- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.821
canım kilo çizeşgemi nerden düzeltebilirm.
bir benim yasamadigimdan eminim...karar veremem...anlatmasi cok zor...8 yil nasil gectiyse gerisi de oyle gecer elbet...canım bir ben yaşıyorum sanma,imtihan olduğu çok doğru.en zoru karar vermek,kararı verdikten sonra zırhlarını kuşanıp hayta devam edeceksin.
canım kilo çizeşgemi nerden düzeltebilirm.
bende oyle yapiyorum....zaten hep koydugum pin i de unutuyorum...en iyisi yeniden degisik degisik yapmak....aynı yerden canım
http://tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
ben herseferşnde yeniden yapıyorum güncellenmiş oluyo :d
bir benim yasamadigimdan eminim...karar veremem...anlatmasi cok zor...8 yil nasil gectiyse gerisi de oyle gecer elbet...
Sagol canim allah razi olsun ....Allah yardımcın olsun canım benim. seni teselli edebilecek tek şey dua namaz. inaşşah bizde dua ederiz sana. Allah yar ve yardımcın olsun
oooo senin isler bitti sayilir bile ben 11 de kalltim daha hala burada oyalaniyorum bile. ...günaydın hatunlar.aslında sabah 6 kalkıyorum eşim 8 doğru giti.burada hava buz yapmış adam saat 7.15 den 8 kadar arabanın buzunu çözdürdü.memurken iyiydi.servisle giderdi.şimdi kendi işi olunca siftahı kaçırmamak için daha erken iş başı yapıyor.
adet olamadım.vücudum 1.5 kilo ödem topladı.karnım davul gibi karnım 4-5 gündür ağrıyor ama ne gelen var nede giden.acaba spordanmı kaynaklanıyor.diyete yapınca adet düzenimmi değişti.neyse
dün hava buz gibi olmasına rağmen sporumu yaptım yürüdüm.bugün spor salonuna gideceğim.bugün pazartesi ayrıca ev işinin tavan yaptığı gün birde çocuklar evde.herşeyi yavaş yapmak zorundasın.şimdi çayımı aldım banyoma deterjanı sıktım vileda ve süpürgemi hazırladım çarşafları söktüm ve yarısını makinaya attım.kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim.şimdide bir iki laf edeyim diye 5 dk mola verdim
SABAH
50 gr nesfit 1 çaybardağı sütle
2 anjelik erik
çeyrek armut
yarım krep
2
1 bardak mate çayı
bugün bunları yedim
oooo senin isler bitti sayilir bile ben 11 de kalltim daha hala burada oyalaniyorum bile. ...
iyiki kendine ayri yapmadin...ilerde insallah allah nasib ederde hedefimize ulasinca normal yiyecekler e donus illaki olucak...buğün ÖĞLEN YEMEĞİ
2 yumurta büyüklüğünde hindi.yarım kase liğt yoğurt. 4 kaşık pilav.2 tane acı arnavut biberi
et aslında sebzeliydi.içindeki patatesleri yemedim.havuç ve azıcık bezelyesinden yedim.pilav diyet deyildi.ne yapayım kendime ayrı yapmadım
iyiki kendine ayri yapmadin...ilerde insallah allah nasib ederde hedefimize ulasinca normal yiyecekler e donus illaki olucak...
Bence onemli olan bugunku yeme bicimini azaltarak ve daha saglikli hala getirerek değiştirip beslenmek...yoksa hep diyet hep diyet nereye kadar. ...
dogru ya siz diyetisyen kontrolunde zayifliyordunuz...kendi kendine gun içindeki ogunlerini planlayabilmen cok guzel...ben mutfaga girmeye korkar oldum resmen....haklısın tatlım.vücut normal beslenmeli.mideyiküçültmeliyiz.ama doktor bulgur pilavı dedi ben pirinç yedim.birde doktor 3 kaşık demişti ben yorgunluktan karıştırıp 4 kaşık yemişim.neyse olur böyle kazalar.eti yediğim için akşama pişirdiğim nohutu yşyemiyeceğim.sabze yemeliyim.pırasam var
cok guzel gidiyorsun canim yaa.ben cok begendim menunu sebze meyve et hepsi var....merhaba hanımlar bugün basküle çıktım ve çok şükür ki ibre oynadı bu sefer yarım kilo daha eksiğim umarım perşembeye kadar bi yarım kilo daha gider
sabah: 2 dilim ekmek 25 gr krem peynir
ara: yok
öğlen: 1 kase salata 2 bardak ayran 60 gr tavuk 1 küçük patates (tavuk patatesliydi) 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal 6 hurma 7-8 badem
akşam: 1 tabak kabak yemeği 60 gr tavuk 1 dilim ekmek 3-4 kaşık yoğurt
bu arada biri hurmayı sormuş 1 meyve yerine 5 tane yaklaşık 50 gr hurma yiyebilirsin dedi diyetisyenim tatlı ihtiyacmı gideriyor valla çok da seviyoum yiyorum bende işte
bu arada yarım saat spor ve 3 lt su 2 bardak yeşil çay
dogru ya siz diyetisyen kontrolunde zayifliyordunuz...kendi kendine gun içindeki ogunlerini planlayabilmen cok guzel...ben mutfaga girmeye korkar oldum resmen....
Aksama yesil mercimek corbasi yaptim hem gun icinde cocuklar icinde iyi oluyo bende severim etten daha lezzetli bir protein kaynagi bence...benim etle aram biraz azda...
Yaninada sebzeli hindi haslama var soguk havada isinsin icimiz...
merhaba hanımlar bugün basküle çıktım ve çok şükür ki ibre oynadı bu sefer yarım kilo daha eksiğim umarım perşembeye kadar bi yarım kilo daha gider
sabah: 2 dilim ekmek 25 gr krem peynir
ara: yok
öğlen: 1 kase salata 2 bardak ayran 60 gr tavuk 1 küçük patates (tavuk patatesliydi) 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal 6 hurma 7-8 badem
akşam: 1 tabak kabak yemeği 60 gr tavuk 1 dilim ekmek 3-4 kaşık yoğurt
bu arada biri hurmayı sormuş 1 meyve yerine 5 tane yaklaşık 50 gr hurma yiyebilirsin dedi diyetisyenim tatlı ihtiyacmı gideriyor valla çok da seviyoum yiyorum bende işte
bu arada yarım saat spor ve 3 lt su 2 bardak yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?