- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.741
hayırlı sabhlar arkadaşlar.ooo sedaaam gelmiş hoşgeldin kuzuum.çok çok geçmiş olsun.rabbim bidaha yaşatmasın inşşallah.koraya gelince gerçekten değerini bil.çok vefalı biriymiş.ve seni hakikaten çok ama çok seviyo.rabbim ayırmasın inşallah.
ben din gelemedim.akaşam açtım ama okuyayım diye ne okuyabildim ne yazabildim.dedimya babm geldi diye.dün babam rahatsızlandı.dra felan gititk.gelincede o öyle yatarken yazamadım doğrusu.sanki saygısızlıkmış gibi geldi.neslihann msnye yazmışsın ama beni en iyi senin anlamn gerkiyo.babam yaşlı ve sadece giderse namaza felan gidiyo onun dışlında evde hep.dediğm gibi bende onun yanında ona arkamı dönerek yazmayı yakuştıramıyorum.
bencillik yapmakta istemiyorum.çünkü zamnında bende yazmayanlara az gelenlere çok ama çokk kızıyodum.isterseniz takıma benim yerine birini alın.ben yine burda olayım ama listede değil.yine hep gelmeye çalışırım.yine cuma günleri kilomu söylerim .tammamı canım.
Gunaydın kızlar
hanı bugun lapa yapacaktık valla sızı bılmem ama ben bugun yapcam:jeyyar:
sabah ılık sularımı ıctım sonra kucuk salatalık yedım sımdıde ocaga lapayı koydum pısıyor sonra salatayla ondan yıcemcokacimcoook
Sedacım senı gordugume sevındım canım evet bencede sana nazar degdıkendıne dıkkat et fazla yorma kendını:1hug:
Tugba kız sende bu hafta herhalde yedın yedın sımdıde lısteden cıkmakmı ıstıyorsun yok oyle yagma:jeyyar: sen her fırsat buldugunda gelırsın-tatlicadiarzu-:enbuyukkk:
canım çok sağol inan hiç yormuyorum ancak yatıyorum yemekte yiyemiyorum pek yiyebilsem artık serum takmayacaklar yemek yemem gerekiyor ya iştahım felan yok diyetteyken canım neler isterdi :roflol:
slm arkadaslar oncelikle sedacim seni cokkkkkkkk opuyorum snein guzel haberlerini aldikca seviniyoruz inan arada gel haber ver bizi kendine cok dikkat et ...... sibel walla benim lapa pisti sogumasini bekliyocokacimcoook ilk defa deniycem bakalim.... neslihan sabah kahvaltimi yaptim ama sabahin korunde lapa falan cekemem ben sabah bi bardak cay 4 tane biskot yedim simdi lapa yaninda yogurt yicem birde meyve olur demi kiz walla 1 bardak caya 3 bardak su katinca hakkaten lapa oldusırnaşık şey sadece tuz ekledim hadi bakalim bana affieyt olsun sonra yine ugramaya calisirim
ayyyy pek bi garib burasi bugun neyse cikiyorum ben sonra gorusuruz .... unutmadan nesli ikindin ara olarak kellogs k yiyorum ben bugunde yiebilirim demi
canım iyice zayıflamısındır zorla bırseyler yemeye calıskaydirigubbakcemile5
doktorlar ne dıyor nezaman taburcu olacakmıssın bellımı
olsun canım fazla paylasımda bulunmasanda sen arada gel yeter bırakma burayı yoksa daha cok kılo alırsın :jeyyar:canım benim evet yedim ama listeden çıkmak istememin yememle ilgisi yok.tel derdim fazla paylaşımda bulunamammam.hatırlarsın ki ben bi ara fazla giremeyenlere çokoook kızıyodum .şimdi malesef aynı şeyi ben yapıyorum elimde olmayan sebeplerden ötürü.buda beni çook üzüyo.ne kadar çok paylaşım olsa insan okadar motive oluyo.bunu yaşadım.benim için sorun değil.ama fazla giremem gerçekte.bende artık şook diyetlere bsaşlıyorum temmuza kadar.inananın hiiç iyi değilim.boğazımı tutamıyorum.işin kötüsü yerken hiiç rahat değilim ama yinede yiyorum artık.ee ben olsam beni tarım takımdan.ne bu yaaa.bi ver sonra kat kat al.kendime kızıyorum heee.anladınız demii.bu iş bukadar uzun olmamamlıydı.ama ben malesef bunu çoook uzattım.ee şimdide sıkıştııım.napcağımı şaşırdımm.işte bunlarda banaaa.:mymeka::mymeka::mymeka:
hosgeldın kız nerelerdesın kac zamandır yoksun:jeyyar:slm kızlar ben geldimmmm
adaşım eylülce neslim selam herkeze ben yokken girenlere
nevar ne yok herkez iyidir inşallah
takımdan atılmışım şimdi kendime yer arıyorum bende kızlar
kız sen nasıl lapa yapıyorsun oyle :mymeka:kahvaltı falan yok :1no2:lapami yedim ustune baharatli yogurt la beraber arkasindan kucuk elma tadi fena dgeil lapanin ama anlayamadigim nasil olurda pirinc zayiflatiyor bilgisi olan varsa:uhm:
sedacığım tekrar geçmiş olsun canım,valla benim bu diyetimi bir iki arkadaşımız daha sağlıksız olduğunu söyledi.bende internetten hep bakıyorum.gerçekten yaptığım diyetler hep şok diyetler ve pek tavsiye edilmiyor.ama bende ne bileyim hani doktor veriyorya ona güvenerek yapıyorum.inşaallah bir problem yaşamam.yani bir doktor hastasının sağlığını düşünür herhalde,bende bilmişlik yamış olmamak için bişey diyemiyorum doktora.allaha emanetim valla.
sibelcim ben yanlışmı biliyorum lapa dışında sadece salata meyve felan yeniyor dimi eylulce ye yanlış bilgi vermiş olmayayım :uhm:
slm ben geldım ıyı kı seda var valla forum yıne durdu..
tuba hıc bır yere gıtmıyorsun kendını ızınlı yazdır ama gıtme...
eylulce ben yapamadım lapa öglen anaokullarını dolastım sımdıde bıskuvı yıyorum canım pızza cekıyor ama yemıycem...
kızlar beni görmeye gelenler var acil çıkış yapıyorum biz hasta görmeye geldik ama hasta yok diyorlar kaydirigubbakcemile3 of ne yapayım sıkıldım valla eve gitmek istiyorumm
öpüldünüz çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?