Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok iyi yapmışsın! Evet. Yılbaşı haftası benim yaptığım en büyük yanlışmış spor yapıyorum diye de seviniyordum nasıl olsa yediklerimden fazlası gidiyor diyordum ama maalesef o hafta kilo aldım çok sinir bozuxuydu ama nedeni öğrenince sonrasında kontrolde daha kolay oluyor aslında.
Sürekli takip edilmek çok keyifli sistem her an soru sorma olayı zaten harika!
Bu arada kim takip edecek sizi ?

Evet indirim yapacaklardı %25 değil mi Şule?

Süpermiş valla,teşekkürler canım

Bence süper oldu bizim iş yerindeki kızlar içinde pazRlık yaptım onalradanda başlayacaklar var o yüzden saolsun Çağatay bey kırmadı! Umarım arkadaşınızda bu fiyattan anlaşmıştır eğer öyle değilse haberleşelim. zaten yarın gidicem konuşurum yine ! iyi geceler canım bizde bekleriz takımımıza .. Çay ikramımızda var

Kilo bildirimi
85.6/85.2/0.4/0.46
Kızlar dün daha düşüktü kilim ama dün yaptığım kaçamakları acısı fena oldu haftaya kadar bi düzene sormam lazım ankaraya daha zayıf gitmek istiyorum

canım günaydın aslında benim sabırsızlığım tamamen ben 200 lira yatırdım 2 aylık satın aldım ama dün çok heyecanlıydım bu benim kişilik özelliğim maalesef tez canlıyımdır rform dan da yardım isteyip böyle olunca ayıp oldu size lütfen kusura bakmayın ben 100 lira için indirimli fiyat diye düşündüm zira diğer sitelere göre çok uygun çok teşekkür ederim çabanıza canım rform ve senin

çok güzel yaa bayıldım diyetisyenim bürge hanım ona da bayıldım
Evet indirim yapacaklardı %25 değil mi Şule?

Evet 75 tl olur dediler bana!

ay kızlar tez canlılığım yine 50 liraya mal oldu size karşı mahcubum

Hı bende bu diyetisyen kim dicektim:) bende Şubat tatili sonu başlıyor olmazsa senin adını veriyim bugün telefonla görüşücem
olurmu:)

Çok geçmiş olsun inşallah önemli birsey yoktur
vallahi bilmiyorum ki canım bende daha yeni başladım işte yeniyim yani ama tabi verebilirsin bi aydası olursa

Teşekkür ederim canım.
Tabiki yardımcı oluruz canım..Önemli olan hesaplamaları yapıp listeyi bir bütün haline getirebilmek..
Hepimiz bilelimki gelemediğimde lste ortada kalmasın takımımız ceza almasın..

makbule007/66.7/67.1/++0.4/-0.59%

bu hep dünki çikolatalardan oldu ama bu hafta bomba gibi olacak

Son düzenleme:
Canım form bisküvi ve çikolatadan uzak duralım lütfen

Ben arastırdımda çok pahalı geldi bana bide sürekli soru soramıyosun pekse ilgilenmiyorlar sen yine ucuza bulup memnun kalırsan banada haber ver bende Diyarbakır erganideyim burdada diyetisyen yok çünkü
kızlar karatayla ilgilenebilirsiniz tabi isterseniz.

Süpersin kuzum yaa açığı hemen kapatalım dimi ama

Geçmiş olsun canım
Bugünkü menu
Sabah
Geç kalktım 1 elma
Öğlen
Kavurma 2 dilim ekmek
Ara
3 dilim ananas
Aksam
3 dilim pizza
Bugün çok karbonhidrat oldu bakalım yarın tartı beni uzcekmi
Canım hiç salata yeşillik tüketmiyosun, bu kadar kuru yapma menülerini.

Hoşgeldin canım.Her zaman bekleriz :13:

merhaba hatunlar bende sizlerin arasına gireyim dedim.dukanı 2 kere denedim başaramadım .diyetisyene gidiyorum 2.5 ayda ancak 4 kilo verdim.üstelik sporda yapıyorum.listeyede uyuyarum.yaşım 43 belkide metebolizma durmuş vaziyete onu canlandırmaya çabalıyorum.hergün yediklerimi yazıp kalorilerini ekliyorum spor yapıp yapmadığımı kaydediyorum.bukadar titizlenmeme rağmen 4 kilo neyse motivasyonumu düşürmeyim.çünkü yaşıma göre pldukça sıkı bir hatunum.dukan birçok arkadaşıma yaradı benim metebolizmayı durdurdu.akdenizli olmamadan kaynaklanıyor galiba.şuan toparlama evresindeyim vermem gereken 18 kilonun 4 verdim.sebzem ve salatalarımdan kısmadan.dukanda sebze yok denecek kadar azdı.beni canlandıran sebze ve salatadır.şimdi emin adımlarla ilerliyorum.inşallah veririm.

şuan = 79,6 kiloyum

benimde gitiğim diyetisyen aynı listeyi verdi.ben obezite merkezinin diyetisyenine gidiyorum.bulunduğum şehirde iyibir özel diyetisyen varmış.1-2 ay sonra ona başlamayı pilanlıyorum.o vicutan yağmı sumu gitti onu hesaplıyor.benim gitiğim devletin yalnızca dinledi neleri sevip sevmediğimi sordu ilk diyete makarna ve pilav vardı ikincide onları çıkardı.şuan seninkiyle tıpatıp aynı.yalnızca ben 4 kilo verdim diyetisyene göre 10 kilo gitmeliydi.bunun altındada yemek ölüm orucu gibi birşey olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…