- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.361
kesinlikle ilgilenirim canım fiyat konusu uygun olursa maksimum 150 tl ayırdım bu işecanım bol bol bitki çayları ve takviye vitamin.ben eczaneden vitamin alıp kullanıyorum devamlı.Allaha şükür uzun zamandır ayakta atlatabiliyorum.
canım bu menü bomboş.eti form dediğin şey biliğin zarar.böyle bünyeni yorar kilo vermeni de yavaşlatırsın ve bu süreçte vereceğin her kilo fazlasıyla sana geri döner.bence sağlıklı bir beslenme programı belirlemelisin.
bir arkadaşım burda bir diyetisyene gidiyor.bu diyetisyenin int. sitesi de var ve interaktif olarak ordan da takip yapıyor.istersen bir incele,sonra da telefonla destek istediğini de söyle.ha bu arada indirim de yaptırabiliriz belki.ilgilenirsen haber ver bilgileri vereyim.
sizin oraya bir klinik açmak lazım,piyasada bu konuda ciddi açık gördüm :)
kesinlikle ilgilenirim canım fiyat konusu uygun olursa maksimum 150 tl ayırdım bu işe
sabah kalkınca 2 kayısı 500 ml su
sabah : 1,5 dilim çavdar ekmeği
40 gr tulum peyniri
2 yeşil 2 siyah zeytin
ara: 1/2 ithal muz
öğle : 1 kase sebze çorbası
1 tavuk but
2 kaşık yoğurt
1,5 dilim kepek ekmek
salata
ara: 5 badem
5 fındık
2 ceviz
1 çilekli yovita
akşam: 1 kase mercimek çorba
2 dilim kepek ekmek
1,5 kaşık pilav (kaçamak)
1 kaşık barbunya (kaçamak)
salata
ara: sütlü mistik çay
geçmiş olsun canım ben bu hafta saçma sapan beslendim galiba aç gezdiğim halde yarım kilo almışım sinirim bozuldu bi diyetisyen şartGünaydınnn herkeseee. mutlu sabahlar canlarımmm. hepinizi böyle aktif görmek ne güzel.
ben malum virüse yakalandım galiba. ama ona inat yatmayacam hatta bu akşam sporuma da gidecem hıhhhhbu arada şu kitap okuma işimi hızlandırıp kendime acilen menü hazırlamam gerekkkk.
önemli uyarıııı.. bildirimleri yarın sabahtan yapın arkadaşlar. kaptancığımız perşembe olsun istedi
150 den daha uygun canım,ben siteyi bir öğreneyim haber vericem sana
geçmiş olsun canım ben bu hafta saçma sapan beslendim galiba aç gezdiğim halde yarım kilo almışım sinirim bozuldu bi diyetisyen şart
çok sağol canım çok teşekkür ederiiim ayyy heyecanlandım :18:her şey güzel olacakbeklemedeyim canım
tabi canım ben almak istiyorum bir aylık takipli diyethttp://www.interaktifdiyet.com/
canım sen görüş kara verirsen ben sana arkadaşımın adını vereyim %25 indirim almaya çalışalım.
canım bol bol bitki çayları ve takviye vitamin.ben eczaneden vitamin alıp kullanıyorum devamlı.Allaha şükür uzun zamandır ayakta atlatabiliyorum.
canım bu menü bomboş.eti form dediğin şey biliğin zarar.böyle bünyeni yorar kilo vermeni de yavaşlatırsın ve bu süreçte vereceğin her kilo fazlasıyla sana geri döner.bence sağlıklı bir beslenme programı belirlemelisin.
bir arkadaşım burda bir diyetisyene gidiyor.bu diyetisyenin int. sitesi de var ve interaktif olarak ordan da takip yapıyor.istersen bir incele,sonra da telefonla destek istediğini de söyle.ha bu arada indirim de yaptırabiliriz belki.ilgilenirsen haber ver bilgileri vereyim.
sizin oraya bir klinik açmak lazım,piyasada bu konuda ciddi açık gördüm :)
Evet ya burda bi diyetisyen olsa köşeyi döner valla evet menu azdı ama bir gün abartmadan ikinci gün değil yapıyorum bugün çok kaçamak yaptım bakalım yarın nolcak
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek
biraz labne 5 zaytin
öğlen: yarım tavuk göğsü 1 ayran
ara: 2 çikolatalı gofret
akşam: 2 kuru patlıcan dolması 4 yk yoğurt
ara: 5-6 kestane
1 portakal
Bu menüyü diyetisyenin mi verdi
Nasıl hallettiniz merak ettim. Bu arada ben Şule! 3. Takımadayım (Rform arkadaşım benimçok sağol canım çok teşekkür ederiiim ayyy heyecanlandım :18:her şey güzel olacakbeklemedeyim canım
http://www.interaktifdiyet.com/
canım sen görüş kara verirsen ben sana arkadaşımın adını vereyim %25 indirim almaya çalışalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?