Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14. TAKIM 340. ETAP **

Rform( 73,6 / 73.1 / 0,5 / 0,68%)
umutincisi( 81,5 / 81 / 0,5 / 0,61%)
cansutr( 70,3 / 68,7 / 1,6 / 2,27% / 1,14%) yeni üye hedef:50
anathema8( 87,3 / 86,4 / 0,9 / 1,03% / 0,52%) yeni üye, hedef:75

14. TAKIM ORTALAMASI : 0,74%

merhabalar takıma şimdi katıldım çok sevindim aldığınız için :) boyum 1.64 / yaşım 22 / son 4 yıldır genelde olduğum kilo 65
5gün önce 76 kilo çıktım sabah, bugün ise 74.9 çıktım

haziranda mezuniyetim ve nişanım var o yzden bu son diyetim olsun istiyorum ve bu istikrarımı kaybetmek istemiyorum azar azar ama kalıcı vermek istiyorum umarım buradan 55 kilo civarı mezun olurum

hoşgeldin canım desene yaza çıtır bir gelin adayı olacaksın :) o zaman bundan sonra düzenli menülerini yazıyor ve bol paylaşımda bulunuyorsun. şimdiden başarılar tatlım :)

Kızlar bundan sonra her hafta sırayla liste nöbetçisi oluyor ve listeyi hazırlayıp paylaşıma götürüyor.Haftaya nöbetç,i Rform arkadaşımız haberiniz olsun..

Hoşgeldin canım

hoşgeldin canım desene yaza çıtır bir gelin adayı olacaksın :) o zaman bundan sonra düzenli menülerini yazıyor ve bol paylaşımda bulunuyorsun. şimdiden başarılar tatlım :)

inş. canım bir kızın en son isteyeceği şeydir sanırım mezuniyet nişan ve düğünde kilolu olmak istediği elbiseyi giyememek :18:
o yüzden dua ediyorum bu diyet benim için son olsunn diye.

menülerimi toptan mı yazayım yani akşam hepsinimi yazayım yoksa girdikçe sabah öğle yazayım mı ?

Hosgeldin:) hep beraber yaza incecik gircez insallah

walla canım o senin bilecegin şey ama ben akşam toptan yazıyorum. yaptıgım sporu içtiğim suyu ve menümü toptan yazıyorum

walla canım o senin bilecegin şey ama ben akşam toptan yazıyorum. yaptıgım sporu içtiğim suyu ve menümü toptan yazıyorum

tamam o zaman bende toptan yazayım fazla kalabalık etmeyeyim mekanı :)
yanlız cumartsi giremeyebilirim nete kayınvalidem ve annemle geliyor benim eve belki sözüm kesilir

tamam o zaman bende toptan yazayım fazla kalabalık etmeyeyim mekanı :)
yanlız cumartsi giremeyebilirim nete kayınvalidem ve annemle geliyor benim eve belki sözüm kesilir

hadi bakalım. yok gün içinde bolpaylaşımda bulun sen . kalabalık iyidir menünü akşam yazarsın ama buralarda ol cxanlandıralım bu grubu

tmm o zman şöle yapalım ;

kendisi crıstal renn isimli manken ,çocukluğunda aşırı zayıfmış anoreksiye hastalığındaymış. kilo alayım derken bu hale gelmiş ve yıllarca büyük beden manken olmuş. diyet listesini bilmiyorum ama bizimkilerden farklı değildir tabi ki diyet + sporla = sonuç
yüz tipinden tutun fiziğine kadar çok güzel olmuş :)

gaza geliriz diye paylaşıyorum belki görmüşsünüzdür

süpersin şekerim,mesele bozsan da pes etmemen.

hoşgeldin,hepimizin olduğu gibi seninde bir hedefin var ve sen hedefini bir de törenlerle taçlandıracakmışsın.çok iş düşüyor sana :)

Kızlar bundan sonra her hafta sırayla liste nöbetçisi oluyor ve listeyi hazırlayıp paylaşıma götürüyor.Haftaya nöbetç,i Rform arkadaşımız haberiniz olsun..

ne hoşşşşşşşş listeyi hazırlayayımda haftaya kimler listede olacak bana bir bilgi verebilirseniz.bir de paylaşıma nereye götürüyorum onu anlayamadım

genelde akşam toptan yazıypruz canım,ama onun dışında gün içerisinde vur patlasın çal oynasın :) ne kadar paylaşım o kadar neşe

kızlar kan gurubuna göre beslenme dişye bi yazı okudum. A gurubu olanlar için söylüyorum biz yaşamayalım

o grubunun ki neymiş?

Rform arkadaşım teşekr ederim hoşbulduj :)
evet çok iş düşüyor bana ama zamanım var gi-di-cek bu kilolar
yarın erkek tarafı geliyor tanışmaya yemek yapıyorum ama inanır msnz stresten 1 gram canım çekmiyor
düğün stresinde verilen kiloları anlıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…