Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın demedenbodoslama daldım hepinize günaydın hatunlar.bugün

sabah=

40 gr nesfit tropikal meyveli ve 1 çay bardağı sütle yedim.

eşim nöbetteydi çocuklarda okula gitmeyince 8 de uyandım.banada tatil oldu.şimdi eşim gelir kahvaltısını veririm oda yatar.bende sporuma giderim.

bugün sabah tartıldım 77.7 geldim.perşembe günü 79.6 ydım.çok kilo kaybı var gibi görünüyor ancak 15 gündür sıkı diyet yapmama rağmen kilo kaybı olmamıştı.hem kabızlığım gitti hemde durup durup terledim ve ödem attım.bol su içtim ama vücut busefer bu suyu tutmadı.yani kısaca aslında 15 gündür gitmesini beklediğim kilo birden gitti.ama adetim geldi gelecek o tekrar su toplarmı bilemem

ödem atma derken ben çok zor terleyen biriyim ama dün terleme rekoru kırdım sanki yazın nemli bir memeleketeymişim gibi ter boşaldı.demek yağ hücrelerim küçülmeye başladı.dün doktora sordum yağ hücrelerinden giden yağın yerine ödem tutarmı dedim tutmaz yağ hücresi hemen küçülür dedi.hücre zarı birden nasıl küçülsün.neyse azıcık inatlaştım.sonra birşey demedim.bu ödemi neresi tutuyor hücreler tutuyor.yağ hücrside bir hücre benimde nerdeyse yüzde 40 yağ ise yağ hücreside ödem tutar.bu mantıkda düşünüyorum.nasıl proteyinin 1 gr mı 2.5 gr yaklaşık suyu bağlarsa yağ hücreside su bağlar.bu yüzden diyetisyenler demiyormu kilo kaybının tamamı yağ deyil yağla beraber suda atıyorsunuz.bu yüzden yağ ölçümü yapmıyorlarmı örneğin 2 kilo kaybetmişsiniz ama bunun 1 kilosu yağ 1 kilosuda ödem demiyorlarmı.neyse diyetisyenim çok genç bir delikanlı onun azmini kırmamak lazım.nede olsa 2.5 aydır bana yardımcı oluyor.bende biraz takıntılıyım bilmiş bilmiş konuşuyorum bazen.bana sen diyetine uy çok kaloriye ödeme takılma.şuan kendinden memenun olmaya başladınmı hareketin artımı kendini iyi hisediyormusun önemli olan bu dedi.haklıda .verdiği herşeyi yememi söyledi.yemeyim azdaha veririm demek ,ters tepebilir dedi.bu konudada haklı.bakalım 1 ay sonra tekrar şubatta gideceğim.oraya gideli 2.5 ayda 5 kilo yaptı.ortalama ayda 2 kilo vermiş oldum.sağlıklı devam ediyorum ama bu ay 2 kilodan fazla vermeye çalışacağım.

Görüştüm biraz önce Şubat tatilinde ankaradayim zaten yüzyüze goruscem sonra internet üstünden devam edicez fiyati uygun geldi bana umarım ise yarar
tabi ya aşırı vermeyede gerek yok.kadında azıcık et de olmalı.öyle anoroksik dolaşmamalı.bebişinde var herhelde ona enerji gerek.

Ben zaten incecik olamıyorum ne kadar kilo versemde yapım iri boyumda uzun ya evet 19 aylık bebeğim ona baya bi enerji gerekiyo:)

sağlıklı olki bebişinede sağlıklı bak.mutsuz anne mutsuz bebek demek.

interaktif diyet ne birde 1 haftalığı 100 lira pahalı deyilmi.şu intenete sürekli seninle görüşüp yeme koçluğu yapan diyetisyenlerdenmi

evet canım bence de diğerlerine göre fiyat çok uygun gayet güzel bir sistem var yediklerini giriyorsun diyetisyenin de ona göre her gün yorum yazıyor haftada bir kontrol görüşmesi yapılıyor ona göre diyetin düzenleniyor güzel bişi kendini kontrol etmek çok daha kolay oluyor böylece

evet canım onun gibi birşey her gün yediklerine yorum yazıyor istediğin zaman soru sorabiliyorsun ben çok aradım internette de en uygunu bu canım

Aa aylık değilmi 100 tl?

sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta 1 yk labne 5 zeytin 1 hurma

ara: 1 muz

öğlen: 4-5 yk kısır 1 elma 1 bardak ayran

ara: kepekli bisküvi yarım paket 1 portakal 5 hurma

akşam: 2 lahmacun normalde amacım 1 taneydi ama dayanamadım

şu anda bildiğiniz kriz geçiriyorum kızlar niye böyle bilmiyorum ama beynimde tatlılar uçuşuyor :18::18::18::18::18:

4 Şubat a Randevu aldım canım ankara olcam çünkü yüzyüze görüşüp basliyim dedim sonra netten devam ederim sen naptin bugün görüştünmu

görüştüm canım ben bugün sabah tartıldıktan sonra afedersin lavoboya gittim canım ve arkasından basküe çıktım 66.3 oldu baskül allaha şükür yani 400 gr vermişim ama yine de sabah kahvaltısından zeytini çıkardık öğle ve akşam yemeklerinde 2 şer dilim ekmek vardı 1er dilime düştü umarım bu hafta sporla da destekleyebilirsem harika olacak haftaya 65 .5 dan az olacağım hedefim o

Ya biz hep az yiyerek diyet yapiyoruz ya böyle degisiklik olunca vücut tepki vermiş olabilir senin zaten çok fazla yok heralde boyun kac

Ohhhh sonunda soyle kendime gelebildim...kac gundur gelenin gidenin yatiya misadirim derken ugrayamadim....nasilsiniz kizlar ben gecmise baktim biraz diyetisyen olaylari falan cok hos...bende sanirim bi devlet hastanesine gidicem ilk fırsatta insallah...olmuyo boyle bu hafta bukadar harekete bu kadar misafir e ragmen durum berbat....gram oynamiyorum... burda bi ozel hastanede bi dr diyetisyeni cok tavsiye ediyolar onada gidebilirim esimi ikna edebilirsem....

git canım git biz gerçekten az besleniyorz kendi kendimize olunca o da çok zararlıymış yiye yiye zayıflıyalım hepimiz hem daha sağlıklı böyle :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…