- 8 Ağustos 2008
- 36.425
- 47.549
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.641
yoo ben biliyorum bu hafta bildirim yspmicam sadece ogrenme amacli sordum..yinede sen yada baska bir arkadas ogretirse sevinirim
merhabalar takıma şimdi katıldım çok sevindim aldığınız için :) boyum 1.64 / yaşım 22 / son 4 yıldır genelde olduğum kilo 65
5gün önce 76 kilo çıktım sabah, bugün ise 74.9 çıktım
haziranda mezuniyetim ve nişanım var o yzden bu son diyetim olsun istiyorum ve bu istikrarımı kaybetmek istemiyorum azar azar ama kalıcı vermek istiyorum umarım buradan 55 kilo civarı mezun olurum
merhabalar takıma şimdi katıldım çok sevindim aldığınız için :) boyum 1.64 / yaşım 22 / son 4 yıldır genelde olduğum kilo 65
haziranda mezuniyetim ve nişanım var o yzden bu son diyetim olsun istiyorum ve bu istikrarımı kaybetmek istemiyorum azar azar ama kalıcı vermek istiyorum umarım buradan 55 kilo civarı mezun olurum
Kızlar bundan sonra her hafta sırayla liste nöbetçisi oluyor ve listeyi hazırlayıp paylaşıma götürüyor.Haftaya nöbetç,i Rform arkadaşımız haberiniz olsun..
hoşgeldin canım desene yaza çıtır bir gelin adayı olacaksın :) o zaman bundan sonra düzenli menülerini yazıyor ve bol paylaşımda bulunuyorsun. şimdiden başarılar tatlım :)
Hosgeldin:) hep beraber yaza incecik gircez insallah
inş. canımbir kızın en son isteyeceği şeydir sanırım mezuniyet nişan ve düğünde kilolu olmak istediği elbiseyi giyememek :18:
o yüzden dua ediyorum bu diyet benim için son olsunn diye.
menülerimi toptan mı yazayım yani akşam hepsinimi yazayım yoksa girdikçe sabah öğle yazayım mı ?
walla canım o senin bilecegin şey ama ben akşam toptan yazıyorum. yaptıgım sporu içtiğim suyu ve menümü toptan yazıyorum
tamam o zaman bende toptan yazayım fazla kalabalık etmeyeyim mekanı :)
yanlız cumartsi giremeyebilirim nete kayınvalidem ve annemle geliyor benim eve belki sözüm kesilir
Gecen hafta cok.bozmustumdarti gecen cuma 70,3 gostermisti...sayenizde motive oldum..degerlerim.soyle 70,3/68,7/1,14% ins.
Sabah: 1,5 muz ,1 bardak sut,7-8 findik,2 hurma
Oglen:1kivi ve tatli pankek tum gun.okuldayim mecbur evden.birsey hazirlayip gittim derken derse gec.kaldimhayirli cumalar diler :)
Kızlar bundan sonra her hafta sırayla liste nöbetçisi oluyor ve listeyi hazırlayıp paylaşıma götürüyor.Haftaya nöbetç,i Rform arkadaşımız haberiniz olsun..
inş. canımbir kızın en son isteyeceği şeydir sanırım mezuniyet nişan ve düğünde kilolu olmak istediği elbiseyi giyememek :18:
o yüzden dua ediyorum bu diyet benim için son olsunn diye.
menülerimi toptan mı yazayım yani akşam hepsinimi yazayım yoksa girdikçe sabah öğle yazayım mı ?
kızlar kan gurubuna göre beslenme dişye bi yazı okudum. A gurubu olanlar için söylüyorum biz yaşamayalım
o grubunun ki neymiş?
Merhabalar:) yeni katıldım aranıza:) boyum 1.58 kilom 81.8 23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?