Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok guzel gidiyorsun canim yaa.ben cok begendim menunu sebze meyve et hepsi var....
teşekkür ederim canım uymaya çalışıyorum işte bakalım inşallah böyle devam eder bu aralar canım tatlı çok istiyor reglmin ikinci günü de

sor bakalım canım bence o da verecektir tatlı isteğine bire bir ben bu aralar çok muzdaribim tatlı ihtiyacından

Yiyebildiğin kadar az yicen canım eger gün sendeyse kendine diyet bir seyler yapabilirsin

Yiyebildiğin kadar az yicen canım eger gün sendeyse kendine diyet bir seyler yapabilirsin
ben yarin misafir olucam ama çarşamba günü yuksek ihtimalle bende diyette oldugumu soyledigimde yemem konusunda israr ediliyo daha once denedim israrla yemeyince alay konusu olabiliyorum.. (

Aksam sofraya oturmadan evvel 75 kiloydum simdi 77 allahim 2 kilo ne yemisim ben... insallah sudur

Arkadaslar yarin aksam ozellikle ikramlardan yediklerimi bire bir yazicam insallah gun boyu bunun bilincinde oluyorum...
Yaa ben evde ev islerimle ilgilenirken hic aclik gelmiuor aklima bi hareketli muzik acip oynaya oynaya yapiyorum isimi :)))

Taaaaki misafitlige gidersem yada islerum erken biterse icimdeki uyuyan dev uyanıyor ve doymak bilmiyorum :)

bu genelde böyle canım bende tatillerde öyle oluyorum maalesef sürekli bişiler yiyesim geliyor boşluktan kendimize bişiler bulmak lazım ben 1000 parça puzzle aldım onunla uğraşıcam tatilde umarım daha fazla siterse girip daha çok yemem

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 345. ETAP SONUC LİSTELERİ
17 Ocak / 24 Ocak 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................13. TAKIM % 1.26

İKİNCİ .................14. TAKIM % 1.01

ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM % 0.79

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
4. takımdan.............Merve10er.................%4.17

İKİNCİ
13. takımdan.............file76......................%2.66

ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............donbul .....................%2.63

Sevgili takımım ve donbul tebrik ediyorum sizi harikasınız

merhaba arkadaslar bende yeni katilmis bulunuyorum bu grubu oncelikle cok tesekkurler yarin sabah tartilip kilomu yazarim, diyet listemi de ayni sekilde yeni gordum gordugum gibi de hemen yazmak istedim bu yuzden simdilik iyi geceler :**

benim diyetisyenim kızgın bir genç adam lise talebesi gibi duruyor.müdahale ettinmi kızıyor.onu yemem bunu istemem dedimmi kızıyor.yiyeceksin diyor.ondan hurmayı istesem kızarmı diye düşünmeden edemiyorum

günaydın demeyi unutmuşum.bugün

sabah

saat 8 de 1 armut

saat 10.30 da peynir ekmek ve bir domates yedim.zeytini unutmuşum

11.30 da 1 armut daha yedim

öğleye Allah kerim nebulursam artık.sonrada yürüyüş

kızlar burayı çok boşladım tabi kendimide çok boşladım. yine durdum hatta aldım diyebilirim. noluyo anlamıyorum. bu hafta sıkmayacam ama pazartesinden sonra 12 gün var eve gitmeme o zamana kadar aşırı sıkacam

10 kilo vermişken boşlanırmı hiç.1 -2 gün kaçamak yapmak diyetin bitiği anlamına gelmez.kendini topla.tekrar odaklan.azbirşey sapmak tamamen bırakmaktan iyidir.tamamen terk edersen verdiğin 10 kiloyu yeniden alırsın ameklerine yazık deyilmi.onca zaman kendini firenleyip iştahını terbiye etmek kolaymı.şimdi tekrara sıkı sıkı sarılma zamanı.bu bildirimde kilo gitmeye bilir ama öbür hafta eksileri bekleriz senden.

şimdi kızlar spora gidip buzların arasında yürüyeceğim.spor salonuna kendimi atacağım.umarım kalabalık deyildir.kadın gününde bomboş oluyor.karma günde gençler dolduruyor.aralarında boş alet bulmak zor.eeee gençler

ya iyi gidiyo sonra bir ufak kaçamagımda 3 kig fazla çıkıyo buda benim motivasyonumu bititrdi resmen

ya iyi gidiyo sonra bir ufak kaçamagımda 3 kig fazla çıkıyo buda benim motivasyonumu bititrdi resmen

aslında o 3 kilo deyildir.bağırsakların doluyor.vücut olduğundan fazla su tutuyor.yoksa 3 kilo demek nerdeyse 29000 kal demek.bunu küçük bir kaçamak yapmaz.sadece kaçamağın bagırsaklarını şişirip su tutturmuştur.farkındaysan nekedar az yemek yersen okadar az su içersin.yani yemek çok yiyen bir insan normaldede fazla su tüketir.çünkü aldığı besinleri kulanmak için suya ihtiyaç vardır.bu fazladan aldığın suyuda vücut hemen atmaz.sabreder diyetine dönersen önce bu suyua atar.bak buz gibi havada -3 derecede 123000 adım atım.eve geldim tartıldım tam 500 gr fark etti.birde üstelik çıkmadan 2 kupa bitki çayı birde dünyanın suyunu içtim.ama yinede 500 gr aşağı gösterdim.
reğlim bitimi bu 2 kg olacak.
bu yüzden ben 3 kilo geri aldım diye üzülme

yediğimi yazayım

5 kaşık nohut yemeği suzuz yerinden
50 gr ekmek
1 yumurtta

10 çubuk kraker
1 çay kaşığı çukulata(adet yüzünden birde dışarı çıktığımda diyet bisküviyi unutmuşum)

1 kupa mate çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…