Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hosgeldin aramiza

iyi günler arkadaslar dünden beri regelim ve migde bulantim var yediklerime pek dikkat edemedim d+n ve bugün icin kusuruma bakmayin :18: zaten regl olur olmaz darti fazla göstermeye basladi moralim bozuldu sonrada migdem bozuldu yarin aksam güzel bir menü paylasirim umarim

hosgeldin aramiza

teşekkür ederim hoşbuldum şimdi sanırım iki hafta deneme sürem başlıyor her gün menü spor ve su bildirmem gerek anladığım kadarıyla ancak iki hafta sonra kilo bildirimi yapabileceğim. her gün 5 mesaj yazmak önemli. genel hatlarıyla kurallar bunlar sanırım. ayyyy çok heyecanlandım. bu grup sayesinde motivasyon bulacak ve çıtır hatunlar olacağızinanıyorum.

aynen öyle kilo bildirimi mecbur degil istersen yapabilirsin...kilo yüzdesini hesaplamasi var birde ilk 2 hafta verilen kilo yariya bölünerek hesaplaniyor...deneme süresi sonrasinda o bölme yok...5 sayisi yani her gün gir sohbete katil burda maksat...basda gercekten baya frenliyor cünkü ne yedin ne ictin yaziyorsun....tavsiyem kücük bir defter tut aksamlari...buraya toptan yazarsin yediklerini ictiklerini...sporunu sabah yapmaya calis....gün icinde cikolataya yenilecegini düsündügün an sabahki sporunu hatirlar cok hizli vazgecersin saglikli kalici kilo vermeler dilerim canim bu ara merak ettim okul bitti sanirsam hangi bölüm mezunusu ?

hoşgeldin canımm. seni aramızda görmekten mutlu olduk :)

anladım canım teşekkür ederim defter tutuyorum ahhh ahh yıllardır tuttuğum ajandalara baktıkça bazen sinir oluyorum. hep verip geri aldım çünkü. spor için sabahın uygun olduğunu biliyorum ama sabahları erkenden uyanmak zor geliyor sekizde evden çıkıyorum zaten o yüzden pek vakit yok ama akşamları eşimde geldikten sonra akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş yapıyoruz bölelikle gece yemesinin önüne geçiliyor ahh ahh şu çikolata bu arada psikolojik danışma ve rehberlik mezunuyum canım ilkokulda psikolojik danışman olarak çalışıyorum. sen neler yapıyorsun kilomuz yakın sayılır boyun kaç

Bende 1,61 boyundayim hemen hemen kilo/boy ayniyiz bende 22 yasindayim universtede Lise ögretmeni olabilmek icin Almanca ve Tarih okuyorum...Bende sabahlari zorl oluyor daha cok aksamlari spora gidiyorum...ama sabahki yapilan spor gercekten daha etkili gibi geliyor bana cünkü vücüt mecbur yagi yakiyor midede birsey olmadigi icin...ac karnina.

yaş kilo boy hepsi aynı sayılırharika bir yol arkadaşı ne kadar zamandır diyettesin tatlım ayy çok mu soru soruyorum eğer sıkarsam uyar lütfenbu arada okulunda da başarılar dilerim canım umarım hayırlısıyla bititrir mesleğini eline alırsın canım

estf canim sor rahat ol. deneme sürem gecen cuma bitti iste listeye girdim ondan öncede baslamistim...bocaladim buraya geldim..önemli olan artik saglikli beslenecegim piskolojisine kendini sokmak daha kolay oluyor...diyet diyince yasaklar akla geliyor...daha zor oluyor sanirim:18: insallah hep birlikte zayiflariz hedef kilolarimizda yakin

evet canım kesinlikle katılıyorum diyet dedin mi ne kadar zararlı yiyecek varsa beynimden sırayla geçmeye aşlıyorlar oyüzden en iyisi her şeyden az az yemek yoksa tam bir işkence oluyor beslenme :18::18::18:ben çok inançlı ve kararlıyım umarım herkes istediği kiloya kavuşur biran önce

hep birlikte insallah bende kafayi bu isle cok bozdum yani ya olacak ya olacak profiline baktim dogum tarihin yazmiyordu burcunu merak ettim

lahana corbasina nasil dayaniyorsun vallah helal olsun dartida bir oynama var degilmi

valla canım ilk yaptıgım gün kusacaktım sonra blenderdan geçirdim. limon sıkıyorum pul biber atıyorum çok güzel oluyo. tartıda çok güzel bir oynama var. cuma günü görecegiz :d hatta ben ikinmci bir kere yine yapacağım ama biraz ara verdikten sonra

hosgeldin:) ben bilge diyarbakır erganide müzik ogretmeniyim maalesef 25 yasindayim bende memnun oldum

Çok merak ediyorum canim bakalim eger guzelse bende haftaya yapiyim

Son düzenleme:
Bugünkü menüm biraz kötü ama tatli yemeyince hep ac hissediyorum kendimi sanki yarım kalmis yemegim gibi
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Recel
Oglen
Hamburger evde yaptım
Ara
Limonlu soda 2 adet
Aksam
Yarim tabak yagsiz salcali makarna

Ama hic cikolata tatli yemedim:))

Bunun neresi kötü Gayet iyi bir menü de limonu soz yerine sade ( limonu içine sokmamışsan) birde makarna yerine daha doyurucu başka şeyler tüketebilirsin.

Hoşgeldin şekerim,hepimizin benzer hikayeleri var İnan.buraya da birbirimizden güç almaya geldik.hoşgeldin aramıza,desteğiyle sende bizi güçlendir.

Sen sonunda bana da lahana diyeti yaptıracaksın :)

hep birlikte insallah bende kafayi bu isle cok bozdum yani ya olacak ya olacak profiline baktim dogum tarihin yazmiyordu burcunu merak ettim

hiç sorma canım bende kafayı bozmuş durumdayım bence de olmalı başka yolu yok incecik kızlara bakıp iç geçirmektense millet bize bakıp iç geçirsin burcum yengeç

ay ay ayyy sevgi pıtırcıkları sizii

hosgeldin:) ben bilge diyarbakır erganide müzik ogretmeniyim maalesef 25 yasindayim bende memnun oldum

Çok merak ediyorum canim bakalim eger guzelse bende haftaya yapiyim
bende çok memnun oldum bilgecim

umarım hep birlikte başarırız bu sefer olmalı

kızlar bu arada bugün aktardan gittim bi sürü ot aldım dokuzlu bir çay karışımı bi programda metobolizma hızlandırdığını dinlemiştim

mate çayı
top kekik
çoban çökerten
barut ağacı kabuğu
yeşil çay
sinirli ot
biberiye
funda yaprağı
cinnema
yarından itibaren başlıcam bakalım

bu arada bugünki ifademi de veriyim hemen
sabah:
kepekli ekmeğe tost
çay

öğle: 2 kaşık makarna 1 dilim ev yapımı pizza

ara: 1 orta türk kahvesi 2 parça kare çikolata

akşam:4 kaşık bulgur pilavı 6 yemek kaşığı nohut yemeği

yarın çok daha sağlıklı bir menü olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…