- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.301
hadi bakalim hakkinda hayirlisi allah yatdimcin olsun saglikla gitsin kilocuklar....döndümmmmm :)
önce bildirim yapayım 74 / 74 / 0 / 0.00%
en azından kilomu korumuşum
diyetisyene gittim dün ve fiili olarak diyetim uzman kontrolünde devam edevek artık.
ve yanlış yaptıklarımı öğrendim;
hiç ara öğün yapmıyordum;bu yüzden bedenimi çok yorduğumu öğrendim,aynı zaman da insülin direncim çıktı ve bunu kırmak için de ara öğün yapmalıymışım.
aranızda insülin direnci için ilaç kullanan var mı?yan etkileri nedir?
hafta içi bir doktora görünücem bu konuyla ilgili.
kilo vermem karşılığında haftada bir gün serbest günüm olacak.
diyetisyenim dost tv de paz. salı çarş. günleri 11:40-13:00 arası program da yapıyormuş :) (benim haberim yok )
neyse tecrübelerimi yazıcam işte.diyet listemi de paylaşıcam sizlerle.
daha geriye dönük yazılarınızı okuyamadım.hemen bildirim yapayım istedim.okuyunca onları da cevaplandırıcam.
Kızlar geçen haftaki kilolarınız dimi bu ilk kilolar ?
Blue canım sen hamilelikteen dolayı ayrılmıştın dimi daha önce?
Teşekkürler canımBİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
14. takımdan............umutincisi................2,97%
İKİNCİ
9. takımdan.............kalinkaselin......................2,49%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan............erigim .....................2,45%
Tebrikler sevgili rakibemmmm
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
14. takımdan............umutincisi................2,97%
İKİNCİ
9. takımdan.............kalinkaselin......................2,49%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan............erigim .....................2,45%
Tebrikler sevgili rakibemmmm
Teşekkürler canım
umutincisi tebrikler canım..Paylaşımda 1. liğini nasıl elde ettiğini paylaşırmısın??
Bu birinci olanlar nerde paylasiyo kaptan okumak istiyorum ama bulamadım link atabilirmisinTeşekkürler canım
umutincisi tebrikler canım..Paylaşımda 1. liğini nasıl elde ettiğini paylaşırmısın??
Bu birinci olanlar nerde paylasiyo kaptan okumak istiyorum ama bulamadım link atabilirmisin
sagol kaptancım pazartesi paylaşırım artık. şimdi annemlere geldim
canım benim inşallah en kısa zamanda herşey düzene girer minicigin de bu durumu atlatır. unutma ne olursa olsun biz yanındayız
merhaba kızlar,
bi fırsatım oldu girip bakmak istedim nasılsınız nasılsınız neler yapıyorsunuz diye...
yok canım ama bronşiti geçmiyor ilaçlar bile bitmeden tekrarlıyor çocuk iğneden antibiyotikten artık helak oldu...3saatte bi hava falan o da mahfoldu bende iyice yıprandım benim eşim bankacı 8den önce gelmesi zor tüm iş gece uykusuzluk bitmedim ama çokda kalmadı bitmeme...
rform kızında nasıl bir sorun var biraz bahseder misin ben rehber öğretmenim bu sene babası kamyon şöförü olduğu için baba özlemi yoğun yaşayan ve bi dolu sorun yaşayan bi çocuğumla çalıştım güzel sonuçlar aldık bayağı hallettik.belki bi faydam olursa sevinirim. istersen özelede yazabilirsin.
dün fazla kaçırdıklarım bugün kü kilomu arrtırmış :44: 78,3 diyorumdün tartıdaki rakam bundan birrazcık daha azdı aslında neyseeee önümüze bakacaz artık
umutincisi (80,7 / 78,3 / 2,4 / 2,97 % )
Canım diyetisyenin hangi sehirde
hadi bakalim hakkinda hayirlisi allah yatdimcin olsun saglikla gitsin kilocuklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?