Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah

1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
şekersiz çay

öğlene tavuğum artı öğleye onu yiye bilirim.akşama pırasa pişireyim.bir eşim birde ben yerim.ne sebze yiyeceğimi bilemiyorum.ıspanak lahana pırasa karnıbahar seç beğen pişir.lahanayı yiyemiyorum ülser başlangıcım var lahana beni kıvrandırıyor.istediğim gibi ıspanakta bulamadım.bulsaydım yoğurtlu güzel olurdu.karnıbahar fena sayılmaz.marketlere kaldım.pazardada pek bişey yok birde pazara gitmeyi hiç sevmiyorum.pazarda dolaşmaya alışamadım.ben mersinliyim bizde zamanında pazar yoktu sebzeciler arabalarla mahallene gelir ondan satın alırdık.hergün envayi çeşit sebze geçerdi.yemekliğini günlük alırdın.annem aldığı neyse onu pişirirdi.birde sebzecinin geçiş saati belli olurdu.herbirinin saati belli olduğundan kadınlar ona göre beklerdi.mesela 'hasan efendi bugün patatesin pek iyi deyil' muhabbeti olurdu.böyle yetişince pazar alışkanlığın olmuyor.birde seçtirmiyorlar.önde güzel arkada döküntü.oyüzden gitmek istemiyorum.birde tok satıcılar tezgahta üzümün döküntüsü kalmış.onlar fakirlere ayrılır.adam onu bile satıyor.yani akşam gelecek fakire 1 kilo bile ayırmıyorlar.1 tane üzüm tanesini ayırdıklarını gördüm.1 üzüm tanesi ya.bunları görünce bu memeleketin pazarından hoşlanmadım.oysa ankaranın pazarı öyle deyildi.öyle üzüm tanesi ayrılmaz birde akşam fakirlere verilirdi.neyse bu memeleketin esnafıda pazarcısıda aynı.nasıl olsa mecburlar.diyorlar.çünkü hatunlar pazarı çok seviyorlar o gün hiç biryere gitmiyorlar pazara gideceğim diyorlar.ilginç bir kültür.saatlarce dolaşsalar sıkılmıyorlar.neyse buda onlarda böyle yetişmişler saygı duyuyorum.kültür farklılığı.onlarada ben farklı geliyorum.komşularım neden gitmiyorsun diyorlar.tazecik alırsın diyorlar.omaaan onlar kendince haklı ben kendimce.

Rform( / / / % )
umutincisi(77,5 / 77,2/ 0,3 / 0,38%)
cansutr( / / / % )izinli
anathema8( 85.2/85.0/0.2/0.23%)
makbule007 ( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
BLUEmoon2009( 75.3/ 75.5/ -0.2/ %-0.26)
dondul ( / / / %) Yeni üye

Kizlar kusura bakmayin bu hafta kendime son sansi veriyorum olmuyo hafta basi cok guzel eksideysim simdi artida hepinizden ozur dilerim.onumuzdeki haftada olmazsa birakicam bu isi.....

Son düzenleme:

bırakmak yok canım hadi azimlen yapabilirsin. burda bunu yapanların senden hiçbir farkı yok. topla kendini hadii. burda daha fazla zaman harca işe yarayacak unutma

***14. TAKIM 345. ETAP ***

Rform( / / / % )
umutincisi(77,5 / 77,2/ 0,3 / 0,38%)
cansutr( / / / % )izinli
anathema8( 85.2/85.0/0.2/0.23%)
makbule007( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
BLUEmoon2009( 75.3/ 75.5/ -0.2/ %-0.26)
dondul(79.6/77.5/2.1/%2.63) Yeni üye hedef 65

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleme:
bırakmak yok canım hadi azimlen yapabilirsin. burda bunu yapanların senden hiçbir farkı yok. topla kendini hadii. burda daha fazla zaman harca işe yarayacak unutma
Bilemiyorum ...bugun su 5 gun 5 kilo diyetine basladim en azindan bagirdaklarim kendine gelir belki birazda kilo giderse insallah anca gelirim kendime diyetisyen olayini arastiriyorum kizimi da anne sutunden ayirirsam belki tatli krizlerim ve ani acikmalardan kurtulurum...kilo vermeyi oyle cok iatiyorum ki anlatamam...ama bi anda bitiyor hersey bi anda tepetaklak oluyor diyet . nefsime dur diyemiyorum ve herseyi mahvediyorum. ...
Bu 5 gunluk diyet tam benlik cunku tek cesit kacamak yok bi lokma sundan yiyim azicik sundan tadayim olayi yok bakalim nefsime ne kadar sahip cikicam...

Benim iradem ne kadar kuvvetliymis...deneyip gorucem....

Bu arada dun benim evlilik yildonumum du ama esim olacak odunlar krali hatirlamadi bile...zaten kustuk moralim iyice bozuldu...
Kizlat ben sanirim ufaktan ufaktan depresyon moduna giriyorum...allahim sonumu hayreylesin artik

Canim yeni arkadasimizin adi donbul olmasi gerek...bi sakincasi olurmu bilmiyorum ama belirtmek istedim...

Bence gayet güzel menün bakalım ne diycek:)

Kızlar en güzeli inceliyorum... çok eski pantolonlarıma olmaya başladım biraz göbek çıkıyo ama olsun zamanla oda gidecek
Bende giriyorum artık ama elbiselerde kolları olmuyo ne kadar sarktiysa artik:)
Yook bırakma bence artı 20 gr ne ki bi tuvalete çık tamamdir:) bırakırsan daha kötü olur

Canım interaktif diyet. Com bi incele istersen hem çok ilgililer hemde fiyatı ucuz hergün menülerini yaziyosun bi sorun varsa soruyosun hem indirimde yaparlar arayıp bi görüş istersen dersin bi arkadasimda dün sizle görüşmüş randevu almış bilge Kılıçarslan bu arada adim

kızlar ben bu hafta hem çok yoğundum hemde biraz sıkıntım vardı bana birşeyler yazdınız mı hiç farketmedim. Şİmdi makbuleyi merak edip gelmiştim de mesajları gördüm. Ben burdaki hanımların talebinden ve benim işyerindeki hanımlar için toplu bir grup indirimi aldım. Benim adımla giden herkese indirim yapacaklar. Aylık ve internet üyeliğine % 25 :) 3 ve 6 aylık programlarada taksit imkanı...

makbulejim benimde programım çok yoğun dolu dolu yemek var. sen yemekleri nasıl yaptığınıda yaz koyduğun yağ oranı yada kullandığın her malzemeyi yazki ne yanlış ne doğru yazsın sana Bürge hanım :)
bu arada inanmayacaksın geçen gittiğimde öğrendim Bürge tam 28 kilo vermiş. Kızı görsen bayılırsın çok çıtı pıtı çok güzel bir kız. Ne bacak ve ne karın kalın. Ama o kadar güzel kilo vermiş ki .. Beni çok iyi anlayabileceğini düşündüğüm için (tatlı krizlerim falan) inandırıcılığı fazla benim gözümde. Kilolu resimlerini gördüm gözlerime inanamadım

inşallah sen indirimli fiyattan almışsındır, Makbule gibi acele etmeyip
Fiyatları evet zaten indirimli ama ben birde grup indirimi aldım.

kızlar ben bu ara sık gelemiyorum. Eger bana ulaşmanız gerekir yada birşey sormak isterseniz Rform arkadaşım aracılığı ile ulaşabilrsiniz

bilgecim demek sensin benim kilo veremediğimi düşünen şaka yapıyorum tabiki bürge hanımla konuştuk da canım bu hafta daha güzel olur inşallah ben spora da başlıyorum b fite gidicem herşey daha güzel olacak inanıyorum yaza 38 bedenden biraz daha küçük giriciğim

bak bende 2 hafta hiç kilo veremedim.bak bu hafta 2 kilo birden verdim.bu hatta duraklama yaşayabilirim.belki birkaç yüz gr veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…