- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.641
Görüştüm biraz önce Şubat tatilinde ankaradayim zaten yüzyüze goruscem sonra internet üstünden devam edicez fiyati uygun geldi bana umarım ise yarargünaydın canım ben yapıyorum interaktif diyeti işte bugün 1 hafta oldu 100 lira ödedim ben canım ama şule tanıyor yöneticileri o 75 liraya yaptırabiliyor canım sen ona ulaş istersen
bu arada kızlar diyette hiç bişiyi aksatmadan 1 hafta uyguladım ama geçen haftaki kilomla aynı kilodayımsanırım geceki ara öğün çok fazla geliyor bakalım bugün konuşacağız diyetisyenle sonucu bildiririm kızlar
tabi ya aşırı vermeyede gerek yok.kadında azıcık et de olmalı.öyle anoroksik dolaşmamalı.bebişinde var herhelde ona enerji gerek.
Görüştüm biraz önce Şubat tatilinde ankaradayim zaten yüzyüze goruscem sonra internet üstünden devam edicez fiyati uygun geldi bana umarım ise yarar
Ben zaten incecik olamıyorum ne kadar kilo versemde yapım iri boyumda uzun ya evet 19 aylık bebeğim ona baya bi enerji gerekiyo:)
evet canım bence de diğerlerine göre fiyat çok uygun gayet güzel bir sistem var yediklerini giriyorsun diyetisyenin de ona göre her gün yorum yazıyor haftada bir kontrol görüşmesi yapılıyor ona göre diyetin düzenleniyor güzel bişi kendini kontrol etmek çok daha kolay oluyor böyleceGörüştüm biraz önce Şubat tatilinde ankaradayim zaten yüzyüze goruscem sonra internet üstünden devam edicez fiyati uygun geldi bana umarım ise yarar
Ben zaten incecik olamıyorum ne kadar kilo versemde yapım iri boyumda uzun ya evet 19 aylık bebeğim ona baya bi enerji gerekiyo:)
evet canım onun gibi birşey her gün yediklerine yorum yazıyor istediğin zaman soru sorabiliyorsun ben çok aradım internette de en uygunu bu canımsağlıklı olki bebişinede sağlıklı bak.mutsuz anne mutsuz bebek demek.
interaktif diyet ne birde 1 haftalığı 100 lira pahalı deyilmi.şu intenete sürekli seninle görüşüp yeme koçluğu yapan diyetisyenlerdenmi
sağlıklı olki bebişinede sağlıklı bak.mutsuz anne mutsuz bebek demek.
interaktif diyet ne birde 1 haftalığı 100 lira pahalı deyilmi.şu intenete sürekli seninle görüşüp yeme koçluğu yapan diyetisyenlerdenmi
Aa aylık değilmi 100 tl?evet canım bence de diğerlerine göre fiyat çok uygun gayet güzel bir sistem var yediklerini giriyorsun diyetisyenin de ona göre her gün yorum yazıyor haftada bir kontrol görüşmesi yapılıyor ona göre diyetin düzenleniyor güzel bişi kendini kontrol etmek çok daha kolay oluyor böylece
Günaydınnnn 14. mıntıkanın çıtırlarııı hepinize güzel bir gün dilerimmmm
aylık tabi canım aylıkAa aylık değilmi 100 tl?
4 Şubat a Randevu aldım canım ankara olcam çünkü yüzyüze görüşüp basliyim dedim sonra netten devam ederim sen naptin bugün görüştünmumrb anethamacım ne yaptın başladın mı diyete
4 Şubat a Randevu aldım canım ankara olcam çünkü yüzyüze görüşüp basliyim dedim sonra netten devam ederim sen naptin bugün görüştünmu
Ya biz hep az yiyerek diyet yapiyoruz ya böyle degisiklik olunca vücut tepki vermiş olabilir senin zaten çok fazla yok heralde boyun kacgörüştüm canım ben bugün sabah tartıldıktan sonra afedersin lavoboya gittim canım ve arkasından basküe çıktım 66.3 oldu baskül allaha şükür yani 400 gr vermişim ama yine de sabah kahvaltısından zeytini çıkardık öğle ve akşam yemeklerinde 2 şer dilim ekmek vardı 1er dilime düştü umarım bu hafta sporla da destekleyebilirsem harika olacak haftaya 65 .5 dan az olacağım hedefim o
Ya biz hep az yiyerek diyet yapiyoruz ya böyle degisiklik olunca vücut tepki vermiş olabilir senin zaten çok fazla yok heralde boyun kac
senin su anki kilon kac cnm benim de boyum 163 cm civari kilo 76 kusurboyum 160 canım az da sayılmaz bi 10 kilo versem mikemmel olur
benim kilom 66.3 canım şu anda daha bugün çıktım basküle iştesenin su anki kilon kac cnm benim de boyum 163 cm civari kilo 76 kusur
Ohhhh sonunda soyle kendime gelebildim...kac gundur gelenin gidenin yatiya misadirim derken ugrayamadim....nasilsiniz kizlar ben gecmise baktim biraz diyetisyen olaylari falan cok hos...bende sanirim bi devlet hastanesine gidicem ilk fırsatta insallah...olmuyo boyle bu hafta bukadar harekete bu kadar misafir e ragmen durum berbat....gram oynamiyorum... burda bi ozel hastanede bi dr diyetisyeni cok tavsiye ediyolar onada gidebilirim esimi ikna edebilirsem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?