- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.621
canım kesinlikle yemelisin.biz yemeyerek çok yanlış yapıyormuşuz şu iki haftada onu anladım.hem metabolizman hızlanıyor hem de kalorisi yülsek gıdalara karşı direncin artıyorç
gel götüreyim seni benim diyetisyene :)
canım vallahi azmine hayranım mikemmel spor ypıyorsun canım spor yapıldığı zaman kas kütlesi arttıkça hem yağ yakımı hızlanıyor hem de daha mikemmel görüntü oluyor sen az versen de bence görüntünde çok daha fazla vermiş gibisindir diye düşünüyorumbugün diyetisyene gitim.yoğurdu yemeyip kendiliğimden ekmek yerine diyet gevrek yememe kızdı.aslında3-4 kere kahvaltı yerine yemiştim.birazda sebze yemeğini ihmal etim.salata yedim.ama çok kilo vermememi spora bağladı bu ay daha çok vereceğimi söyledi.birde adım sayar verdi.onada boyumu kilomu başlangıç tarihimi kaydeti.1 ay kulanıp götüreceğim.bugün 9500 adım atmışım.artı aletlerdede spor yaptım.yani bugün 1.5 saat sporumu yaptım
1.74 canım boyun kiloda 85senin boyun kaç tatlı 185 falanmı.ayrıca diyetisyene gitmen iyi olur.yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerle
evet canım ben işte yarın bir hafta oluyor başlayalı diyetisyene bakalım kilo verdim mi yarın basküle çıkacağım heyecanlıyım :18::18:bu kadar yemeğe kilo verdiyem iyi hiç açlık hissetmedim hatta bazen fazlaca doyduğumu hissettim umarım sonuç da beni iyi hissettirir
canım vallahi azmine hayranım mikemmel spor ypıyorsun canım spor yapıldığı zaman kas kütlesi arttıkça hem yağ yakımı hızlanıyor hem de daha mikemmel görüntü oluyor sen az versen de bence görüntünde çok daha fazla vermiş gibisindir diye düşünüyorum
1.74 canım boyun kiloda 85
Uzunmuşsun ben 160 cm yim benim 70 kg halim gibisin.diyetisyen bana 65 ile 70 arasına insen yeter dedi.
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yk labne 5 siyah zeytin 1 yumurta
ara: yok
öğlen: 100 gr tavuk sote 100 gr yoğurt 1 dilim tam tahıl ekmek
ara: 6-7 hurma
akşam: 1 tabak karnıbahar ve brokoliye sarımsaklı yoğurt 1 kase düğün çorbası 2 dilim tam tahıl ekmek
ara: yarım paket diyet bisküvi 1 portakal 1 elma
tatlım bizim takımdan şule yapıyordu sulofe yanii takıma yazarsan yardımcı olabilir sanırımBurda interaktif diyeti kimler yapıyordu o site fiyatta en uygun sanırım hem günlük takibide var yarın bi arayip görüşelim diyorum
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yk labne 5 siyah zeytin 1 yumurta
ara: yok
öğlen: 100 gr tavuk sote 100 gr yoğurt 1 dilim tam tahıl ekmek
ara: 6-7 hurma
akşam: 1 tabak karnıbahar ve brokoliye sarımsaklı yoğurt 1 kase düğün çorbası 2 dilim tam tahıl ekmek
ara: yarım paket diyet bisküvi 1 portakal 1 elma
ben bugün neler yedimm
koca bir bardak limonlu tarçınlı su
sabah yogurt karışımı
1 yumurta
öğle
omlet sandaviç
(2 yumurta ile omlet yaptım. arasına bol lor peyniri maydonoz dereotu)
akşam
arkadaşa çaya gittim annesi ısrarla yedirdi.
2 poça
1 kek
7-8 yaprak sarma
ama ceza da verdim kendime
1 saat kardio (500 kal)
1 mil leslie (şimdi yaptım ceza olarak)
3 lt su
1 fincan kayısılı form çay
ben bugün neler yedimm
koca bir bardak limonlu tarçınlı su
sabah yogurt karışımı
1 yumurta
öğle
omlet sandaviç
(2 yumurta ile omlet yaptım. arasına bol lor peyniri maydonoz dereotu)
akşam
arkadaşa çaya gittim annesi ısrarla yedirdi.
2 poça
1 kek
7-8 yaprak sarma
ama ceza da verdim kendime
1 saat kardio (500 kal)
1 mil leslie (şimdi yaptım ceza olarak)
3 lt su
1 fincan kayısılı form çay
Slm güzeller iyi akşamlar hepinize
tatlım bizim takımdan şule yapıyordu sulofe yanii takıma yazarsan yardımcı olabilir sanırım
akşamki 2 dilim ekmek çok değilmi tatlım:26:
sonrasındaki diyet bisküvi
meyvelerinide akşam öğününden önce yersen daha sağlıklı olur bitanem
sabahki menün süpersevgili rakibemm akşama bişey demeyeyim sen zaten suçunu biliyorsun
ama sporuna bayıldımmm
günaydın canım ben yapıyorum interaktif diyeti işte bugün 1 hafta oldu 100 lira ödedim ben canım ama şule tanıyor yöneticileri o 75 liraya yaptırabiliyor canım sen ona ulaş istersenAyy bu milletin zorla yedirme huyu nolacak bilmiyorum ankaradada bana yedirmeye çalışacaklar şimdi yok hiç yağ koymadim cok hafif diye bakalım napcaz:)
Yok şule tavsiye etti sonra biri daha başladı bakayım bi indirim yapcaklarmi
tatlım akşam ekmek yemeee. birde diyet ürünleri çok yememeye çalış. hem katkılı oluyo hemde ben çok diyet olduğuna işnanmıyorum. (bu arada sen dediklerimi dinle yediklerimi yeme)
Tatlım takım sana emanet,gözüm arkada kalmasınkii kalmıyor sayende
Ayy bu milletin zorla yedirme huyu nolacak bilmiyorum ankaradada bana yedirmeye çalışacaklar şimdi yok hiç yağ koymadim cok hafif diye bakalım napcaz:)
Yaa bende 75 olsam yeter diyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?