- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.441
minnacik evet 15 aylik koca bebek ...;-)bebişin minacık anladığım kadarıyla emziriyorsan daha çabuk zayıflarsın.tatlı kırizine karşı ben birkaç öneride bulunurum.birkaç saat sonra yazarım.minik hedefler büyük hedeflere götürür.kocaman evlerde minicik tuğlalardan yapılıyor.önemli olan Allah insana sağlık ve huzur versin.kilo azda olsa gider.
Himmm o zaman bana bi dr yolu gorunuyor.....tarifini paylasirmisin ben hiç sebze yemiyorum ya bende deniyim
Ilk 40 gün oldum sonra emzirirken yine olmadım ama ek gidaya başladıktan sonra tekrar olmaya başladım her ay
senin bugün ilk günün değilmi?
Bugün tartıl ve haftaya bugüne kadar hep aynı kiloyu gir. (Haftada bir gün tartıl ve diğer günler onu gir)
Benim bugün randevum var mesela, orda tartılıcam ve bundan sonraki günler hep onu sisteme giricem.
Himmm o zaman bana bi dr yolu gorunuyor.....(
yaptim degilim olmayayimda zaten allah olmayanlara versin....Hamilemisin yoksa bi test al istersen
Himmm o zaman bana bi dr yolu gorunuyor.....(
yaptim degilim olmayayimda zaten allah olmayanlara versin....
Oglumdada 12. Ayda olmustum ama bu kizda hepten uzadi acaba kilo veremememde etkisi varmi cok merak ediyorum...
bu arada hangi ilden diyetisyen arıyorsanız benim diyetisyenim size yardımcı oalcak
tarifini paylasirmisin ben hiç sebze yemiyorum ya bende deniyim
minnacik evet 15 aylik koca bebek ...;-)
Ek gida almiyor sadece anne sutu ama ben yine ayni ben....
istanbuldan....bu arada hangi ilden diyetisyen arıyorsanız benim diyetisyenim size yardımcı oalcak
karnıbaharı ve brokoliyi çiçek çiçek ayır.bürüksel lahanasının dibini kes kötü yapraklarını ayır tuzlu ve limonlu suda eritmeden haşla.soğuk suda dirileştir.süz,içine çok az yağ limon tuz sirke koy biraz roka maydanoz doğra karıştır.2 gün kapalı kapta birşey olmadan tükete bilirsin.içine sarımsak dövüp koyabilirsin.ama ben sarımsaktan çok hoşlanmadığım için pek koymuyorum.turşu kıvamında salata oluyor.
Benim kuru soganla eskiden beri tanisikligimiz var hatta samimiyiz yani...sogan cok iyi sut yapar bilirim ama yaninda karanfil ve maydanozu eksik etmemek lazim maalesef....15 aylık daha mini minacık.bak benim yeni evli 20 yaşında kızım var.biri 6 sınıf biride 8 sınıf toplamda 3 sıpam var.yalnızca benim bebişler kartlaşmış bebiş.seninki miniminacık kedi yavrusu.ben 3 sıpamı doğurduktan sonra 20 kilo verdim.benimkide memeden başka birşey istemiyordu.maymunlar gibi hep boynumda taşıyordum.koca sıpayı süt doyurmuyordu ama yinede memeyle doymaya çalışıyordu.oğlumdan çok çektim.şimdi 6 sınıf emzirsen niye emziriyorsun demez.uzun süre emen sıpalar anneye aşırı düşüyor.sen emzir biraz diyet yap.sütünü getiren ve artıran salatalardan tüket.özelikle soğan ekle salatalarına.soğanların küçük olanları tatlı olur.roka,maydanoz,fesleğen.nane bunları elinle kırarak doğra.domates va salatalığıda iri doğra soğanıda yanlamasına kıy.derin bir kaba koy içine tuz çok az yağ,limon sumak yada nar ekşisi koyup elinle karıştır.sakın kaşıkla karıştırma.bunları yedinmi,ayran yada süt iç.ekmek yerinede bol sebzeli bulgur pilavı ye.tabi bulgur pilavınıda bol soğanlı ,domatesli ve maydonozlu pişir.kalorisi düşük bol süt yapan şeyler.süt artırmayı tatli deyil otlar yapar.inekler süt için tatlı yemiyor.ot tüketiyor.onlarda memeli hayvan olduğundan mantık yine aynı mantık.
Benim kuru soganla eskiden beri tanisikligimiz var hatta samimiyiz yani...sogan cok iyi sut yapar bilirim ama yaninda karanfil ve maydanozu eksik etmemek lazim maalesef....
Bu arada aksama haslanmis yogurtlu brokoli yicem cok mutluyum...severim kendisini....
merhaba hatunlar bende sizlerin arasına gireyim dedim.dukanı 2 kere denedim başaramadım .diyetisyene gidiyorum 2.5 ayda ancak 4 kilo verdim.üstelik sporda yapıyorum.listeyede uyuyarum.yaşım 43 belkide metebolizma durmuş vaziyete onu canlandırmaya çabalıyorum.hergün yediklerimi yazıp kalorilerini ekliyorum spor yapıp yapmadığımı kaydediyorum.bukadar titizlenmeme rağmen 4 kilo neyse motivasyonumu düşürmeyim.çünkü yaşıma göre pldukça sıkı bir hatunum.dukan birçok arkadaşıma yaradı benim metebolizmayı durdurdu.akdenizli olmamadan kaynaklanıyor galiba.şuan toparlama evresindeyim vermem gereken 18 kilonun 4 verdim.sebzem ve salatalarımdan kısmadan.dukanda sebze yok denecek kadar azdı.beni canlandıran sebze ve salatadır.şimdi emin adımlarla ilerliyorum.inşallah veririm.
şuan = 79,6 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?