- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.801
merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim 22 yaşında 68 kilo ve 160 boyundayım ilk hedefim 60 ikinci hedefim ise 55 kilo olmak
diyet geçmişimden kısaca bahsedeyim üniversiteye başlayana kadar yani 2009 a kadar hiç bir kilo problemim yoktu 56-57 kilo civarında başladım o sene evimizin altında fast food resturanı oluşu neticesinde 76 kiloyu baskülde gördüm.o rakamı görene kadar kilo aldığımı farketmedim bile. hemen bir diyetisyene gittim ve düzenli yürüyüşe başladım 3-4 ay arası bir zamanda 64 kiloya kadar düştüm. zaten bir daha hiç o azmi yakalayamadım. o yıl ev değiştirdik. yeni evimizin bulunduğu yer yürüyüş yapmaya uygun değildi. üniversitenin jimnastik salonuna yazılarak pilatesle tanıştım. kilo veremedim çok fazla vücudum direniyordu ama 62 kilo falan olduğum halde 38-36 beden olmuştum pilates sayesnde. o sene yaza kadar bu şekilde geçti yaz gelince pilates bitti ve yüzmeye başlaadım bu esnada da beslenmem yavaş yavaş değişmeye başladı yine hooop eski düzene. yaz boyu yüzdüğüm için kilo almadım ama ne zamanki kış geldi yüzmeyi de bıraktım başladım kilo almaya ve geçen yıl en fazla 72 ye kadar ulaştım. sonra üniversiteden bir arkadaşımın benimle alaycı bir konuşmasından dolayı yeni bir diyet denemeye karar verdim. Karatay diyeti. ilk ay 6 kilo verdim. zaten onla da kaldım. 5 ay falan devam ettim ama sürekli kaçamak yaptığım için başka kilo veremedim. aslında karatay diyeti dikkatli uygulandığında çok işe yarıyor fakat benim beslenme şeklimde yasak varsa deliyorum o yüzden yasak kelimesi bana göre değil. neyse Allahtan kısaca anlatacaktımtabi her diyetten sonra bir bocalama bir yenilmişlik hissi ve bu günlere geldik haa bu arada okul bitti işe başladım evlendim (düğünde 70 kiloydum) en büyük pişmanlığım düğünde kilolu olmam herhalde evleneli daha 2 ay oldu bu arada. geçen ay tekrar diyete başlamaya karar verdim. daha doğrusu bu sefer diyet değil sağlıklı beslenme yi benimsemek ve hayatıma geçirmek hedefim. o yüzden çok hızlı kilo vermektense az ama kalıcı kilo vermek istiyorum. cuma takımlarından birine katılmanın hedefime ulaşmakta kolaylaştırıcı olacağına karar verdim ve bu takıma eğer beni alırsanız katılmak istiyorum çok yazdım sanırım kusura bakmayın
hosgeldin aramiza
teşekkür ederim hoşbuldum şimdi sanırım iki hafta deneme sürem başlıyor her gün menü spor ve su bildirmem gerek anladığım kadarıyla ancak iki hafta sonra kilo bildirimi yapabileceğim. her gün 5 mesaj yazmak önemli. genel hatlarıyla kurallar bunlar sanırım. ayyyy çok heyecanlandım. bu grup sayesinde motivasyon bulacak ve çıtır hatunlar olacağızinanıyorum.
merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim 22 yaşında 68 kilo ve 160 boyundayım ilk hedefim 60 ikinci hedefim ise 55 kilo olmak
diyet geçmişimden kısaca bahsedeyim üniversiteye başlayana kadar yani 2009 a kadar hiç bir kilo problemim yoktu 56-57 kilo civarında başladım o sene evimizin altında fast food resturanı oluşu neticesinde 76 kiloyu baskülde gördüm.o rakamı görene kadar kilo aldığımı farketmedim bile. hemen bir diyetisyene gittim ve düzenli yürüyüşe başladım 3-4 ay arası bir zamanda 64 kiloya kadar düştüm. zaten bir daha hiç o azmi yakalayamadım. o yıl ev değiştirdik. yeni evimizin bulunduğu yer yürüyüş yapmaya uygun değildi. üniversitenin jimnastik salonuna yazılarak pilatesle tanıştım. kilo veremedim çok fazla vücudum direniyordu ama 62 kilo falan olduğum halde 38-36 beden olmuştum pilates sayesnde. o sene yaza kadar bu şekilde geçti yaz gelince pilates bitti ve yüzmeye başlaadım bu esnada da beslenmem yavaş yavaş değişmeye başladı yine hooop eski düzene. yaz boyu yüzdüğüm için kilo almadım ama ne zamanki kış geldi yüzmeyi de bıraktım başladım kilo almaya ve geçen yıl en fazla 72 ye kadar ulaştım. sonra üniversiteden bir arkadaşımın benimle alaycı bir konuşmasından dolayı yeni bir diyet denemeye karar verdim. Karatay diyeti. ilk ay 6 kilo verdim. zaten onla da kaldım. 5 ay falan devam ettim ama sürekli kaçamak yaptığım için başka kilo veremedim. aslında karatay diyeti dikkatli uygulandığında çok işe yarıyor fakat benim beslenme şeklimde yasak varsa deliyorum o yüzden yasak kelimesi bana göre değil. neyse Allahtan kısaca anlatacaktımtabi her diyetten sonra bir bocalama bir yenilmişlik hissi ve bu günlere geldik haa bu arada okul bitti işe başladım evlendim (düğünde 70 kiloydum) en büyük pişmanlığım düğünde kilolu olmam herhalde evleneli daha 2 ay oldu bu arada. geçen ay tekrar diyete başlamaya karar verdim. daha doğrusu bu sefer diyet değil sağlıklı beslenme yi benimsemek ve hayatıma geçirmek hedefim. o yüzden çok hızlı kilo vermektense az ama kalıcı kilo vermek istiyorum. cuma takımlarından birine katılmanın hedefime ulaşmakta kolaylaştırıcı olacağına karar verdim ve bu takıma eğer beni alırsanız katılmak istiyorum çok yazdım sanırım kusura bakmayın
aynen öylekilo bildirimi mecbur degil istersen yapabilirsin...kilo yüzdesini hesaplamasi var birde ilk 2 hafta verilen kilo yariya bölünerek hesaplaniyor...deneme süresi sonrasinda o bölme yok...5 sayisi yani her gün gir sohbete katil burda maksat...basda gercekten baya frenliyor cünkü ne yedin ne ictin yaziyorsun....tavsiyem kücük bir defter tut aksamlari...buraya toptan yazarsin yediklerini ictiklerini...sporunu sabah yapmaya calis....gün icinde cikolataya yenilecegini düsündügün an sabahki sporunu hatirlar cok hizli vazgecersin saglikli kalici kilo vermeler dilerim canim bu ara merak ettim okul bitti sanirsam hangi bölüm mezunusu ?
teşekkür ederim hoşbuldumhoşgeldin canımm. seni aramızda görmekten mutlu olduk :)
anladım canım teşekkür ederim defter tutuyorum ahhh ahh yıllardır tuttuğum ajandalara baktıkça bazen sinir oluyorum. hep verip geri aldım çünkü. spor için sabahın uygun olduğunu biliyorum ama sabahları erkenden uyanmak zor geliyor sekizde evden çıkıyorum zaten o yüzden pek vakit yok ama akşamları eşimde geldikten sonra akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş yapıyoruzbölelikle gece yemesinin önüne geçiliyor ahh ahh şu çikolata bu arada psikolojik danışma ve rehberlik mezunuyum canım ilkokulda psikolojik danışman olarak çalışıyorum. sen neler yapıyorsun kilomuz yakın sayılır boyun kaç
yaş kilo boy hepsi aynı sayılırBende 1,61 boyundayim hemen hemen kilo/boy ayniyiz bende 22 yasindayim universtede Lise ögretmeni olabilmek icin Almanca ve Tarih okuyorum...Bende sabahlari zorl oluyor daha cok aksamlari spora gidiyorum...ama sabahki yapilan spor gercekten daha etkili gibi geliyor bana cünkü vücüt mecbur yagi yakiyor midede birsey olmadigi icin...ac karnina.
yaş kilo boy hepsi aynı sayılırharika bir yol arkadaşı ne kadar zamandır diyettesin tatlım ayy çok mu soru soruyorum eğer sıkarsam uyar lütfen bu arada okulunda da başarılar dilerim canım umarım hayırlısıyla bititrir mesleğini eline alırsın canım
evet canım kesinlikle katılıyorum diyet dedin mi ne kadar zararlı yiyecek varsa beynimden sırayla geçmeye aşlıyorlar oyüzden en iyisi her şeyden az az yemek yoksa tam bir işkence oluyor beslenme :18::18::18:ben çok inançlı ve kararlıyım umarım herkes istediği kiloya kavuşur biran önceestf canimsor rahat ol. deneme sürem gecen cuma bitti iste listeye girdim ondan öncede baslamistim...bocaladim buraya geldim..önemli olan artik saglikli beslenecegim piskolojisine kendini sokmak daha kolay oluyor...diyet diyince yasaklar akla geliyor...daha zor oluyor sanirim:18: insallah hep birlikte zayiflariz hedef kilolarimizda yakin
evet canım kesinlikle katılıyorum diyet dedin mi ne kadar zararlı yiyecek varsa beynimden sırayla geçmeye aşlıyorlar oyüzden en iyisi her şeyden az az yemek yoksa tam bir işkence oluyor beslenme :18::18::18:ben çok inançlı ve kararlıyım umarım herkes istediği kiloya kavuşur biran önce
hep birlikte insallahbende kafayi bu isle cok bozdum yani ya olacak ya olacak profiline baktim dogum tarihin yazmiyordu burcunu merak ettim
ay ay ayyy sevgi pıtırcıkları sizii
lahana corbasina nasil dayaniyorsun vallah helal olsun dartida bir oynama var degilmi
valla canım ilk yaptıgım gün kusacaktım sonra blenderdan geçirdim. limon sıkıyorum pul biber atıyorum çok güzel oluyo. tartıda çok güzel bir oynama var. cuma günü görecegiz :d hatta ben ikinmci bir kere yine yapacağım ama biraz ara verdikten sonra
Bugünkü menüm biraz kötü ama tatli yemeyince hep ac hissediyorum kendimi sanki yarım kalmis yemegim gibi
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Recel
Oglen
Hamburger evde yaptım
Ara
Limonlu soda 2 adet
Aksam
Yarim tabak yagsiz salcali makarna
Ama hic cikolata tatli yemedim:))
sabah
1 koca tabak lahana çorbası
ara
sade türk kahvesi
yeşil çay
öğle
1 kase lahana çorbası
1 salatalık
biraz tere
ara
1 greyfurt
2 çay bardağı şekersiz çay
akşam
1 kase lahana çorbası
biraz tere
1 saat spor(500 kal) bugün okuduğum spor haberinden sonra yogunlugu azalttım
150 mekik + 100 twist
3 lt su
hep birlikte insallahbende kafayi bu isle cok bozdum yani ya olacak ya olacak profiline baktim dogum tarihin yazmiyordu burcunu merak ettim
ay ay ayyy sevgi pıtırcıkları sizii
bende çok memnun oldum bilgecimhosgeldin:) ben bilge diyarbakır erganide müzik ogretmeniyim maalesef 25 yasindayim bende memnun oldum
Çok merak ediyorum canim bakalim eger guzelse bende haftaya yapiyim
umarım hep birlikte başarırız bu sefer olmalıBunun neresi kötü Gayet iyi bir menü de limonu soz yerine sade ( limonu içine sokmamışsan) birde makarna yerine daha doyurucu başka şeyler tüketebilirsin.
Hoşgeldin şekerim,hepimizin benzer hikayeleri var İnan.buraya da birbirimizden güç almaya geldik.hoşgeldin aramıza,desteğiyle sende bizi güçlendir.
Sen sonunda bana da lahana diyeti yaptıracaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?