Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende sonuclarini merak ediyorum...
Kizlar lutfen beni umursamaz devamsizlardan sanmayin ...
Kizim su malum grip salginina yakalandi pesinden oglum esim ..kayinvalidem yanimda allah gelen giden hepsi sagolsun yogunum yani...
Dr kizima antibiyotik vermedi boool bol emzir dedi anlicaniz diyet orta halli ama kilo almadim verdimmi bakmadim bile...

Kaptancim yarin olcumumle burdayim insallah ama ben gecen hafta listeye girmedim ya bu hafta baslangic kilomdanmi hesaplicam kilomu....

bende sonuclarini merak ediyorum...
Kizlar lutfen beni umursamaz devamsizlardan sanmayin ...
Kizim su malum grip salginina yakalandi pesinden oglum esim ..kayinvalidem yanimda allah gelen giden hepsi sagolsun yogunum yani...
Dr kizima antibiyotik vermedi boool bol emzir dedi anlicaniz diyet orta halli ama kilo almadim verdimmi bakmadim bile...

Kaptancim yarin olcumumle burdayim insallah ama ben gecen hafta listeye girmedim ya bu hafta baslangic kilomdanmi hesaplicam kilomu....

Yaa bende cok merak ediyorum ankaraya gidince bi diyetisyene gidip baktirayim buralarda yok birazdan ip atliycam ipim geldi:)))
Bu arada sendende iyi kaptan yardimcisi olur yarin hesaplamada yardımlarını bekliyorum:)

olur mu öyle şey tatlımm. sizler iyi olun bu hastalıklar geçsin hepimiz düzene girecegiz. arada girmeye çalış. özellikle cuma sabahları öğle olmadan bildirim yap ki seni listeye alabilelim

Yaa bende cok merak ediyorum ankaraya gidince bi diyetisyene gidip baktirayim buralarda yok birazdan ip atliycam ipim geldi:)))
Bu arada sendende iyi kaptan yardimcisi olur yarin hesaplamada yardımlarını bekliyorum:)

Anaa yazdiklarim silinmis tekrar yaziyim ipim geldi birazdan zipliycam keske kahvaltidan once gelseydi bu arada sendende iyi kaptan yardimcisi olur yarin hesaplamada yardımlarını bekliyorum :)

Anaa yazdiklarim silinmis tekrar yaziyim ipim geldi birazdan zipliycam keske kahvaltidan once gelseydi bu arada sendende iyi kaptan yardimcisi olur yarin hesaplamada yardımlarını bekliyorum :)

teveccühünüz efendimmmm. ederim tabi tatlımm. ama bu hafta diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır. ben yarın yokum. sabah 5-6 gibi yola çıkacaz Ankaraya toplantıya gidecez. gitmeden bildirim yapmaya çalışacam

Gecen hafta hastanede oldugum icin oglene kalmisti bildirimim bu hafta sabahtan yaparim insallah....ilk bildirim olucakya baslangic kilomdan hesaplicam değil mi...

Gecen hafta hastanede oldugum icin oglene kalmisti bildirimim bu hafta sabahtan yaparim insallah....ilk bildirim olucakya baslangic kilomdan hesaplicam değil mi...

evet canım ilk kilondan düşeceksin. senin 3 hafta oldu galiba. 3 e böleceksin eger yapamazsan sevgili kaptanımız da diğer arkadaşlarda yardımcı olur

Aman iyi o zaman bi an telaş yaptım bende
Tatlım seni kaptan yardımcısı yapmayı düşünüyorum ne dersin

Süper olur bende kaptan yardımcısıyım kaptan yardımcıları açlık oyunları 1 kapışması süper olur

çılbır süper oluyor kahvaltıda afiyetolsun sevgili rakibem fakat menün çok az kahvaltın çok güçlü olmalı karatayda çok güçlü olacakki 5 km koşmuş gibi kalori yakabilesin kitaplarını okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın kahvaltını krallar gibi yap tatlım sakın korkma

akşamki un kurabiyesi yakışmamışş

ev mantısı demekkkk yaramasın inş tatalım türk kahvesi şekersiz olmak kaydıyla iç fakat nescafe işlenmiş olduğu için cıslar listesinde bırakmaya çalış tatlım
Olur canım..

Daha iyi kıım çok şükür sağol canım..
Menüde süper olmuş

Çok şükür daha iyi csnım.Bugün gitti okula..İlaçlarına devam ediyor..

Tşkler akrepcim prensesin iyi olmasına çok sevindim bitanem

MENÜM salı

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
2 kayısı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
2 ad salçalı köfte
salata

SPOR
yok

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM çarşamba
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta 1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
1 fincan hibisküs
8 zeytin

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase tarhana
1 por çerkez tavuğu
salata

SPOR
yok

SIVI:
2,5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Süper olur bende kaptan yardımcısıyım kaptan yardımcıları açlık oyunları 1 kapışması süper olur

oooo bizim kapişma filmelere konu olacak. kaptan yardımcıları kapışıyor 1 yakında ekranlardaaaa

canım bu hafta işler yogun ben yogun menüleri oturtamadım. bide alışveriş yapmam lazım. ee yanlız yaşayıncada malum ben almasam hayrına alan getiren olmuyo. yarın şehirdışında olacam haftasonu dönecek miyim belli degil. eğer dönersem haftasonu hem kitabımı okumaya başlayacam hemde gerekli şeylerin listesini yapacam ve alışverişe çıkacam o zaman haftaiçi daha iyi olur menülerim.

ev mantısı demekkkk yaramasın inş tatalım türk kahvesi şekersiz olmak kaydıyla iç fakat nescafe işlenmiş olduğu için cıslar listesinde bırakmaya çalış tatlım

canım zaten ben nescafe içmiyorum ama malesef ikram olunca içmek zorunda kaldım. o gün iş için okullarda çalışan arkadaşları ziyaret ettik menüden de anlaşıldığı gibi sallama bi gün oldu

Bugünkü menüm
Sabah
Kasarli sosisli yumurta
Peynir
Bal
Oglen
Eti form
2 mandalina
Aksam
Tavuk izgara
Ara
Eti form:)

Kahvalti
Menemen
Peynir
Yesil zeytin 7 tane
1 haslanmis yumurta kizim yemedi bana kaldi..
2 dilim ekmek
Ogle yok
Ara 4 tane susamli cubuk 1 ceviz 2 findik

Aksam
Yarim tabak taze fasulye 1 kasik pilav
Bol yesillikli bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…