- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.521
yaa ben cok anlamiyorum bu isten ama bu menuler cok az degilmi en azindan aksam ogunlerine biraz salata ,haslanmis sebze yada yesillik falan ekleyebilirsin...Kızlar Listemi yaptım bakın bakalım nasıl olmuş. pazartesi başlayacağım inşallah
Eki Görüntüle 938269
yaa ben cok anlamiyorum bu isten ama bu menuler cok az degilmi en azindan aksam ogunlerine biraz salata ,haslanmis sebze yada yesillik falan ekleyebilirsin...
Calisan bayan olunca zor tabi.tatlım işten çıkıp spora gidiyorum ee akşam yiyecek zaman yok.geldikten sonra da geç oluyor saat 9 dan sonra yiyemeyecegim için böyle yazdım :44:
Calisan bayan olunca zor tabi.
Soyle yapsan mesela aksamdan brokoli yada karnibahar havuc kabak gibi herangi bi sebzeyi haslayip agzi kapakli saklama kabina koy 3 -4 kasikda yogurt yanina ertesi gun isyerinde ogle yemegi olarak maksay bu uzun sureli aclikta metabolizmayi yavaslatmamak hem yogurttaki yararli bakteriler bagirsaklarini calistirir...umarim yanlis bir bilgi yada oneride bulunmuyorumdur...
10. Maddeye bayildim ...yaz geliyo oglanin sunneti var bende verilecek cok kilo varrrrr....var da var...
10. Maddeye bayildim ...yaz geliyo oglanin sunneti var bende verilecek cok kilo varrrrr....var da var...
menume neden yorum yapmiyosunuzzzzz 40 yilda bir menu paylastim surda :-(Kahvalti 10.30
Biraz suzme biraz da normal beyaz peynir
1.5 haslama yumurta
5 dilim patates kizartma
2 lokma sade pide birini recele batirdim yedim
Bol sekersiz cay
Ara 15.00
Bir tabak yogurtlu brokoli bol yogurtlu
1 tane havuc
Ara 18.00
1 mandaina
1 nescafe-ikram edildi geri ceviremedim-
Aksam 19.30
Bir kase yogurtlu brokoli....
Yarim kuru sogan)))
1 tane yesil sivri biber...
1 tane lahana sarmasi
Yorumlarinizi bekliyorum......
aynen canim..bu arada senin liste isi cok hosuma gitti kizi uyutunca bende yapayim gunluk sporda koyayim icecegim icecege kadar yazayim sagolsun donbul arkadasimizda onermisti aklima iyice yatti....olsun tatlım yaza daha var. yaniii başarmak içn zamanımız varrrrVE BİZ BUNU BAŞARACAGIZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kahvalti 10.30
Biraz suzme biraz da normal beyaz peynir
1.5 haslama yumurta
5 dilim patates kizartma
Bol sekersiz cay
Ara 15.00
Bir tabak yogurtlu brokoli bol yogurtlu
1 tane havuc
Ara 18.00
1 mandaina
Aksam 19.30
Bir kase yogurtlu brokoli....
Yarim kuru sogan)))
1 tane yesil sivri biber...
1 tane lahana sarmasi
Yorumlarinizi bekliyorum......
kendimden utandim :-((((5 dilim patates kizartma
bunlar hariç güzel menü. valla be bu ara cozuttum o yüzden sadece uyarabiliyorum
kendimden utandim :-((((
Kızlar Listemi yaptım bakın bakalım nasıl olmuş. pazartesi başlayacağım inşallah
Eki Görüntüle 938269
Slm kızlarrr iyi akşamlar hepinize
sevgili rakibem mesajına baktımm cumartesi ve pazar günkü akşam mönülerin hariç diğer akşam mönülerin olmamış tatlım
mutlaka sebze salata yoğurt veya protein olmalı akşam öğünlerinde zaten çalışıyorsun sabah muhtemelen erken kahvaltı yapacaksın
akşamki ketentohumlu yoğurtları ara olarak yaparsın cnm limonlu su içmeyi unutma sabah kahvaltılarını çok çok güçlü yapki 5 km koşmuşsun gibi kalori yakabilsein ayrıca ne kadar uzun süre acıkmazsan o kadar çok leptin yağlarından yakacak unutma öğle ara yapmana bile gerek kalmaz bence tatlım karatayın mantığı doyana kadar yemek asla beyne açlık sinyali gitmeyecek ve gördüğüm kadarıyla beyninden diyet mantığını silememişsinn sabahları karatay gerisi diyet olmuş sabahları yumurta ile birlikte yağ tüketmelisin yada yağda yumurta yemelisin yalnız dikkat et fazla yumurta bende alerji yaptı salatalarada yağını bol bol koy
kaçamaksız keyifli bir haftasonu dilerim hepimize
bulamasan bile az ye frenle kendini
sabah: 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 kaşık labne
ara: 1 yeşil elma
öğlen: 1 kase çorba 4-5 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara: 1 portakal 1 mandalina 2 çikolata kaplı lifli bisküvi 5 badem
akşam: 200 gr az yağlı et salata 1 bardak kefir
ara: 1 çb leblebi 2 yk kuru üzüm
kaçamaksız bir günün hafifliği
2.5 litre su içildi 40 dk yürüyüş yapıldı
Kızlar Listemi yaptım bakın bakalım nasıl olmuş. pazartesi başlayacağım inşallah
Eki Görüntüle 938269
menume neden yorum yapmiyosunuzzzzz 40 yilda bir menu paylastim surda :-(
Misler gibi bi kahvaltinin menusu...
5 yesil zeytin
Beyaz peynir
1 havuc
1 haslanmis yumurta
2 yesil biber
2 catal bal
!! Bir tane patates Kızartma!!
Ekmek yokkk patatesi ekmek yerine yedimm
Sekersiz cay--su
Misler gibi bi kahvaltinin menusu...
5 yesil zeytin
Beyaz peynir
1 havuc
1 haslanmis yumurta
2 yesil biber
2 catal bal
!! Bir tane patates Kızartma!!
Ekmek yokkk patatesi ekmek yerine yedimm
Sekersiz cay--su
Ara 3 cubuk kraker :-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?