- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.781
herkese iyi akşamlar.. ben dün gene rahatsızladım bir gecede hastanede yattım.. şimdi iyiyim odadan di,rek işe geçtim.. arada hastanede çalışmanın iyi yönleri oluyor işde...
geçmişe pek bakamamdım.. çok yorgunum ve dinlenmek istiyorum...
sedacım iyileşmişsin .. msj bile yazmışsın.. inan o kadar cok sevindimki anlatamam sana.... moralim öle bir düzeldiki.. kızlar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın inşallah yarın daha iyi bir şekilde aranızda olurum.. eger bir aksilik olurda gelemzsem.. kilomu 63 yazın cünkü dikkat ediyorum.. şu an eski kiloma geldim umarım o zamana kadar 63 düşerim kalın saglıcakla.. sedacımmmmmmmmmmmmmmmmmm yeminb ederim kendime sevinmiş gibi sevindim.. ailene kuzenine özellikle bizi habersiz bırtakmayan erkek arkadaşına cok slm larımı ilet
herkese iyi akşamlar.. ben dün gene rahatsızladım bir gecede hastanede yattım.. şimdi iyiyim odadan di,rek işe geçtim.. arada hastanede çalışmanın iyi yönleri oluyor işde...
sedacım iyileşmişsin .. msj bile yazmışsın.. inan o kadar cok sevindimki anlatamam sana.... moralim öle bir düzeldiki.. kızlar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın inşallah yarın daha iyi bir şekilde aranızda olurum.. eger bir aksilik olurda gelemzsem.. kilomu 63 yazın cünkü dikkat ediyorum.. şu an eski kiloma geldim umarım o zamana kadar 63 düşerim kalın saglıcakla.. sedacımmmmmmmmmmmmmmmmmm yeminb ederim kendime sevinmiş gibi sevindim.. ailene kuzenine özellikle bizi habersiz bırtakmayan erkek arkadaşına cok slm larımı ilet
çok sagol inan faydası oldu...rahatladım biraz...ay çatlayacaktım ....destinamçok geçmiş olsun canım.ne o kız 15 gün küsmü durulur.ee napıyonuz evde.saklambaçmı oynuyosunuz.boşver bacım sorun herneyse alttan al.biz kadınların kaderi bu alttan almak.gerçi benim tam tersi genelde eşimalttan alır da beni alıştırmasaydı ben alırdım demi.napalım.rabbim önce kızına şifa ve yuvanıza huzur versin inşallah...
okuyayım çağlam şikelim.ama sende dediklerimi yapmaya çalış.kız yakın olsan ben sana öğretirdim kuranı.ben de sıkılıp böyle sen gibi bunalınca secdede ve kuranda huzur buluyorum.abdest al seccadeyi ser namz kıl ve secdede dua et .ağlamk istiyosanda secdede ağla.rabbim huzur versin ,içinde bulunduğun durumdanda necata erersi,n inşallah.
aman aşkım boş ver.... ben anlatsam neler yaşadıgımı..of offffff.... neyse bak insan karşısındakinin kötü yönlerini düşündükçe gözünde büyüyor..ve daha çok soguyorsun..inan görmezden geleceksin..valla hep onu senin istedigin biri gibi düşün... ozaman sende mutlu olursun.. boş ver hayat çok kısa ..kendini üzmekten başka bişi yapmıyon zaten..sen küssün ama bakalım eşin farkındamı.. benim ki farketmez çünküyoo saklambac oynamıyoruzz sadece mecbur olunca konusuyoruz...
sıyah gecmıs olsun anam bu forumun kadınlrının kaderı bırı ıyılesıyor bırı hastalanıyor galıba
neslı hosgeldın nerelerdeydın bugun
bende istiyorum çizelge
ay kizlar ben simdi yarin butun gun bosum yani buralardayim oglan yok geziye gidiyo
oyuzden yarin butun yazilara cevap veririm benim ev fena karisti cikiyorum
ben de akşama nöbetteyim yarın gündüz girebilirsem görüşürüz canım...naparım lapayı bilmiyorum...yapalım mı ..:uhm:
ayyy canım bazen insan dayanamıyor yaaslm kızlar
cok kotuyum lapa cok ıyı gıdıyordu ama az once bozdummafoldumben
cok acıktım lapayı ocaga koydum pıserken ben mutfakta ne var ne yok goturdum
kızım cıkolatalı ekmegını yemedı verdı bende yedımsonra lapayı yedım yanına kurufasulye yemegı vardı onunla yedım klava: klava:
artık aksama ıyı yurumem gerekmafoldumben
valla kesın altta yatan bır sebep vardır...benım kızımda allerjık rınıt var . anaokulu arıyorum , esımle 15 gundur küsüm , hala 76 lardayım , vs...ben bıle gırmıyorum sana noluyor bee...alla alla...
canım ilk önce bu küslüğe bir son ver saonrada kızının iyi olması için eşinle çaba harca.allah huzurunuzu ve sağlığınızı bozmasın.
canım geçmiş olsun dikkat et kendineherkese iyi akşamlar.. ben dün gene rahatsızladım bir gecede hastanede yattım.. şimdi iyiyim odadan di,rek işe geçtim.. arada hastanede çalışmanın iyi yönleri oluyor işde...
süpersin tatlım ben 10 gün sonra tartılacamda.bişe sorcam akupunturda iştahın senin gerçekten azaldı mı?benimki çok azalmmadı anlamdım neden böle oldugünaydın hanımlar,dün doktor tarttı 70,500 gr geldim.yani bu hafta 1,5 kilo vermişim.iki haftada 4,5 kilo önümüzdeki haftalardada birer kilo versem bile çok iyi.inşaallah verebilirim.ayrıca şu diyetimi neden sık sık değiştirdiğini,internette okuduğum kadarıyla bunun iyi olmadığını yaptığım diyetlerin şok diyetler olduğunu okuduğumu onun için kafamın karıştığını söyledim.dedim böyle şok diyetler metabolizmama zarar verirmiş kilo kaybı yağlardan çok kasdan gidermiş dedim.oda bana verdiğim diyetler şok diyet değil ayırma diyeti dedi.bende dün bir internet sitesinde giden kiloların kaslardanmı yoksa yağlardanmı gittiğini anlamak istiyorsanız aynaya bakın.eger yüzünüz ve kollarınız inceliyor ama basen ve göbek bölgenizden hiç incelme olmuyorsa kaslardan kilo kaybınız oluyordur yazıyordu.bunuda okuyunca içim rahatladı benim kilo kaybım basen ve karın bölgemden gidiyor.çünkü pantolonlarım çok bollaştı.çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim.ayrıca belli bir süre sonra böyle sık diyet değişikliği yapmıycaz dedi.
oooyyyy çağlam şikelim iyi olmana çok sevindim.sen devam et abdestli gezmeye ve okumaya.bak daha iyi olcaksın.manevi sıkıntıdan ancak böyle giderilir.öpüldün şeker.
bencede manevi sıkıntının daha doğrusu her sıkıntının çözümü allaha dua etmek.insan huzur buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?