Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah: 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 kaşık labne

ara: 1 yeşil elma

öğlen: 1 kase çorba 4-5 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek

ara: 1 portakal 1 mandalina 2 çikolata kaplı lifli bisküvi 5 badem

akşam: 200 gr az yağlı et salata 1 bardak kefir

ara: 1 çb leblebi 2 yk kuru üzüm

kaçamaksız bir günün hafifliği

2.5 litre su içildi 40 dk yürüyüş yapıldı

bu arada daha çok yazışma işine bende eveeet diyorummm daha fazla motivasyon daha fazla enerji ve daha fazla verilen kilolar benim de yarın günüm var diyetisyene sordum 5-6 kaşık kısırla 5-6 kaşık makarna salatası ve küçük bir börek yiyeblirsin dedi akşam yemeğinde de buharda sebze ve yoğurt yiyebileceğim:18::18::18::18::18::18:umarım bu şekilde atlatabilirim

1,5 saat spor ve bir kahve içimi sohbeten sonra eve dönüp yemeğimi yaptım.çocuklara pizza artan hamurdan kızartma yaptım.küçük bir hamur kızartması yedim.50 gr dı herhade bir pohaça bulunan kalori varsa 162 kalori yapar

bugünüde 900 kalori ve 1.5 saatle kapatık.güya bir çanak salata yiyip birde meyveyle bitirecektim.insan dayanamıyor.

Kahvalti 10.30
Biraz suzme biraz da normal beyaz peynir
1.5 haslama yumurta
5 dilim patates kizartma
2 lokma sade pide birini recele batirdim yedim
Bol sekersiz cay

Ara 15.00
Bir tabak yogurtlu brokoli bol yogurtlu
1 tane havuc

Ara 18.00
1 mandaina
1 nescafe-ikram edildi geri ceviremedim-

Aksam 19.30
Bir kase yogurtlu brokoli....
Yarim kuru sogan )))
1 tane yesil sivri biber...
1 tane lahana sarmasi

Yorumlarinizi bekliyorum......

Son düzenleme:
canim tebrik ederim menun bence sahane...

blueMOON2009 da evet diyorrrrr ))))) ben dune kadar tamda kopma noktasindaydim tekrar hayata dondum sayenizde

canım sen karatay mı yapıyordun eğer öyleyse nescafe patates kızartması reçel ve pide dışıdakiler harika ama eğer değilse bu diyetin ekmeği nerddeee ve yine reçel ve patates kızartması cızz tabe nacizane yorumlarım

canim tebrik ederim menun bence sahane...
teşekkür ederim canım vallahi düzenlemek işe yarıyor sabahtan planlıyorum artık saat saat ne yapacağımı güzel oluyor şöyle bir dezaavantaj var bir yerden koparsa alt üst oluyor ama kopmayacak inşallah bu sefer olacak 50 li kiloları bende görwceğim

canim ben her hangi bi diyet uygulamiyorum...
Sabahki iki lokms pideyi 1 dilim ekmek yerine saydim..recel sadece tadimlikti yani cok az...kizartma konusunda evet olmadi ...yani kizartna ve nescafede gumledim .....

blueMOON2009 da evet diyorrrrr ))))) ben dune kadar tamda kopma noktasindaydim tekrar hayata dondum sayenizde
motivasyon şart kopmak yok artılarla eksilerle de olsa düşe kalka da olsa hepimizin bir hedefi var ve ona odaklanmalı durmak yok yılmak yok bende buraa karşı sorumlu hissediyorum kendimi hem de müthiş motivasyon sağlıyor

canim ben her hangi bi diyet uygulamiyorum...
Sabahki iki lokms pideyi 1 dilim ekmek yerine saydim..recel sadece tadimlikti yani cok az...kizartma konusunda evet olmadi ...yani kizartna ve nescafede gumledim .....
hımm anladım canım o zaman bence öğünlerine tam tahıl ya da tam buğday ekmeği falan ekleyebilirsin canım gereğinden az yemek de metobolizmayı yavaşlatıyor diye biliyorum

aynen buranin artisi cok...insallah giden kilolarda cok olucak...ilk etapta 73 kilo altina duseydim bi....kaynanam eltime gecti o gelmeden biraz spor yapsam iyi olucak...

aynen buranin artisi cok...insallah giden kilolarda cok olucak...ilk etapta 73 kilo altina duseydim bi....kaynanam eltime gecti o gelmeden biraz spor yapsam iyi olucak...

inşallah canım inşallah hepimiz dilediğimiz gibi gireriz bu sene yaza inşallah yap tabe hemen bende yürüyüşe çıkcam birazcık

hımm anladım canım o zaman bence öğünlerine tam tahıl ya da tam buğday ekmeği falan ekleyebilirsin canım gereğinden az yemek de metobolizmayı yavaşlatıyor diye biliyorum
Benim menumu azmi buldun yasasinnnnn.....
Ben normalde ekmeksiz yapamam zaten sadece bugunku mecburi kacamaklari (yemesem olmazdi) dengelemek icin ekmegi kestim ve çok sukur doydum ♥elhamdulillah♥
Yogurtlu haslanmis brokoliyi tavsiye ederim tok tutuyo yarinda karnabahar yapicam insallah ayni sekilde....

hımm anladım canım ben onu sarımsaklı yoğurtla üzerine de pul biber koyuyorum güzel oluyor gerçekten

Ellerine sağlık hayatım teşekkür ederim
canım çok teşekkür ederiz sağolasın evet grupta yeni olmak dezavantaj neyse önümüzdeki hafta cuma daha dikkatli olmaya özen gösterelim takım olarak inşallah
Cuma değil tatlım bildirimler perşembe olucak
Her hafta sırayla bir kişi nöbetçi olur ama sen kontrolde olursun canım.
Akrep bizim canimiz sagolsun o ve takim arkadaslarimizin hepsi birbirinden degerli arkadaslar...takima gelen herkesi ictenlikle samimiyetle kucakliyorlar...

Dün akşam ve bu sabah tek tek okudum sayfaları ve göremedim çok enteresan

Atlattınmı peki

anladım canım perşembe gün de yarın canım umarım atlatırım yarın bildiririm atalatıp atlatamadığımı ama öğle yemeğimi yiyp gideceğim ne kadar tok olursam o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…