Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız, nette sorun vardı. şimdi girebildim.
sedacım daha iyi olmana çok sevindim. tamamen düzeleceksin ben buna inanıyorum. erkek arkadaş konusunda çok şanslısın. allah sizi hiç ayırmasın.
tuğbacım ne ayrılması kız, otur oturduğun yerde. babanada geçmiş olsun güzelim.

serince bunada sukur bak kilo almamisin zaten guzle kilo vermistin eger bunlari koruyabildiysen cok guzelalkisalkisalkis takimdan atilmana gelince senden uzun sure haber alamadik eger usenmeyipte cokkkkk onceki sayfalara bakabilirsen bizi anliyacaksin takimda kimse kalmamisti nesli ben rose sibelden ibareti takim gerisini sen dusun o yuzden yeni insan almak zorundaydik ama sen bize takil seni ne kadar sevdigimizi bilirsin takimini guzel kilo verenlerdensin bize destegini hic esirgemedin o yuzden kirilma bize gercekten takimda kimse kalmamisti snein tanidiklarindan haysemi posairisi birde nukeryadi galiba mezun etik sympatik katilimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu sumilat ve spagot kendi istekleri uzure ayrildilar yani anliycagin baya bi degisti takim a.s.

slm kızlar
cok kotuyum lapa cok ıyı gıdıyordu ama az once bozdummafoldumben
cok acıktım lapayı ocaga koydum pıserken ben mutfakta ne var ne yok goturdum
kızım cıkolatalı ekmegını yemedı verdı bende yedım sonra lapayı yedım yanına kurufasulye yemegı vardı onunla yedımklava:klava:
artık aksama ıyı yurumem gerekmafoldumben

ya bırakın bu lapa işini. kilo vereceğiz diye tam tersine kilo alacaksınız. kimse doğru yapamamış şu lapayı :roflol:
bakalım 1.73 ne yaptı sositososito

buarada siyahçım uğramıyor hiç umarım sağlığı iyidir :Saruboceq:
evet ya Sıyah kac gundur yok CADIARZU ne oldu aceba
kılo almamana sevındım canım ıyı korumusun kılonukaydirigubbakcemile5
uzun sure takıma gelmeyınce dogal olarak cıkarıldın canım ama yıne ugra beklerız senıopuyorumnanaktan
bugün diyette ikinci haftam bitiyor.birazdan gidicem doktora,bakalım bu hafta kilo kaybı olmuşmu.
hadı bakalım canım ınsallah vermıssındır
beklıyoruz haberınıyerimseniben
tsk canim cok iyiyim simdik bebisleri kutupaneyi goturcem sonra yine ugrarim ben:1hug:
kız sende bugun lapa yapıyordunya ne oldu:jeyyar:
sendemı bozdunkaydirigubbakcemile3
selam nasılsın canım. yok ben lapa yapmadım. şimdi yiyemezsem düzenim bozulmasın dedim. :1no2:

vereliniortak selam canım
lapa yapmamakla ıyı yapmısın zaten sen ıyı gıdıyorsun duzenını bozma boyle devam et bencekaydirigubbakcemile5

ya bırakın bu lapa işini. kilo vereceğiz diye tam tersine kilo alacaksınız. kimse doğru yapamamış şu lapayı :roflol:
yok canım ne lapası ya kendim lapa gibiyim ...pazartesi sabah yaptıydım.. öglene bozdum.. o günden beri duruyo dökülcek...

canım çok sevindim senden böyle şeyler duymaya...

kız aynalar görüyon mu şunları nerdeyse yüzümüze zorla aldık diyecekler...

.....ay kızlar kusura kalman da ben çok kötüyüm ya.....2 gündür içimde bi sıkıntı....dün sabah saat 5 de bi uyandım içimden bi aglamak geldi..aglarken uyumuş kalmışım..servistede evde de ota boka aglıyom..nazar mı degdi bilmem....
yazdıklarınızı bile zor zar okudum.. önceden hevesle geliyodum bilgi ....başına...şimdi yatmak geliyo içimden..ay sogukluk mu yaptırdılar ne..bu gün servistede habire agladım..servis sorumlusuyum..istifa ettim..başhemşireyle aglayarak konuşmaktan mahvoldum.. hiç bi şi yok ama nedense herşey yük geliyo bana ay yaşlandım mı neeeeeeeeeeeeemafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kız ne oldu sana ben yapsam millet alışkındelikafadulden ama senden kimse beklemez:1shok: kendine gel güzelim. toparlan canım. sen bizim neşe kaynağımızsınkaydirigubbakcemile3

ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ADAŞIIIMMM.KIZ TAKIMDAN ATILMIŞIM DEYİP DURMA.AAAAA. canım benim 1 aya kadar gelcem dedin gelmedin.bi tek sen değilsinki.bi kaç kişi gelmeyince mecbur eleman almamız gerkti.ee sende takdir edersinkii az olunca bu iş olmuyo.yani buranın bi anlamı olmuyo.dedikki serince daha gelmiyo .hiç girmedide nete .hani önceden ablandan felan girerdin.nasıl olsa o gelinceye kadar mezunda veririz.birilerini alalım.sonra yine onu alırız dedik.sen 1-2 hafta önce bari haber verseydin ya gülüm ben gelcem diyee.atılmadın yani. tamaaammm.
bide çok şükür kız bizim iletişimizi çok iyi arkadaşlarla.takım şenlendi beyaaa.bi okusana kız.ardaa kişisel problemlerimiz olabiliyo ama şahıslarala ilgisi yok.hadi bakem takıl bize yine.illaki listedemi yer alman gerekiyo.yine paylaşımda felan bulun.Şeniz

kız noldu sna çağlam şikeliim.sana bu tür haleti ruhiyeyi hiç yakıştıramadım beyaa.eğer sebebpsizse kalk bi abdest al.biliyosan kuran oku.namaz felan kıl.rabbinden huzur iste.nas felak bide inşirah suresini oku.rabbim sıkıntından kurtarsın güzelim.a.s.

ya aslında eminim beni tok tutacak yemesi zor ama nedense canım istemiyo.. ay depresyona giriyom herhalde..mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kız ne oldu sana ben yapsam millet alışkındelikafadulden ama senden kimse beklemez:1shok: kendine gel güzelim. toparlan canım. sen bizim neşe kaynağımızsınkaydirigubbakcemile3

of inan mıycaksınız..çok kötüyüm... offff çatlıycam... sabah gayet iyiydi..kılasik ekmeksiz kahvaltım..ögle 4 küçücük köfte 2 küçük dilim pataets( fırında köfteden seçtim).. yanına salta ..arada 5 erik.. akşam üzeri eve gelince delirdim..( belki yarım ekmege yakın )arasına doldurdum doldurdum yedim..offffff çatlıycam ........form çayı yapam bari...aslında valla şuan da kendimi zor tutuyommm 1 ekmek daha yiyebilirim... yeşil çay form çayı falan içem bari resmen kriz bu...cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ah o depresyonları allah bildiği gibi yapsın 1.73 cüm. insan doyma hissini kaybetiyor. biraz dışarı çık hava al. kendine gelirsin canım.

ay valla haklısın... çok kötüyüm...allah allah .. içim çatlıycam sanki...çok şükür hiç bi problemim yok..ama sırf aglamak geliyo.. dedigin gibi ben azıcık ara verem de dediklerini yapem... kuran bilmem ama surelerden okurum öptüm canım çok sagol.... gözünü sevem sen de okuyver of çatlaycam...anama desem şimdi üzülür... neyse şimdilik çıkıyom öptüm sizi allahım hayırlar versin yarabbim...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ah o depresyonları allah bildiği gibi yapsın 1.73 cüm. insan doyma hissini kaybetiyor. biraz dışarı çık hava al. kendine gelirsin canım.

yok anam bu başka valla... belki şu anki pis bogazlık ama diyom ya 2 gündür nasılsın diyene aglıyorum...neyse azcık kafamı toplayayım iyi olursam akşama girerim olmazsa yarına görüşürüz... :a015:

valla kesın altta yatan bır sebep vardır...benım kızımda allerjık rınıt var . anaokulu arıyorum , esımle 15 gundur küsüm , hala 76 lardayım , vs...ben bıle gırmıyorum sana noluyor bee...alla alla...

kendımı pızzaya atasım var tutun benı kızlar...

1.73 topla kendını kızım ...hayat guzel bak kac kılo verdın fıstık gıbı oldun belkı regl dönemıne gırıyorsundur...kacamak yap tatlı ye....ama yılma yıkılma anladınmı?????

tugba gıtmıyosun dımı kız sende....burdasın dımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…