Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin evet dukan bendede ise yaradı 15 kilo verdim ama tekrar yapmaya cekiniyorum

Son düzenleme:
14.cuma gurubunun kurallarını şuan bilmiyorum.biraz sonra spor salonuna gideceğim.dönüşte vaktim olur biraz geçmişi okuyup anlarım.cuma günü bildirim yapıyorsunuz galiba,o zaman ben sadece başlangıç yapmış olurum.gelecek cumayada bildirim yaparım.biraz hatun desteği almak iyi olur.şuan motivasyonum ful.2.5 ayda 4 kilo olmasına rağmen motivasyonumu kaybetmedim.inadına yürüyüşü spor salonuna çevirdim.günde en az 1.5 saat spor yapıyorum.haftanın en az 4 günü bu sporu brakmıyorum.ek yürüyüş yapıyorum.alışverişe arabamla teyil tabanvayla gidiyorum.poşetlerimi taşıyarak dönüyorum.yani her hareket fırsatını değerlendiriyorum.evhanımıyım.43 yaşındayım 3 tane çocugum var (KOCAYIDA ÇOCUKTAN SAYARSAK 4 ÇOCUK OLUYOR)boyum 160 cm kilom şuan 79.6 çok şişman durmuyorum.kilomu söyleyince insanlar hadicanım diyor.yani göstermiyorum.ancak göstermesemde yağlar içimde sıkıştırılmış vaziyette duruyor.kendimi kısaca tanıtım hatunlar.

Hoşgeldin evet dukan bendede ise yaradı 15 kilo verdim ama tekrar yapmaya cekiniyorum

ne güzel tatlım sende faydalı olmuş. pekçok kişi faydasını gördü ama benim içimi dişimi fena etti.her kuralına uymama rağmen olmadı.binde bir olmayan olur oda bana denk geldi.şuan yaptığım diyet diyeten daha çok yaşam değiştirme gibi.yani aslında kendi yaşam felsefeme uygun birşeylar yapıyorum.akdenizli olarak eti aklıma bile getirmem.40 yıl yemesem aklıma bile gelmez.birden gırtlağıma kadar ete batım.bunu kaldıramadım.şimdide zaten yavaş olan metebolizmamı hızlandırmaya çabalıyorum.dukana haksızlık etmeyelim.çok insan faydasını gördü,çok insan zayıfladı.ama benim için sürdürülabilirliği çok zor bir diyeti.biyolojim oldukça iyidir.zayıflatma mantığını biliyorum.ama mantığın yanında karşıdaki insan için sürdürülebilirlikte önemli.yaptığım diyeti 2.5 aydır devam etiriyorum ve şuana kadar sıkılmadım.yani kısaca şuan yaptığım diyet benim için sürdürülebilir bir diyet.dukana bukadar dayanamamıştım.

ileri derecede nezle işte canım. gözlerimden yaş akıyo felan :)şimdi sağlık ocagına gidecem 2 gün rapor verir inşallah :2:

çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.

hoşgeldin aramıza.geç olsun güç olmasın.ivme aşağıyı gösteriyorsa sorun yok.

hoşgeldin aramıza.geç olsun güç olmasın.ivme aşağıyı gösteriyorsa sorun yok.[/QUOTE]

teşekür ederim tatlım biraz sohbet biraz moral takviyesi iyi olur.sonuçta hepimiz kilo verip sağlıklı ölçülere inmeye çalısıyoruz.bana herhangi biriniz kuralarını yazarsa sevinirim.biraz geçmişi okuyup sizleri anlamaya çalışacağım ancak kuralarınızı net olarak öğrenirsem daha iyi olur.

74.9/75.3/-0.4~-0.53

Aslinda bu 400 grmin odem oldugunu dusunuyorum dunku kisirdan sonra kabizlikta var.....

Umuyincisi sanada gecmis olsun canim cok dikkat et biz ailecek 1 aydir atlatamadik grip tam gecti diyoruz tekrar ediyor...

tabii tabii fiyat olarak zaten kampanyadalar. BEn eski diyetisyenimle sıkı bir pazarlık yapmama rağmen şu an ödediğimin altına düşmedi. Ama ben burda iş yerinden kızlarla bir grup oluşturduk ve spor yapıyoruz yaklaşık 30 bayanız ve Diyetisyenle onlar içinde konuştum, ara ara başlayanlar var o yüzden saolsunlar bana ekstra indirim yapıyorlar. Grup indirimi gibi düşünün. Neyse sağlık olsun ödememiş olsaydın yine konuşurduk ama artık devam etmek istersen indirimli ödersin canım.
Bürge benimde diyatisyenim inanılmaz enerjisi yüksek ve çok güzel bir kız. Bayılıyorum fiziğine zaten diyetisyen kesinlikle düzgün fizikli ve güzel görünümlü olmalı ki özenip bizde çabalayalım dimi ...
hayırlı olsun senin için sıık sık soru sor hiç çekinme hemen cevaplıyorlar. Ulaşamazlarsa arıyorlar çok ilgililer

Valla sana kaptan ve kaptan yardimcisi anlatır ama kısaca perşembe günleri tartiliyoruz bu yeni değişti hergün bildirim yapıyoruz ne yediysek bide muhabbet tabi bu kadar:) bende sebze salata yemiyorum nedense sevmiyorum ama artık yemeye calisicam

74.9/75.3/-0.4~-0.53

Aslinda bu 400 grmin odem oldugunu dusunuyorum dunku kisirdan sonra kabizlikta var.....

Umuyincisi sanada gecmis olsun canim cok dikkat et biz ailecek 1 aydir atlatamadik grip tam gecti diyoruz tekrar ediyor...

canım dikkat ediyorum ama oldu yine de. bugü evde dinleniyorum yarın daha iyi olurum inşallah

spora gidecem diye hazırlandım.arkadaşımı aradım haydi çıkalım diye.amaaaaa sporu öğleden sonraya aldığımızı unutmuşum.iş güçte bitti sayılır.bari biraz eskileri okuyayım.

spora gidecem diye hazırlandım.arkadaşımı aradım haydi çıkalım diye.amaaaaa sporu öğleden sonraya aldığımızı unutmuşum.iş güçte bitti sayılır.bari biraz eskileri okuyayım.

hoşgeldin aramızaaaa. bende hastayım ama dün gittim yinede sporuma. bu akşam da gidecem hem degişiklik olur hem iyi geliyo. gözlerim yaşarmasa sorun yok da çok akıyo :S neyse gececek yapacak bişey yok

canım dikkat ediyorum ama oldu yine de. bugü evde dinleniyorum yarın daha iyi olurum inşallah
Booool nane limon ic canim icine bir tutamda karabiber at iyi geliyor..birazsa zencefilli bal tuketmeye calis sabh ac karna bize cok iyi geldi ama bu ara gelen gidenim cok misafirim oldu tekrar kaptik sifayi...

Booool nane limon ic canim icine bir tutamda karabiber at iyi geliyor..birazsa zencefilli bal tuketmeye calis sabh ac karna bize cok iyi geldi ama bu ara gelen gidenim cok misafirim oldu tekrar kaptik sifayi...

bir ara zencefilli yogurt yiyordum galiba o iyi geliyormuş onu bıraktım kaptım şifayı. içiyorum tatlım bitkiçayı felan. bende haftasonu eve gittim annem hastaydı ama geçmişti aslında belki ordan bulaşmıştır. gerçi salgın var her yer mikrop dolu

teşekür ederim tatlım.kurtulmak kolay olmayacak biraz acı verecek biliyorum.ama denemezsek pes edersek olmaz.80-90-100 diye kilolar gider birde bakarsınız umutsuzluk noktasına gelmişsiniz.buna izin vermemek lazım

aynen canım ben bi ara kendimdeki aşırılıgı farkettim doktora bi gittim 90.3 kg. beynimden vurulmuşa döndüm. tabi ondan beri dikkat ediyorum çok şükür 77-78 lere düştüm. darısı 60 lı rakamlara hep beraber

sabah 8 de 40 gr nesfit kırmızı meyveli 125 gr sütle=225 cal
sabah 8 de 1 yumurta katı=79 cal
ara öğün saat 10 da 1 portakal ortaboy=100 cal kadar.

ögle karnıbahar,brokoli,bürüksel lahanası,roka,maydanozla yaptığım sebzeli salatayı yerim.onun kalarisini bilemiyeceğim.tartmadan pişirdim.ama çok minik bir karnıbahar minik bir brokoli bir paket bürüksel lahanası.dün birazını öğle yedim.birazını akşam.bugünde öğle ve akşam yerim.yani 4 kerede tüketmiş oluyorum.

karnabahar 100 gr=14 cal
brokoli 78 gr =23 cal
bürüksel lahanası 100 gr= 36 cal

yani düşük kalorili bir sebze salatası.tokta tutuyor.belki yiye bilirsem 90 gr köftede yerim.etle aram pek yok.birde kendim yaparsam kokusundan doyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…