- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.461
Hoş geldin canım
Kızlar dün bildiri günümüzdü ve kimse kilo paylaşmamış rformdan başka..Hani liste hani kilolar? İnanmıyorum ya !!!!
Geldim liste kontrolü ve paylaşımına liste yok
günaydın hatunlar. 6 kalktığım için bana sabah çoktan oldu.sabah lavoboya gidip sonra üzerimi çıkarıp tartıldığımda birde ne göreyim tartıda 78,5 kg dün 79.6 çıkmıştım.ervineyimi diye düşüneyim.bakalım 2-3 gün toplamazsa yağ kaybı toplarsa su kaybı.epeydir aşağı düşmemiştim.belkide boşalan yağın yerini alan su gitmeye karar vermiştir.salı günü diyetisyene gideceğim.diyetisyen benim 76 falan inmemi bekliyor.ayda 5 kilo 5 kilo gidecek dedi.bende ayda 5 kilo veremem gel 2 de anlaşalım dedim.sen diyete uy verirsin dedi.ben diyete uydum ama yine verdiğim 1,5-2 kilo.üstelik sporla.
Olsun olsun gitsinde gram gram gitsin boşver sende benim gibi sabahın köründe kalkiyosun sanırım çocuk yuzundenmi benim Minigimde 6da kalkiyo
bende yazmıştım dün sabahBen paylaştım sabahın köründe hemde görünmüyomu yoksa tekrar yaziyim olmassa
85.6/85.2 / 0.4 / 0.46
kilo bildirimi yaparken o yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz.daha doğrusu neyin yüzdesini hesaplıyoruz????????
hep geçen haftaki kilonun yüzdesi hesaplanır.
kilo farkı/geçen haftaki kilo
sonucu da 100 ile çarpıyorsun
Sen yeni üye misin?
buraya başlayalı kaç hafta oldu?listede adın yoktu da:44:
yeni üye isen kaç kilo ile başladın? hedef kilon kaç?
tam bende olayı çözmüştüm.kilonun yüzde kaçını kaybetiğimiz miş.bende hedefe yaklaşma yüzdesi sanmıştım.bu guruba yeni katıldım.daha doğrusu guruba nasıl dahil olunur bilemicem amayaptığım diyeti burada paylaşmak istedim.daha önce dukan deneyimim oldu ama bana yaramadı.bende 2,5 aydır diyetisyene gidiyorum.günde 1 saaten fazla spor yapıyorum.
başlangıç kilom dün itibariyle=79.6
yanılmıyorsam perşembe veya cuma bildirim oluyor.formu yöneten varmı neye göre listeleniypr bilmiyorum.balıklama daldım anlıyacağınız.
canım ben liste düzenlemeyi bilmiyorum ama yardımcı olabilirim sana nasıl yapacağımı söylersen**14. TAKIM 344. ETAP **
Rform(74 / 73,4/ 0,6/0,81%)
umutincisi(78,3 / 77,5/ 0,8/1,02 %)
cansutr(70.3 /
anathema8( 85.6 / 85,2/0,4 /0,46 %)
makbule007 ( 66.7/ 67,1/- 0,4 / 0,59 %)
BLUEmoon2009( 74.9 /75,3/-0,4/-0,53 %)
14. TAKIM ORTALAMASI :
günaydın arkadaşlar. akrep size yardımcı olmam için mesaj attı. şu ana kadar yukarıdaki tam üye listesi üzerinde bir değişiklik yapılmamış herkes parça parça bildirmişonline olan ve liste düzenlemeyi bilen bir arkadaşınız varsa dün bildirilen kiloları kiloları ekleyebilir mi (saat 11e kadar) ben bulduklarımı ekliyorum. 11den sonra son halini verip 12ye kadar paylaşabilirim. veya rform daha önce de liste yapıyordu buradaysa eksik gedik var ben listeyi tamamlar paylaşırım derse ona da bırakabilirim.
o izinliydi yanlış hatırlamıyorsamcansu tr kilo bildirimedi mi? izinli mi?
hoşgeldin canım iyi yapmışsınhakikaten hızlı başlamışsın. 14. takımın tam kurallarını bilmiyorum ama bizim takımımızda 2. takımda yeni gelen üyeler için 2 haftalık deneme dönbemi oluyor. malumun diyete başlayıp 2-3 günde bırakan insanlar oluyor bunlar takımları ve listeleri boşuna karıştırıyor o yüzden hemen listeye dahil edilmiyor. düzenli paylaşımlar olursa ki sen bence bu hızla önümüzdeki hafta listede olursun
evet takımların bir kaptanı var. bizim takımın kaptanı akrep33 de 14. takımın manevi kaptanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?