Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese iyi akşamlar.. ben dün gene rahatsızladım bir gecede hastanede yattım.. şimdi iyiyim odadan di,rek işe geçtim.. arada hastanede çalışmanın iyi yönleri oluyor işde...
geçmişe pek bakamamdım.. çok yorgunum ve dinlenmek istiyorum...
sedacım iyileşmişsin .. msj bile yazmışsın.. inan o kadar cok sevindimki anlatamam sana.... moralim öle bir düzeldiki.. kızlar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın inşallah yarın daha iyi bir şekilde aranızda olurum.. eger bir aksilik olurda gelemzsem.. kilomu 63 yazın cünkü dikkat ediyorum.. şu an eski kiloma geldim umarım o zamana kadar 63 düşerim kalın saglıcakla.. sedacımmmmmmmmmmmmmmmmmm yeminb ederim kendime sevinmiş gibi sevindim.. ailene kuzenine özellikle bizi habersiz bırtakmayan erkek arkadaşına cok slm larımı ilet

destinamçok geçmiş olsun canım.ne o kız 15 gün küsmü durulur.ee napıyonuz evde.saklambaçmı oynuyosunuz.boşver bacım sorun herneyse alttan al.biz kadınların kaderi bu alttan almak.gerçi benim tam tersi genelde eşimalttan alır da beni alıştırmasaydı ben alırdım demi.napalım.rabbim önce kızına şifa ve yuvanıza huzur versin inşallah...
okuyayım çağlam şikelim.ama sende dediklerimi yapmaya çalış.kız yakın olsan ben sana öğretirdim kuranı.ben de sıkılıp böyle sen gibi bunalınca secdede ve kuranda huzur buluyorum.abdest al seccadeyi ser namz kıl ve secdede dua et .ağlamk istiyosanda secdede ağla.rabbim huzur versin ,içinde bulunduğun durumdanda necata erersi,n inşallah.

siyahım çook geçmiş olsun canım yaa.dikkat et kendine.bak ne diycem .bugün tvde murat topoğlu vardı ikbal gürpınarda ne dediler biliyonmu.kortizonlu ilaç kullanırken mutlaka tuz kesilmeliymiş.çoğu dr bunu atlıyo dedi.ikbalde ben ne çektim bana demidler tuzu keseceğimi çook sonradan öğrendim dedi.hani senin ilacın içindede vardı ya kortizon hemen sen aklıma geldin.bi deyim dedim.

yoo saklambac oynamıyoruzz sadece mecbur olunca konusuyoruz...

sıyah gecmıs olsun anam bu forumun kadınlrının kaderı bırı ıyılesıyor bırı hastalanıyor galıba

neslı hosgeldın nerelerdeydın bugun

ayy slm kizlar gecmisi okudum geldim simdi tekrar bas donup cavaplara gececegim asagida destinamla rose u gorunce bir slm verim dedim
kiz dun dedim ya randevum vardi strasbourga gittim buyuk sehire desem daha iiyi anlarsiniz saat 4 de geldim yemekti bulasikti kocaydi derken dahada gelemezdimde kocis gidince solugu burda aldim
bugun hic birsey yemedim desem yeridir aksam biraz birseyler yedim okadar yogurduda kasik kasik yedim doydum
lapa yapamdim cunku gercekten yapacak durumda degildim oglen gelebilirim diyordum oda gelemeyince kaldi yarin allahtan birsey olmazsa

ay kizlar ben simdi yarin butun gun bosum yani buralardayim oglan yok geziye gidiyo
oyuzden yarin butun yazilara cevap veririm benim ev fena karisti cikiyorum

canım candan geçmiş olsun diyorum ...

çok sagol inan faydası oldu...rahatladım biraz...ay çatlayacaktım ....

aman aşkım boş ver.... ben anlatsam neler yaşadıgımı..of offffff.... neyse bak insan karşısındakinin kötü yönlerini düşündükçe gözünde büyüyor..ve daha çok soguyorsun..inan görmezden geleceksin..valla hep onu senin istedigin biri gibi düşün... ozaman sende mutlu olursun.. boş ver hayat çok kısa ..kendini üzmekten başka bişi yapmıyon zaten..sen küssün ama bakalım eşin farkındamı.. benim ki farketmez çünkü

bende istiyorum çizelge

hoş geldin canım da.. bu çizelge işi çok zor ..yapabilirsen helal olsun...

ay kizlar ben simdi yarin butun gun bosum yani buralardayim oglan yok geziye gidiyo
oyuzden yarin butun yazilara cevap veririm benim ev fena karisti cikiyorum

ben de akşama nöbetteyim yarın gündüz girebilirsem görüşürüz canım...naparım lapayı bilmiyorum...yapalım mı ..:uhm:

ben şimdilik çıkıyom kızlar öpppptttüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

slm kızlar
siyahcım geçmiş olsun canım kendine iyi bak
1.73 cüm daha iyi olmana sevindim
destinam kız 15 gün uzun bir süre inş en kısa sürede aranızdaki sorun çözülür

siyahcim cok gecmis olsun dikkat et kendine ilk belirtilerde gorun tedavini gor yarin insallah daha iyi donersin aramiza............ kiz sibel bana lapanin yaninda yogurt yedin diye kizdin sen kuru fasulyeyi goturmusun ne haberdelikafadulden lapa macerama gelinirsen ayyyyyyyy ne tok tutuyo bu ya migden catliycak goren kus sutu eksik masada yemek yedim sanki tamam anladim yogurt yasakmis yarin salatayla beraber yicem bakalim cuma kac kilo diyemiycem kac garm verecem cunku bende anca ama kilo alirsam varya lapayi cikaranlar ellimden kurtulamiycaakklava:

oooyyyy çağlam şikelim iyi olmana çok sevindim.sen devam et abdestli gezmeye ve okumaya.bak daha iyi olcaksın.manevi sıkıntıdan ancak böyle giderilir.öpüldün şeker.

heyyt hemşom beee lapada yaparmış.kız biz seneye yeniden devam edek boşver lapayı lupayı.seneye ben burdayım nasipse ama bu sefer çok farklı olcak.allah ömür verirse seneye bu zamnlar belki 50lerde oluruz hii ne dersiin.

günaydın hanımlar,dün doktor tarttı 70,500 gr geldim.yani bu hafta 1,5 kilo vermişim.iki haftada 4,5 kilo önümüzdeki haftalardada birer kilo versem bile çok iyi.inşaallah verebilirim.ayrıca şu diyetimi neden sık sık değiştirdiğini,internette okuduğum kadarıyla bunun iyi olmadığını yaptığım diyetlerin şok diyetler olduğunu okuduğumu onun için kafamın karıştığını söyledim.dedim böyle şok diyetler metabolizmama zarar verirmiş kilo kaybı yağlardan çok kasdan gidermiş dedim.oda bana verdiğim diyetler şok diyet değil ayırma diyeti dedi.bende dün bir internet sitesinde giden kiloların kaslardanmı yoksa yağlardanmı gittiğini anlamak istiyorsanız aynaya bakın.eger yüzünüz ve kollarınız inceliyor ama basen ve göbek bölgenizden hiç incelme olmuyorsa kaslardan kilo kaybınız oluyordur yazıyordu.bunuda okuyunca içim rahatladı benim kilo kaybım basen ve karın bölgemden gidiyor.çünkü pantolonlarım çok bollaştı.çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim.ayrıca belli bir süre sonra böyle sık diyet değişikliği yapmıycaz dedi.

ayyy canım bazen insan dayanamıyor yaa

hayırlı sabhlar.sularımı içtim.haşlanmış yumurtalı güzel bi kahvaltıda yaptım.ee şimdi napcaamm.ev işi tabikii.eee sizlerde ne var ne yok

guleysacım ilk seansta benimde pek kesilmemişti.ikinci seansa gittiğimde söyledim.yinede bişeyler yemek istişyor canım diye.busefer kulaktaki noktaları değiştirdi.şimdi çok iyiyim bir elma yesem bile doyuyorum ve hiç acıkmıyorum.ama arada çok hafif tatlı isteğim oluyor.onuda ben nefsime hakim olup engelliyorum.yoksa yesem yerim yani tatlı.ama bana çok faydası oldu.hem canım sürekli bişeyler istiyordu hemde doyma hissi nedir bilmiyorum.ben hafatada 3 gün gidiyorum ama.inşaallah sanada faydası olur canım.birazda kendin iradene sahip olmaya çalış.sonra mide alışıyor zaten.profilinde mersin yazınca mersinde oturuyorsun sanmıştım.burda olsaydın benim gittiğim doktor çok iyi.biz iki arkadaş gidiyoruz.arkadaşım ilk hafta 5 kg verdi.o 100,5 kilo ile başlamıştı.ne kadar kilon fazlaysa kilo vermende o kadar çok oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…