- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.381
bende bugün diyetisyene başlıyom diye çikolotalarla vedalaştım2 tane çikolata yedim kızlar bu arada bibilgi öğrendim vücut normalde aldığımız enerjiyi glikoza dönüştürerek yakıyormuş ancak biz şekerli şeyler yediğimizde önce onu kullandığı için depolardan yakmıyormuş şeker diyetlerde o yüzden önerilmiyormuş
Evet indirim yapacaklardı %25 değil mi Şule?Nasıl hallettiniz merak ettim. Bu arada ben Şule! 3. Takımadayım (Rform arkadaşım benim)
Ben görüşüp indirim almıştım inşallah benim konuştuğum fiyat üzerinden anlaşmışsınızıdrbugün çok yoğundum Rform la konuştuk ama fırsat bulup yazamamıştım ...
Evet indirim yapacaklardı %25 değil mi Şule?
Evet 75 tl olur dediler bana!
Süpermiş valla,teşekkürler canım
Hı bende bu diyetisyen kim dicektim:) bende Şubat tatili sonu başlıyor olmazsa senin adını veriyim bugün telefonla görüşücemyok canım diyetisyenden yeni aldım yukarda paylaştım bu benim yediğim ama olmaması gereken menü
Çok geçmiş olsun inşallah önemli birsey yokturkızlar çok hastayımmmmmm
canım günaydın aslında benim sabırsızlığım tamamen ben 200 lira yatırdım 2 aylık satın aldım ama dün çok heyecanlıydım bu benim kişilik özelliğim maalesef tez canlıyımdır rform dan da yardım isteyip böyle olunca ayıp oldu size lütfen kusura bakmayın ben 100 lira için indirimli fiyat diye düşündüm zira diğer sitelere göre çok uygun çok teşekkür ederim çabanıza canım rform ve seninNasıl hallettiniz merak ettim. Bu arada ben Şule! 3. Takımadayım (Rform arkadaşım benim)
Ben görüşüp indirim almıştım inşallah benim konuştuğum fiyat üzerinden anlaşmışsınızıdrbugün çok yoğundum Rform la konuştuk ama fırsat bulup yazamamıştım ...
çok güzel yaa bayıldım diyetisyenim bürge hanım ona da bayıldımÇok iyi yapmışsın! Evet. Yılbaşı haftası benim yaptığım en büyük yanlışmış spor yapıyorum diye de seviniyordum nasıl olsa yediklerimden fazlası gidiyor diyordum ama maalesef o hafta kilo aldım çok sinir bozuxuydu ama nedeni öğrenince sonrasında kontrolde daha kolay oluyor aslında.
Sürekli takip edilmek çok keyifli sistem her an soru sorma olayı zaten harika!
Bu arada kim takip edecek sizi ?
Evet indirim yapacaklardı %25 değil mi Şule?
Evet 75 tl olur dediler bana!
Bence süper oldu bizim iş yerindeki kızlar içinde pazRlık yaptım onalradanda başlayacaklar var o yüzden saolsun Çağatay bey kırmadı! Umarım arkadaşınızda bu fiyattan anlaşmıştır eğer öyle değilse haberleşelim. zaten yarın gidicem konuşurum yine ! iyi geceler canım bizde bekleriz takımımıza .. Çay ikramımızda var
vallahi bilmiyorum ki canım bende daha yeni başladım işte yeniyim yani ama tabi verebilirsin bi aydası olursaHı bende bu diyetisyen kim dicektim:) bende Şubat tatili sonu başlıyor olmazsa senin adını veriyim bugün telefonla görüşücem
olurmu:)
Çok geçmiş olsun inşallah önemli birsey yoktur
yeni calisma hayatinda basarilar dilerim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun...yazdiklarin konusunda katiliyorum canim...yalniz ben telden girdigim icin nobet konusu biraz sorun olabilir benim icin kopyalayip paylasim topigine yapistiramiyorum ama yinede yardimci olursaniz uzerime duseni yapmaya calisirim...
gözün arkada kalmasın kaptan.grup emin ellerde :)
hadi canııııııııımmmmmmmm
Canım form bisküvi ve çikolatadan uzak duralım lütfenKızlar bugünkü menümü yazıyım birkaç gündür yazamıyorum telefonumu kırdım ve ön camı 400 tl(( maaşı bekliyorum:)
Sabah
3 eti form
Omlet
Bal
Öğlen
3 etiform
2 mandalina
Aksam
Ton balığı
3 karecik çikolata :)
Umarım bu kadarla kalırım:))
akşamdan beridir diyetisyen araştırıyorum bulamadım birini yaailgili olsun istiyorm urfadayım çok zengin sayılmıyor maalesef şu online diyetisyen uygulamalarıyla ilgili fikriniz var mı kızlar olmadı onlardan birine başvurcam galiba
kızlar karatayla ilgilenebilirsiniz tabi isterseniz.Ben arastırdımda çok pahalı geldi bana bide sürekli soru soramıyosun pekse ilgilenmiyorlar sen yine ucuza bulup memnun kalırsan banada haber ver bende Diyarbakır erganideyim burdada diyetisyen yok çünkü
canım bol bol bitki çayları ve takviye vitamin.ben eczaneden vitamin alıp kullanıyorum devamlı.Allaha şükür uzun zamandır ayakta atlatabiliyorum.
canım bu menü bomboş.eti form dediğin şey biliğin zarar.böyle bünyeni yorar kilo vermeni de yavaşlatırsın ve bu süreçte vereceğin her kilo fazlasıyla sana geri döner.bence sağlıklı bir beslenme programı belirlemelisin.
bir arkadaşım burda bir diyetisyene gidiyor.bu diyetisyenin int. sitesi de var ve interaktif olarak ordan da takip yapıyor.istersen bir incele,sonra da telefonla destek istediğini de söyle.ha bu arada indirim de yaptırabiliriz belki.ilgilenirsen haber ver bilgileri vereyim.
sizin oraya bir klinik açmak lazım,piyasada bu konuda ciddi açık gördüm :)
Geçmiş olsun canımGünaydınnn herkeseee. mutlu sabahlar canlarımmm. hepinizi böyle aktif görmek ne güzel.
ben malum virüse yakalandım galiba. ama ona inat yatmayacam hatta bu akşam sporuma da gidecem hıhhhhbu arada şu kitap okuma işimi hızlandırıp kendime acilen menü hazırlamam gerekkkk.
önemli uyarıııı.. bildirimleri yarın sabahtan yapın arkadaşlar. kaptancığımız perşembe olsun istedi
Canım hiç salata yeşillik tüketmiyosun, bu kadar kuru yapma menülerini.Bugünkü menu
Sabah
Geç kalktım 1 elma
Öğlen
Kavurma 2 dilim ekmek
Ara
3 dilim ananas
Aksam
3 dilim pizza
Bugün çok karbonhidrat oldu bakalım yarın tartı beni uzcekmi
Bence süper oldu bizim iş yerindeki kızlar içinde pazRlık yaptım onalradanda başlayacaklar var o yüzden saolsun Çağatay bey kırmadı! Umarım arkadaşınızda bu fiyattan anlaşmıştır eğer öyle değilse haberleşelim. zaten yarın gidicem konuşurum yine ! iyi geceler canım bizde bekleriz takımımıza .. Çay ikramımızda var
günaydın kızlarrrrrr
hadi bakalım bildirimleri bekliyorum
Çok geçmiş olsun inşallah önemli birsey yoktur
Paylaşıma bildireceksin tatlım, paylaşım topiğine.
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 593"]
[TR]
[TD="width: 72%, align: center"]1kk beyaz peynir1 adet yumurtaBolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Ara Öğün - 1[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"]1adet meyve yada 3-4 adet kuru meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Öğle[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"]1kase çorba yada 2-3yk kaşığı bulgur pilavı(haftada 2gün)2yk (100gr) yada 1bardak ayran5-6 yk sebze yemeği (susuz)5yk kadar kurubaklagil yemeği(susuz) (haftada 3gün)1dilim tam tahıllı ekmek1Porsiyon salata(yağsız)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"] Ara Öğün - 2[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"] 1 adet taze meyve + 3-4adet kurumeyve 5-6 adet çiğ badem yada 2 adet ceviz 1/2paket etiform bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Akşam[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"]90gr kadar et/tavuk/balık5-6 yk sebze yemeği(susuz)1dilim tam tahıllı ekmek4yk yoğurt(200gr)Salata(yağsız)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 27%, align: center"]Ara Öğün - 3[/TD]
[TD="width: 72%, align: center"] 1 adet meyve ½ paket kepekli bisküvi yada 20gr leblebi (1ç.b)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 593"]
[TR]
[TD="align: center"]DİYET AÇIKLAMASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Açıklama[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 587"]
[TR]
[TD="align: center"]GENEL DİYET UYARILARI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
*Yağda kızartılan her şey, kremalı yiyecekler, mayonez gibi yağla hazırlanan soslar, içeriği bilinmeyen her türlü gıda, çikolatalı ve şekerli bütün besinlerden kesinlikle sakınılmalıdır.*Çiğ tüketilen sebzeler, salatalar yağ eklenmeden istenildiği sıklıkta ve miktarda tüketilebilir. Limon, baharatlar istenildiği oranda kullanılabilir.*Meyveler protein içeriği olan süt/ yoğurt/ ekmek/ bisküvi gibi bir besinle birlikte tüketildiğinde kan şekerini çok daha kontrollü bir şekilde yükseltecek böylece insülin metabolizması daha rahat çalışacaktır.*Günde en az 1,5 2 litre su içilmelidir.
*Bir ana öğün ile bir ara öğün arası 2,5 -3 saat kadar olmalı; 3 saatten fazla aç kalınmamalıdır.* Besinlerin yerleri değiştirilebileceği gibi değişim listesinde aynı başlık altında bulunanlar birbirleriyle de değiştirilebilir.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
işte diyetim kızlar yarından itibaren başlıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?