Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bir ben yaşıyorum sanma,imtihan olduğu çok doğru.en zoru karar vermek,kararı verdikten sonra zırhlarını kuşanıp hayta devam edeceksin.

canım kilo çizeşgemi nerden düzeltebilirm.
bir benim yasamadigimdan eminim...karar veremem...anlatmasi cok zor...8 yil nasil gectiyse gerisi de oyle gecer elbet...

kızlar ben cuma tartıldım 76 çıktım. cumarttesi akşam arkadaşımın sözü vardı orda yedim malum. pazar sabah da arkadaşıma kahvaltıya gittim börek felan yedim. bugün bi çıktım tartıya 78,7 bu ne yaaa. 2 öğün kaçırmalka 2,7 kg alınmış olabilir miiiiiiii

günaydın hatunlar.aslında sabah 6 kalkıyorum eşim 8 doğru giti.burada hava buz yapmış adam saat 7.15 den 8 kadar arabanın buzunu çözdürdü.memurken iyiydi.servisle giderdi.şimdi kendi işi olunca siftahı kaçırmamak için daha erken iş başı yapıyor.
adet olamadım.vücudum 1.5 kilo ödem topladı.karnım davul gibi karnım 4-5 gündür ağrıyor ama ne gelen var nede giden.acaba spordanmı kaynaklanıyor.diyete yapınca adet düzenimmi değişti.neyse

dün hava buz gibi olmasına rağmen sporumu yaptım yürüdüm.bugün spor salonuna gideceğim.bugün pazartesi ayrıca ev işinin tavan yaptığı gün birde çocuklar evde.herşeyi yavaş yapmak zorundasın.şimdi çayımı aldım banyoma deterjanı sıktım vileda ve süpürgemi hazırladım çarşafları söktüm ve yarısını makinaya attım.kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim.şimdide bir iki laf edeyim diye 5 dk mola verdim

SABAH
50 gr nesfit 1 çaybardağı sütle

2 anjelik erik
çeyrek armut
yarım krep
2
1 bardak mate çayı

bugün bunları yedim

oooo senin isler bitti sayilir bile ben 11 de kalltim daha hala burada oyalaniyorum bile. ...

Kizlar hepiniz yogunsunuz anlasilan...
Neyse ben yazayim bari....
Bugun tartim uzun zaman sonra yuzumu guldurdu..en azindan gecen haftaki fazlalari atmisim..bugun sadece portakal ve havuc yiyebildim ev isim cok malum pazartesi....saat 11 kalktim ama ne hamaratim degilmi )))
Aksama tavuk yada hindi haslama yapicam sebzeli ondan yerum yaninada esime makarna yapicam sever makarnayi belki bende ekmek yemem biraz makarna yerim...

Kizlar asil onemli olan yarin biyere misafirlige davetleiyim onu dusunuyorum kara kara napicam....
Buyuk ihtimalle carsamba gunude benim gunum var offfff yaaa icim sisti....

Ben napicam su listeye eksilerle girmek istiyorum. ....

oooo senin isler bitti sayilir bile ben 11 de kalltim daha hala burada oyalaniyorum bile. ...

hızlandırılmış cinsinden iş.çocukların uyanmasını beklediğim için geçiktim.kahvaltı derken 1 doğru işi bitirip fırladım spora.evde habire banyo yapılıyor.2 çocuk biri teniste öbürü top peşinde hep banyo oda eşittir çamaşır.kısaca benim hayatım.

1.5 saat sporumu yaptım oda eşittir 10600 adım.hava eksi 2 derece .eşim dışarı çıkma spora bugün gitme dedi beni ikna edemedi.arasokaklardan yürüme elini cebine sokma ded,.birsürü nasihatını telefonda dinledikten sonra çıktım sporumu bitirip döndüm

buğün ÖĞLEN YEMEĞİ

2 yumurta büyüklüğünde hindi.yarım kase liğt yoğurt. 4 kaşık pilav.2 tane acı arnavut biberi

et aslında sebzeliydi.içindeki patatesleri yemedim.havuç ve azıcık bezelyesinden yedim.pilav diyet deyildi.ne yapayım kendime ayrı yapmadım

iyiki kendine ayri yapmadin...ilerde insallah allah nasib ederde hedefimize ulasinca normal yiyecekler e donus illaki olucak...
Bence onemli olan bugunku yeme bicimini azaltarak ve daha saglikli hala getirerek değiştirip beslenmek...yoksa hep diyet hep diyet nereye kadar. ...

haklısın tatlım.vücut normal beslenmeli.mideyiküçültmeliyiz.ama doktor bulgur pilavı dedi ben pirinç yedim.birde doktor 3 kaşık demişti ben yorgunluktan karıştırıp 4 kaşık yemişim.neyse olur böyle kazalar.eti yediğim için akşama pişirdiğim nohutu yşyemiyeceğim.sabze yemeliyim.pırasam var

dogru ya siz diyetisyen kontrolunde zayifliyordunuz...kendi kendine gun içindeki ogunlerini planlayabilmen cok guzel...ben mutfaga girmeye korkar oldum resmen....

Aksama yesil mercimek corbasi yaptim hem gun icinde cocuklar icinde iyi oluyo bende severim etten daha lezzetli bir protein kaynagi bence...benim etle aram biraz azda...
Yaninada sebzeli hindi haslama var soguk havada isinsin icimiz...

merhaba hanımlar bugün basküle çıktım ve çok şükür ki ibre oynadı bu sefer yarım kilo daha eksiğim umarım perşembeye kadar bi yarım kilo daha gider

sabah: 2 dilim ekmek 25 gr krem peynir

ara: yok

öğlen: 1 kase salata 2 bardak ayran 60 gr tavuk 1 küçük patates (tavuk patatesliydi) 1 dilim ekmek

ara: 1 portakal 6 hurma 7-8 badem

akşam: 1 tabak kabak yemeği 60 gr tavuk 1 dilim ekmek 3-4 kaşık yoğurt

bu arada biri hurmayı sormuş 1 meyve yerine 5 tane yaklaşık 50 gr hurma yiyebilirsin dedi diyetisyenim tatlı ihtiyacmı gideriyor valla çok da seviyoum yiyorum bende işte

bu arada yarım saat spor ve 3 lt su 2 bardak yeşil çay

cok guzel gidiyorsun canim yaa.ben cok begendim menunu sebze meyve et hepsi var....

yeşilmercimek demir açısındanda zengin.dün bulgulusunu yaptım.birazda sebze katıp kısır gibi marulla yedim.etle benimde aram iyi deyil.olmassa hiç can8ım çekme aklıma bile gelmez.

harika bir menüyü sporla taçlandırmışsın.tebrikler.hurmayı bende severim.diyetisyenime bir sorayım.belki bidahasında banada yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…