- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.841
teşekkür ederim canım uymaya çalışıyorum işte bakalım inşallah böyle devam eder bu aralar canım tatlı çok istiyor reglmin ikinci günü decok guzel gidiyorsun canim yaa.ben cok begendim menunu sebze meyve et hepsi var....
sor bakalım canım bence o da verecektir tatlı isteğine bire bir ben bu aralar çok muzdaribim tatlı ihtiyacındanyeşilmercimek demir açısındanda zengin.dün bulgulusunu yaptım.birazda sebze katıp kısır gibi marulla yedim.etle benimde aram iyi deyil.olmassa hiç can8ım çekme aklıma bile gelmez.
harika bir menüyü sporla taçlandırmışsın.tebrikler.hurmayı bende severim.diyetisyenime bir sorayım.belki bidahasında banada yazar
Kizlar hepiniz yogunsunuz anlasilan...
Neyse ben yazayim bari....
Bugun tartim uzun zaman sonra yuzumu guldurdu..en azindan gecen haftaki fazlalari atmisim..bugun sadece portakal ve havuc yiyebildim ev isim cok malum pazartesi....saat 11 kalktim ama ne hamaratim degilmi)))
Aksama tavuk yada hindi haslama yapicam sebzeli ondan yerum yaninada esime makarna yapicam sever makarnayi belki bende ekmek yemem biraz makarna yerim...
Kizlar asil onemli olan yarin biyere misafirlige davetleiyim onu dusunuyorum kara kara napicam....
Buyuk ihtimalle carsamba gunude benim gunum var offfff yaaa icim sisti....
Ben napicam su listeye eksilerle girmek istiyorum. ....
ben yarin misafir olucam ama çarşamba günü yuksek ihtimalle bende diyette oldugumu soyledigimde yemem konusunda israr ediliyo daha once denedim israrla yemeyince alay konusu olabiliyorum..Yiyebildiğin kadar az yicen canım eger gün sendeyse kendine diyet bir seyler yapabilirsin
Arkadaslar yarin aksam ozellikle ikramlardan yediklerimi bire bir yazicam insallah gun boyu bunun bilincinde oluyorum...
Yaa ben evde ev islerimle ilgilenirken hic aclik gelmiuor aklima bi hareketli muzik acip oynaya oynaya yapiyorum isimi :)))
Taaaaki misafitlige gidersem yada islerum erken biterse icimdeki uyuyan dev uyanıyor ve doymak bilmiyorum :)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 345. ETAP SONUC LİSTELERİ
17 Ocak / 24 Ocak 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................13. TAKIM% 1.26
İKİNCİ .................14. TAKIM% 1.01
ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM% 0.79
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan.............Merve10er.................%4.17
İKİNCİ
13. takımdan.............file76......................%2.66
ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............donbul .....................%2.63
paylasimin icin tesekkurler....Sevgili takımım ve donbul tebrik ediyorum siziharikasınız
teşekkür ederim canım uymaya çalışıyorum işte bakalım inşallah böyle devam eder bu aralar canım tatlı çok istiyor reglmin ikinci günü de
sor bakalım canım bence o da verecektir tatlı isteğine bire bir ben bu aralar çok muzdaribim tatlı ihtiyacından
hepinize gunaydiin :)
kızlar burayı çok boşladım tabi kendimide çok boşladım. yine durdum hatta aldım diyebilirim. noluyo anlamıyorum. bu hafta sıkmayacam ama pazartesinden sonra 12 gün var eve gitmeme o zamana kadar aşırı sıkacam
10 kilo vermişken boşlanırmı hiç.1 -2 gün kaçamak yapmak diyetin bitiği anlamına gelmez.kendini topla.tekrar odaklan.azbirşey sapmak tamamen bırakmaktan iyidir.tamamen terk edersen verdiğin 10 kiloyu yeniden alırsın ameklerine yazık deyilmi.onca zaman kendini firenleyip iştahını terbiye etmek kolaymı.şimdi tekrara sıkı sıkı sarılma zamanı.bu bildirimde kilo gitmeye bilir ama öbür hafta eksileri bekleriz senden.
ya iyi gidiyo sonra bir ufak kaçamagımda 3 kig fazla çıkıyo buda benim motivasyonumu bititrdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?