- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.761
Amin canim...huzur ...mutluluk....su siralar oyle ihtiyacim var ki anlatamam...en azindan bu takim benim kafami dagitiyor..kilolarima kafayi taktim aksi takdirde isin icinden cikamiyorum :'(
Benim senin azmin ve iradenden en ufak suphem yok takima katilali kisa sure oldu ama sen kendini gösterdin...
Ne güzel tarif olmuş ellerine sağlıkcanım..
Var canım..
Amiiinnnn
İyi yapmışsın csnım..Motivasyonuna faydası olur, yalnız burayı aksatma..
.
iste tamda su anda o kasirganin tam ortasindayim....inan bana kilo insanın yaşıyacağı en basit dert.Allah dert vermesin.bazen insanı bir vuruyor kasırga gibi.geriye birşey bırakmıyor.tek dert kilo olsun gider
iste tamda su anda o kasirganin tam ortasindayim....
Bilmiyorum nerelere surukleyecek hayatimi...belki bu gunlerde gececek biliyorum...ama eski ben gibi olacakmiyim ben yoksa aklimin kabullenemedigini kalbim yuzume vuracakmi...ben kafayı kilolarla bozmazsam eger icinde bulundugum durum ...beni her gecen gun , gunden gune mahvedecek...imtihan dunyasi suphem yok rabbimin vardır bi bildiği ...Mevlam neylerse eyler nasıl eylerse guzel eyler...allah kimseyi esi yuvasi ve çocuklarıyla imtihan eylemesin...amin..
aminnn canım benim...iyi ki aramiza katildinnn♡♡♡ölümden gayrı herşeye bir çözüm vermiştir Allahım.sanada o güzel çözümlerden nasip eylesin tatlım
aminnn canım benim...iyi ki aramiza katildinnn♡♡♡
bisey sirucam gunluk ev islerindede pedometreni kullaniyormusun..bende tlfonuma yuklamistim 2 ay once sadece disari cikinca yanina aliyorum gunluk 3 bin adimi gecmiyor yani i derece..bugün 1.5 saat sporumuda yaptım.9000 bin adım attım.inanın 10000 bin adım bitmez derdim inanın bitiyor. 2 gün önce 15000 adım atmışım.okadar adım attığımın farkında bile deyildim.biraz aletlerlede yapıyorum gerilme hareketlerinide ekledim.en sonda spor arkadaşımda bir kahve içip sohbetimide yaptım.hatta dönüşte masama almak istediğim örtüyü bile buldum nihayat masa örtümü değiştirdim eskimiş gözüme batar olmuştu.mutfağınkinide değiştirdim.sanki ev yenileniverdi.bukadar işimin arasında onuda haletim.yürüyüşün faydası.çevre analizi yapıp alacaklarımı araştıra biliyorum.yaşasın, yürümek kadar güzel birşey yok.Allahım iyiki ayaklarımı salam vermiş.sitreslendimmi artık yağmur çamur demiyor kendimi atıyorum yürüyüşe.okuduğum kitabın biri şöyle diyordu ne olursa olsun yürüyün.artık tüm hava şartları için kıyafet var.çıkın ve yürüyün.engüzel terapi.birde tavsiyem futbol sahası gibi sahalarda yürümeyin.dolap beygiri gibi dönüp durmak tur saymak insanı sitrese sokuyor.2 tur atın ve değişik yollardan yürüyün.statyumlarda insanı karabasan basıyor.ne öyle dön dolsş yine aynı yer.neyse hatunlar bugünüde kapadım.Allah hepinize hayırlı geceler nasıp eder.yarına eksilerle uyanır ve mutlu olursunuz
Günaydın ☺ sizin grubunuza dahil olmak istiyorum ve cok kararlıyım. Müsadenizlee .. 🙏
bisey sirucam gunluk ev islerindede pedometreni kullaniyormusun..bende tlfonuma yuklamistim 2 ay once sadece disari cikinca yanina aliyorum gunluk 3 bin adimi gecmiyor yani i derece..
Günaydın kızlar dün hiç giremedim ya ucak roter yaptı sisten dolayı bütün günümüz havaalanında gecti ne zormuş cocukla yolculuk valla neyse dün o yüzden diyetimede uyamadım artık önümüzdeki günlere bakıcaz:)
Iftar
2 haşlanmış patates
1 dilim biskuvili pasta
Aksam yemegi
1 kase tarhana corba
Su....
Kozlar yeni kıyafetler deniyorum. Bira zayıflayınca bile öyle güzel oluyo ki. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?