Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah kalkınca 2 kayısı 500 ml su

sabah : 1,5 dilim çavdar ekmeği
40 gr tulum peyniri
2 yeşil 2 siyah zeytin

ara: 1/2 ithal muz

öğle : 1 kase sebze çorbası
1 tavuk but
2 kaşık yoğurt
1,5 dilim kepek ekmek
salata

ara: 5 badem
5 fındık
2 ceviz
1 çilekli yovita

akşam: 1 kase mercimek çorba
2 dilim kepek ekmek
1,5 kaşık pilav (kaçamak)
1 kaşık barbunya (kaçamak)
salata

ara: sütlü mistik çay

kesinlikle ilgilenirim canım fiyat konusu uygun olursa maksimum 150 tl ayırdım bu işe

Günaydınnn herkeseee. mutlu sabahlar canlarımmm. hepinizi böyle aktif görmek ne güzel.
ben malum virüse yakalandım galiba. ama ona inat yatmayacam hatta bu akşam sporuma da gidecem hıhhhh bu arada şu kitap okuma işimi hızlandırıp kendime acilen menü hazırlamam gerekkkk.
önemli uyarıııı.. bildirimleri yarın sabahtan yapın arkadaşlar. kaptancığımız perşembe olsun istedi

tatlımm ben begendim menünüğ. yanlız bu bugün yiyeceklerinin listesi mi onu anlamadım. aklımı karıştıran kaçamaklar oldu. önceden mi karar veriyorsun kaçamaklara

geçmiş olsun canım ben bu hafta saçma sapan beslendim galiba aç gezdiğim halde yarım kilo almışım sinirim bozuldu bi diyetisyen şart

kızlar diyetisyenle görüştüm benden bazı bilgiler aldı ne yerim ne içerim ne severim ne sevmem şimdi de diyetimin hazırlanmasını bekliyorum ayy çok heyecanlıyım inşallah hepimiz yaza kadar fıstık gibin oluruz

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 593"]
[TR]
[TD="width: 72%, align: center"]1kk beyaz peynir1 adet yumurtaBolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Ara Öğün - 1[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"]1adet meyve yada 3-4 adet kuru meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Öğle[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"]1kase çorba yada 2-3yk kaşığı bulgur pilavı(haftada 2gün)2yk (100gr) yada 1bardak ayran5-6 yk sebze yemeği (susuz)5yk kadar kurubaklagil yemeği(susuz) (haftada 3gün)1dilim tam tahıllı ekmek1Porsiyon salata(yağsız)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"] Ara Öğün - 2[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"] 1 adet taze meyve + 3-4adet kurumeyve 5-6 adet çiğ badem yada 2 adet ceviz 1/2paket etiform bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Akşam[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"]90gr kadar et/tavuk/balık5-6 yk sebze yemeği(susuz)1dilim tam tahıllı ekmek4yk yoğurt(200gr)Salata(yağsız)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Ara Öğün - 3[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"] 1 adet meyve ½ paket kepekli bisküvi yada 20gr leblebi (1ç.b)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 593"]
[TR]
[TD="align: center"]DİYET AÇIKLAMASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Açıklama[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 587"]
[TR]
[TD="align: center"]GENEL DİYET UYARILARI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
*Yağda kızartılan her şey, kremalı yiyecekler, mayonez gibi yağla hazırlanan soslar, içeriği bilinmeyen her türlü gıda, çikolatalı ve şekerli bütün besinlerden kesinlikle sakınılmalıdır.
*Çiğ tüketilen sebzeler, salatalar yağ eklenmeden istenildiği sıklıkta ve miktarda tüketilebilir. Limon, baharatlar istenildiği oranda kullanılabilir.*Meyveler protein içeriği olan süt/ yoğurt/ ekmek/ bisküvi gibi bir besinle birlikte tüketildiğinde kan şekerini çok daha kontrollü bir şekilde yükseltecek böylece insülin metabolizması daha rahat çalışacaktır.*Günde en az 1,5 – 2 litre su içilmelidir.
*Bir ana öğün ile bir ara öğün arası 2,5 -3 saat kadar olmalı; 3 saatten fazla aç kalınmamalıdır.
* Besinlerin yerleri değiştirilebileceği gibi değişim listesinde aynı başlık altında bulunanlar birbirleriyle de değiştirilebilir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
işte diyetim kızlar yarından itibaren başlıyorum inşallah

Evet ya burda bi diyetisyen olsa köşeyi döner valla evet menu azdı ama bir gün abartmadan ikinci gün değil yapıyorum bugün çok kaçamak yaptım bakalım yarın nolcak

Evet ya burda bi diyetisyen olsa köşeyi döner valla evet menu azdı ama bir gün abartmadan ikinci gün değil yapıyorum bugün çok kaçamak yaptım bakalım yarın nolcak

bende bugün diyetisyene başlıyom diye çikolotalarla vedalaştım 2 tane çikolata yedim kızlar bu arada bibilgi öğrendim vücut normalde aldığımız enerjiyi glikoza dönüştürerek yakıyormuş ancak biz şekerli şeyler yediğimizde önce onu kullandığı için depolardan yakmıyormuş şeker diyetlerde o yüzden önerilmiyormuş

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek
biraz labne 5 zaytin

öğlen: yarım tavuk göğsü 1 ayran

ara: 2 çikolatalı gofret

akşam: 2 kuru patlıcan dolması 4 yk yoğurt

ara: 5-6 kestane
1 portakal

Bugünkü menu
Sabah
Geç kalktım 1 elma
Öğlen
Kavurma 2 dilim ekmek
Ara
3 dilim ananas
Aksam
3 dilim pizza
Bugün çok karbonhidrat oldu bakalım yarın tartı beni uzcekmi

çok sağol canım çok teşekkür ederiiim ayyy heyecanlandım :18:her şey güzel olacak beklemedeyim canım
Nasıl hallettiniz merak ettim. Bu arada ben Şule! 3. Takımadayım (Rform arkadaşım benim )
http://www.interaktifdiyet.com/

canım sen görüş kara verirsen ben sana arkadaşımın adını vereyim %25 indirim almaya çalışalım.

Ben görüşüp indirim almıştım inşallah benim konuştuğum fiyat üzerinden anlaşmışsınızıdr bugün çok yoğundum Rform la konuştuk ama fırsat bulup yazamamıştım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…