- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.601
kendi burcunuz degil canim ay suan yengec burcunda...
17 Aralık Ay yengeç burcunda 20:17 -- DOLUNAY 11:29 İKİZLER-YAY
18 Aralık
19 Aralık
20 Aralık Ay aslan burcunda 08:47
google ay burc takvimi yazin ilk linkten bunu buldum...onu demek istedim..yoksa kendi dogdunuz gün/aydaki burcla ilgisi yok
anladım şekerim ama bu bile beni rahatlattı en azından suç ortağım var :)
merhaba bayanlar,
kusura bakmayın bu hafta nerdeyse hiç giremedim. kızım çok hasta oldu bronşit olmuş geçen cumadan beri onla uğraşıyorum cumartesi hep hastanedeydik sonra eve buhar makinesi aldık günde 6defa yüzüne maske takıp ilaçlı hava veriyoruz biraz zor oluyo başında beklemek gerekiyor. normalde bu hafta bitecekti deneme haftam sanırım ama kaptanımızdan özel ricam 2hafta uzatabilir mi şu çocuğum tamamen iyi olsun öyle girim takıma.
canım çok geçmiş olsun.bir anne için çok zor günler,biliyorum çünkü fazlasıyla yaşadım.benim oğlum 4.5 aylıkken zatürre oldu.günlerce hastanede yattık,damar yolu açılamadı ve 4 gün sonra durumu kötüye gidince kafasındaki damardan girildi vs. vs. ama geçiyor.o nebulizatör bizim evimizin en başlıca aksesuarı :) artık alıştık biz onun hastalıklarına.allah yine de sabır ve kolaylık versin.
Akşam 7 den sonra yenmicek, hem vicdanen hemde bedenen raahat uyunacak..
Yatıldımı peki
Tatlım 7 sonrası yiyeceklerden uzak duruyorsan problem yok..
Kesinliklee
yaptığım tek iyi şey buydu sanırım bu hafta 7 den sonra lokma yenmedi :)
kızlar dün akşam arkadaşımda kaldım o yüzden dün yazamadım.
sabah
yogurt karışımı
1 haşlanmış yumurta
ara
melisalı yeşil çay
öğle
yogurt karılşımı
2 yk karabugday
yogurt
ara,
sade türk kahvesi
sonraaa spora gittim 700 kal spor yaptım 200 twist 100 mekik 30 al karın 200 sırt egzersizi yaptım
eve geldim bugün için çorba hazırlayım dedim
tabiiii ben çorbanın tadına bakayım derken 1 kase içmiş bulundum.hemde saat 22.00 offff kendi kendime dedim madem çorba içtin sahur yapmış oldun bugün oruç ol. tabi pişmanlığım hala geçmedi ama napayım
sonra arkadaşıma gittim kekler pişmaniye çikolatalı bisküviler offf yok yok çerev felan ammmaaaa ben o kadar ısrara ragmen ucundan bile almadım
son olarak 3,5 litre su ve 1 damla sakızlı sade türk kahvesiyle geceyi kapattım. yarından çok korkuyorumm
seninle gurur duyuyorum canım.sendeki irade bende de olsa keşke.ama seni hatırlıyorum önüme bir şey gelince.artık ne kadar dur diyebilirsem.bu arada evde kullanılan twistlerden almak istiyorum bir bilgin var mı? (benim belim yokda :)
canım benimm çok kötü degil ama birden iyi olamaz ki canım.zamanla olacak. hergünün bir önceki günden iyi olması için çabalayacaz.bende zorlanıyorum zor gidiyo. helede çevrede arkadaş felan olunca zor. akşam gezmelerimi iyice azalttım ama yine de yoldan çıkarmaya çalışan çok tabi bende buna yatkın olunca zorluk daha artıyo. sen sıkma canını burda hep beraber başaracağız
inş canım ya bu haftayı bilemem ama haftaya daha azimliyim inşaallah.
Seni en iyi anlayanlardan biride benim...ben 55 kilodan 78 kiloya ciktim 2 hamilelik gecirdim sistim yedim yedikce daha cok sistim balon oldumAma insalllah tekrar eski gunlere donucez hep beraber
hah işte bu benim hikayem.58 kilodan 83 leri gördüm 2 dopumdan sonra.ilginç olansa kızımda 9 oğlumda 6 kilo alarak doğurmam.ama emzirme süresinde bir ineğe dönüştüğüm ve bir inek gibi yediğim için sonuç bu,şimdili 10 kiloya yakını gitti.kaldı 15 kilo :)
çok yoruldum çokkkkkkk
neden şekerim?bir de iyi tarafından bakalım yarından önce iyice yormuşsun bünyeyi,yarına tartıya eksi olarak yansır umarım.