- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.241
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.malum grip zamanı biz de payımıza düşeni alıyoruz ama cidden yetişkinler daha ağır geçiriyor sanırım.
bir yandan da kızımın psikolojik sorunları iyice yıprattı beni. (babayı çok az görüyor ve çok özlüyor,yani şimdilik buna bağlıyor öğretmenleri ama artık destek alıcaz bakalım doktor ne diyecek)
tüm bu durumlar içerisinde diyet hak getire tabii.
bu hafta içi bir diyetisyene başlamayı düşünüyorum.dün hazır hastaneye gitmişken kan testlerimi de verdim.2 yerle görüşüp karar vericem.bakalım hayırlısı artık,paylaşırım sizinle de.
Olur canım..kaptancım beni yine birşey rica edeceğim.Bu hafta final haftam ikişer ikişer sınavlarım var hepYazmaya baştan başla demiştiniz zaten,ben bu cuma başlasam olur mu acaba
Daha iyi kıım çok şükür sağol canım..İyi akşamlar 14. mıntıkanın güzel bayanları
rform geçmiş olsun tatlım:26:
makbulecim malesef piyasa bizim zayıf yanlarımızı kullanmak isteyen dolandırıcılarla dolu geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım
sevgili rakibem öncelikle içtiğin su miktarı çok az allah kabul etsin orucunu fakat çok az yemişsin tatlım
yoğurt ve salata ekleseydin keşke
görüşmek üzere
akrepcim inş kızın bugün daha iyidir çok geçmiş olsun:26: takıma yazmıştım tatlım hbisküs çayı zayıflamada yardımcıymış
İbrahim Saraçoğlu tavsiye ediyor modacı Gülşah Saraçoğlu 21 kilo vermiş günde 2 fincan içerek ve 10 dk trombolinde zıpşayarak
diyette yapmıştır tabikiii deneyeyim dedim bakalım
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
6 zeytin
1 portakal
ÖĞLE :
3 ad sarma
AKŞAM:
1 kase kıymalı karnabahar
salata
1 bar ayran
SPOR
yok bugün günümüz vardı akşamda dayımlar geldi fırsatım ve mecalim kalmadı açıkçası
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
kaptan geçmiş olsun senin kızın nasıl oldu?
yok canım ama bronşiti geçmiyor ilaçlar bile bitmeden tekrarlıyor çocuk iğneden antibiyotikten artık helak oldu...3saatte bi hava falan o da mahfoldu bende iyice yıprandım benim eşim bankacı 8den önce gelmesi zor tüm iş gece uykusuzluk bitmedim ama çokda kalmadı bitmeme...canım hayırdır kötü bişey yok degil mi
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.malum grip zamanı biz de payımıza düşeni alıyoruz ama cidden yetişkinler daha ağır geçiriyor sanırım.
bir yandan da kızımın psikolojik sorunları iyice yıprattı beni. (babayı çok az görüyor ve çok özlüyor,yani şimdilik buna bağlıyor öğretmenleri ama artık destek alıcaz bakalım doktor ne diyecek)
tüm bu durumlar içerisinde diyet hak getire tabii.
bu hafta içi bir diyetisyene başlamayı düşünüyorum.dün hazır hastaneye gitmişken kan testlerimi de verdim.2 yerle görüşüp karar vericem.bakalım hayırlısı artık,paylaşırım sizinle de.
günaydın takımınızda yer varmı geçen senelrde 3 takımdadım kendi isteğimle ayrıldım
Canım hiç bişey yememişsinki bu nasıl menü, üstelik sporda yapıyosun dermanın kalmicak sonra..sabah
2 yumurtalı çılbır ( ilk defa denedim)
ara
sade türk kahvesi
şekersiz çay
öğle
2 salatalık-1 domates-1 biber 1 yk zeytinyagı az tuz ve pul biberle salata
ara
yeşil çay
şekersiz çay
akşam
1 un kurabiyesi
spor 1 saat eorobik (şimdi gidiyorum )
2 litre su
Canım hiç bişey yememişsinki bu nasıl menü, üstelik sporda yapıyosun dermanın kalmicak sonra..
günaydın takımınızda yer varmı geçen senelrde 3 takımdadım kendi isteğimle ayrıldım
kaptancım dün kurumları gezdik orda çok şey içtim midemi mahvettim o yüzden bugün hafif geçirdim. inan hala midem bulanıyohem sen merak etme ben yemeyince daha zinde oluyorum
Aman iyi o zaman bi an telaş yaptım bende
Tatlım seni kaptan yardımcısı yapmayı düşünüyorum ne dersin
Günaydın kızlar cok mutluyum ya bu hafta diyetimi bozmadım ayın 24une kadar guzel bi kilo vermem lazim eski arkadaslarimla buluşucam guzel olmam lazım:)
bende sonuclarini merak ediyorum...sen merak etme kaptancımmm problem yok
benim için olur dabecerebilir miyim dersin
bende aynen canım.10 gün annalere gitmeyi düşünüyorum şubatta. tabi gitmişken arkadaşlarımıda görecem şaşırsınlarrrr
benim de arada minnik kaçamaklarım var ama dengelemeye çalışıyorum. bugün spor salonunda yag kas kg ölçümü var. bakalım giden kglar yag mı su mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?