Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

müğkemmelsin canım ama kilo olarak yapsan daha iyi. bak işaretlediğim gibi yaparsan olacak

Eki Görüntüle 941664

amannnın ağırlık değişimi işaretli kalmış neyse tatlım sağ olasın onuda düzeltim.teknolojiyle aram orta seviyede iyi çamaşır makinası ve bulaşık makinası ayarlarım.firütöz ve fırın ayarlamada süperim.bu bilgisayara gelince zayıf kalıyorum.ben ünüverstedeyken bilgisayarlar bir oda büyüklüğündeydi.şimdi her çocuğun elinde bilgi dsayar var

neyse hatunlar buğünkü yemeğimide kapadım.1,5 saat sporumuda yaptım.aslında 79 aşağısıa düştüm.ancak aç karnına deyil tok tartıldım.yine 79 .vücudumda yağın yerini kaplamış suyu atıyorum yavaş yavaş.buğün yine özensiz geçiştirici sandiviçlerle karnımı doyurdum.özenli olan tek şey salataydı.ama iş yaptım birde kızım geldi hastaymış işten izin almış eşi bıraktı.onunla ilgileneyim derken vakit geçiverdi.oğlumda öğleden sonra okula gitmeyince ev 3 çocukla birden doldu.onlara et tavuk şiş makarna ve kuru fasulye pişirdim.ben onlardan yemedim.farketimde etler değişsede üçgündür et ve makarna yapmışım.çünkü pirincim bitmiş.makarnada yenmeyip kalmış.

kendime kalorisi belli olan şu yeni çıkan nudulardan yaptım.ama ben yiyemedim oğlum yedi.tadıda berbattı.bu çocuklar bunları nasıl yiyor.hadi ben cali belli diye katlanıyorum.mis gibi domates soslu makarna varken hazır 3 dk nudul

valla daha önce yaptıgımda yiyebiliyordum ama şimdi zorlanırım kesin. ama yemem lazım diğer diyetleri yapamıytorum ben

Valla tariflerini bekliyorum:)

Evet ya benim kızimda hazır mamalara bayılıyo tadı iğrenç nasıl yiyolarsa

canım kesinlikle yemelisin.biz yemeyerek çok yanlış yapıyormuşuz şu iki haftada onu anladım.hem metabolizman hızlanıyor hem de kalorisi yülsek gıdalara karşı direncin artıyorç

Ben bugün sağlıksız diyetimi bıraktım öyle diyetmi olur ya artık ankarada bi diyetisyene
Gitcem böyle olmuyo

gel götüreyim seni benim diyetisyene :)

selammm arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz affiyette ve mutlusunuzdur ya cok stressli bir dönemdeyim.....Okulun sinav dönemi acildi gibi birsey...gecen haftalardan basladim zaten aksatmaya kusura bakmayin:18: saolsun arkadaslar izine ayirmislar bu izin umarim müsadenizle subatin 12 sine kadar sürer sonra sinavlarim bitmis oluyor bende bitmemis olursam iyi burayi cok özledim ama daha cok zayifladigim zamanlardaki milletden gelen moral verici iltifati...malum sinav öncesi biraz stressli oldugu icin yeme icme :18: karisik tuhaf bir beslenme oldu gitti......Ha birde sunu kesfettim dun.... uykumuz geldiginde gidip uymakta fayda var (erken dahi olsa ) sabaha kadar uymadim 3 saatlik uykuyla okula geldim derse girdim ciktim sizlere yaziyorum

Senin diyetisyenin nerde ki ankarada buldum bi tane ama biraz pahalı ya bakiyim indirim yapcaklarmi

Başarılar tatlımmm. özlemle bekliyoruz :)

bugün diyetisyene gitim.yoğurdu yemeyip kendiliğimden ekmek yerine diyet gevrek yememe kızdı.aslında3-4 kere kahvaltı yerine yemiştim.birazda sebze yemeğini ihmal etim.salata yedim.ama çok kilo vermememi spora bağladı bu ay daha çok vereceğimi söyledi.birde adım sayar verdi.onada boyumu kilomu başlangıç tarihimi kaydeti.1 ay kulanıp götüreceğim.bugün 9500 adım atmışım.artı aletlerdede spor yaptım.yani bugün 1.5 saat sporumu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…