Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buğün sabah mısır gevreği 40 gr 1 çaybardağı sütle yedim.
ögle 1 yumurta yarım kibrit kutusu peynir 2 zeytin yedim.
ara öğün 1 armut yedim
akşam 3 kaşık makarna 2 yumurta büyüklüğünde tavuk azıcık salata yedim
1,5 saat sporumu yaptım biraz öncede eşimle yürüyüşten geldim padometrem 15000 adımı gösteriyor dün 12000 civarında.kızılacaktek şey baklavanın birtanesinin üstünü yedim.75 cal civarında.
adetim yakın tatlı kırizim var.
birde buğün bana ne oldu bilmiyorum keçi gibi tuz yiyesim geldi.ağzıma sürmediğim turşu kavonozunun içine giresim geldi.yememek için kendimi zor tutum sıcak suda bekletip biraz yedim salata niyetine.turşunun tuzu çok olmasa yerdim ama tuz deposu.bu yüzden dikatli yedim.bugünüde kapadım hatunlar hepinize iyi geceler

Arkadaşlar herkes kilosunu alıntı ile güncellesin buraya yazsın lütfennn

Rform( / / / % )
umutincisi(77,5 / 77,2/ 0,3 / 0,38%)
cansutr( / / / % )izinli
anathema8( 85.2/85.0/0.2/0.23%)
makbule007 ( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
BLUEmoon2009( / / / %)
dondul ( / / / %) Yeni üye

Son düzenleme:
Aa adı ne hastanedemi

hayır canım özel,Ayşe Nur Aksungur / dost tv de program yapıyor pazartesi,salı,çarşamba günleri.

RBugün akşam diyetimdeki 800 cali baklava ve incecik bir dilim yaş pastaya yatırdım.hem calimi geçmedim hemde 2,5 aydır azıma sürmediğim tatlılardan yedim azicik ama calorileri çok büyük

canım eskiden ben de senin gibi kalori hesabı yapıyor ve tatlı da yiyebiliyordum,ancak bunun doğru olmadığını öğrendim.bence bir araştır.diyetisyenim bedenim çok yorduğumu söyledi.

Günaydınnnn 14. mıntıkanın çıtırlarııı hepinize güzel bir gün dilerimmmm

ne şekersin sen,sana da güzel günler olsun.

canım 16:00 gibi kilo bildirimi yapabiliyorum ben,bugün benim diyetisyen günüm,15:00 de randevum var,orda tartılıp yazıyorum.

20 ocak pazartesi menüm

sabah uyanınca 2 kuru kayısı + 500 ml su

sabah: 1,5 dilim kepek kemek
20 gr peynir
5 zeytin

ara: 1 mandal,na

öğle: 1 adet lahmacun
salata
ayran

ara: 5 fındık,5 badem,2 ceviz

ara: 1 kase yoğurt karışımı

akşam: 4 kaşık kısır
1 tane peynirli börek
1 ince dilim pasta

2,5 lt su

21 ocak salı menüm

20 gr peynir
5 zeytin

ara: 1 mandalina
1 kase yoğurt karışımı

öğle: 5 fındık,5 badem,2 ceviz

ara: 1 sahlep

ara: 1 mandalina
1 kase yoğurt karışımı

akşam : 90gr mantarlı et sote
1 dilim kepek ekmek
salata
1 kaşık kısır

2lt su

22 ocak çarşanma menüm

sabah uyanınca 2 kuru kayısı + 500 ml su

20 gr peynir
5 zeytin

ara: 1 mandal,na
1 kase yoğurt karışımı

öğle: 5 fındık,5 badem,2 ceviz

ara:ara: 1 mandal,na
1 kase yoğurt karışımı

akşam:90 gr mantarlı et sote
4 yk kereviz
1/2 kase erişteli mercimek çorba
1 dilim kepek ekmek
salata

3,5 lt su
30 dak plates (sonunda başlayabiildim bakalım spora)

menülerim biraz karışık oldu,bazen öğle yemeği yiyecek vakit bulamadığım için ara öğünleri oralara kaydırdım.henüz doğru mu yaptım bilmiyorum.bugün diyetisyen günüm,bakalım o ne yorum yapacak.yazarım.

yorumlarını bekliyoruz diyetisyenin bakalım ne diyecek bende merak ettim :)

Bide aradım adam 20 dakika konustu benle çok ilgililer yani

günaydın.diyetisyenin çok iyiymiş.kim 20 dk konuşur.muayenehanesinde bile 20 dk konuşmuyorlar.gerçi ben devletinkine gidiyorum.eşimde özele git istersen diyor.ama şuan kilo verdiğim için düşünmüyorum.ancak özele yağ oranımı ölçtürmeye gidebilirim

canım eskiden ben de senin gibi kalori hesabı yapıyor ve tatlı da yiyebiliyordum,ancak bunun doğru olmadığını öğrendim.bence bir araştır.diyetisyenim bedenim çok yorduğumu söyledi.

.

birkerelik yaptım.elbete tatlı yüklemesi bünyeyi alt üst eder.2.5 ayda birkere yaptım.yoksa cal ihtiyacımı hep faydalı şeylerden aldım.

bugün perşembe yanılmıyorsam bildirim günü.ben bir haftadır aranızdayım.listeye alınmaya bilirim.ama yinede yazayım.

79.6/77.5/+2.1/%2.5 .2.1 kilo verdim.ama epeydir veremiyordum.bu hafta birden giti.gelecek hafta bukadar olmıyabilir.normalde haftada 0.5 kg verdim.ayda 2 kilo.2-3 haftanınki birden gitti.

Dondul normalde bizim 2 hafta deneme süremiz var ben seni listeye yazdım ama kaptanımız ne derse o olur :) başarılarının devamını bekliyoruz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…