- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.421
sağol canım çok teşekkür ederiim vaaav 30 kişilik grup mikemmmel olmalı ne motive olunur yaa gerçekten şaşırdım canım çok ilgililer verdiği diyet de nerdeyse yediklerimin iki katı bakalım düzenli bir şekilde bugün başladım sayılır işte hayırlısıyla yaza incecik girmek istiyorum çok büyük ihtimalle devam edeceğim canım her an yanında bir diyetisyeninin olduğunu bilmek harika duyguymuş bu arada canmım her gün tartılıyo musun sistemde bugünki kilon diye sordu sabah şaşırdımtabii tabii fiyat olarak zaten kampanyadalar. BEn eski diyetisyenimle sıkı bir pazarlık yapmama rağmen şu an ödediğimin altına düşmedi. Ama ben burda iş yerinden kızlarla bir grup oluşturduk ve spor yapıyoruz yaklaşık 30 bayanız ve Diyetisyenle onlar içinde konuştum, ara ara başlayanlar var o yüzden saolsunlar bana ekstra indirim yapıyorlar. Grup indirimi gibi düşünün. Neyse sağlık olsun ödememiş olsaydın yine konuşurduk ama artık devam etmek istersen indirimli ödersin canım.
Bürge benimde diyatisyenim inanılmaz enerjisi yüksek ve çok güzel bir kız. Bayılıyorum fiziğinezaten diyetisyen kesinlikle düzgün fizikli ve güzel görünümlü olmalı ki özenip bizde çabalayalım dimi ...
hayırlı olsun senin için sıık sık soru sor hiç çekinme hemen cevaplıyorlar. Ulaşamazlarsa arıyorlar çok ilgililer
kesinlikle dogru 8 yil onceyle simdiki kilom arasinda 2 kilo fark var ...iki ayda alinmis 17 kilo...tabi birde 3.5 yil arayla 2 dogum...teşekür ederim tatlım.kurtulmak kolay olmayacak biraz acı verecek biliyorum.ama denemezsek pes edersek olmaz.80-90-100 diye kilolar gider birde bakarsınız umutsuzluk noktasına gelmişsiniz.buna izin vermemek lazım
hoşgeldiin aramıza harika kilo vermişsin canım devamını da hep birlikte veririz inşallah yaza incenik giriciğizz hadi hanımlar :118:sabah 8 de 40 gr nesfit kırmızı meyveli 125 gr sütle=225 cal
sabah 8 de 1 yumurta katı=79 cal
ara öğün saat 10 da 1 portakal ortaboy=100 cal kadar.
ögle karnıbahar,brokoli,bürüksel lahanası,roka,maydanozla yaptığım sebzeli salatayı yerim.onun kalarisini bilemiyeceğim.tartmadan pişirdim.ama çok minik bir karnıbahar minik bir brokoli bir paket bürüksel lahanası.dün birazını öğle yedim.birazını akşam.bugünde öğle ve akşam yerim.yani 4 kerede tüketmiş oluyorum.
karnabahar 100 gr=14 cal
brokoli 78 gr =23 cal
bürüksel lahanası 100 gr= 36 cal
yani düşük kalorili bir sebze salatası.tokta tutuyor.belki yiye bilirsem 90 gr köftede yerim.etle aram pek yok.birde kendim yaparsam kokusundan doyarım.
bir ara zencefilli yogurt yiyordum galiba o iyi geliyormuş onu bıraktım kaptım şifayı. içiyorum tatlım bitkiçayı felan. bende haftasonu eve gittim annem hastaydı ama geçmişti aslında belki ordan bulaşmıştır. gerçi salgın var her yer mikrop dolu
insallah yaa bende farkettim o asiriligi hemde 11 kiloyu yaklasik 2 ayda verdim hemde .. ama simdi olmuyor..ama olacak baska yolu yok...aynen canım ben bi ara kendimdeki aşırılıgı farkettim doktora bi gittim 90.3 kg. beynimden vurulmuşa döndüm. tabi ondan beri dikkat ediyorum çok şükür 77-78 lere düştüm. darısı 60 lı rakamlara hep beraber
kesinlikle dogru 8 yil onceyle simdiki kilom arasinda 2 kilo fark var ...iki ayda alinmis 17 kilo...tabi birde 3.5 yil arayla 2 dogum...
bendede üç doğum.son kilomu yaklasık bir 8-10 kiloyu 7-8 ayda aldım.vermeye çalıştım olmadı kendimi toparlayamamıştım.şimdi toparladım.spor salonuna gidiyorum.diyetisyene gidiyorum.kendimi mutsuz ve bitkinde hisetmiyorum.umarım böylede devam eder
hoşgeldiin aramıza harika kilo vermişsin canım devamını da hep birlikte veririz inşallah yaza incenik giriciğizz hadi hanımlar :118:
:118::118:
sağol canım çok teşekkür ederiim vaaav 30 kişilik grup mikemmmel olmalı ne motive olunur yaa gerçekten şaşırdım canım çok ilgililer verdiği diyet de nerdeyse yediklerimin iki katı bakalım düzenli bir şekilde bugün başladım sayılır işte hayırlısıyla yaza incecik girmek istiyorum çok büyük ihtimalle devam edeceğim canım her an yanında bir diyetisyeninin olduğunu bilmek harika duyguymuş bu arada canmım her gün tartılıyo musun sistemde bugünki kilon diye sordu sabah şaşırdım
Spor yaparken insan daha dinc oluyor bencede ..ben bu siralar musait olamadigimdan yapamıyorum ama kilo verme olayinda spoe sart...diyetisyen olayini bende düşünüyorum artik evde bocalayarak olmicak bu is....
obezite merkezi nerde canm ben istanbuldayım burdada varmi...obezite merkezinin diyetisyenine ücretsiz gidiyorum.bence önce ücretsiz olan devletinkini dene.beni sağlık ocağımdaki doktor yönlendirdi.biraz kendini toparlayıp listeye uyacak piskolojiye geldinmi özele yönlen.hareket deyince evde 15 dk alacak hareketler var.spor salonuna gitmeyip yürüyüş yaptığımda evde 1 kiloluk danbılımla yaptığım 3-4 hareket var.bunun yanında 36 şınav 45 mekik çekiyorum 45 kerede çömelip kalkıyorum.sandalyede oturup ayağımı uzatıp büküyorum.birde ayakta sandalyeye tutunup 45 kere parmak uçlarıma yükdeliyorum.bunun gibi küçük hareketler açılmama yarıyor.hiçbirşry yapamıyorsa calleniks diye bir hatunun sporu var.internete var 20 dk bitirebilirsin.büyük fark yaratıyor.bunların hepsini biliyorum.ama uygulama motivasyon istiyor.ben 1 aylık bir çizelge oluşturdum.hegün yediklerimi calorisiyle yazıyorum.birde yaptığım sporu ekliyorum.çizelgede spor yapmamışsam kendimi suçlu hisediyorum.işte 2.5 aydır bu şekilde motive oluyorum.
Cizelge olayi cok mantikli bencede bunu bende dusuneyim...obezite merkezinin diyetisyenine ücretsiz gidiyorum.bence önce ücretsiz olan devletinkini dene.beni sağlık ocağımdaki doktor yönlendirdi.biraz kendini toparlayıp listeye uyacak piskolojiye geldinmi özele yönlen.hareket deyince evde 15 dk alacak hareketler var.spor salonuna gitmeyip yürüyüş yaptığımda evde 1 kiloluk danbılımla yaptığım 3-4 hareket var.bunun yanında 36 şınav 45 mekik çekiyorum 45 kerede çömelip kalkıyorum.sandalyede oturup ayağımı uzatıp büküyorum.birde ayakta sandalyeye tutunup 45 kere parmak uçlarıma yükdeliyorum.bunun gibi küçük hareketler açılmama yarıyor.hiçbirşry yapamıyorsa calleniks diye bir hatunun sporu var.internete var 20 dk bitirebilirsin.büyük fark yaratıyor.bunların hepsini biliyorum.ama uygulama motivasyon istiyor.ben 1 aylık bir çizelge oluşturdum.hegün yediklerimi calorisiyle yazıyorum.birde yaptığım sporu ekliyorum.çizelgede spor yapmamışsam kendimi suçlu hisediyorum.işte 2.5 aydır bu şekilde motive oluyorum.
obezite merkezi nerde canm ben istanbuldayım burdada varmi...
Evde bende yapiyorum mesela tiffany var jillian zumba mekik zaten cekiyordum simdi kayinvalidem var yaninda yapamiyorum...bu sira idare edim de tekrar bi cozum bulucaz artik napiim...
Devletin diyetisyeni demissin hangi hastanede var acaba....???
Cizelge olayi cok mantikli bencede bunu bende dusuneyim...
bugun oglumun kontrolu icin aradilar saglik ocagindan birazdan oraya gidince sorarim iyi oldu soyledigin...kendi odamda alan sorunu var kizimin besigi malim odayi daraltti iyice ...kayinvalidemle yapma imkanim yok maalesef yasi epeyice var hemde onlar spor yapmayi bos is olarak goruyor...dur bakalim su liste isini ayarliyim spora tekrar donerim bi sekilde....mekik beli neden kalinlastiriyor ki acaba yaglar kasa dondugu icinmi????ben edirnedeyim.muhakkak istanbuldada vardır.beni sağlık ocağındaki doktor yönlendirdi.istersen bir sor yada interneten bak.mekik beli kalınlaştırır dikat et.benim oyüzden kalınlaştı.sarkmıyor ama kalınlaşıyor.kendi ağırlığını kulanılarak spor yapmak iyi.aletlerle uğraşmıyorsun.kayınvalden varsa odana çekilip 15 dk yap.üçbeş hareket yapsan bile yeter.vücudun esneklik kazanır.kayınvaldenide ayartıp beraber yapabilirsin
Kesinlikle dogru...çizelge insanı motive ediyor.motivasyonla ilgili bir kitap okudum.motivasyonun zayıfsa küçük hedefler belirle diyor.yani çizelgeni 1 aylık yerine haftalık yadas 15 günlük yap 20 kilo yerine işte bu hafta 0.5-1 kilo arası kaybedeceğim de.kaçamak yaptınmı bırakma.diyetisyenlerde bu taktiği uyguluyor.1 aylık yada 15 günlük listeler veriyor yediğini yaz kaçamaklarını yaz diyor.çok açlık hisetiğin zamanlara tadı güzel olmayan şeylerden ye.ödüllerin lezetli olsun vs.gibi şeyler.açken lezetli şeyler yersen kendini firenleyemezsin gibi.
bugun oglumun kontrolu icin aradilar saglik ocagindan birazdan oraya gidince sorarim iyi oldu soyledigin...kendi odamda alan sorunu var kizimin besigi malim odayi daraltti iyice ...kayinvalidemle yapma imkanim yok maalesef yasi epeyice var hemde onlar spor yapmayi bos is olarak goruyor...dur bakalim su liste isini ayarliyim spora tekrar donerim bi sekilde....mekik beli neden kalinlastiriyor ki acaba yaglar kasa dondugu icinmi????
Aklim karisti simdi....
Kesinlikle dogru...
Ben ilk is once bi jinekologa sonra da obezite merkezine gideyim en iyisi...
Aslinda kafaya koyunca gayet guzel gidiyor hersey duzenli spor istikrarli diyet....taa ki...bi tatli krizi ve hersey gummm....
Ozellikle kizimi her emzirmemden sonra daha bi tatli çekiyor canim...
sabah 8 de 40 gr nesfit kırmızı meyveli 125 gr sütle=225 cal
sabah 8 de 1 yumurta katı=79 cal
ara öğün saat 10 da 1 portakal ortaboy=100 cal kadar.
ögle karnıbahar,brokoli,bürüksel lahanası,roka,maydanozla yaptığım sebzeli salatayı yerim.onun kalarisini bilemiyeceğim.tartmadan pişirdim.ama çok minik bir karnıbahar minik bir brokoli bir paket bürüksel lahanası.dün birazını öğle yedim.birazını akşam.bugünde öğle ve akşam yerim.yani 4 kerede tüketmiş oluyorum.
karnabahar 100 gr=14 cal
brokoli 78 gr =23 cal
bürüksel lahanası 100 gr= 36 cal
yani düşük kalorili bir sebze salatası.tokta tutuyor.belki yiye bilirsem 90 gr köftede yerim.etle aram pek yok.birde kendim yaparsam kokusundan doyarım.
Anne olan arkadaslarim yanls anlamazsaniz dogumdan sonra yaklasik ne kadar sure sonra regli oldunuz acaba ......benim kiz 15 aylik oldu ama ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?