Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın hatunlar ev işi bugün yogun.azıcık çamaşır katlamaya aravereyim dedim.bugün ilginç bir kahvaltıyla başladım ve ara öğünle devam etim.diyetisyenim görünce kızacak .

sabah

100 gr şekerpare=283 cal

ara öğün

70 gr çiğköfte=140 cal
100 gr şalgam suyu=13 cal

günlerdir keçi gibi tuz yalıyasım var.sanki bir avuç tuz olsa yerim gibime geliyor.nefret etiğim turşu bidonunun içine giresim var.turşuyu kaynar suda bekletip yedim.ekşi acı tatlının en uç noktalarındaki yiyecekleri canım istiyor.ekşi acı kilo yapmaz ama turşu su tutar.bu yüzden sabrım taştığında kaynar suda bekletiğim turşuyu yedim.tatlının sebebide regli dönemine gireceğim.onu bir iki ufak şeyle atlatırım.sağlıksız bir besin değiştirme oldu.hemde 2 cisini yaptım.zengin ve güzel bir kahvaltıyı şekerpare uğruna yaktım.neyse talı isteğim küçük bir değiş tokuşla geçti.daha kendimi firenlerim

çiğ köfteyi öğleyin bulgur pilavı niyetine yerdim.şimdi öğle yemeğinde meyve salatası yada pudingi yapayım.

3-4 çeşit meyvenin çekirdeklerini çıkarıp yarım çay bardağı suda düdüklüde pişirip içine tarçın istersen vanilya koyup bilendırdan geçirip 1 porsiyonluk minik kavonozlara koyuyorum.benim gibi ülseri olanlara iyi oluyor.pudinğ yer gibi oluyorsun.masum bir tatlı oluyor.aynı yöntemi tatlı sukabağını sütle haşlayıp tarçın koyup bilendırlıyorum.çok hoş ve hafif bir tatlı oluyor.

kimsecikler kalmamış.bende kendime yeni bir sayfa açıp orada 1 ay yaptığım diyeti yazmaya karar verdim.günlük gibi tutarsam azıcık daha şefk gelir dedim.doktorun verdiği listeyi yazıp nekadarına nasıl uyduğumu oradada paylaşacağım.diyet listem değiştikçe yenileyeceğim.harbi olup yaptığım kaçamaklarıda yazacağım.insanız bir yerde hata yapabiliriz.hatamı düzeltimi düzeltmedimi onuda yazacağım.en azından 4-5 ay devam edeceğim.aynı zamanda burayada yazacağım.böylece motivasyonum tavan yapacak.bakın bugün tatlı yediğim halde devamını getirmedim.yani bir noktada kendime dur demeyi başardım.bütün canımın istediği herşeyde kendi koçluğumu kendim yapıyorum.elim birşeye gitimi nekedar çok yürüdüm nekadar spor yaptım diye düşünüyorum.işte bunun gibi şeyler herkesin bir kendini motive etme yöntemi vardır

amin bacım amin.hepimiz fazlalıklarımızı verip sağlığımıza kavuşuruz.Allah herkesin evine huzur ve mutluluk nasip etsin
Amin canim...huzur ...mutluluk....su siralar oyle ihtiyacim var ki anlatamam...en azindan bu takim benim kafami dagitiyor..kilolarima kafayi taktim aksi takdirde isin icinden cikamiyorum :'(

Benim senin azmin ve iradenden en ufak suphem yok takima katilali kisa sure oldu ama sen kendini gösterdin...

Kimsecikler...
Kizlar nerdesiniz ...bu haftaki sonuclari cok merak ediuorum.
Ben bugun orucluyum...aksama da 5 gun 5 kilo diyetine devam....
Ahhh arkadaslar 73 kilonun altina bi dussem beni kimse tutamicak....

sabah: 2 dilim tam tahıl ekmeği 1 yk labne

ara: 1 minik muz

öğlen: 4 yk müsli 1 bardak süt 1 minik muz

ara: 3 kuru kayısı 5-6 badem

akşam: 1 alabalık bolca salata 2 dilim ekmek 1 portakal

ara: 20 gr leblebi 20 gr kuru üzüm çikolata lifli bisküvi(2 tane) 1 tane mandalina

Canım menun cok guzel olmus ...ama bence o muzun biri fazla kabizlik yapar muz leblebide tuketiyorsun ya bide...sut balik meyve kuru meyve...cok saglikli bence zengin bir menu olmuş ★★★★★

Canım menun cok guzel olmus ...ama bence o muzun biri fazla kabizlik yapar muz leblebide tuketiyorsun ya bide...sut balik meyve kuru meyve...cok saglikli bence zengin bir menu olmuş ★★★★★

teşekkür ederim canım sadece müsli yiyince doymuyorum bugün okulun son günü olunca kantinde yemek çıkmadı yani mecburiyetten sayılır o muz

Günaydın ☺ sizin grubunuza dahil olmak istiyorum ve cok kararlıyım. Müsadenizlee .. 🙏

Kendimi bildim bileli tombişlik adı altında şişkoyum aslında ☺ şimdi 81 kiloyum 166 boyum var. Diyetisyene de gidiyorum. Ama zaman zaman motivem düşüyo. Ama bırakmak yok 👏👏
Hoşgeldin canım
Teşekkürler canım cevabın için.
Harika o zaman ☺ çünkü çarşamba günü randevum var perşembe günü sizinle paylaşırım kilomu inşallah 😇 menüm iki haftalık. İki haftada bir gidiyorum. Benim menüm biraz farklı
Diyetisyen kontrolümü canım.
Iftar
2 haşlanmış patates
1 dilim biskuvili pasta

Aksam yemegi
1 kase tarhana corba
Su....
Bende senin menünü sevmedim canım ya çok kuru olmuş..
Kozlar yeni kıyafetler deniyorum. Bira zayıflayınca bile öyle güzel oluyo ki. ☺

Ne güzel tarif olmuş ellerine sağlıkcanım..
yarışma sonuçları verilen bloğu bulamadım geçen hafta hepsinin yazılı olduğu bir blok vardı şimdi yok.
Var canım..
Rabbim hepinizin hayirli dualarini kabul eylesin...Eki Görüntüle 948320 cumaniz mubarek olsun......♥♥♥♥♥

amin bacım amin.hepimiz fazlalıklarımızı verip sağlığımıza kavuşuruz.Allah herkesin evine huzur ve mutluluk nasip etsin
Amiiinnnn
İyi yapmışsın csnım..Motivasyonuna faydası olur, yalnız burayı aksatma..
Amin canim...huzur ...mutluluk....su siralar oyle ihtiyacim var ki anlatamam...en azindan bu takim benim kafami dagitiyor..kilolarima kafayi taktim aksi takdirde isin icinden cikamiyorum :'(

Kimsecikler...
Kizlar nerdesiniz ...bu haftaki sonuclari cok merak ediuorum.
Ben bugun orucluyum...aksama da 5 gun 5 kilo diyetine devam....
Ahhh arkadaslar 73 kilonun altina bi dussem beni kimse tutamicak....
İnşallah düşersin canım 73 ün altına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…