- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.821
spor yok dedim ama vicdanen iyi hissetmedim. şimdi dışarı çıkıyorum hem arkadaşımı görücem hem yürüyüş yapmış olacam
spor yok dedim ama vicdanen iyi hissetmedim. şimdi dışarı çıkıyorum hem arkadaşımı görücem hem yürüyüş yapmış olacam
hiç sorma canım bende kafayı bozmuş durumdayım bence de olmalı başka yolu yok incecik kızlara bakıp iç geçirmektense millet bize bakıp iç geçirsinburcum yengeç
Tesadüfün bu kadar olabilir Bende yengecim
benim temmuzun altısı canımBu arada şu anda dokuzlu çayımı yudumluyorum
Tatlım menün çok kuru, lütfen menülerine çiğ sebze ekle ve akşam sonrası ara olmasın..Form bisküvilerinden de uzak olalım..Meyveyi akşam değil sabah ye canım kahvaltı öncesi, bağırsaklarını çalıştırsın.Bugünkü menüm
Sabah
Kepek ekmekli tost
Oglen
Evde yapılmış hamburger
Aksam
Balik izgara
Ara yarım paket eti form
Bir elma
Sende canım, bol ekmekli kuru bir menüye sahipsin, bol bol çiğ sebze ekleyin menülerinize ve akşam 7 sonrası yemekden uzak olun..sabah 9.00:
2 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı reçel
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1/4 kk peynir
öğle 11.00
ezogelin çorba
2 dilim kepek ekmeği
ara 14.00
2 tane form bisküvi
akşam 18.00
1 çiğköfte dürüm
1 ayran
(bundan sonra hiç birşey yemiycektim aslında fakat günlerdir anneme et al diyip duruyordum eve geldim biftek almış salatayla bi tane ondan yedim)
merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim 22 yaşında 68 kilo ve 160 boyundayım ilk hedefim 60 ikinci hedefim ise 55 kilo olmak
diyet geçmişimden kısaca bahsedeyim üniversiteye başlayana kadar yani 2009 a kadar hiç bir kilo problemim yoktu 56-57 kilo civarında başladım o sene evimizin altında fast food resturanı oluşu neticesinde 76 kiloyu baskülde gördüm.o rakamı görene kadar kilo aldığımı farketmedim bile. hemen bir diyetisyene gittim ve düzenli yürüyüşe başladım 3-4 ay arası bir zamanda 64 kiloya kadar düştüm. zaten bir daha hiç o azmi yakalayamadım. o yıl ev değiştirdik. yeni evimizin bulunduğu yer yürüyüş yapmaya uygun değildi. üniversitenin jimnastik salonuna yazılarak pilatesle tanıştım. kilo veremedim çok fazla vücudum direniyordu ama 62 kilo falan olduğum halde 38-36 beden olmuştum pilates sayesnde. o sene yaza kadar bu şekilde geçti yaz gelince pilates bitti ve yüzmeye başlaadım bu esnada da beslenmem yavaş yavaş değişmeye başladı yine hooop eski düzene. yaz boyu yüzdüğüm için kilo almadım ama ne zamanki kış geldi yüzmeyi de bıraktım başladım kilo almaya ve geçen yıl en fazla 72 ye kadar ulaştım. sonra üniversiteden bir arkadaşımın benimle alaycı bir konuşmasından dolayı yeni bir diyet denemeye karar verdim. Karatay diyeti. ilk ay 6 kilo verdim. zaten onla da kaldım. 5 ay falan devam ettim ama sürekli kaçamak yaptığım için başka kilo veremedim. aslında karatay diyeti dikkatli uygulandığında çok işe yarıyor fakat benim beslenme şeklimde yasak varsa deliyorum o yüzden yasak kelimesi bana göre değil. neyse Allahtan kısaca anlatacaktımtabi her diyetten sonra bir bocalama bir yenilmişlik hissi ve bu günlere geldik haa bu arada okul bitti işe başladım evlendim (düğünde 70 kiloydum) en büyük pişmanlığım düğünde kilolu olmam herhalde evleneli daha 2 ay oldu bu arada. geçen ay tekrar diyete başlamaya karar verdim. daha doğrusu bu sefer diyet değil sağlıklı beslenme yi benimsemek ve hayatıma geçirmek hedefim. o yüzden çok hızlı kilo vermektense az ama kalıcı kilo vermek istiyorum. cuma takımlarından birine katılmanın hedefime ulaşmakta kolaylaştırıcı olacağına karar verdim ve bu takıma eğer beni alırsanız katılmak istiyorum çok yazdım sanırım kusura bakmayın
Tatlı çikolata yememişsin ama yine çok kuru olmuş menü, bu şekilde bağırsaklarda çalışmaz canım..Bugünkü menüm biraz kötü ama tatli yemeyince hep ac hissediyorum kendimi sanki yarım kalmis yemegim gibi
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Recel
Oglen
Hamburger evde yaptım
Ara
Limonlu soda 2 adet
Aksam
Yarim tabak yagsiz salcali makarna
Ama hic cikolata tatli yemedim:))
Sende canım menülerine bol çiğ sebze ekle..En azından maydanoz nane olsun..kızlar bu arada bugün aktardan gittim bi sürü ot aldım dokuzlu bir çay karışımı bi programda metobolizma hızlandırdığını dinlemiştim
mate çayı
top kekik
çoban çökerten
barut ağacı kabuğu
yeşil çay
sinirli ot
biberiye
funda yaprağı
cinnema
yarından itibaren başlıcam bakalım
bu arada bugünki ifademi de veriyim hemen
sabah:
kepekli ekmeğe tost
çay
öğle: 2 kaşık makarna 1 dilim ev yapımı pizza
ara: 1 orta türk kahvesi 2 parça kare çikolata
akşam:4 kaşık bulgur pilavı 6 yemek kaşığı nohut yemeği
yarın çok daha sağlıklı bir menü olacak inşallah
teşekkürler hoşbuldumtatlı çikolata yememişsin ama yine çok kuru olmuş menü, bu şekilde bağırsaklarda çalışmaz canım..
Sende canım menülerine bol çiğ sebze ekle..en azından maydanoz nane olsun..
canım olur ara ara böyle durumlar önemli olan böyle durumlarda hatayı bulup telafi etmek akşamı sadece meyve ile geçirmişsin mesela belki de alman gerekenden daha az kalori alıyorsundur böyle zamanlarda vücudun kıtlık bilincine girdiğini biliyorum bir de tükettiğin meyveler incir muz yüksek şekerli meyveler canım aynı günde bir arada tüketmemeye dikkat etmek iyi olur diye düşünüyorumSabah : 1,5 dilin kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Ara : 2 kuru incir
Öğle : 1 porsiyon döner
1/4 tırnak pidesi
Ayran
Salata
Akşam : 1 muz
1,5 mandalina
1 börek ( işte bu hiç planda yoktu)
Ya anlamıyorum,günlük toplamda 1200 kalori alıyorum maksimum,buma rağmen tartı gen cumadan aşağısını göremiyorum hala.hatta üstüne artısı bile varmotivasyonum bozuldu
Dikkat et üsütme bide hasta olursan harika diyet bosa gitmesin bende simdi arastiricam ya bakalim
yok canım çok sıkı giyindim öyle çıktım baya yürüdüm iyi oldu :)
leslie üç mil yüründü
Sabah : 1,5 dilin kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Ara : 2 kuru incir
Öğle : 1 porsiyon döner
1/4 tırnak pidesi
Ayran
Salata
Akşam : 1 muz
1,5 mandalina
1 börek ( işte bu hiç planda yoktu)
Ya anlamıyorum,günlük toplamda 1200 kalori alıyorum maksimum,buma rağmen tartı gen cumadan aşağısını göremiyorum hala.hatta üstüne artısı bile varmotivasyonum bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?