- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.701
tamam tatlım düzelttimCanim yeni arkadasimizin adi donbul olmasi gerek...bi sakincasi olurmu bilmiyorum ama belirtmek istedim...
Ben 4 Şubat a Randevu aldım ankarada yüzyüze yapcam pazarligimi:)) senin grubundan olduğumu soylerim
insallah bende veririm olmuyo boyle takim arkadaslarimin hakkina giriyorum...sin sans olarak kendime bi sans tanidim bu diyeti sabredip sinuna kadar yapicam 5 gun dayanip kilomda dusus olursa iste o zaman diyicem kendime bak iste sabredince oluyormus diye...bak bende 2 hafta hiç kilo veremedim.bak bu hafta 2 kilo birden verdim.bu hatta duraklama yaşayabilirim.belki birkaç yüz gr veririm.
Ooooo maasallah canim tebrik ederim seni....sen su interaktif diyet siteaine uye olmusmuydunRform( 73,4 / 72,00 / 1,4 / 1,90 % )
umutincisi(77,5 / 77,2/ 0,3 / 0,38%)
cansutr( / / / % )izinli
anathema8( 85.2/85.0/0.2/0.23%)
makbule007( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
BLUEmoon2009( 75.3/ 75.5/ -0.2/ %-0.26)
donbul(79.6/77.5/2.1/%2.63) Yeni üye hedef 65
14. TAKIM ORTALAMASI : % 0,575
canim o belli olmuyo bazen hemen geri donus oluyo bazen ertesi gune sarkabiliyor...üyelik 1 gündemi onaylanıyor.benim kız sabırsız
Ooooo maasallah canim tebrik ederim seni....sen su interaktif diyet siteaine uye olmusmuydun
hayır canım benim arkadaşım gidiyor oraya ankarada,benim diyetisyenim farklı.
bu arada arkadaşlar diyarbakırda diyetisyen arayan arkadaş kimdi ona isim vericem de.
Rform( 73,4 / 72,00 / 1,4 / 1,90 % )
umutincisi(77,5 / 77,2/ 0,3 / 0,38%)
cansutr( / / / % )izinli
anathema8( 85.2/85.0/0.2/0.23%)
makbule007( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
BLUEmoon2009( 75.3/ 75.5/ -0.2/ %-0.26)
donbul(79.6/77.5/2.1/%2.63) Yeni üye hedef 65
14. TAKIM ORTALAMASI : % 0,575
insallah bende veririm olmuyo boyle takim arkadaslarimin hakkina giriyorum...sin sans olarak kendime bi sans tanidim bu diyeti sabredip sinuna kadar yapicam 5 gun dayanip kilomda dusus olursa iste o zaman diyicem kendime bak iste sabredince oluyormus diye...
Benim once bu 73 kilo barajimin altina inmem lazim ....sabrediuorum sabredicem bakalim sonucu ne olucak...
canim o belli olmuyo bazen hemen geri donus oluyo bazen ertesi gune sarkabiliyor...
hayır canım benim arkadaşım gidiyor oraya ankarada,benim diyetisyenim farklı.
bu arada arkadaşlar diyarbakırda diyetisyen arayan arkadaş kimdi ona isim vericem de.
kızlar ben bu hafta hem çok yoğundum hemde biraz sıkıntım vardı bana birşeyler yazdınız mı hiç farketmedim. Şİmdi makbuleyi merak edip gelmiştim de mesajları gördüm. Ben burdaki hanımların talebinden ve benim işyerindeki hanımlar için toplu bir grup indirimi aldım. Benim adımla giden herkese indirim yapacaklar. Aylık ve internet üyeliğine % 25 :) 3 ve 6 aylık programlarada taksit imkanı...
makbulejim benimde programım çok yoğun dolu dolu yemek var. sen yemekleri nasıl yaptığınıda yaz koyduğun yağ oranı yada kullandığın her malzemeyi yazki ne yanlış ne doğru yazsın sana Bürge hanım :)
bu arada inanmayacaksın geçen gittiğimde öğrendim Bürge tam 28 kilo vermiş. Kızı görsen bayılırsın çok çıtı pıtı çok güzel bir kız. Ne bacak ve ne karın kalın. Ama o kadar güzel kilo vermiş ki .. Beni çok iyi anlayabileceğini düşündüğüm için (tatlı krizlerim falan) inandırıcılığı fazla benim gözümde. Kilolu resimlerini gördüm gözlerime inanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?