- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.681
Kızlar en güzeli inceliyorum... çok eski pantolonlarıma olmaya başladımbiraz göbek çıkıyo ama olsun zamanla oda gidecek
ohoooo ben 66 kiloya dussem tig gibi oldum diye havalara ucarim heralde ;-);-)benim kilom 66.3 canım şu anda daha bugün çıktım basküle işte
bende denedim şuan fermuarını zor çekiyorum .patlıyacak gibi duruyor.ama eni sonu olacak
ohoooo ben 66 kiloya dussem tig gibi oldum diye havalara ucarim heralde ;-);-)
Rform( / / / % )
umutincisi(77,5 / 77,2/ 0,3 / 0,38%)
cansutr( / / / % )izinli
anathema8( 85.2/85.0/0.2/0.23%)
makbule007 ( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
BLUEmoon2009( 75.3/ 75.5/ -0.2/ %-0.26)
dondul ( / / / %) Yeni üye
Kizlar kusura bakmayin bu hafta kendime son sansi veriyorum olmuyo hafta basi cok guzel eksideysim simdi artida hepinizden ozur dilerim.onumuzdeki haftada olmazsa birakicam bu isi.....
Bilemiyorum ...bugun su 5 gun 5 kilo diyetine basladim en azindan bagirdaklarim kendine gelir belki birazda kilo giderse insallah anca gelirim kendime diyetisyen olayini arastiriyorum kizimi da anne sutunden ayirirsam belki tatli krizlerim ve ani acikmalardan kurtulurum...kilo vermeyi oyle cok iatiyorum ki anlatamam...ama bi anda bitiyor hersey bi anda tepetaklak oluyor diyet . nefsime dur diyemiyorum ve herseyi mahvediyorum. ...bırakmak yok canım hadi azimlen yapabilirsin. burda bunu yapanların senden hiçbir farkı yok. topla kendini hadii. burda daha fazla zaman harca işe yarayacak unutma
Canim yeni arkadasimizin adi donbul olmasi gerek...bi sakincasi olurmu bilmiyorum ama belirtmek istedim...***14. TAKIM 345. ETAP ***
Rform( / / / % )
cansutr( / / / % )izinli
makbule007( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
dondul(79.6/77.5/2.1/%2.63) Yeni üye hedef 65
14. TAKIM ORTALAMASI : %
Bence gayet güzel menün bakalım ne diycek:)20 ocak pazartesi menüm
sabah uyanınca 2 kuru kayısı + 500 ml su
sabah: 1,5 dilim kepek kemek
20 gr peynir
5 zeytin
ara: 1 mandal,na
öğle: 1 adet lahmacun
salata
ayran
ara: 5 fındık,5 badem,2 ceviz
ara: 1 kase yoğurt karışımı
akşam: 4 kaşık kısır
1 tane peynirli börek
1 ince dilim pasta
2,5 lt su
21 ocak salı menüm
20 gr peynir
5 zeytin
ara: 1 mandalina
1 kase yoğurt karışımı
öğle: 5 fındık,5 badem,2 ceviz
ara: 1 sahlep
ara: 1 mandalina
1 kase yoğurt karışımı
akşam : 90gr mantarlı et sote
1 dilim kepek ekmek
salata
1 kaşık kısır
2lt su
22 ocak çarşanma menüm
sabah uyanınca 2 kuru kayısı + 500 ml su
20 gr peynir
5 zeytin
ara: 1 mandal,na
1 kase yoğurt karışımı
öğle: 5 fındık,5 badem,2 ceviz
ara:ara: 1 mandal,na
1 kase yoğurt karışımı
akşam:90 gr mantarlı et sote
4 yk kereviz
1/2 kase erişteli mercimek çorba
1 dilim kepek ekmek
salata
3,5 lt su
30 dak plates (sonunda başlayabiildim bakalım spora)
menülerim biraz karışık oldu,bazen öğle yemeği yiyecek vakit bulamadığım için ara öğünleri oralara kaydırdım.henüz doğru mu yaptım bilmiyorum.bugün diyetisyen günüm,bakalım o ne yorum yapacak.yazarım.
Bende giriyorum artık ama elbiselerde kolları olmuyo ne kadar sarktiysa artik:)Kızlar en güzeli inceliyorum... çok eski pantolonlarıma olmaya başladımbiraz göbek çıkıyo ama olsun zamanla oda gidecek
Yook bırakma bence artı 20 gr ne ki bi tuvalete çık tamamdir:) bırakırsan daha kötü olurRform( / / / % )
cansutr( / / / % )izinli
Kizlar kusura bakmayin bu hafta kendime son sansi veriyorum olmuyo hafta basi cok guzel eksideysim simdi artida hepinizden ozur dilerim.onumuzdeki haftada olmazsa birakicam bu isi.....
Bilemiyorum ...bugun su 5 gun 5 kilo diyetin
e basladim en azindan bagirdaklarim kendine gelir belki birazda kilo giderse insallah anca gelirim kendime diyetisyen olayini arastiriyorum kizimi da anne sutunden ayirirsam belki tatli krizlerim ve ani acikmalardan kurtulurum...kilo vermeyi oyle cok iatiyorum ki anlatamam...ama bi anda bitiyor hersey bi anda tepetaklak oluyor diyet . nefsime dur diyemiyorum ve herseyi mahvediyorum. ...
Bu 5 gunluk diyet tam benlik cunku tek cesit kacamak yok bi lokma sundan yiyim azicik sundan tadayim olayi yok bakalim nefsime ne kadar sahip cikicam...
Benim iradem ne kadar kuvvetliymis...deneyip gorucem....
Ayy bu milletin zorla yedirme huyu nolacak bilmiyorum ankaradada bana yedirmeye çalışacaklar şimdi yok hiç yağ koymadim cok hafif diye bakalım napcaz:)
Yok şule tavsiye etti sonra biri daha başladı bakayım bi indirim yapcaklarmi
günaydın canım ben yapıyorum interaktif diyeti işte bugün 1 hafta oldu 100 lira ödedim ben canım ama şule tanıyor yöneticileri o 75 liraya yaptırabiliyor canım sen ona ulaş istersen
bu arada kızlar diyette hiç bişiyi aksatmadan 1 hafta uyguladım ama geçen haftaki kilomla aynı kilodayımsanırım geceki ara öğün çok fazla geliyor bakalım bugün konuşacağız diyetisyenle sonucu bildiririm kızlar
Bence gayet güzel menün bakalım ne diycek:)
Bende giriyorum artık ama elbiselerde kolları olmuyo ne kadar sarktiysa artik:)
Yook bırakma bence artı 20 gr ne ki bi tuvalete çık tamamdir:) bırakırsan daha kötü olur
Canım interaktif diyet. Com bi incele istersen hem çok ilgililer hemde fiyatı ucuz hergün menülerini yaziyosun bi sorun varsa soruyosun hem indirimde yaparlar arayıp bi görüş istersen dersin bi arkadasimda dün sizle görüşmüş randevu almış bilge Kılıçarslan bu arada adim
Bence gayet güzel menün bakalım ne diycek:)
Bende giriyorum artık ama elbiselerde kolları olmuyo ne kadar sarktiysa artik:)
Yook bırakma bence artı 20 gr ne ki bi tuvalete çık tamamdir:) bırakırsan daha kötü olur
Canım interaktif diyet. Com bi incele istersen hem çok ilgililer hemde fiyatı ucuz hergün menülerini yaziyosun bi sorun varsa soruyosun hem indirimde yaparlar arayıp bi görüş istersen dersin bi arkadasimda dün sizle görüşmüş randevu almış bilge Kılıçarslan bu arada adim
Ben bi tane mont aldım mevsimlik kendime söz verdim 75 e düşmeden denemeyecem :) ayy çok heycaanlıı
Ben 4 Şubat a Randevu aldım ankarada yüzyüze yapcam pazarligimi:)) senin grubundan olduğumu soyleriminşallah sen indirimli fiyattan almışsındır,Makbule gibi acele etmeyip
Fiyatları evet zaten indirimli ama ben birde grup indirimi aldım.
Rform( / / / % )
cansutr( / / / % )izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?