Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi bakalim hakkinda hayirlisi allah yatdimcin olsun saglikla gitsin kilocuklar....

68.5/70,3/-2.19 tum.emek.veren arkadaslar ozur dileyerek anca yazabildim.kusura.bakmayinberkenciydim.bugun:'( zayiflama.soyle dursun.baska seylerde yolunda gitmiyor.canim.SIKiliyor...spor.yapmayinca.ve yiyince boyle oluyor kusura bakmayin

**14. TAKIM 343. ETAP **

Rform( 74 / 74 / 0 / 0.0%) Sabit
umutincisi(80,7 / 78,3 / 2.4 / 2.97%)
cansutr(68,5 / 70.3 / -1.8 / -2.63% )
anathema8( 86.4 / 85.6 / 0.8 / 0,93%)
makbule007 ( 67.5/66.7/0.8/ 1.19%) Yeni üye
BLUEmoon2009( 76.6 / 74.9 / 1.7 / 2.22% / 0.74%) Hamilelik nedeni ile ayrılan eski/yeni üye, yüzde üçe bölündü

14. TAKIM ORTALAMASI : 0.53%

kızlar dün akşam mantı açmıştım baskül günü diye yememiştim tabe bugün acısını çıkardım pişman değilim kırk yılda bir mantı yedim ama kontrollü oldum tabiki

sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek 2 tatlı kaşığı labne 5 zeytin

ara: 1 elma

öğlen :yok

ikindi: 1 tabak mantı iki dilim beyaz ekmek

akşam: 1 paket diyet bisküvi 2 kivi 2 kuru kayısı 5 badem

saçma sapan olmuş yaa ama yarın toparlarım hemen inşallah bu hafta 65.9 da olsa 65 i görmeliyim

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
14. takımdan............umutincisi................2,97%

İKİNCİ
9. takımdan.............kalinkaselin......................2,49%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan............erigim .....................2,45%

Tebrikler sevgili rakibemmmm

Teşekkürler canım

umutincisi tebrikler canım..Paylaşımda 1. liğini nasıl elde ettiğini paylaşırmısın??

teşekkürler sevgili rakibemm. aslında tam kilo vermiş sayılmam o şişkinliği attım diyelim. önümüzdeki haftalara bakacaz artık :)

bugünün ifadesini vereyim sabah geç kalktım on gibi kahvaltı yaptım 3.5 gibi de akşam yemeği yedim cizlı şeyler yediğimiçin bişi yemeyi düşünmüyorum başka sabah nasıl olacak bakalım bugün :18::18::18: sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin 2 tatlı kaşığı labne 4 dilim sucuk 1 yumurta ara: bir avuç kuru üzüm, antep fıstığı, fındık karışımı öğlen:yok ikindi: 2 dilim pizza yarım bardak light kola birazcık sonra 1 fincan salep tükkan kapandı tabi

Bu birinci olanlar nerde paylasiyo kaptan okumak istiyorum ama bulamadım link atabilirmisin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

şimdilik bu linkte paylaşılıyor tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rini-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.html

bu linkte yeni oluşturuluyor hepsi bitince buradan paylaşılacak sanırım

sagol kaptancım pazartesi paylaşırım artık. şimdi annemlere geldim

bekliyorum tatlımmm

Günaydın herkese hafta sonu cok Sakin geçiyo buralar Bugün günüm var insallah az hasarla kapatirim :) paylasim topigine baktımda en az kisi sayisi bizim grupta sanırım keske daha cogalsak muhabbet daha koyu olurdu:)

her gün yarın daha iyi olacak diye bitiriyorum günü ama gene olmadı maalesef bugün de misafir geldi ben 11 gibi 1 çeyrek tost yemiştim öğlen misafir olunca saat 1 gibi yine yemek yedim

öğlen: 4 kaşık pirinç pilavı 1 tavuk but havuçlu yoğurtlu salata 1 bardak ayran 1 kase yüksük çorba

ara: 3 kurabiye 1i tatlı 2si tuzlu

akşam: yemeyi düşünmüyorum meyve ve bademle geçiştireceğim 2 kivi ve 10 çiğ badem diye planladım

yarın pazartesi umarım düzene girer yarın

canım benim inşallah en kısa zamanda herşey düzene girer minicigin de bu durumu atlatır. unutma ne olursa olsun biz yanındayız

sağolasın canım,geçecek Allah'ın izniyle inşaallah.dua edin olr mu?

canım müsait olduğumda özelden yazıcam sana.

canım tebrik ediyorum ancak bana çok az yiyormuşsun gibi geliyor.menülerimi paylaşıcam gün içerisinde vakit bulduğumda o zaman sana bir kaç tavsiyem olacak.

Canım diyetisyenin hangi sehirde

ankara canım

hadi bakalim hakkinda hayirlisi allah yatdimcin olsun saglikla gitsin kilocuklar....

amin hep birlikte inşaallah canım

kızlar çok yoğunum ve sıklıkla giremiyorum bu ara ancak gün içerisinde cumadan itibaren menümü paylaşıcam.hiç yemediğim kadar çok yiyorum ancak ne hikmettir kilo veriyorum.yani yemeyerek yanlış bir şey yapıyormuşuz onu farkettim.kendimi de çok daha iyi hissediyorum.karnım sürekli tıka basa dolu olduğu için mükellef bir sofraya da otursam (ki cumartesi oturdum) bir şey yeme ihtiyacı hissetmiyorum.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…