- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.401
merhaba hatunlar bende sizlerin arasına gireyim dedim.dukanı 2 kere denedim başaramadım .diyetisyene gidiyorum 2.5 ayda ancak 4 kilo verdim.üstelik sporda yapıyorum.listeyede uyuyarum.yaşım 43 belkide metebolizma durmuş vaziyete onu canlandırmaya çabalıyorum.hergün yediklerimi yazıp kalorilerini ekliyorum spor yapıp yapmadığımı kaydediyorum.bukadar titizlenmeme rağmen 4 kilo neyse motivasyonumu düşürmeyim.çünkü yaşıma göre pldukça sıkı bir hatunum.dukan birçok arkadaşıma yaradı benim metebolizmayı durdurdu.akdenizli olmamadan kaynaklanıyor galiba.şuan toparlama evresindeyim vermem gereken 18 kilonun 4 verdim.sebzem ve salatalarımdan kısmadan.dukanda sebze yok denecek kadar azdı.beni canlandıran sebze ve salatadır.şimdi emin adımlarla ilerliyorum.inşallah veririm.
şuan = 79,6 kiloyum
Hoşgeldin evet dukan bendede ise yaradı 15 kilo verdim ama tekrar yapmaya cekiniyorum
ileri derecede nezle işte canım. gözlerimden yaş akıyo felan :)şimdi sağlık ocagına gidecem 2 gün rapor verir inşallah :2:
merhaba hatunlar bende sizlerin arasına gireyim dedim.dukanı 2 kere denedim başaramadım .diyetisyene gidiyorum 2.5 ayda ancak 4 kilo verdim.üstelik sporda yapıyorum.listeyede uyuyarum.yaşım 43 belkide metebolizma durmuş vaziyete onu canlandırmaya çabalıyorum.hergün yediklerimi yazıp kalorilerini ekliyorum spor yapıp yapmadığımı kaydediyorum.bukadar titizlenmeme rağmen 4 kilo neyse motivasyonumu düşürmeyim.çünkü yaşıma göre pldukça sıkı bir hatunum.dukan birçok arkadaşıma yaradı benim metebolizmayı durdurdu.akdenizli olmamadan kaynaklanıyor galiba.şuan toparlama evresindeyim vermem gereken 18 kilonun 4 verdim.sebzem ve salatalarımdan kısmadan.dukanda sebze yok denecek kadar azdı.beni canlandıran sebze ve salatadır.şimdi emin adımlarla ilerliyorum.inşallah veririm.
şuan = 79,6 kiloyum
canım günaydın aslında benim sabırsızlığım tamamen ben 200 lira yatırdım 2 aylık satın aldım ama dün çok heyecanlıydım bu benim kişilik özelliğim maalesef tez canlıyımdır rform dan da yardım isteyip böyle olunca ayıp oldu size lütfen kusura bakmayın ben 100 lira için indirimli fiyat diye düşündüm zira diğer sitelere göre çok uygun çok teşekkür ederim çabanıza canım rform ve senin
çok güzel yaa bayıldım diyetisyenim bürge hanım ona da bayıldım
ay kızlar tez canlılığım yine 50 liraya mal oldu size karşı mahcubum
vallahi bilmiyorum ki canım bende daha yeni başladım işte yeniyim yani ama tabi verebilirsin bi aydası olursa
ne güzel tatlım sende faydalı olmuş. pekçok kişi faydasını gördü ama benim içimi dişimi fena etti.her kuralına uymama rağmen olmadı.binde bir olmayan olur oda bana denk geldi.şuan yaptığım diyet diyeten daha çok yaşam değiştirme gibi.yani aslında kendi yaşam felsefeme uygun birşeylar yapıyorum.akdenizli olarak eti aklıma bile getirmem.40 yıl yemesem aklıma bile gelmez.birden gırtlağıma kadar ete batım.bunu kaldıramadım.şimdide zaten yavaş olan metebolizmamı hızlandırmaya çabalıyorum.dukana haksızlık etmeyelim.çok insan faydasını gördü,çok insan zayıfladı.ama benim için sürdürülabilirliği çok zor bir diyeti.biyolojim oldukça iyidir.zayıflatma mantığını biliyorum.ama mantığın yanında karşıdaki insan için sürdürülebilirlikte önemli.yaptığım diyeti 2.5 aydır devam etiriyorum ve şuana kadar sıkılmadım.yani kısaca şuan yaptığım diyet benim için sürdürülebilir bir diyet.dukana bukadar dayanamamıştım.
74.9/75.3/-0.4~-0.53
Aslinda bu 400 grmin odem oldugunu dusunuyorum dunku kisirdan sonra kabizlikta var.....
Umuyincisi sanada gecmis olsun canim cok dikkat et biz ailecek 1 aydir atlatamadik grip tam gecti diyoruz tekrar ediyor...
spora gidecem diye hazırlandım.arkadaşımı aradım haydi çıkalım diye.amaaaaa sporu öğleden sonraya aldığımızı unutmuşum.iş güçte bitti sayılır.bari biraz eskileri okuyayım.
aramiza hosgeldin...insallah saglila ve kolayca kurtulursun kilolarindan...şimdi spor zamanı hanımlar.11 den sonra yine girerim inşalah birilleri beni bilgilendirir.şimdiden teşekürler.
aramiza hosgeldin...insallah saglila ve kolayca kurtulursun kilolarindan...
Booool nane limon ic canim icine bir tutamda karabiber at iyi geliyor..birazsa zencefilli bal tuketmeye calis sabh ac karna bize cok iyi geldi ama bu ara gelen gidenim cok misafirim oldu tekrar kaptik sifayi...canım dikkat ediyorum ama oldu yine de. bugü evde dinleniyorum yarın daha iyi olurum inşallah
aramiza hosgeldin...insallah saglila ve kolayca kurtulursun kilolarindan...
Booool nane limon ic canim icine bir tutamda karabiber at iyi geliyor..birazsa zencefilli bal tuketmeye calis sabh ac karna bize cok iyi geldi ama bu ara gelen gidenim cok misafirim oldu tekrar kaptik sifayi...
teşekür ederim tatlım.kurtulmak kolay olmayacak biraz acı verecek biliyorum.ama denemezsek pes edersek olmaz.80-90-100 diye kilolar gider birde bakarsınız umutsuzluk noktasına gelmişsiniz.buna izin vermemek lazım
aynen canım ben bi ara kendimdeki aşırılıgı farkettim doktora bi gittim 90.3 kg. beynimden vurulmuşa döndüm. tabi ondan beri dikkat ediyorum çok şükür 77-78 lere düştüm. darısı 60 lı rakamlara hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?