biraz az toz cörekotu, pullbiber ve kekik kullaniyordum...baharatlarim bol oldugu icin ayrica peynirde mevcut icinde hiccc tuza gerek yok...fazla tuzlu yememeye calisiyorum zaten

Tatli pankek tarifimde var protein tozlu ama bir ara yaparsam yine fotosunu yüklerim tarifiyle birlikte

Arkadaslar görsel olarak güzel durup lezzetli saglikli tariflerinizi foto yapin paylasalim...yeni tarifler ögrenmis oluruz...hep ayni seyler insan SIKIlabiliyor degisik tarifler hem motive ediyor...damagi simartiyor diyete devam etmesi daha kolay oluyor

sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek

Öğle : 2 kaşık domatesi makarna
5 köfte
Salata

Akşam : 75 gr BARBUN
1 dilim kepek ekmek
Salata

1 adet kurabiye ( arkadaşımın oğlunun doğum günü için yaptım,tadına bakma amaçlı :)

2,5 tl su

Süpersin cok dengede olmus bence birde Sporu yaptimi tmmdir

Var evde yulaf kepegi dukan diyeti yapmıştım bende onda zorunlu ya hergün teşekkürler:)

offff bu menü yüz karası ama yazacam

iftar
yogurt karışımı

akşam 6 da
2 kuru kayısı
yarım havuç
7-8 badem

yarım saat sonra
büyük bi tabak karabugday,nohut ve fasülyeli yogurt çorbası (kendim uydurdum)

akşam 8,30 da
4 bulgurlu lahana sarma
2 (kivi büyüklüğünde) ev poçası
150-200 gr civarı kabak tatlısı

((
2 litre su spor yok. yarın tartıda fazla çıkmazsam mucize (

arkadaslar daha iyi yorumlayacaklardir bence cok degil heleki benim menuden sonra...sadece saat konusunda sikinti var bence

Süpersin cok dengede olmus bence birde Sporu yaptimi tmmdir

Maalesef spor yok canım, çocukları uyutunca ancak biraz oturup dinleniyorum.başka da vaktim kalmıyor

Canım sen hafta içi o kadar sıkı tuttun ki sonunda bünye bir süre sonra istiyor canım ya.ama hafta içi çalışmaların iyi sonuç verecek bence yarına da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…