Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bu lahana diyetini yapanları tebrik ediyorum tamam Çorbanın tadı fena degil ama 2 tabaktan fazla icilmiyo canım istemiyo zorlamakta istemiyorum tiksinmiyim diye bugunku menum
Sabah
lahana çorbası
Ara
2 armut 1 elma 2 kivi
Akşam
Lahana corbasi
Simdilik bu kadar

bugün yediklerim
sabah: 2 dilim ekmek labne peyniri 3 zeytin
ara: 3 kuru kayısı

ara : 1 türk kahvesi

akşam: 1 kepçe çorba 6 kaşık bezelye(kıymalı) 2 kaşık pilav 2 dilim ekmek(beyaz)

ara: 1 portakal (daha yemedim )

Dün aksam dayanamayıp biraz tavukla pilav yedim acliktan titriyodum artik bakalim simdi tartilcam ama birakmiycam 1 hafta yapcam öyle böyle ne giderse kardir

Tatlım akşam hem pilav hem ekmek olmamış..Salata yoğurt ile taçlandırsaydın menünü güzel olurdu..
Dün aksam dayanamayıp biraz tavukla pilav yedim acliktan titriyodum artik bakalim simdi tartilcam ama birakmiycam 1 hafta yapcam öyle böyle ne giderse kardir

Canım süt iç yoğurt ye öle titretme kendini, hasta olursun Allah korusun.

günaydın herkese. aslında buraya yazmaya yüzüm bile yok iki gündür yediklerimi ne nsiz sorun nede ben söyleyim. o kadar saçmalamışım ki gece mide bulantıma uyandım

iyi yıllarrrrrrr,şöyle düşünelim mi;seneye yılbaşında hepimiz arzu ettiğimiz kiloda olalım.azar azar da olsa kalıcı ve sağlıklı bir şekilde hedef kilomuza ulaşalım.

iyi yıllar şekerim.

günaydın herkese. aslında buraya yazmaya yüzüm bile yok iki gündür yediklerimi ne nsiz sorun nede ben söyleyim. o kadar saçmalamışım ki gece mide bulantıma uyandım

canım bende de durum aynı ama yılbaşı işte olacak o kadar.bugün gazete de bir yazı vardı,kaçamak olabilir ve olacaktırda ama kendinizi koyvermyein.bizim durum da bu,malum bu gece masalarda yok yok oluyor.ister istemez yiyoruz.ama durmak yok,yeniden beslenmeyi düzenlemeye devam :)

Ne yedinki
Aslinda en iyisi 5 gün sıkı diyet yapıp 2 gün serbest olmak yoksa kacamaklarin arkasi gelmiyo
Hayır tatlım..
En iyisi haftanın 7 günü aynı düzende istikrarlı bir şekilde gitmek..Yoksabu kiloların ardı arkası kesilmez..
yok be kuzum benden bi cacık olmaz bunu daha ne anlıyorum. kendimi iyice sıkıyorum sonra bi salıyorum kendim bile anlamıyorum nasıl bişey olduğunu.

Demekki neymiş??? Kendimizi çok sıkmadan, belli bir sağlıklı düzende gitmekmiş..Önemli olan çoklu kiloların gitmesi değil, önemli olan gram gramda olsa daimi gitmesi..ööle 3 kilo gitsin 4 kilo tekrar alınsın olmaz..bu şekilde sağlık sorunları başlar..

o zaman hedeflerimizi belirleyelim benim hedefim 6 ayda 15 kilo vermek bence çok degil ayda 2,5 kg nasıll ??? bundan sonra kendimi aşırı sıkmadan uzun vadeye yayarak kilo verecem.

neler yemedim ki kaptancımmmm.çok haklısın kaptancım. bundan sonra böyle devam edecem bunu yaşam tarzı haline getirecem.

Son düzenleme:

aynen canım ,belirlediğin hedef de çok makul.böyle verildiğinde geri de alınmayacaktır diye süşünüyorum çünkü 6 ay iyi bir süre bu süre zarfında beslenme bir alışkanlıpa dönüşür zaten.

inşallah yılmam ve devam ederim. verdiklerimi de geri almam.
yarın napcazz ben çok ++ çıkacam korkuyorum

ayy canım yaaa valla mükemmel bir takımımız var. o zaman bende size söz veriyorum bundan sonra çok dikkatli bilinçli beslenip her hafta az da olsa kilo vererek kapatacam

aynen canım bak sen knedi kendine cevap vermişsin bile,her ne olursa olsun mesele bir önceki haftadn ekside kapatmak olmalı.

Bugünkü menüm
Sabah
Lahana suyu
Çorbayı icemedim suyuna gectim:)
Oglen
Mercimek çorbası 2 dilim ekmek
Ara
Puding sade
Aksam
Menemen
1 dilim ekmek
Hayatimda ilk kez spor yaptim tabi spor denilirse:)
10 tam mekik
60 ip atlama
Beden egitimci arkadasim boyle baslatti yavas yavas artiricaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…