- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.041
Tatlım akşam hem pilav hem ekmek olmamış..Salata yoğurt ile taçlandırsaydın menünü güzel olurdu..bugün yediklerim
sabah: 2 dilim ekmek labne peyniri 3 zeytin
ara: 3 kuru kayısı
ara : 1 türk kahvesi
akşam: 1 kepçe çorba 6 kaşık bezelye(kıymalı) 2 kaşık pilav 2 dilim ekmek(beyaz)
ara: 1 portakal (daha yemedim )
Dün aksam dayanamayıp biraz tavukla pilav yedim acliktan titriyodum artik bakalim simdi tartilcam ama birakmiycam 1 hafta yapcam öyle böyle ne giderse kardir
Aslinda en iyisi 5 gün sıkı diyet yapıp 2 gün serbest olmak yoksa kacamaklarin arkasi gelmiyogünaydın herkese. aslında buraya yazmaya yüzüm bile yokiki gündür yediklerimi ne nsiz sorun nede ben söyleyim. o kadar saçmalamışım ki gece mide bulantıma uyandım
Aslinda en iyisi 5 gün sıkı diyet yapıp 2 gün serbest olmak yoksa kacamaklarin arkasi gelmiyo
2014 ün ilk sabahindan herkese kocaman Günaydın herkese mutlu huzurlu bir yıl diliyorum ben yilin ilk gününü lahana corbamla aciyorum simdi pisiyo bakalim yiyebilecekmiyim bir hafta boyunca cuma cok ekside olmiycam ama bakalim umitliyim:)
günaydın herkese. aslında buraya yazmaya yüzüm bile yokiki gündür yediklerimi ne nsiz sorun nede ben söyleyim. o kadar saçmalamışım ki gece mide bulantıma uyandım
Ne yedinkigünaydın herkese. aslında buraya yazmaya yüzüm bile yokiki gündür yediklerimi ne nsiz sorun nede ben söyleyim. o kadar saçmalamışım ki gece mide bulantıma uyandım
Hayır tatlım..Aslinda en iyisi 5 gün sıkı diyet yapıp 2 gün serbest olmak yoksa kacamaklarin arkasi gelmiyo
yok be kuzum benden bi cacık olmaz bunu daha ne anlıyorum. kendimi iyice sıkıyorum sonra bi salıyorum kendim bile anlamıyorum nasıl bişey olduğunu.
iyi yıllarrrrrrr,şöyle düşünelim mi;seneye yılbaşında hepimiz arzu ettiğimiz kiloda olalım.azar azar da olsa kalıcı ve sağlıklı bir şekilde hedef kilomuza ulaşalım.
canım bende de durum aynı ama yılbaşı işte olacak o kadar.bugün gazete de bir yazı vardı,kaçamak olabilir ve olacaktırda ama kendinizi koyvermyein.bizim durum da bu,malum bu gece masalarda yok yok oluyor.ister istemez yiyoruz.ama durmak yok,yeniden beslenmeyi düzenlemeye devam :)
Ne yedinki
Demekki neymiş??? Kendimizi çok sıkmadan, belli bir sağlıklı düzende gitmekmiş..Önemli olan çoklu kiloların gitmesi değil, önemli olan gram gramda olsa daimi gitmesi..ööle 3 kilo gitsin 4 kilo tekrar alınsın olmaz..bu şekilde sağlık sorunları başlar..
o zaman hedeflerimizi belirleyelim benim hedefim 6 ayda 15 kilo vermek bence çok degil ayda 2,5 kg nasıll ??? bundan sonra kendimi aşırı sıkmadan uzun vadeye yayarak kilo verecem.
neler yemedim ki kaptancımmmm.çok haklısın kaptancım. bundan sonra böyle devam edecem bunu yaşam tarzı haline getirecem.
aynen canım ,belirlediğin hedef de çok makul.böyle verildiğinde geri de alınmayacaktır diye süşünüyorum çünkü 6 ay iyi bir süre bu süre zarfında beslenme bir alışkanlıpa dönüşür zaten.
inşallah yılmam ve devam ederim. verdiklerimi de geri almam.
yarın napcazz ben çok ++ çıkacam korkuyorum
Geçen hafta sen bizi kurtardin bu haftada biz seni kurtaririz artik:) gerci bende fazla ekside degilim ama yapcak bisey yok
ayy canım yaaa valla mükemmel bir takımımız var. o zaman bende size söz veriyorum bundan sonra çok dikkatli bilinçli beslenip her hafta az da olsa kilo vererek kapatacam
öğle arası çarşıya indim kereviz ve havuç aldım. yarına kereviz çorbası yapacam :)))
affiyet bal seker olsun...kereviz corbasini cok severim annem deneme amacli yapmisti bir defamalum bizim evdekiler biraz yemek ayrimi yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?