- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.321
merhaba arkadaşlar cuma-cumartesi- pazar yoktum aranızda. çok yedim zararlı şeyler yedim ve geç sattlerde yedim hep. haftaiçi az yememmin sebebi hep bunlar işte. annemlerdeydim dayımlarda geldi. hep beraber olunca bende saldım ama toparlayacam . bu hafta çok az yiyecegim. cumaya kadar karatayın kitabını okuyup liste hazırlayacagım ve karatay diyetine başlayacağım. ama bu 4 gün çok çok çok az yemem gerek ki 3 günü dengeleyeyim :18:
bende burayi ve diyeti cok bosladim:18: bugün yeniden toparladim gibi birsey....umutincisi sen dukan yapmiyormuydun ??? bir gecmise bakayimda...yok gaza geldim acaba dukanmi yapsam digcektim simdi sen karatay diyonkaratayda 0 ekmek var :26::18:
canım ben dukan yapacaktım ama diğer arkadaşlar karatayın daha sağlıklı olduğunu söylediler. o yüzden bende karatay kitaplarını aldım haftaya ona başlayacam
bendede var kitabi evet gercekten ekmek konusu haricinde gayet lezzetli yapilabilecek bir diyet kolay gelsin tatlim
10.01.2014 Menüm
500 ml su
sabah : 2/3 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
ara : 1 mandalina
öğle : 5 badem
5 fındık
1 mandalina
ara : 1 kase yoğurt (tarçın,zencefil,çörekotu,zerdeçal)
akşam: biftekli salata
2 dilim çavdar ekmeği
ara : 1 mandalina
1 kase yoğurt (tarçın,zencefil,çörekotu,zerdeçal)
1 bardak sütlü çay
3 lt su
2 saat yürüyüş
11.01.2014 cumartesi menüm
sabah kalkınca 8 kuru üzüm ve ılık su
sabah : 1 haşlanmış yumurta
50 gr peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
domates,salatalık,ıceberg,turp
ara : 1 kase yoğurt (tarçın,zencefil,çörekotu,zerdeçal)
1 mandalina
öğle : 1 kase yoğurt çorbası
salata
1/2 dilim su böreği (kaçamak )
2 tatlı kaşığı kremalı kek (kaçamak )
akşam : 1 kase domates çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
salata
ara: 1 kase yoğurt (tarçın,zencefil,çörekotu,zerdeçal)
sütlü çay
2,5 lt su
12.01.2014 pazar menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta
50 gr peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
3 yeşil 2 siyah zeytin
domates,salatalık,ıceberg,turp
öğle : yoğurtlu ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
salata
akşam : 1 porsiyon mantarlı şiş
1 kaşık bulgur pilavı
yarım paket (100ml) ayran
salata,ezme
ara : 5 badem
5fındık
2 ceviz
3 lt su
13.01.2014 pazartesi menüm
sabah: 20 gr tulum peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
ara: 1 ayva
öğle: 1 kase domates çorbası
4 kaşık ıspanak + yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara: 5 badem
5 fındık
2 ceviz
2 galeta
1 çay bard. yoğurt
akşam: 90 gr balık
salata
ara: mandalina
1 bardak sütlü çay (doğuşun mistik çayı)
bu menülerde atladığım ara öğünler olduğu gibi,aslında yemem gerekenden daha az yediğim ara öğünler de var.ama tartı şimdilik güzel sonuçlar veriyor.inşaallah böyle devar eder.
eder canım eder gerçekten menülerine bayıldımtam da benim yapmak istediğim gibi ama bi türlü oturtamadım düzeni sanırım bende bi diyetisyene gidip kendime özel diyet almalıyım ama ben şanlıurfada yaşıyorum ve bu açıdan çok da olanaklı bi şehir sayılmaz maalesef
merakla bekliyorum canımİnşaallah canım,Perşembe tartı günüm yani diyetisyene gidicem,o zaman sonucu hep beraber görücez.
bende burayi ve diyeti cok bosladim:18: bugün yeniden toparladim gibi birsey....umutincisi sen dukan yapmiyormuydun ??? bir gecmise bakayimda...yok gaza geldim acaba dukanmi yapsam digcektim simdi sen karatay diyonkaratayda 0 ekmek var :26::18:
yeni calisma hayatinda basarilar dilerim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...yazdiklarin konusunda katiliyorum canim...yalniz ben telden girdigim icin nobet konusu biraz sorun olabilir benim icin kopyalayip paylasim topigine yapistiramiyorum ama yinede yardimci olursaniz uzerime duseni yapmaya calisirim...Kızlar bugün itibari ile çalışma hayatım farklı bir tempoya girdi.Gün boyu pc başında olamayabilirim, bu yüzden değişim yapmak istiyorum taakım içinde..
Kilo bildirimlerimizi cuma değil perşembe sabahı yapalım ve yine sıra ile nöbetçilerimiz olsun, gün boyu listeyi düzenlesin ben akşam veya cuma sabahı son kontrol yapıp paylaşıma aktarayım veya nöbetçi arkadaş paylaşıma göndersin bende kontrol edeyim liste öncesi yoksa aklım burda kalıcak huzursuz olucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?