Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

lapami yedim ustune baharatli yogurt la beraber arkasindan kucuk elma tadi fena dgeil lapanin ama anlayamadigim nasil olurda pirinc zayiflatiyor bilgisi olan varsa:uhm:

ayyyy pek bi garib burasi bugun neyse cikiyorum ben sonra gorusuruz .... unutmadan nesli ikindin ara olarak kellogs k yiyorum ben bugunde yiebilirim demi

selam kızlar ben bir uğrayayım dedim çok sıkıldım ya kuzenimde hastanede değil şuan muayenesine gitti bende kaçtım süprizzzzz gerçi pek kimse gelmemiş sanırım bugün

teşekkürler canım çok sağol iyi dileklerin için amin :Saruboceq:
bencede ayrılma ayrılırsan daha zor olur kendini tutman bana öyle geliyor ama tabiki en doğrusunu sen bilirsin şekerim hayırlısı olsun ama bak 1ayın kaldı bence burayı bırakma işi sıkı tutmaya çalış kaydirigubbakcemile5

canım çok sağol inan hiç yormuyorum ancak yatıyorum yemekte yiyemiyorum pek yiyebilsem artık serum takmayacaklar yemek yemem gerekiyor ya iştahım felan yok diyetteyken canım neler isterdi :roflol:

canım çok sağol inan hiç yormuyorum ancak yatıyorum yemekte yiyemiyorum pek yiyebilsem artık serum takmayacaklar yemek yemem gerekiyor ya iştahım felan yok diyetteyken canım neler isterdi :roflol:

canım iyice zayıflamısındır zorla bırseyler yemeye calıskaydirigubbakcemile5
doktorlar ne dıyor nezaman taburcu olacakmıssın bellımı

canım çok sağol bende seni çok öpüyorum Şeniz tatlım senin lapa yalan olmuş sanki 3öğün sadece onu yiyorsun benim bildiğim ve mecbur kalmadıkça hayvansal ürünler tüketmemeye dikkat ediyorsun yani yoğurtla yiyende varmış ama sanırım salatayla yemek daha çok verdiriyor

ayyyy pek bi garib burasi bugun neyse cikiyorum ben sonra gorusuruz .... unutmadan nesli ikindin ara olarak kellogs k yiyorum ben bugunde yiebilirim demi

kellogs k felan yiyemezsin şekerim nesli seni öldürecek kaydirigubbakcemile3 sadece meyve felan yiyebiliyorsun aralarda..canım ben hiç lapa yapmadım ama araştırmıştım benim hatırladığım öyle yoksa zor kilo verdirir bence

canım iyice zayıflamısındır zorla bırseyler yemeye calıskaydirigubbakcemile5
doktorlar ne dıyor nezaman taburcu olacakmıssın bellımı

yok canım birşey demiyorlar ama kuzenime akşam diyecm ben eve gideyim en iyisi aslında yemek yiyebilsem çıkarır belki ama şimdi günde 3tane serum takılıyor oyüzden çıkarmaz herlde zaten sebebinide bulamadılar..evet maalesef zayıfladım dahada dün öğlen kuzenim tarttı burda 58buçuktum iskelet gibi olacam :1no2: ama şimdi çorba içmeye çalıştım çıkarmazsam inşallah yavaş yavaş yeyip toparlarım

sibelcim ben yanlışmı biliyorum lapa dışında sadece salata meyve felan yeniyor dimi eylulce ye yanlış bilgi vermiş olmayayım :uhm:

olsun canım fazla paylasımda bulunmasanda sen arada gel yeter bırakma burayı yoksa daha cok kılo alırsın :jeyyar:
bak sende bızımle lapa yap bugun yapamadıysan sende yarın baslarsın cumaya kadar 1-2 kılo gıder belkı-tatlicadiarzu-
slm kızlar ben geldimmmm
adaşım eylülce neslim selam herkeze ben yokken girenlere
nevar ne yok herkez iyidir inşallah
takımdan atılmışım şimdi kendime yer arıyorum bende kızlar
hosgeldın kız nerelerdesın kac zamandır yoksun:jeyyar:
kılo aldınmı ne yaptın-tatlicadiarzu-
lapami yedim ustune baharatli yogurt la beraber arkasindan kucuk elma tadi fena dgeil lapanin ama anlayamadigim nasil olurda pirinc zayiflatiyor bilgisi olan varsa:uhm:
kız sen nasıl lapa yapıyorsun oyle :mymeka:kahvaltı falan yok :1no2:
sadece lapa salata ve meyve yıyebılırsın sut ve sut urunlerı yok yogurtda yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım banada sağlıksız geldi diyetlerin ama tabi doktora gitmişsin güvenmekten başka birşey yapamazsın inşallah yaşamazsın ya belki buhaftalar ilk diye böyledir sonra sağlıklı beslenmeye geçecektir

sibelcim ben yanlışmı biliyorum lapa dışında sadece salata meyve felan yeniyor dimi eylulce ye yanlış bilgi vermiş olmayayım :uhm:

yok dogru bılıyorsun canım lapa dısında sadece salata ve meyve yenılıyor baska bırsey yok-tatlicadiarzu-
eylulce boyle yıyerek nasıl kılo verecek anlamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

destinam canım allah kızına şifa versin biran önce istediğin doktordan randevu alıp götürebilirsin umarımm tatlım kreş konusuda hayırlısı olsun canım sizin için iyi olur inşallah aman iyi araştır güvenilir bir yer olduğundan emin ol benim kuzenim aylarca araştırmıştı sonunda 1tanesine karar verebildiler

slm ben geldım ıyı kı seda var valla forum yıne durdu..

tuba hıc bır yere gıtmıyorsun kendını ızınlı yazdır ama gıtme...

eylulce ben yapamadım lapa öglen anaokullarını dolastım sımdıde bıskuvı yıyorum canım pızza cekıyor ama yemıycem...

hoşgeldin canım evet gerçekten gelen giden olmamış duruma el koyuyorum hazirana girdik güzel hatunlar yaz geldi daha çok gaza geleceğinize boşlamış gördüm sizi :mymeka: hadi kabul ediyorum birkaç gün benim yüzümden dikkat etme spor yapma felan aksadı(1.73 bu laf sana ben buralardayım artık sırnaşık şey) ama ben iyiyim şükür tam gaz devam hihoyyyt

kızlar beni görmeye gelenler var acil çıkış yapıyorum biz hasta görmeye geldik ama hasta yok diyorlar kaydirigubbakcemile3 of ne yapayım sıkıldım valla eve gitmek istiyorumm
öpüldünüz çok çok

kızlar genel cevap yazıyorum
kızlarım iyi çok şükür bende iyiyim kilo almadım ama vermedimde çünkü 2 gün yap 1 gün boz oynuyorum sanırım 4 aydır kilo veremememin nededi depresyon ilaçlarım haftaya doktora gidince söylicem ne yapıyım diye inanın 11 e kadar çok güzel gidiyo bi tırlatıyorum kafayı bebek büsküvi kutusu önümde oluyo yanı ne yapcamı şaşırdım

bu arada takımdan çıkarılmışım ama gene buradayım artık bakalım yeni takım bulucam kendime sizlerde hala bi kıpırtı yok ya bakıyorumda iletişim problemi tam cözülememiş sanırım neyse arkadaşa gidicem hazırlanmam gerek gene ugrarım öpüyorum hepinizi vede adaşımıııı

kızlar beni görmeye gelenler var acil çıkış yapıyorum biz hasta görmeye geldik ama hasta yok diyorlar kaydirigubbakcemile3 of ne yapayım sıkıldım valla eve gitmek istiyorumm
öpüldünüz çok çok

kaydirigubbakcemile2 kendini fazla yorma iylesmeden de bi yere gitme bak havalar da sicak zaten doktorun ne diyorsa onu dinel erken taburcu olmaya calisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…