- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.661
Merhabalar:) yeni katıldım aranıza:) boyum 1.58 kilom 81.8 23 yaşındayım
bugün bütün iş yeri bana işkence için çalışıyor resmen.. başkanın dogum günü top tatlılardan yapmış bisküvil kabaklı... arkadaş çikolata keke kurabiye getirdi amaaa ben sadece 1 tane bisküvili kabaklı top tatlıdan yedim. o kadardan da bişey olmaz herhalde
hoşgeldin canım
Kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim cansu ve anatema**14. TAKIM 340. ETAP
Rform( 73,6 / 73.1/ 0,5 / 0.67%)
umutincisi( 81,5 / 81 / 0,5 / 0.61%)
cansutr (yeniyim / 6buralarda / 1.14%)
anathema8 (87,3 / 86,4 / 0,9 / 0.51%)
14. TAKIM ORTALAMASI : %
kaptan ben kendi çapımda listemizi hazırladımhedef arkadaşımıza yardım olsun ama grubun yüzdesini almayı bilmediğim için o kısmı boş bıraktım:44:
Tamamdir Sagol canim..canım sen geçen haftaki ve bu haftaki kilonu yaz ben öğretirim sana
ne yasiyozki zaten su icsem yariyo.bende a grubuyum...kızlar kan gurubuna göre beslenme dişye bi yazı okudum. A gurubu olanlar için söylüyorum biz yaşamayalım
hosgeldin canim bende yeniyMerhabalar:) yeni katıldım aranıza:) boyum 1.58 kilom 81.8 23 yaşındayım
Kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim cansu ve anatema
Size ayrica bravo.....mmaaşAllah
Tamamdir Sagol canim..
ne yasiyozki zaten su icsem yariyo.bende a grubuyum...
hosgeldin canim bende yeniy
Hosgeldin:)Merhabalar:) yeni katıldım aranıza:) boyum 1.58 kilom 81.8 23 yaşındayım
Bravo valla sanabugün bütün iş yeri bana işkence için çalışıyor resmen.. başkanın dogum günü top tatlılardan yapmış bisküvil kabaklı... arkadaş çikolata keke kurabiye getirdi amaaa ben sadece 1 tane bisküvili kabaklı top tatlıdan yedim. o kadardan da bişey olmaz herhalde
Kizlaarr merhaba nasilsinizzz?
Dogru durust paylasimda bulunamadigim icin ozur dilerim oncelikle.Bu hafta sinav haftamdi, uzerine bir de netimiz kesildi simdi telden yaziyorum. Telefon ekranim cok buyuk olmadigi icin gecmisi okumam da cok zor oluyor.Netim acilinca daha cok girebilecegim insallah.Bugun yarin duzelir diye umit ediyorum.
Bugunku menumu yazayim;
Sabah(10:45)
1dilim ekmek,
1 kk koy peyniri,
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Cay
Oglen(13:45)
2 yumurtali salata
Yogurt
Ara(15:30)
1 kuru kayisi
3 badem
Aksam(18:45)
3 pacanga,1ispanakli borek
Cay
Ara(19:30)
Ulker fistikli cikolata hem de buyuk kare olanindan.
Su; 1litre
Spor;1 saat yuruyus+egzersiz
Boyle bir menu sundugum icin cok utaniyorum. Neden boyle bilmiyorum nefsime hakim olamiyorum.
Hosgeldin:)
Bravo valla sana
Canım yavas yavas azaltmayi dene ben bugun bi tane probis yiyim dedim bi baktim 400 kalori vazgeçtim
Rform arkadaşım teşekr ederim hoşbulduj :)
evet çok iş düşüyor bana ama zamanım var gi-di-cek bu kilolar
yarın erkek tarafı geliyor tanışmaya yemek yapıyorum ama inanır msnz stresten 1 gram canım çekmiyor
düğün stresinde verilen kiloları anlıyorum şimdi
Kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim cansu ve anatema
Size ayrica bravo.....mmaaşAllah
Tamamdir Sagol canim..
tskler canim insani fena motive ediyorsunuz iyiki varsiniz
süpersin şekerim,mesele bozsan da pes etmemen.
ins artik pes etmiycem sonra sil basta oluyor yok SIKildim artik..kilo ver al...söyle bir metamorfoz gecireyim görentaniyamazsin filan ayyy ins olur
Sabah +Ögle Menümü yazmistim
Aksam: 1 Kase Corba+ 1 Lahmacun bol salata ile Dürüm misali
bunlari tikindim ama sonra pisi pisi spora gittimGeldim...Bugün bayagi proteinli beslendigim icin birde protein icecegi ictim spor cikisi + calcium tabletti suda eriyenler var ya ondan ictim...azcikda Yer fistigi tikindim pc basinda olmasaydi iyiydi ama 1 saat daha ayaktayim sanirim umarim 15 tane ancaydi aslinda :26: neyse
Su: rahat 2,5 litre oldu bugün
kızlar merhaba takımınıza bende gelmek istiyorum
çalışıyorum
adım emine 2 tane kızım var
34 yaşındayım
170 cm boyundayım
91.5 kiloyum
kızlar merhaba takımınıza bende gelmek istiyorum
çalışıyorum
adım emine 2 tane kızım var
34 yaşındayım
170 cm boyundayım
91.5 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?