- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.501
bulamasan bile az ye frenle kendiniBugün akşam yemeğe davetliyiz bakalım kendime göre birseyler bulabilecekmiyim:)
canim tebrik ederim menun bence sahane...sabah: 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 kaşık labne
ara: 1 yeşil elma
öğlen: 1 kase çorba 4-5 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara: 1 portakal 1 mandalina 2 çikolata kaplı lifli bisküvi 5 badem
akşam: 200 gr az yağlı et salata 1 bardak kefir
ara: 1 çb leblebi 2 yk kuru üzüm
kaçamaksız bir günün hafifliği
2.5 litre su içildi 40 dk yürüyüş yapıldı
blueMOON2009 da evet diyorrrrrbu arada daha çok yazışma işine bende eveeet diyorummm daha fazla motivasyon daha fazla enerji ve daha fazla verilen kilolar benim de yarın günüm var diyetisyene sordum 5-6 kaşık kısırla 5-6 kaşık makarna salatası ve küçük bir börek yiyeblirsin dedi akşam yemeğinde de buharda sebze ve yoğurt yiyebileceğim:18::18::18::18::18::18:umarım bu şekilde atlatabilirim
canım sen karatay mı yapıyordun eğer öyleyse nescafe patates kızartması reçel ve pide dışıdakiler harika ama eğer değilse bu diyetin ekmeği nerddeee ve yine reçel ve patates kızartması cızz tabeKahvalti 10.30
Biraz suzme biraz da normal beyaz peynir
1.5 haslama yumurta
5 dilim patates kizartma
2 lokma sade pide birini recele batirdim yedim
Bol sekersiz cay
Ara 15.00
Bir tabak yogurtlu brokoli bol yogurtlu
1 tane havuc
Ara 18.00
1 mandaina
1 nescafe-ikram edildi geri ceviremedim-
Aksam 19.30
Bir kase yogurtlu brokoli....
Yarim kuru sogan)))
1 tane yesil sivri biber...
1 tane lahana sarmasi
Yorumlarinizi bekliyorum......
teşekkür ederim canım vallahi düzenlemek işe yarıyor sabahtan planlıyorum artık saat saat ne yapacağımı güzel oluyor şöyle bir dezaavantaj var bir yerden koparsa alt üst oluyor ama kopmayacak inşallahcanim tebrik ederim menun bence sahane...
canim ben her hangi bi diyet uygulamiyorum...canım sen karatay mı yapıyordun eğer öyleyse nescafe patates kızartması reçel ve pide dışıdakiler harika ama eğer değilse bu diyetin ekmeği nerddeee ve yine reçel ve patates kızartması cızz tabenacizane yorumlarım
motivasyon şart kopmak yok artılarla eksilerle de olsa düşe kalka da olsa hepimizin bir hedefi var ve ona odaklanmalı durmak yok yılmak yokblueMOON2009 da evet diyorrrrr))))) ben dune kadar tamda kopma noktasindaydim tekrar hayata dondum sayenizde
hımm anladım canım o zaman bence öğünlerine tam tahıl ya da tam buğday ekmeği falan ekleyebilirsin canım gereğinden az yemek de metobolizmayı yavaşlatıyor diye biliyorumcanim ben her hangi bi diyet uygulamiyorum...
Sabahki iki lokms pideyi 1 dilim ekmek yerine saydim..recel sadece tadimlikti yani cok az...kizartma konusunda evet olmadi ...yani kizartna ve nescafede gumledim .....
aynen buranin artisi cok...insallah giden kilolarda cok olucak...ilk etapta 73 kilo altina duseydim bi....kaynanam eltime gecti o gelmeden biraz spor yapsam iyi olucak...motivasyon şart kopmak yok artılarla eksilerle de olsa düşe kalka da olsa hepimizin bir hedefi var ve ona odaklanmalı durmak yok yılmak yokbende buraa karşı sorumlu hissediyorum kendimi hem de müthiş motivasyon sağlıyor
aynen buranin artisi cok...insallah giden kilolarda cok olucak...ilk etapta 73 kilo altina duseydim bi....kaynanam eltime gecti o gelmeden biraz spor yapsam iyi olucak...
Benim menumu azmi buldun yasasinnnnn.....hımm anladım canım o zaman bence öğünlerine tam tahıl ya da tam buğday ekmeği falan ekleyebilirsin canım gereğinden az yemek de metobolizmayı yavaşlatıyor diye biliyorum
Benim menumu azmi buldun yasasinnnnn.....
Ben normalde ekmeksiz yapamam zaten sadece bugunku mecburi kacamaklari (yemesem olmazdi) dengelemek icin ekmegi kestim ve çok sukur doydum ♥elhamdulillah♥
Yogurtlu haslanmis brokoliyi tavsiye ederim tok tutuyo yarinda karnabahar yapicam insallah ayni sekilde....
Dun aksamda o sekilde yemistim kesinlikle dwnemeye deger...hımm anladım canım ben onu sarımsaklı yoğurtla üzerine de pul biber koyuyorum güzel oluyor gerçekten
Ellerine sağlık hayatım teşekkür ederim**14. TAKIM 344. ETAP **
Rform(74 / 73,4/ 0,6/0,81%)
umutincisi(78,3 / 77,5/ 0,8/1,02 %)
cansutr(70.3 / ) kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
anathema8( 85.6 / 85,2/0,4 /0,47 %)
makbule007 ( 66.7/ 67,1/- 0,4 /- 0,60 %)
BLUEmoon2009( 74.9 /75,3/-0,4/-0,53 %)
14. TAKIM ORTALAMASI : 0,20 %
tamam cansuyu izinli diye yazıp ortalamayı hesapladım (şahıs yüzdelerinin toplamı, toplam kişi sayısına bölünüp takım ortalaması bulunuyor) ben bu hali ile paylaşıma taşıyorum
Cuma değil tatlım bildirimler perşembe olucakcanım çok teşekkür ederiz sağolasın evet grupta yeni olmak dezavantaj neyse önümüzdeki hafta cuma daha dikkatli olmaya özen gösterelim takım olarak inşallah
Her hafta sırayla bir kişi nöbetçi olur ama sen kontrolde olursun canım.Sagol sevgili hedef. evet ben el atıcam bu bildirim işine akrepcik ile konuşacam. bu hafta hastaydım o yüzden ilgilenemedim de. masabaşı çalıştığüım için musdait oluyorum ben ilgilenirim yani tabi kantancığımız uygun görürse
Akrep bizim canimiz sagolsun o ve takim arkadaslarimizin hepsi birbirinden degerli arkadaslar...takima gelen herkesi ictenlikle samimiyetle kucakliyorlar...
Dün akşam ve bu sabah tek tek okudum sayfaları ve göremedim çok enteresanverirsin tatlım tabi kii. arada oluyo öyle duraklamalar. ve 6 da kalkmak bence süprrr. bende hap kalkacam diyorum ama uykuya yenik düşüyorum.seni kendime örnek alacağımm
aaaa kaptancım bildirdik ya bizzz neden göremedin kiihem sen sıkma canını bundan sonra bende daha çok ilgileneceğim. dün ve bugün hastaydım pek bakamadım ama bundan sonra görevimin hakkını vereyim demii
umutincisi kaptan olmak demek takıma hizmet etmek demektir oğullll ( içimden Rasim dayı mı çıktı ne )
Sen de bu hizmete ben varım diyorsan
Takımı için elinden gelen herşeyi yapan daha fazlası için uğraşan heskesi tebrik ederim. iyi ki var bu takımlar, iyi ki varsınız sevgili rakiplerimiz
Atlattınmı pekibu arada daha çok yazışma işine bende eveeet diyorummm daha fazla motivasyon daha fazla enerji ve daha fazla verilen kilolar benim de yarın günüm var diyetisyene sordum 5-6 kaşık kısırla 5-6 kaşık makarna salatası ve küçük bir börek yiyeblirsin dedi akşam yemeğinde de buharda sebze ve yoğurt yiyebileceğim:18::18::18::18::18::18:umarım bu şekilde atlatabilirim
anladım canım perşembeEllerine sağlık hayatım teşekkür ederim
Cuma değil tatlım bildirimler perşembe olucak
Her hafta sırayla bir kişi nöbetçi olur ama sen kontrolde olursun canım.
Dün akşam ve bu sabah tek tek okudum sayfaları ve göremedim çok enteresan
Atlattınmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?