Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menumu yaziyim
Sabah
Haşlanmış patates
Ara
Haşlanmış patates
Öğlen
Haşlanmış patates:)
Aksam
Haşlanmış patates
2 lokma tavuk

dolaştım gezdim çayımı içtim temizhava aldım alışverişimi bitirip eve geldim.okadar çok acıkmışım akşam kapanışı için çorba yapmayı bile bekleyemedim kepekli ekmeğim domates ve birazcık zeytin ezmesiyle sandiviç yaptım.ve 300 calimide bitirip akşamı kapadım.

bugün
sabah: 1 yumurta 5 zeytin 25 gr yağsız krem peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: yok

öğlen: 5-6 kaşık barbunya 1 kase mercimek çorba 2 dilim ekmek 5-6 kaşık yağsız yoğurt

ara: yarım elma 1 mandalina 1 küçücük muz yarım paket diyet bisküvi

akşam: 100 gr haşlanmış tavuk salata yarım kase düğün çorbası

ara: 1 çb leblebi 2 yk kuru üzüm

ve bir gün daha kaçamaksız sonlandı canımmm çoooook çikolota çekiyor:18::18::18::18:

günaydın hatunlar.bugün sabah tam buğday ekmeğimden sandiviç yaptım.350 cal lik .2 gündür basit şeyler yaptım.çünkü et ve makarna vardı.bugün kurufasulye ve pilav yapacağım.onlardan yerim.yarın diyetisyen günüm.ortanca çocuğumuda götüreceğim.daha 14 yaşında.ergenliğe yeni girdi.üstelik sporcu.ama birden kilo aldı.şişman deyil.172 cm boyu var ama 77 kiloya çıktı.ergenlikte böyle ani kilo alımları oluyormuş.sporcu olduğu için çok sıkı bir kız ama tedbiri elden bırakmamalı.kiloya yatkın bir çocuk.sadece anne sütüyle 6 aylıkken 10 kiloydu.1 yaşına geldiğinde 18 kiloydu.boyuda çok uzun olduğundan kilolu durmuyordu.ama doktorun boy kilo çizelgesinde onun oranı yoktu.bu yüzden doktor devlik hastaliğı olabilir demişti.bir sürü teste girdi.1 yaşında kemik yaşı 6 ay büyük çıktı.ama devlik hastalığı falan yok.sadece uzunboylu yapılı bir çocuk.öyle 2 metreye falan çıkmadı.bu yüzden konturolü elden bırakmamalıyım.büyük kızımda 20 yaşında oda 172 boyunda ama o çok kilo almıyor.babaya çekmiş.evlendi.çocuk yapınca alırmı bilmem.benim ailem kiloya yatkın bir aileydi.halalarımın hepsi sişman ama annem deyil.keşke anneme çekseymişim.şimdi kiloyla uğraşmazdım.hepsininde boy kısacık ama kilo 100 den aşağı deyil.yan, şişman bir genetiğe sahibim.

sabah sabah bilgisayarın başında neişin var be kadın diye düşünüyorsanız TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorum.az önce bahsetiğim ortanca çocuğum olan kızım sınava girdi.8 sınıf.iyibir çocuk dersaneye gitmedi kendi başına çalıştı.yani nereye girerse girsin kendi emeğinin sonucu olacak.matematik ve fene ben çalıştırdım diyerlerine yine birlikteydik ama kendi çabası daha çok oldu.dersaneye geçen senede gitmedi 96 ortalama yaptı bu senede gitmedi yine ortalaması 96 tı.süper zeke deyil ama ilerde çabalamayı bırakmazsa iyi bir bölüm okuma şansı çok olan bir çocuk.bu yüzden dersaneye gitmedi.kendi başına yapamazsa ünüverstede çok zorlanır.lisede bile.çocuklar şişirme notlarla ve dersane ezberiyle olduğundan daha yüksek notlar alıp gittikleri okullarda başarı sağlıyamıyor.ite kaka bitiriyorlar.bu yüzden kendi çabası nereyse oraya gitsin.başaracağına inanıyorum.

benim kızimda 1 yaşında 17 kiloydu çok korkuyodum obez olcak diye ama şimdi boya verdi şükür bide sadece tatlı şeyler yedirebiliyorum bizim yediklerimizi yemiyo ancak bir kase çorba oda zorla 20 aylık şu anda

Bir öğretmen olarak başarılar diliyorum:)

Günaydın şeker kızlar

50 düz 50 ters olaraktan 100 mekiğimi çektiiiim sabah sporu olsun demi amaa şimdide çıkıyorum dışardaki işler beni bekliyor

benim kızda öyle deyildi yoğurtlu ıspanağı bile yerdi.ne olduysa annemgil 4 ay yanlarında baktığında oldu.küçük oğluma hamileydim ve onu taşıyamıyordum.geldiğinde o sebze yiyen çocuk gitmiş tatlıcı birşeyler gelmişti.halada öyle sebze yediremiyorum.yaş 14

güzel temenin için teşekür ederim.umarım Allah onun için güzel bir yer kararlamıştır

Son düzenleme:

paylaşımlarından dolayı çok teşekkürler canım. Gayet motive edicisin

Ayy evde çikolata var ve yiyemiyorum kızım önümde götürüyor maşallah:)

Ohhh yeme işte. ben bugün itibari ile yeni bir başlangıç yaptım. ve belki kızacaksınız ama ben karatay felan yapamıyorum. Dukan yapacam ve istediğim kiloya geldiktenten sonra normal yaşantımda karatay yaparım.

önemli olan kendi çabasıdır insanın. bende bu yaşıma kadar ne yaptıysdam kendi çabamla yaptım. belki mükemmel bir konumda degilim ama çogu insanın yerimde olmak istediğine eminim. en önemliside bunları kendim başarmış olduğum için ekstra bir özgüvenim var. ve istedikten sonra başaramayacağım bişey olmadıgını biliyorum tabii tek ben degil beni tanıyanlarda artık biliyor

Yulaf kepegini yiyebiliyomusun dukan da ben onu yiyemedigim için birakmistim

canım en başından başlayayım,1 portakal 1 mandalina 2 çikolata kaplı lifli bisküvi 5 badem bunların hepsi yan yana olmaz,meyve grubu alacaksan yanında bir de süt grubu bir şeyler alman lazım ki ani kan şekeri yükselmesin.200 gr et çok fazla günlük 90 gr ı geçmemeli,hiç süt,yoğurt yok ama olması gerekir.yoğurt özellikle zayıflamaya çok yardımcı.ben asla yemezdim,beyaz tutkal yiyormuşum gibi gelirdi ancak mecburiyetten alıştım.su ve spor süper.

kızarmış patates en olmaması gereknlerden.et grunu yok canım.menüne et de eklemen şart.

Günaydın kızlar ben bugün 5 gunde 5 kilo diyetine başladım bakalım cumaya kadar dayanabilecekmiyim en azından orda yapicagim kaçamakları dengelirim

canım bu hızlı kilo vermeler pek de hayırlı değil,geri dönüşü de hiç mutlu sonuç vermiyor.az olsun öz olsun.

Bugünkü menumu yaziyim
Sabah
Haşlanmış patates
Ara
Haşlanmış patates
Öğlen
Haşlanmış patates:)
Aksam
Haşlanmış patates
2 lokma tavuk

canım bu ne?size böyle beslenmek sağlıklı geliyor mu?

ben şu çok meyveli ara öğünü fazla buldum.

Günaydın şeker kızlar

50 düz 50 ters olaraktan 100 mekiğimi çektiiiim sabah sporu olsun demi amaa şimdide çıkıyorum dışardaki işler beni bekliyor

kaptan idolümsün,bir şu sporu oturtamadım

17 ocak cuma menüm

sabah kalkınca 2 kuru kayısı + 500 ml su

kahvaltı : 1,5 dilim çavdar ekmeği
20 gr tulum peyniri
2 yeşil + 2 siyah zeytin

ara : 1/2 mandalina

öğle: 1 porsiyon biftek
20 gr peynir
1 dilim ekmek
salata

akşam : 1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salata
1 kase yoğurt

ara: 1 mandalina

2,5 lt su

18 ocak cumartesi menüm

sabah : 40 gr peynir
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yeşillik

akşam (bu öğün bu haftanın serbest öğünü): 1 porsiyon biftekli wrap
1/2 porsiyon sufle

ara: biraz cips,biraz antep fıstığı (kocamın doğumgünü kutlanıyor)

19 ocak pazar menüm

sabah : 1 haşlanmış yumurta
20 gr peynir
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
yeşillik

ara : 5 badem,5 fındık, 2 ceviz

akşam: 1 porsiyon mantarlı şiş
ezme,salata
zero (diyetisyenim buna çok kızacak)

ara: 1 mandalina
1 kase yoğurt karışımı

ehehheehe bencede sorun yok bak dolu dolu liste işte

canım bu diyette öğle yemeği ve ara öğünler yok mu?

bana pek sağlıklı gelmedi be tatlım.kilo vermek önemli ama sağlık her şeyden daha önemli.2 kez acil ameliyata alınmış biri olarak,daha dikkat edip daha çok araştırarak bu diyetleri yapmanızı öneririm.

tatlım bana ara öğünler gelmiyo. normalde de ara öğün yapan biri degilim diye herhalde bilmiyorum ama ara öğün beni daha çok acıktırıyor.karatay yapayım dedim saglıklı diye ama olmuyo.orda fındık badem felan var bende yemeye başlayınca duramıyorum. aklımda zayıflama düşüncesi varken başka diyet yapamıyorum. bugün ölçüm yaptırdım.koca ay sadece 2 kg vermişim.o yüzden ben eskiden yaptıgım gibi dukan yapacam

dukan diyetini yapacaksan dikat et.ben 70 kiloyla yaptım 4 kilo kadar verdim.bırakınca 83 kiloya çıktım.şimdi tekrar kilo vermeye çalışıyorum.10 kilo fazlayla.

diyer dediğinede katılıyorum. insanın kendi başarısı kadar tatmin edici birşey yoktur herhalde

bende geçen sene yaptım canım 70 e düştüm sonra aldım ama almasam bi tuhaflık olurdu. çünkü çok fena yedim. şimdi ilk amacım istediğim kiloya ulaşmak sonra da düzgün saglıklı beslenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…