Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün oruçtum arkadaşlar

akşam iftarım
1 çupra
bol roka dereotu tere sogan yeşil sogan yeşil ne bulduysam yedim yani

şimdi de çayımı yudumluyorum D

Çok güzel menün baya doyurucu

bugün oruçtum arkadaşlar

akşam iftarım
1 çupra
bol roka dereotu tere sogan yeşil sogan yeşil ne bulduysam yedim yani

şimdi de çayımı yudumluyorum D
Allah kabul etsin canım çok hafif yemissin ama doyduysan ne ala

Sagol canım valla mükemmeldi ful doydum hemde yararlı şekildee

valla full doydum canım hatta karnıma agrı girdi hareket edemedim yemekten sonra yürüdüm geldim biraz :d

iyi yapmışsın canım allah kabul etsin yürüyüş harika menü harika daha ne olsun

***14. TAKIM 345. ETAP ***

Rform( 73,4 / 72,00 / 1,4 / 1,90 % )
umutincisi(77,5 / 77,2/ 0,3 / 0,38%)
anathema8( 85.2/85.0/0.2/0.23%)
makbule007( 67.1/66.3/0.8/%1.20 )
BLUEmoon2009( 75.3/ 75.5/ -0.2/ %-0.26)
donbul(79.6/77.5/2.1/%2.63) Yeni üye hedef 65

14. TAKIM ORTALAMASI : 1.01%

donbul arkadasim senide ayrica tebrik ederim valla bravo...
Ayriyetten maşallah allah nazarlardan saklasin...ibre hep bu yonde olsun...darisi basima...

Bu bogazi tutmanin tek yolu oruc bende kilo cok ama daha onemlisi iruc borcuda cok iyisimi bende uruc tutayim yarin....gunler iyice uzamadan azaltalim yükü. . ;-)

Kendimi bildim bileli tombişlik adı altında şişkoyum aslında ☺ şimdi 81 kiloyum 166 boyum var. Diyetisyene de gidiyorum. Ama zaman zaman motivem düşüyo. Ama bırakmak yok 👏👏

Kendimi bildim bileli tombişlik adı altında şişkoyum aslında ☺ şimdi 81 kiloyum 166 boyum var. Diyetisyene de gidiyorum. Ama zaman zaman motivem düşüyo. Ama bırakmak yok 👏👏

tekrar hoşgeldin tatlım. artık o tombişler gidecem fıstık gibilrt gelecek :)))burada olmak çok motive ediyor insanı. kullarlarımız basit günlük paylaşımlarda bulunuyoruz. menülerimizi paylaşıyoruz. sohbet ediyoruz. aklına gelen herşey olabilir.birbirimizin paylaşımlarına menülerine yorumlar yapıyoruz. ve her perşembe sabahtan kilo bildirimi yapıyoruz :)) Bu bir yarış unutma

Harika o zaman ☺ çünkü çarşamba günü randevum var perşembe günü sizinle paylaşırım kilomu inşallah 😇 menüm iki haftalık. İki haftada bir gidiyorum. Benim menüm biraz farklı

Aramiza hosgeldin...bende asagi yukari seninle ayni durumdayim...umarim istediğin kiloya sağlıkla ulasirsin...keyifli paylasimlar dilerim..

Aramiza hosgeldin...bende asagi yukari seninle ayni durumdayim...umarim istediğin kiloya sağlıkla ulasirsin...keyifli paylasimlar dilerim..

çok teşekkür ederim. ama henüz evli değilim ve herkes evlenince daha da kilo alınacağını söylüyor. gelinlik giyerken sıkıntı çekmek istemiyorum :) ayrıca dün tok karna tartılmıştım 81 dim. bu sabah aç karna tartıldm 79.900 çıktm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…