Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemencecik pırasamı koydum ocağa 750 gr pırasaya 1 havuç 1 tatlıkaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı acıbiber salçasıyla koydum pişmeye.altınıda kıstım yavaş yavaş pişsin.yeşil mercimek 10 kaşık yiyebiliyorum.onuda silme 10 kaşık koydum.kaynar suyuda ekledim.yumşayınca 1.5 kaşık bulgur koyup pişireceğim.soğuyunca içine salça maydanoz ve taze soğan doğrayıp 1 tatlı kaşığı sıvı yağ koyup kısır gibi yapıp dolaba atacağım.yarın akşama salatayla yiyeceğim.aslında salata deyilde marolla yerim kısır gibi.1 bardak ayranla tüketirim.pırasamıda yoğurtla yerim.sütümü içmedim yerine meyve pudingimi yedim.bşraz kırgınlık hisediyorum.bu yüzden vitamin için meyve yedim

harikasin ..bence yemeklerini bu aksamdan yap yarin belki icinden gelmez insaniz bazen usenebiliriz...

harikasin ..bence yemeklerini bu aksamdan yap yarin belki icinden gelmez insaniz bazen usenebiliriz...

pırasam pişmek üzere yeşil mercimeğim yumşadı bile içine 1.5 yemek kaşğı bulgur koyacağım.maydanoz ve yeşil soğan biberr salçası ve 1 tatlı kaşığı yağla kısır gibi yaparım pırasamıda yoğurtla yerim.yoğurdum kalmamış yoğurt çorbası yapamam.neyse tarhanam var ona devam.ilaç gibi bir çorba ekmeği tabağa yatırıp üzerine 1 kase çorba döküp yerim.tarhana gibi çorba yok bu dünyada hele hasta oldumu ondan başkasını canım çekmez.bugün neşem yerinde ama vücudum kırgın.yediğim acı salça ve tarçın terlememe yardımcı oldu.vücudumu hızlandırdı.

bunları yazdımki belki yemek aklına gelmeyene fikir verir.sende oruç tutuyorsun belki yapıp akşamdan atarsın.inan yeşil mercimekli şey kısır gibi olur.yapmanı tavsiye ederim

kimsecikler kalmamış eşim nöbetçi olduğundan bugün rahat rahat yazdım.iki yere birden doldurdum.kendi diyet günlüğümüde yazıyorum ya işte vakit geçivermiş.iki yerede bilgi verdiğimden oradamı yazdım buradamı bazen karıştırıyorum.menülerimi yazıyorum ya.bakalım 1 ay sonra kendi diyet günlüğümde bütün yediklerimi yazıp sonra kontrol edeceğim.aynısını birde doktor için tutuyorum.doktora okadar ayrıntılı yazmıyorum.sadece kaçamağım var ise onu yazıyorum.yaptığım yemeklere neler koyduğumu yazmıyorum.çünkü verdiği diyet listesinde hepsinin oranı var.
günah çıkarır gibi oldum.sıkıysa diyeti bırak.insan kaçamak yapmaya bile korkuyor.çünkü size diyet günlüğüme ve doktoruma ne derim.
diyetime samimiyetle uyuyorum arkadaşlar inanaın ne yersem yazıyorum.bugün buraya 1 yumurta büyüklüğünde tavuk gögsü yedüğümü yazmayı unutmuşum.kendimi suçlu hisetim.

ben buralardayim biri msj yazinca bana email geliyor ..musait olunca aninda bakıyorum msja...
Tavuk göğsünü takma kafaya oda nazar boncugu olsun..

şimdi geçmişteki diyet deneyimlerimi hatırladımda 4 farklı ilacı denedim hepside fiyaskoyla sonuçlamdırdı.birtanesi kısa bir süre kilo almamaı engeledi biride 5 kilo verdirdi,ancak hepsi kat ve kat geri geldi.hayatımda ençok kiloyu şu yaptığım diyet tarzı diyetlerle verdim.29 kilo vermiştim.tabi ozaman 32 yaşında 3 çocuk anesiydim 4 aylık bir oğlum 2.5 yaşında bir kızım ve8.5 yaşında bir kızım daha vardı.emziriyordum.ozaman 75 kilodan 56 ya düştüm ve çok uzun süre 58 den yukarı çıkmadım.oğlan biraz büyüyüp rahatlayınsca 60 oldum.ne olduysa ondan sonra oldu temizlik hastalığından muzdarip olunca arkadaşların desteğiyle doktora gitim at bayıltan bir sakinleştirici ve 1 senelik uyku uyuduğunu farkında deyilsin eşimde benimle birlikte kulandı 1 sene sonunda eşim hayatındaki rekorunu kırıp 75 den 94 çıktı bende 60 dan 80 küsüre.ve o kiloyu eşim sporla verdi 85 düştü.ben ise 3 sene mücadele verdim 70 lere düştüm .ardından boyun fıtığı için kortizon hop yeniden gelsin tekrar diyet yeniden gitsin.böylece arada ilaçlarda kulandım hiçbiri fayda etmedi en sonda 2 dukan diyeti geri dönüş 70 lerden 82-83 lere

ayyyyyyyy içim şişmiş.

şimdi uç diyetlerden ve moda diyetlerden korkuyorum.yediklerini hesapla boğazını tut mideni küçült hepsi bu.az yemeye alışıp çok uzun süre yemeğini ayarlarsan birden yemeye başlayamıyorsun.çünkü mide küçülünce ne dolduracaksın.ancak yeye zayıflalarda zaten kastan ve sudan gidiyor sonra kilo verdim diye yemeye geri dönüyorsun mide zaten kocaman habire yemeye devam ediyorsun hooop gelsin gidenin iki katı

bizimde martta spor salonu acılacakmış bakalım sabırsızlıkla bekliyorum hemen yazılcam böyle evde spor yapamıyorum cünkü

İyi yöntemmiş:)

Bende ne haplar kullandım biriyle 65e kadar düştüm boyumda uzun ya 36 beden giyiyodum o zaman ama bırakınca hemen 80e cıktım

Ben bugunde oruc tutucam diye aksam yatmadan biraz once 1 portakal ve biraz fasulye yedim 3 kasik kadar ana sonra tutmaktan vazgectim...

merhaba haplardan zenikal,lw 60 90 ,çilek ve lahana hapı hepsini kulandım.zenikal kilo aldırmadı llw 60 90 5 kilo kadar verdirdi lahana hapı sadece midemi ağrıtı çilek ise hiç birşey farketirmedi.bu yüzden şimdi çıkan hiç bir ürüne inanmıyorum.birde 15 günlük kulanımı 60 liradan aşağıya deyil yani ayda 120 lira ödüyorsun ve 4 ay kadar kulandım.bırakınca verdiğimi geri aldım.ilaç kulanırken bol idrar kaybediyorsun.içinde ödem söktürücü koyuyorlar.sonra ödemi atınca kilo verdin sanıyorsun.

halbuki aynı ödemi doğal yoldan atabilirsin.diyet çayları vişne sapı mısır püskülü maydanoz bunları kaynatıp için bakın nasıl aynı ödemi atıyorsunuz.

bu yüzden artık böyle şeylere dur dedim

Ben bugunde oruc tutucam diye aksam yatmadan biraz once 1 portakal ve biraz fasulye yedim 3 kasik kadar ana sonra tutmaktan vazgectim...

maşallah oruçta iyi gidiyorsun.benimde borcum var ancak ben son orucumda miğrenim azdı.hastanelik oldum sadece baş ağrısı deyil kusmada oldu.orucu zor bitirip acile gitim.doktor oruca devam edersem hep tekrarlayacağını söyledi.
geçensene tutamadım ama bende bir vicdan azabı sorma eşim tutuyor ona hergece sahura kalkıyorum ona hazırlıyorum.ama ben tutamadım.ama oruç bitimine doğru diyanet benim gibilerin iyne olabileceğini dil altı hap kulananların içie bileceğini söylediler.bu sene geceden engeleyici hapımı içip ağrı olursa iyneme gideceğim ve orucumu tutacağım.ağrı engeleyici ilacın olduğunuda sonradan öğrendim.ağrı tehlikesi hisetinmi içiyorsun .yani tam tedbirle gireceğim

sporumuda yapıp geldim yağmur dolu fırtına bunların hepsine yakalandım.ama inatla yürüdüm.7000 adımı 1 saate attım.1.5 saatte yaklaşık 10000 adım atıyordum.bugün 1.5 saatte kestim.hava buz gibi üzerime yağan yağmur buz tuttu.dün hava yazdan kalmaydı bugün buz tuttum.eve gelince sıcacık bitki çayımı içtim.üzerine diyet bisküvimi yedim meyve pudingimide tarçın ve leblebiyle bitirdim.güzel bir ara öğün oldu.

artık kapama zamanı biraz dinleneyim.yürüyüşten gelince çocuklara yemek koydum ve diyet günlüğümle buraya yazı yazdım.şimdi dinlenme zamanı

donbulcum harikasın canım paylaşımlarının hepsini okuyorum azmine de hayranım bence sen hepimizden önce mezun olursun bu gidişle

neyse yediklerime gelince
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 12.5 gr krem peynir 1 tatlı kaşığı labne 1 yumurta

ara: çikolota kaplı lifli bisküvi 23 gr

öğle: 60 gr dana eti salata 1 minik patates

ara: 6 hurma

akşam: 1 tabak karnabahar sarımsaklı yoğurt ve 60 gr dana eti

ara: 1 portakal

güzel bir gündü çokça yürüdüm ama hızlı tempo değil hiç yoktan iiidir diye düşnüyorum iyi geceler hanımlar yarın güzel bir hafta olsun hepimize

Hurmada cok kalori yokmu serbestse iyiymiş valla:) olsun spor spordur ne yapsak kar bize

canım bir ben yaşıyorum sanma,imtihan olduğu çok doğru.en zoru karar vermek,kararı verdikten sonra zırhlarını kuşanıp hayta devam edeceksin.

Günaydınnnnn mutlu sabahlar mutlu haftalar....

canım kilo çizeşgemi nerden düzeltebilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…