Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlım işten çıkıp spora gidiyorum ee akşam yiyecek zaman yok.geldikten sonra da geç oluyor saat 9 dan sonra yiyemeyecegim için böyle yazdım :44:
Calisan bayan olunca zor tabi.
Soyle yapsan mesela aksamdan brokoli yada karnibahar havuc kabak gibi herangi bi sebzeyi haslayip agzi kapakli saklama kabina koy 3 -4 kasikda yogurt yanina ertesi gun isyerinde ogle yemegi olarak maksay bu uzun sureli aclikta metabolizmayi yavaslatmamak hem yogurttaki yararli bakteriler bagirsaklarini calistirir...umarim yanlis bir bilgi yada oneride bulunmuyorumdur...

olabilir canım. önerileriniz için ekledim zaten :)) teşekkür ederim ilgin için

menume neden yorum yapmiyosunuzzzzz 40 yilda bir menu paylastim surda :-(

olsun tatlım yaza daha var. yaniii başarmak içn zamanımız varrrr VE BİZ BUNU BAŞARACAGIZZZZZZZZZZZZZZZZZ
aynen canim..bu arada senin liste isi cok hosuma gitti kizi uyutunca bende yapayim gunluk sporda koyayim icecegim icecege kadar yazayim sagolsun donbul arkadasimizda onermisti aklima iyice yatti....

Hay siz ler cok yasayin emi... ;-)

5 dilim patates kizartma
2 lokma sade pide birini recele batirdim yedim
1 nescafe-ikram edildi geri ceviremedim-
bunlar hariç güzel menü. valla be bu ara cozuttum o yüzden sadece uyarabiliyorum

Slm kızlarrr iyi akşamlar hepinize

Kızlar Listemi yaptım bakın bakalım nasıl olmuş. pazartesi başlayacağım inşallah
Eki Görüntüle 938269

sevgili rakibem mesajına baktımm cumartesi ve pazar günkü akşam mönülerin hariç diğer akşam mönülerin olmamış tatlım

mutlaka sebze salata yoğurt veya protein olmalı akşam öğünlerinde zaten çalışıyorsun sabah muhtemelen erken kahvaltı yapacaksın
akşamki ketentohumlu yoğurtları ara olarak yaparsın cnm limonlu su içmeyi unutma sabah kahvaltılarını çok çok güçlü yapki 5 km koşmuşsun gibi kalori yakabilsein ayrıca ne kadar uzun süre acıkmazsan o kadar çok leptin yağlarından yakacak unutma öğle ara yapmana bile gerek kalmaz bence tatlım karatayın mantığı doyana kadar yemek asla beyne açlık sinyali gitmeyecek ve gördüğüm kadarıyla beyninden diyet mantığını silememişsinn sabahları karatay gerisi diyet olmuş sabahları yumurta ile birlikte yağ tüketmelisin yada yağda yumurta yemelisin yalnız dikkat et fazla yumurta bende alerji yaptı salatalarada yağını bol bol koy

kaçamaksız keyifli bir haftasonu dilerim hepimize

Teşekürler canım senin içinde öyle olsun.

bulamasan bile az ye frenle kendini

Yemekte ķörili tavuk vardı 2 kaşık ta pilav salata yedim ama sonra bir dilim etimek tatlısıyla 2 sigara böreği yedim maalesef

Çok güzel menun bravo valla

Kızlar Listemi yaptım bakın bakalım nasıl olmuş. pazartesi başlayacağım inşallah
Eki Görüntüle 938269

Kahvaltı güzel bence bir iki ekleme daha yapabilirsin

menume neden yorum yapmiyosunuzzzzz 40 yilda bir menu paylastim surda :-(

Gayet güzel böyle düzenli yemek yiyenlere bayılıyorum gayet iyi menun

Hepinize hayirli sabahlar kizlar....
Makbule maasallah erkencisin....aksam biraz cozutmussun ama yilmak yok bugunku yediklerinle telafi edersin ...bende daha dikkatli olucam insallah....

Unutmayalim kizlar guzel bi yaz bizi bekliyor insallah....

Son düzenleme:
Misler gibi bi kahvaltinin menusu...
5 yesil zeytin
Beyaz peynir
1 havuc
1 haslanmis yumurta
2 yesil biber
2 catal bal
!! Bir tane patates Kızartma!!
Ekmek yokkk patatesi ekmek yerine yedimm
Sekersiz cay--su

5 yesil zeytin
Beyaz peynir
1 havuc
1 haslanmis yumurta
2 yesil biber
2 catal bal
Sekersiz cay--su

Ara 3 cubuk kraker :-(((

Son düzenleme:
5 yesil zeytin
Beyaz peynir
1 havuc
1 haslanmis yumurta
2 yesil biber
2 catal bal
Sekersiz cay--su

5 yesil zeytin
Beyaz peynir
1 havuc
1 haslanmis yumurta
2 yesil biber
2 catal bal
Sekersiz cay--su

Ara 3 cubuk kraker :-(((

neyssee kızartmada azalma var buda iyi gelişme. tatlım abur cuburdan uzak dur ben bi kaçgündürt yedim şimdi de kendimi engelleyemiyorum. yemesem canım istermiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…