Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.malum grip zamanı biz de payımıza düşeni alıyoruz ama cidden yetişkinler daha ağır geçiriyor sanırım.

bir yandan da kızımın psikolojik sorunları iyice yıprattı beni. (babayı çok az görüyor ve çok özlüyor,yani şimdilik buna bağlıyor öğretmenleri ama artık destek alıcaz bakalım doktor ne diyecek )

tüm bu durumlar içerisinde diyet hak getire tabii.

bu hafta içi bir diyetisyene başlamayı düşünüyorum.dün hazır hastaneye gitmişken kan testlerimi de verdim.2 yerle görüşüp karar vericem.bakalım hayırlısı artık,paylaşırım sizinle de.

Bugünkü menümü gururla yaziyorum:)
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Oglen
2 tane eti form
2 mandalina
Ara
5 tane fındık
5 tane badem
Aksam
Et izgara
Domates

slm kızlar bugün bende karatay tarzı beslendim ama yarın aynı düzenime devam çok acıktım çünkü öğlen yemek yemedim

sabah:
yarım çay bardağı badem 2 yumurta 2 kuru kayısı peynir 8 zeytin

öğlen : 5-6 badem 1 bardak süt

akşam: 1 alabalık ızgarada roka salatası 1 dilim ekmek

canım benim inşallah en kısa zamanda herşey düzene girer minicigin de bu durumu atlatır. unutma ne olursa olsun biz yanındayız

sabah
1 kayısı kıvamında yumurta
kibrit k. kadar sütaş süzme peynir

öğle
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon ev mantısı

ikindi
yarım dilim (2-3 çatal) yaş pasta
nescafe

aralarda bol bol çay kahve içtim. bugün iş için okulları gezdik. her önüne gelen bişeyler yedirmeye içirmeye çalıştı. kırmamak için anca bu kadarla kurtardım

3 lt su
1 saat spor (600 kal)
20 dk sauna

kaptancım beni yine birşey rica edeceğim.Bu hafta final haftam ikişer ikişer sınavlarım var hep Yazmaya baştan başla demiştiniz zaten,ben bu cuma başlasam olur mu acaba
Olur canım..
Daha iyi kıım çok şükür sağol canım..
Menüde süper olmuş

kaptan geçmiş olsun senin kızın nasıl oldu?

Çok şükür daha iyi csnım.Bugün gitti okula..İlaçlarına devam ediyor..

günaydın takımınızda yer varmı geçen senelrde 3 takımdadım kendi isteğimle ayrıldım

Kizlar bugünkü menüm
Sabah
Kasarli yumurta
Oglen
Eti form
Peynir
Bal
Evdeydim gec kahvaltı gibi oldu
Aksamda
Portakalli tavuk yaptim onu yicem
Ara
2 mandalina

merhaba kızlar,
bi fırsatım oldu girip bakmak istedim nasılsınız nasılsınız neler yapıyorsunuz diye...

canım hayırdır kötü bişey yok degil mi
yok canım ama bronşiti geçmiyor ilaçlar bile bitmeden tekrarlıyor çocuk iğneden antibiyotikten artık helak oldu...3saatte bi hava falan o da mahfoldu bende iyice yıprandım benim eşim bankacı 8den önce gelmesi zor tüm iş gece uykusuzluk bitmedim ama çokda kalmadı bitmeme...

rform kızında nasıl bir sorun var biraz bahseder misin ben rehber öğretmenim bu sene babası kamyon şöförü olduğu için baba özlemi yoğun yaşayan ve bi dolu sorun yaşayan bi çocuğumla çalıştım güzel sonuçlar aldık bayağı hallettik.belki bi faydam olursa sevinirim. istersen özelede yazabilirsin.

sabah
2 yumurtalı çılbır ( ilk defa denedim )

ara
sade türk kahvesi
şekersiz çay

öğle
2 salatalık-1 domates-1 biber 1 yk zeytinyagı az tuz ve pul biberle salata

ara
yeşil çay
şekersiz çay

akşam
1 un kurabiyesi

spor 1 saat eorobik (şimdi gidiyorum )
2 litre su

bugünün raporunu vereyim hürremi izliycem
sabah:
çeyrek tost 3 zeytin çay

öğlen:

6 çk müsli 200 ml süt 1 muz 1 mandelina

ara: yarım paket diyet bisküvi

akşam: 4-5 kaşık ıspanak 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 elma yarım portakal

3 litre su içildi 1 saat yürüyüş yapıldı.

Canım hiç bişey yememişsinki bu nasıl menü, üstelik sporda yapıyosun dermanın kalmicak sonra..

günaydın takımınızda yer varmı geçen senelrde 3 takımdadım kendi isteğimle ayrıldım

Tabiki var canım..Sen yeterki kilo vermek iste

Cansuuuuuuuuuuuuu lütfen paylaşıma nasıl birinci olduğunu anlatırmısın?

kaptancım dün kurumları gezdik orda çok şey içtim midemi mahvettim o yüzden bugün hafif geçirdim. inan hala midem bulanıyo hem sen merak etme ben yemeyince daha zinde oluyorum

Aman iyi o zaman bi an telaş yaptım bende
Tatlım seni kaptan yardımcısı yapmayı düşünüyorum ne dersin

Günaydın kızlar cok mutluyum ya bu hafta diyetimi bozmadım ayın 24une kadar guzel bi kilo vermem lazim eski arkadaslarimla buluşucam guzel olmam lazım:)

Aman iyi o zaman bi an telaş yaptım bende
Tatlım seni kaptan yardımcısı yapmayı düşünüyorum ne dersin

sen merak etme kaptancımmm problem yok
benim için olur da becerebilir miyim dersin

Günaydın kızlar cok mutluyum ya bu hafta diyetimi bozmadım ayın 24une kadar guzel bi kilo vermem lazim eski arkadaslarimla buluşucam guzel olmam lazım:)

bende aynen canım.10 gün annalere gitmeyi düşünüyorum şubatta. tabi gitmişken arkadaşlarımıda görecem şaşırsınlarrrr
benim de arada minnik kaçamaklarım var ama dengelemeye çalışıyorum. bugün spor salonunda yag kas kg ölçümü var. bakalım giden kglar yag mı su mu :)

bende sonuclarini merak ediyorum...
Kizlar lutfen beni umursamaz devamsizlardan sanmayin ...
Kizim su malum grip salginina yakalandi pesinden oglum esim ..kayinvalidem yanimda allah gelen giden hepsi sagolsun yogunum yani...
Dr kizima antibiyotik vermedi boool bol emzir dedi anlicaniz diyet orta halli ama kilo almadim verdimmi bakmadim bile...

Kaptancim yarin olcumumle burdayim insallah ama ben gecen hafta listeye girmedim ya bu hafta baslangic kilomdanmi hesaplicam kilomu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…