Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım ben işte yarın bir hafta oluyor başlayalı diyetisyene bakalım kilo verdim mi yarın basküle çıkacağım heyecanlıyım :18::18:bu kadar yemeğe kilo verdiyem iyi hiç açlık hissetmedim hatta bazen fazlaca doyduğumu hissettim umarım sonuç da beni iyi hissettirir

canım vallahi azmine hayranım mikemmel spor ypıyorsun canım spor yapıldığı zaman kas kütlesi arttıkça hem yağ yakımı hızlanıyor hem de daha mikemmel görüntü oluyor sen az versen de bence görüntünde çok daha fazla vermiş gibisindir diye düşünüyorum

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yk labne 5 siyah zeytin 1 yumurta

ara: yok

öğlen: 100 gr tavuk sote 100 gr yoğurt 1 dilim tam tahıl ekmek

ara: 6-7 hurma

akşam: 1 tabak karnıbahar ve brokoliye sarımsaklı yoğurt 1 kase düğün çorbası 2 dilim tam tahıl ekmek

ara: yarım paket diyet bisküvi 1 portakal 1 elma

Rform benim annemden etlikte oturuyo tam diyetisyenin adıyla yerini versen beraberde gidebiliriz ama ben bi araştırıyim

Haklisin tatlim gerçekten görünüş olarak daha zayıf duruyorum

Bugün acayip ter atım.su içsemde yetmedi.tartida 77.9 bile gördüm.geçen hafta perşembe 79.6 cuma 79 bugün 77.9 aslinda birazda karnım rahatladi.onun verdiği hafiflikte var.ödemlerimi atarsam perşembeye gerçekten 78 düşe bilirim.

RBugün akşam diyetimdeki 800 cali baklava ve incecik bir dilim yaş pastaya yatırdım.hem calimi geçmedim hemde 2,5 aydır azıma sürmediğim tatlılardan yedim azicik ama calorileri çok büyük

Burda interaktif diyeti kimler yapıyordu o site fiyatta en uygun sanırım hem günlük takibide var yarın bi arayip görüşelim diyorum

ben bugün neler yedimm

koca bir bardak limonlu tarçınlı su
sabah yogurt karışımı
1 yumurta

öğle
omlet sandaviç
(2 yumurta ile omlet yaptım. arasına bol lor peyniri maydonoz dereotu)

akşam
arkadaşa çaya gittim annesi ısrarla yedirdi.
2 poça
1 kek
7-8 yaprak sarma

ama ceza da verdim kendime
1 saat kardio (500 kal)
1 mil leslie (şimdi yaptım ceza olarak)
3 lt su
1 fincan kayısılı form çay

tatlım akşam ekmek yemeee. birde diyet ürünleri çok yememeye çalış. hem katkılı oluyo hemde ben çok diyet olduğuna işnanmıyorum. (bu arada sen dediklerimi dinle yediklerimi yeme )

Slm güzeller iyi akşamlar hepinize

Burda interaktif diyeti kimler yapıyordu o site fiyatta en uygun sanırım hem günlük takibide var yarın bi arayip görüşelim diyorum
tatlım bizim takımdan şule yapıyordu sulofe yanii takıma yazarsan yardımcı olabilir sanırım

akşamki 2 dilim ekmek çok değilmi tatlım:26:

sonrasındaki diyet bisküvi
meyvelerinide akşam öğününden önce yersen daha sağlıklı olur bitanem

sabahki menün süper sevgili rakibemm akşama bişey demeyeyim sen zaten suçunu biliyorsun
ama sporuna bayıldımmm

Ayy bu milletin zorla yedirme huyu nolacak bilmiyorum ankaradada bana yedirmeye çalışacaklar şimdi yok hiç yağ koymadim cok hafif diye bakalım napcaz:)

Yok şule tavsiye etti sonra biri daha başladı bakayım bi indirim yapcaklarmi

günaydın canım ben yapıyorum interaktif diyeti işte bugün 1 hafta oldu 100 lira ödedim ben canım ama şule tanıyor yöneticileri o 75 liraya yaptırabiliyor canım sen ona ulaş istersen

bu arada kızlar diyette hiç bişiyi aksatmadan 1 hafta uyguladım ama geçen haftaki kilomla aynı kilodayım sanırım geceki ara öğün çok fazla geliyor bakalım bugün konuşacağız diyetisyenle sonucu bildiririm kızlar

tatlım akşam ekmek yemeee. birde diyet ürünleri çok yememeye çalış. hem katkılı oluyo hemde ben çok diyet olduğuna işnanmıyorum. (bu arada sen dediklerimi dinle yediklerimi yeme )

Tatlım takım sana emanet,gözüm arkada kalmasınkii kalmıyor sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…