- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.761
kızlar genel cevap yazıyorum
kızlarım iyi çok şükür bende iyiyim kilo almadım ama vermedimde çünkü 2 gün yap 1 gün boz oynuyorum sanırım 4 aydır kilo veremememin nededi depresyon ilaçlarım haftaya doktora gidince söylicem ne yapıyım diye inanın 11 e kadar çok güzel gidiyo bi tırlatıyorum kafayı bebek büsküvi kutusu önümde oluyo yanı ne yapcamı şaşırdım
bu arada takımdan çıkarılmışım ama gene buradayım artık bakalım yeni takım bulucam kendime sizlerde hala bi kıpırtı yok ya bakıyorumda iletişim problemi tam cözülememiş sanırım neyse arkadaşa gidicem hazırlanmam gerek gene ugrarım öpüyorum hepinizi vede adaşımıııı
slm eylülce nasılsın, iyisindir inş. kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
cok kotuyum lapa cok ıyı gıdıyordu ama az once bozdummafoldumben
cok acıktım lapayı ocaga koydum pıserken ben mutfakta ne var ne yok goturdum
kızım cıkolatalı ekmegını yemedı verdı bende yedımsonra lapayı yedım yanına kurufasulye yemegı vardı onunla yedım klava: klava:
artık aksama ıyı yurumem gerekmafoldumben
ya bırakın bu lapa işini. kilo vereceğiz diye tam tersine kilo alacaksınız. kimse doğru yapamamış şu lapayı :roflol:
bakalım 1.73 ne yaptı sositososito
aynalar merhaba canım
sen lapa yaptınm bugun
evet ya Sıyah kac gundur yok CADIARZU ne oldu acebabuarada siyahçım uğramıyor hiç umarım sağlığı iyidir :Saruboceq:
kılo almamana sevındım canım ıyı korumusun kılonukaydirigubbakcemile5kızlar genel cevap yazıyorum
kızlarım iyi çok şükür bende iyiyim kilo almadım ama vermedimde çünkü 2 gün yap 1 gün boz oynuyorum sanırım 4 aydır kilo veremememin nededi depresyon ilaçlarım haftaya doktora gidince söylicem ne yapıyım diye inanın 11 e kadar çok güzel gidiyo bi tırlatıyorum kafayı bebek büsküvi kutusu önümde oluyo yanı ne yapcamı şaşırdım
bu arada takımdan çıkarılmışım ama gene buradayım artık bakalım yeni takım bulucam kendime sizlerde hala bi kıpırtı yok ya bakıyorumda iletişim problemi tam cözülememiş sanırım neyse arkadaşa gidicem hazırlanmam gerek gene ugrarım öpüyorum hepinizi vede adaşımıııı
hadı bakalım canım ınsallah vermıssındırbugün diyette ikinci haftam bitiyor.birazdan gidicem doktora,bakalım bu hafta kilo kaybı olmuşmu.
kız sende bugun lapa yapıyordunya ne oldu:jeyyar:tsk canim cok iyiyim simdik bebisleri kutupaneyi goturcem sonra yine ugrarim ben:1hug:
selam nasılsın canım. yok ben lapa yapmadım. şimdi yiyemezsem düzenim bozulmasın dedim. :1no2:
yok canım ne lapası ya kendim lapa gibiyim ...pazartesi sabah yaptıydım.. öglene bozdum.. o günden beri duruyo dökülcek...ya bırakın bu lapa işini. kilo vereceğiz diye tam tersine kilo alacaksınız. kimse doğru yapamamış şu lapayı :roflol:
canım çok sevindim senden böyle şeyler duymaya...hoşgeldin canım evet gerçekten gelen giden olmamış duruma el koyuyorum hazirana girdik güzel hatunlar yaz geldi daha çok gaza geleceğinize boşlamış gördüm sizi :mymeka: hadi kabul ediyorum birkaç gün benim yüzümden dikkat etme spor yapma felan aksadı(1.73 bu laf sana ben buralardayım artık sırnaşık şey) ama ben iyiyim şükür tam gaz devam hihoyyyt
serince bunada sukur bak kilo almamisin zaten guzle kilo vermistin eger bunlari koruyabildiysen cok guzelalkisalkisalkis takimdan atilmana gelince senden uzun sure haber alamadik eger usenmeyipte cokkkkk onceki sayfalara bakabilirsen bizi anliyacaksin takimda kimse kalmamisti nesli ben rose sibelden ibareti takim gerisini sen dusun o yuzden yeni insan almak zorundaydik ama sen bize takil seni ne kadar sevdigimizi bilirsin takimini guzel kilo verenlerdensin bize destegini hic esirgemedin o yuzden kirilma bize gercekten takimda kimse kalmamisti snein tanidiklarindan haysemi posairisi birde nukeryadi galiba mezun etik sympatik katilimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu sumilat ve spagot kendi istekleri uzure ayrildilar yani anliycagin baya bi degisti takim a.s.
.....ay kızlar kusura kalman da ben çok kötüyüm ya.....2 gündür içimde bi sıkıntı....dün sabah saat 5 de bi uyandım içimden bi aglamak geldi..aglarken uyumuş kalmışım..servistede evde de ota boka aglıyom..nazar mı degdi bilmem....
yazdıklarınızı bile zor zar okudum.. önceden hevesle geliyodum bilgi ....başına...şimdi yatmak geliyo içimden..ay sogukluk mu yaptırdılar ne..bu gün servistede habire agladım..servis sorumlusuyum..istifa ettim..başhemşireyle aglayarak konuşmaktan mahvoldum.. hiç bi şi yok ama nedense herşey yük geliyo bana ay yaşlandım mı neeeeeeeeeeeeemafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar genel cevap yazıyorum
.....ay kızlar kusura kalman da ben çok kötüyüm ya.....2 gündür içimde bi sıkıntı....dün sabah saat 5 de bi uyandım içimden bi aglamak geldi..aglarken uyumuş kalmışım..servistede evde de ota boka aglıyom..nazar mı degdi bilmem....
yazdıklarınızı bile zor zar okudum.. önceden hevesle geliyodum bilgi ....başına...şimdi yatmak geliyo içimden..ay sogukluk mu yaptırdılar ne..bu gün servistede habire agladım..servis sorumlusuyum..istifa ettim..başhemşireyle aglayarak konuşmaktan mahvoldum.. hiç bi şi yok ama nedense herşey yük geliyo bana ay yaşlandım mı neeeeeeeeeeeeemafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya aslında eminim beni tok tutacak yemesi zor ama nedense canım istemiyo.. ay depresyona giriyom herhalde..mafoldumben mafoldumben mafoldumbenya bırakın bu lapa işini. kilo vereceğiz diye tam tersine kilo alacaksınız. kimse doğru yapamamış şu lapayı :roflol:
kız ne oldu sana ben yapsam millet alışkındelikafadulden ama senden kimse beklemez:1shok: kendine gel güzelim. toparlan canım. sen bizim neşe kaynağımızsınkaydirigubbakcemile3
kız noldu sna çağlam şikeliim.sana bu tür haleti ruhiyeyi hiç yakıştıramadım beyaa.eğer sebebpsizse kalk bi abdest al.biliyosan kuran oku.namaz felan kıl.rabbinden huzur iste.nas felak bide inşirah suresini oku.rabbim sıkıntından kurtarsın güzelim.a.s.
ah o depresyonları allah bildiği gibi yapsın 1.73 cüm. insan doyma hissini kaybetiyor. biraz dışarı çık hava al. kendine gelirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?