- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.621
veeeeeeeee gelsin sonuçlar....
o kadar kaçamağa rağmen yine de kilo vermişim,ama ben biliyorum sebebini 7 den sonra yememek.
ve sonuç;
73,6 / 73,1 / 0,67 %
güldürmese de öldürmedide.inşaallah haftaya daha iyi sonuçlar alırız
valla ben dikkat ettim o kadar 2 gece yemem bana mal oldu. bu arada aynı kilo vermişiz seninle yine yarımşar kilo
eeee bu kadar saçma bi haftaya bu kadar saçma bi sonuç
umutincisi( 81,5 / 81 0,5 / 0,61%)
Ben bu hafta listeye giricekmiyim girceksem hesaplamayi nasil yapacağımı ogreyebilirmisiniz
evet canım kader ortağıyız :)
öyle deme mesele grafiğin yönünün hep aşağıyı göstermesi.bu bizi motive etmeli,kaldı ki diyetin ilk haftaalrındaki hızlı kilo kaybı zaten diğer haftalarda görülmez.haftaya yapabilirsen :) daha sıkı tutalım en az 1 kilo verelim bari.
Ben anlayamadim acaba bu dogru mu:776.6-76.2=400gr 4/2=2 :44:[QU0.9=umutincisi;33180771]canım girecekmin kaptanımız öyle demiş
şimdi aşagıda yazacam adım adım yaparsın
buraya ilk başlangıç kilon - bu sabahki kilon = fark
fark / 2= sonuç( bunu yeni olduğun için yapıyorsun. bundan sonraki haftalarda bu adımı yapmayacaksın )
sonuç/buraya ilk başlangıç kilon = yeni sonuç
yenisonuç *100 = yüzde oranın
umarım düzgün anlatmışımdır
87.3/86.4/0.51
Bererebildim sanirim:)
BLUEmoon2009
yoo ben biliyorum bu hafta bildirim yspmicam sadece ogrenme amacli sordum..yinede sen yada baska bir arkadas ogretirse sevinirimcanım sen bu hafta listede yoksun galiba ben yine sana anlatayım ama senin hesaplama haftaya olacak anladığım kadarı ile:)
Ben anlayamadim acaba bu dogru mu:776.6-76.2=400gr 4/2=2 :44:
Buda listeye girince ileriki haftalarda:76.2/76.6=0.9
Y% 0.9 yardimci olun lutfen
Gecen hafta cok.bozmustumdarti gecen cuma 70,3 gostermisti...sayenizde motive oldum..degerlerim.soyle 70,3/68,7/1,14% ins.
Sabah: 1,5 muz ,1 bardak sut,7-8 findik,2 hurma
Oglen:1kivi ve tatli pankek tum gun.okuldayim mecbur evden.birsey hazirlayip gittim derken derse gec.kaldimhayirli cumalar diler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?