Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

4 gün diyetini okuyan yokmu.vallahi tam 1.5 saate yazdım.üşenmedim hatunlar.bu diyet pek bilinmiyor.interneten araştırmıştım pek birşey çıkmadı.ama sebze severlere iyi bir diyet.diyetisyenime bu hafta götüreceğim.bu listeyi uygulamamın sakıncası varmı soracağım.tabiki unutmasam .

**14. TAKIM 344. ETAP **
Rform(74 / 73,4/ 0,6/0,81%)
umutincisi(78,3 / 77,5/ 0,8/1,02 %)
cansutr(70.3 / ) kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
anathema8( 85.6 / 85,2/0,4 /0,47 %)
makbule007 ( 66.7/ 67,1/- 0,4 /- 0,60 %)
BLUEmoon2009( 74.9 /75,3/-0,4/-0,53 %)

14. TAKIM ORTALAMASI : 0,20 %

canım ben liste düzenlemeyi bilmiyorum ama yardımcı olabilirim sana nasıl yapacağımı söylersen
tamam cansuyu izinli diye yazıp ortalamayı hesapladım (şahıs yüzdelerinin toplamı, toplam kişi sayısına bölünüp takım ortalaması bulunuyor) ben bu hali ile paylaşıma taşıyorum

makbule , donbul ve diğer tüm arkadaşlar ara ara ''cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanı'' sayfasını da ziyaret ederseniz takımların devamlılığını sağlamak, sağlıklı bir ortamda kilo verme mücadelemizin devam etmesi için yapılan -yapılması gereken şeylere de şahit olursunuz. takımınızn maşallahı var geçen hafta 3. olmuşsunuz Tek eksiğiniz bu liste işlerinde hepinizin yeni olması.
Malesef liste gönderimi olmazsa kilo bildirimleri aksatılırsa takımlar ceza alıyor. hepiniz liste yapmayı ve paylaşmayı öğrenirseniz hem sorumluıluğu paylaşmış olursnuz hem de sorun yaşamazsınız (sorumluluk aldıkça kilolar gidiyor)
bu hafta listeyi düzenleyip paylaştım, takım üyelerini tam tanımadığım için eksik veya hatalı bildirim yapmamışımdır inşallah:18:
Siz perşembeden perşembeye kilo bildiriminde bulunup elinizden geldiğince listenizi düzenleyin ve paylaşmaya çalışın akrep yoksa da ben size yardımcı olmaya çalışırım

Slm kızlarrr

kilo veren arkadaşları tbrk ediyorum veremeyenlerde moral bozmak yokkk haydi haftaya kaçamaksız gitsin şu kilolarr

sevgili rakibem beni geçtin tbrk ederimmm tatlımmm

Hedefcim tşkler canım yardımların için

canım çok teşekkür ederiz sağolasın evet grupta yeni olmak dezavantaj neyse önümüzdeki hafta cuma daha dikkatli olmaya özen gösterelim takım olarak inşallah

sabah nesfit yedim=225 cal
1 yemek kaşığı tahin posalı yedim=galiba 200 cal kadar
öğle 1 kase tavuk çorbası içtim.hemde pul biberli=300 cal

akşamada bol yağsız roka salatası yapar ve bugünü kapatırım.kabızlık yüzünden gitti 200 cal .salatayla heralde 900 calde bitirip 1.5 saate sporumu yaparım.

canım biraz az değil mi öğünlerin 1000 kalorinin altındaki beslenme metobolizmayı yavaşlatıyor diye biliyorum

Ben okudum canimda ben sebze zorla yiyorum ondan yapamam dedim ama kaçamak listesi hoşuma gitti

Teşekkür ederiz evet hesap yapamıyoruz galiba:) paylaşım alanida güzel bakicam sık sık

ilginden dolayı çok teşekkürler sevgili hedeff :)

bende seni tebrik ederim sevgili rakibemm. bu arada biz ne zaman kaç kg olacaz demiştik hatırlıyo musun ben unuttum da

Sagol sevgili hedef. evet ben el atıcam bu bildirim işine akrepcik ile konuşacam. bu hafta hastaydım o yüzden ilgilenemedim de. masabaşı çalıştığüım için musdait oluyorum ben ilgilenirim yani tabi kantancığımız uygun görürse

Bugun herseye yeniden basladim ..yeni bir milat...kizlar lutfen yanlislarima acimadan yorum yapin aksama menunle burdayim...

Son düzenleme:
yardimlarin ve ilgilendigin icin sagol...haftaya en azindan kendi adima daha dikkatli olacagima soz veebilirim...

Akrep bizim canimiz sagolsun o ve takim arkadaslarimizin hepsi birbirinden degerli arkadaslar...takima gelen herkesi ictenlikle samimiyetle kucakliyorlar...

Bugun herseye yeniden basladim ..yeni bir milat...kizlar lutfen yanlislarima acimadan yorum yapin aksama menunle burdayim...

aynen canımcım. bende bu haftasonu olmaz da pazartesi yepyeni bir listeyle geliyorum. bundan sonra günlük paylaşımlarımıza özellikle menü paylaşımızı mutlaka yapalım ve birbirimize yorum yapalım

verirsin tatlım tabi kii. arada oluyo öyle duraklamalar. ve 6 da kalkmak bence süprrr. bende hap kalkacam diyorum ama uykuya yenik düşüyorum.seni kendime örnek alacağımm

Kızlar dün bildiri günümüzdü ve kimse kilo paylaşmamış rformdan başka..Hani liste hani kilolar? İnanmıyorum ya !!!!
Geldim liste kontrolü ve paylaşımına liste yok

aaaa kaptancım bildirdik ya bizzz neden göremedin kii hem sen sıkma canını bundan sonra bende daha çok ilgileneceğim. dün ve bugün hastaydım pek bakamadım ama bundan sonra görevimin hakkını vereyim demii

aynen canımcım. bende bu haftasonu olmaz da pazartesi yepyeni bir listeyle geliyorum. bundan sonra günlük paylaşımlarımıza özellikle menü paylaşımızı mutlaka yapalım ve birbirimize yorum yapalım
Ewet kesinlikle katiliyorum oncelikle kendi uzerime alinarak... ; )))

umutincisi kaptan olmak demek takıma hizmet etmek demektir oğullll ( içimden Rasim dayı mı çıktı ne)
Sen de bu hizmete ben varım diyorsan

Takımı için elinden gelen herşeyi yapan daha fazlası için uğraşan heskesi tebrik ederim. iyi ki var bu takımlar, iyi ki varsınız sevgili rakiplerimiz

Evet ya valla foruma giripte hiçbi şey yazilmadigini görünce moralim bozuluyor

Umurincisi varım diyorrr (bende kendimi acunun yarışmasında zannettim biran

Evet ya valla foruma giripte hiçbi şey yazilmadigini görünce moralim bozuluyor

aynen sürekl sayfayı yeniliyorum gelen var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…