- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.741
Günaydın ☺ sizin grubunuza dahil olmak istiyorum ve cok kararlıyım. Müsadenizlee .. 🙏
Rabbim hepinizin hayirli dualarini kabul eylesin...Eki Görüntüle 948320 cumaniz mubarek olsun......♥♥♥♥♥
Amin canim...huzur ...mutluluk....su siralar oyle ihtiyacim var ki anlatamam...en azindan bu takim benim kafami dagitiyor..kilolarima kafayi taktim aksi takdirde isin icinden cikamiyorum :'(amin bacım amin.hepimiz fazlalıklarımızı verip sağlığımıza kavuşuruz.Allah herkesin evine huzur ve mutluluk nasip etsin
Benim senin azmin ve iradenden en ufak suphem yok takima katilali kisa sure oldu ama sen kendini gösterdin...kimsecikler kalmamış.bende kendime yeni bir sayfa açıp orada 1 ay yaptığım diyeti yazmaya karar verdim.günlük gibi tutarsam azıcık daha şefk gelir dedim.doktorun verdiği listeyi yazıp nekadarına nasıl uyduğumu oradada paylaşacağım.diyet listem değiştikçe yenileyeceğim.harbi olup yaptığım kaçamaklarıda yazacağım.insanız bir yerde hata yapabiliriz.hatamı düzeltimi düzeltmedimi onuda yazacağım.en azından 4-5 ay devam edeceğim.aynı zamanda burayada yazacağım.böylece motivasyonum tavan yapacak.bakın bugün tatlı yediğim halde devamını getirmedim.yani bir noktada kendime dur demeyi başardım.bütün canımın istediği herşeyde kendi koçluğumu kendim yapıyorum.elim birşeye gitimi nekedar çok yürüdüm nekadar spor yaptım diye düşünüyorum.işte bunun gibi şeyler herkesin bir kendini motive etme yöntemi vardır
Canım menun cok guzel olmus ...ama bence o muzun biri fazla kabizlik yapar muz leblebide tuketiyorsun ya bide...sut balik meyve kuru meyve...cok saglikli bence zengin bir menu olmuş ★★★★★sabah: 2 dilim tam tahıl ekmeği 1 yk labne
ara: 1 minik muz
öğlen: 4 yk müsli 1 bardak süt 1 minik muz
ara: 3 kuru kayısı 5-6 badem
akşam: 1 alabalık bolca salata 2 dilim ekmek 1 portakal
ara: 20 gr leblebi 20 gr kuru üzüm çikolata lifli bisküvi(2 tane) 1 tane mandalina
Canım menun cok guzel olmus ...ama bence o muzun biri fazla kabizlik yapar muz leblebide tuketiyorsun ya bide...sut balik meyve kuru meyve...cok saglikli bence zengin bir menu olmuş ★★★★★
Günaydın ☺ sizin grubunuza dahil olmak istiyorum ve cok kararlıyım. Müsadenizlee .. 🙏
Hoşgeldin canımKendimi bildim bileli tombişlik adı altında şişkoyum aslında ☺ şimdi 81 kiloyum 166 boyum var. Diyetisyene de gidiyorum. Ama zaman zaman motivem düşüyo. Ama bırakmak yok 👏👏
Teşekkürler canım cevabın için.tekrar hoşgeldin tatlım. artık o tombişler gidecem fıstık gibilrt gelecek :)))burada olmak çok motive ediyor insanı. kullarlarımız basit günlük paylaşımlarda bulunuyoruz. menülerimizi paylaşıyoruz. sohbet ediyoruz. aklına gelen herşey olabilir.birbirimizin paylaşımlarına menülerine yorumlar yapıyoruz. ve her perşembe sabahtan kilo bildirimi yapıyoruz :)) Bu bir yarış unutma
Diyetisyen kontrolümü canım.Harika o zaman ☺ çünkü çarşamba günü randevum var perşembe günü sizinle paylaşırım kilomu inşallah 😇 menüm iki haftalık. İki haftada bir gidiyorum. Benim menüm biraz farklı
Bende senin menünü sevmedim canım ya çok kuru olmuş..Iftar
2 haşlanmış patates
1 dilim biskuvili pasta
Aksam yemegi
1 kase tarhana corba
Su....
Kozlar yeni kıyafetler deniyorum. Bira zayıflayınca bile öyle güzel oluyo ki. ☺
Ne güzel tarif olmuş ellerine sağlıkcanım..çiğ köfteyi öğleyin bulgur pilavı niyetine yerdim.şimdi öğle yemeğinde meyve salatası yada pudingi yapayım.
3-4 çeşit meyvenin çekirdeklerini çıkarıp yarım çay bardağı suda düdüklüde pişirip içine tarçın istersen vanilya koyup bilendırdan geçirip 1 porsiyonluk minik kavonozlara koyuyorum.benim gibi ülseri olanlara iyi oluyor.pudinğ yer gibi oluyorsun.masum bir tatlı oluyor.aynı yöntemi tatlı sukabağını sütle haşlayıp tarçın koyup bilendırlıyorum.çok hoş ve hafif bir tatlı oluyor.
Var canım..yarışma sonuçları verilen bloğu bulamadım geçen hafta hepsinin yazılı olduğu bir blok vardı şimdi yok.
Rabbim hepinizin hayirli dualarini kabul eylesin...Eki Görüntüle 948320 cumaniz mubarek olsun......♥♥♥♥♥
Amiiinnnnamin bacım amin.hepimiz fazlalıklarımızı verip sağlığımıza kavuşuruz.Allah herkesin evine huzur ve mutluluk nasip etsin
İyi yapmışsın csnım..Motivasyonuna faydası olur, yalnız burayı aksatma..kimsecikler kalmamış.bende kendime yeni bir sayfa açıp orada 1 ay yaptığım diyeti yazmaya karar verdim.günlük gibi tutarsam azıcık daha şefk gelir dedim.doktorun verdiği listeyi yazıp nekadarına nasıl uyduğumu oradada paylaşacağım.diyet listem değiştikçe yenileyeceğim.harbi olup yaptığım kaçamaklarıda yazacağım.insanız bir yerde hata yapabiliriz.hatamı düzeltimi düzeltmedimi onuda yazacağım.en azından 4-5 ay devam edeceğim.aynı zamanda burayada yazacağım.böylece motivasyonum tavan yapacak.bakın bugün tatlı yediğim halde devamını getirmedim.yani bir noktada kendime dur demeyi başardım.bütün canımın istediği herşeyde kendi koçluğumu kendim yapıyorum.elim birşeye gitimi nekedar çok yürüdüm nekadar spor yaptım diye düşünüyorum.işte bunun gibi şeyler herkesin bir kendini motive etme yöntemi vardır
Amin canim...huzur ...mutluluk....su siralar oyle ihtiyacim var ki anlatamam...en azindan bu takim benim kafami dagitiyor..kilolarima kafayi taktim aksi takdirde isin icinden cikamiyorum :'(
İnşallah düşersin canım 73 ün altına..Kimsecikler...
Kizlar nerdesiniz ...bu haftaki sonuclari cok merak ediuorum.
Ben bugun orucluyum...aksama da 5 gun 5 kilo diyetine devam....
Ahhh arkadaslar 73 kilonun altina bi dussem beni kimse tutamicak....
aa neden akrepcim yaa corba varya menude tabi ictigim 2lt suda var 1 de portakal eklicektim simdi...yine olmadi demekHoşgeldin canım
Teşekkürler canım cevabın için.
Diyetisyen kontrolümü canım.
Bende senin menünü sevmedim canım ya çok kuru olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?