Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 kivi

ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay

öğle
1,5 kase lahana çorbası
1 amasya elması

ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay
1,5 muz
1 küçük kutu yağsız süt

akşam
koca tabak lahana çorba

spor yok
2,5 litre su :)))

benim temmuzun altısı canım Bu arada şu anda dokuzlu çayımı yudumluyorum

affiet bal seker olsun..ama kür gibi kullan 2 hafta yap 1 hafta birak vücüdün direnc kazanmasin birde su karisik bitkis caylarini coookk uzun süre kullanmayi tavsiye etmiyorlar dr.lar
bende 7.7 profilime kasten yanlis yazmistim....bende simdi kardesimle bir yürüyüse cikayim en azindan spor eksik olmasin degilmi :18:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Sabah
Kepek ekmekli tost
Oglen
Evde yapılmış hamburger
Aksam
Balik izgara
Ara yarım paket eti form
Bir elma
Tatlım menün çok kuru, lütfen menülerine çiğ sebze ekle ve akşam sonrası ara olmasın..Form bisküvilerinden de uzak olalım..Meyveyi akşam değil sabah ye canım kahvaltı öncesi, bağırsaklarını çalıştırsın.
Sende canım, bol ekmekli kuru bir menüye sahipsin, bol bol çiğ sebze ekleyin menülerinize ve akşam 7 sonrası yemekden uzak olun..

Hooşgeldin canım
Çok isabetli karar vermişsin, bizlerde sağlıklı beslenme düzeni ile sağlam adımlarla hedefimize ilerliyoruz burda..
Hep birlikte kilo verip çıtır hatunlar olucaz inş.

Dünkü menüm:

Sabah:
1 porsiyon haşlanmış nohut, yarım simit, bir kupa ıhlamur karışımlı çay.

Öğle:
1 etli pide, yeşillik, limon, turşu.

Akşam:
2 dolma, 1 peynirli gül börek,yeşil zeytin,1 hanım eller,bi ısırık çuku çuku, 1 kupa ıhlamur karışımlı çay.

Spor:200 zıplama

Kitap:Yaratılışın sırrı

su:2.5 litre

Tatlı çikolata yememişsin ama yine çok kuru olmuş menü, bu şekilde bağırsaklarda çalışmaz canım..
Sende canım menülerine bol çiğ sebze ekle..En azından maydanoz nane olsun..

tatlı çikolata yememişsin ama yine çok kuru olmuş menü, bu şekilde bağırsaklarda çalışmaz canım..

Sende canım menülerine bol çiğ sebze ekle..en azından maydanoz nane olsun..
teşekkürler hoşbuldum önerin için sağol canım daha dikkatli olmak lazım yarından itibaren inşallah

Sabah : 1,5 dilin kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

Ara : 2 kuru incir

Öğle : 1 porsiyon döner
1/4 tırnak pidesi
Ayran
Salata

Akşam : 1 muz
1,5 mandalina
1 börek ( işte bu hiç planda yoktu)

Ya anlamıyorum,günlük toplamda 1200 kalori alıyorum maksimum,buma rağmen tartı gen cumadan aşağısını göremiyorum hala.hatta üstüne artısı bile var motivasyonum bozuldu

canım olur ara ara böyle durumlar önemli olan böyle durumlarda hatayı bulup telafi etmek akşamı sadece meyve ile geçirmişsin mesela belki de alman gerekenden daha az kalori alıyorsundur böyle zamanlarda vücudun kıtlık bilincine girdiğini biliyorum bir de tükettiğin meyveler incir muz yüksek şekerli meyveler canım aynı günde bir arada tüketmemeye dikkat etmek iyi olur diye düşünüyorum pes etmek yok belki de sadece duraklama döneminden geçiyorsun üzülme

tatlımm benimde geçen hafta öyleydi hatta 500 gr verdiğime çok sevinip havaya uçmuştum. vucudun geçiş dönemi oluyo.lahana diyetini 1 dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…