- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.341
yeni calisma hayatinda basarilar dilerim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...yazdiklarin konusunda katiliyorum canim...yalniz ben telden girdigim icin nobet konusu biraz sorun olabilir benim icin kopyalayip paylasim topigine yapistiramiyorum ama yinede yardimci olursaniz uzerime duseni yapmaya calisirim...
Kızlar bugün itibari ile çalışma hayatım farklı bir tempoya girdi.Gün boyu pc başında olamayabilirim, bu yüzden değişim yapmak istiyorum taakım içinde..
Kilo bildirimlerimizi cuma değil perşembe sabahı yapalım ve yine sıra ile nöbetçilerimiz olsun, gün boyu listeyi düzenlesin ben akşam veya cuma sabahı son kontrol yapıp paylaşıma aktarayım veya nöbetçi arkadaş paylaşıma göndersin bende kontrol edeyim liste öncesi yoksa aklım burda kalıcak huzursuz olucam..
Kızlar bugün itibari ile çalışma hayatım farklı bir tempoya girdi.Gün boyu pc başında olamayabilirim, bu yüzden değişim yapmak istiyorum taakım içinde..
Kilo bildirimlerimizi cuma değil perşembe sabahı yapalım ve yine sıra ile nöbetçilerimiz olsun, gün boyu listeyi düzenlesin ben akşam veya cuma sabahı son kontrol yapıp paylaşıma aktarayım veya nöbetçi arkadaş paylaşıma göndersin bende kontrol edeyim liste öncesi yoksa aklım burda kalıcak huzursuz olucam..
... ve bu hafta ilk liste nöbetçimiz rform.
kaptancımmm hayırlı olsunn. senin yerini dolduramam ama ben yardımcı olmaya çalışırım. istersen günümüz sabit kalsın. baktık olmuyor o zaman günü degiştiririrz. ben yardımcı olmaya çalışacagımtabi siz nasıl uygun görürseniz :))
gözün arkada kalmasın kaptan.grup emin ellerde :)
canım hayırlı olsun kaptan yardımcılığın,gözümden kaçmış ancak tebrik edebildim.sen hakettin ama :)
ben yardımcı olurum tatlımm sorun degil
kaptancımmm hayırlı olsunn. senin yerini dolduramam ama ben yardımcı olmaya çalışırım. istersen günümüz sabit kalsın. baktık olmuyor o zaman günü degiştiririrz. ben yardımcı olmaya çalışacagımtabi siz nasıl uygun görürseniz :))
Canim cok tesekkur ederim yaa...boyle cok hazira kaciyorum gibi oluyor ama elimdeki imkan bu ....sagol tatlımm. ya ben masabaşı çalıştığım için ilgilenebiliyorum.hepimiz sayesinde burası neşelendi. bu hafta senden güzel sonuçlar bekliyorum ayrıca çok da merak ediyorummmm :)
Canim cok tesekkur ederim yaa...boyle cok hazira kaciyorum gibi oluyor ama elimdeki imkan bu ....
Bu arada benimde gozumden kacmis kaptan yardimciligin hayirli olsun tebrik ederim....karatay nasil gidiyor peki ;-)
sagol tatlımm. ya ben masabaşı çalıştığım için ilgilenebiliyorum.hepimiz sayesinde burası neşelendi. bu hafta senden güzel sonuçlar bekliyorum ayrıca çok da merak ediyorummmm :)
Slm kızlarrr
kaptan yardımcılığın hayırlı olsun sevgili rakibemmm hala başlayamadınmı karataya:26:
selam tatlımmm. yok canım ya evde oturamıyorum ki... iş yerine getirdim kitabı burda okuyorum başlayacam ama önce iyice okuyayım demiiii
hmmm anladım bitanemmm elbette iyice özümseyerek başklaman en sağlıklısı tatlım kolay gelsinn
sağolasın canım,geçecek Allah'ın izniyle inşaallah.dua edin olr mu?
canım müsait olduğumda özelden yazıcam sana.
canım tebrik ediyorum ancak bana çok az yiyormuşsun gibi geliyor.menülerimi paylaşıcam gün içerisinde vakit bulduğumda o zaman sana bir kaç tavsiyem olacak.
ankara canım
amin hep birlikte inşaallah canım
kızlar çok yoğunum ve sıklıkla giremiyorum bu ara ancak gün içerisinde cumadan itibaren menümü paylaşıcam.hiç yemediğim kadar çok yiyorum ancak ne hikmettir kilo veriyorum.yani yemeyerek yanlış bir şey yapıyormuşuz onu farkettim.kendimi de çok daha iyi hissediyorum.karnım sürekli tıka basa dolu olduğu için mükellef bir sofraya da otursam (ki cumartesi oturdum) bir şey yeme ihtiyacı hissetmiyorum.tavsiye ederim.
bir parça azalmakla birlikte devam ediyor canım.güven duygusunu yitirmiş gibi görünüyor.
sürekli sen bize bakabilirmsin anne (kardeşiyle kendini kastediyor),altına kaçırmaya başladı okulda.
biraz benimde gergin bir dönemimdi farkında olmadan aşırı tepki mi verdim çocuğa bilmiyorum ki.
babayı çok göremiyor.baba en erken 8-9 gii gelityor onlar 8 de uyuyordu artık uyutmuyorum babayı görüyorlar oynuyorlar öyle uyutuyorum.(baba haftada 2-3 gün de şehir dışında oluyor)
yalnız kalmaktan korkuyor.bir o dada dururken kapıyı asla kapattırmıyor.
onu bir yere bıraksam sürekli gelip onu alacakmıyım diye soruyor.
aslında kızımla benim aramda (eşimi bunun içine katamıycam maalesef,onları sevse de sevgisini nasıl göstereceğini bilmiyor.hoş bu herkese karşı geçerli de) kuvvetli bir bağ vardır.hiç güven sorunu yaşamadık.ama nsıl gözden kaçırdığım bir nokta varsa bu duruma geldi.
ben babayı çok göremiyorlar diye evde babanın ağırlıpı hissedilisn diye her şeyi babaya soralım,ben yapamama bababn yapar falan diyordum ordan mı kaynaklandı bilmiyorum.
okul değiştirdi bir de bu yıl.bir kolejden daha manevi eğitim veren diğer bir koleje geçti.konular mı ona ağır geliyor bilemiyorum.hala eski okulunu özlüyor.
velhasıl,işin özü bence hepsinden birer parça.
bu hafta bir psikolog ayarlıycam inş.
selam tatlımmm. yok canım ya evde oturamıyorum ki... iş yerine getirdim kitabı burda okuyorum başlayacam ama önce iyice okuyayım demiiii
akşamdan beridir diyetisyen araştırıyorum bulamadım birini yaailgili olsun istiyorm urfadayım çok zengin sayılmıyor maalesef şu online diyetisyen uygulamalarıyla ilgili fikriniz var mı kızlar olmadı onlardan birine başvurcam galiba
kızlarrr benim boğazım çok agrıyo yaaa. spora gidecektim ama çokk agrıyo napsdam ki yaa
Kızlar bugünkü menümü yazıyım birkaç gündür yazamıyorum telefonumu kırdım ve ön camı 400 tl(( maaşı bekliyorum:)
Sabah
3 eti form
Omlet
Bal
Öğlen
3 etiform
2 mandalina
Aksam
Ton balığı
3 karecik çikolata :)
Umarım bu kadarla kalırım:))
akşamdan beridir diyetisyen araştırıyorum bulamadım birini yaailgili olsun istiyorm urfadayım çok zengin sayılmıyor maalesef şu online diyetisyen uygulamalarıyla ilgili fikriniz var mı kızlar olmadı onlardan birine başvurcam galiba
Ben arastırdımda çok pahalı geldi bana bide sürekli soru soramıyosun pekse ilgilenmiyorlar sen yine ucuza bulup memnun kalırsan banada haber ver bende Diyarbakır erganideyim burdada diyetisyen yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?