Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah: 2 dilim ekmek 25 gr yağsız krem peynir

ara: yok

öğle: 200 gr ıspanak 1 kase yoğurt 60 gr tavuk sote

ara: 5 hurma 1 portakal

akşam: 100 gr ıspanak 1 kase yoğurt 60 gr tavuk sote

ara: 1 muz

yarım saat spor yapıldı 3 lt su içildi 2 bardak da yeşil çay

sakin haaa...bana umidimi kestigim an burakmak yok diyen sendin..srn bi silkelen kendine gel iradesi en kuvvetli olanlarimizdansin...yilmak yik insallah yaza kadar hepimiz hedefimize ulasip mezun olucaz burdan...
Umutcum canim suan oyle dar gunlerdeyimki anlatamam esimle evliligimle buyuk bi imtihandan geciyorum ...aslina bakarsan mutauzum resmen su gunlerde ama sizin sayenizde yilmadim sende sakin vazgecme ben senin motivasyonunla donbul ablanin ve siger arkadaslarin motivasyonuyla motive oluyorum....
Bugunde kafana göre takil...
AMA YARINDAN ITIBAREN TEKRAR KENDINE GEL .....))

Kahvalti yok
Saat 11:
1 kase yesil mercimek corba
Misafirlikte saat 15:30
1 kase kisir
1 pogaca
1 lokma sigara boregi
2 kofte
Yarim kek
16:30 da sofradan kalktim bu yedigimle yaticam artik....

merhaba arkadaslar bende yeni katilmis bulunuyorum bu grubu oncelikle cok tesekkurler yarin sabah tartilip kilomu yazarim, diyet listemi de ayni sekilde yeni gordum gordugum gibi de hemen yazmak istedim bu yuzden simdilik iyi geceler :**

Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar hiç yazamıyorum ama yazılanları okuyorum sürekli ya misafir var yada biz misafirlikteyiz benim bıcırık tek torun ailede ondan hiç boş kalmıyorum diyetimede dikkat etmeye calışıyorum bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş:) donbul senide tebrik ederim harikasın

Canım benim çok sagoll. evet aynen bugünden ityibaren kendime gelmek zorundayım. bugün oruç tutuyorum. haftayada tutacam inşallah. yaza kadar gidecek bu kilolar. ondan sonra kafamı başka şeylere takabilirim :)

Allah senin yardımcın olsun. evli degilm ama sıkıntısını kardeşlerimden bilirim. zor gerçektern hele de çocuk varken. Allah yardımcın olsun seni ve senin gibileri aydınlıgına çıkarsın hayırlısıyla. İyi ki varsınız....

sende cok sagol dualarinda banada yer ayirdigin icin...
Evet evlilik olayi zor iyi gununde evlilik gibisi yok ama zor gunlerde vay basima gelen demekten kendini alamıyor insan....bu da geçecek insallah allahin izniyle...

Bugun oduclusun demek allah kabul etsin..bende bugun orucluyum baska turlu olmuyor zaten orucluyken guzel gidiyor kilolar....

Kahvalti yok
Saat 11:
1 kase yesil mercimek corba
Misafirlikte saat 15:30
1 kase kisir
1 pogaca
1 lokma sigara boregi
2 kofte
Yarim kek
16:30 da sofradan kalktim bu yedigimle yaticam artik....

bukadarla kurtarmışsın.bunlarla yatarsan zararlı çıkmazsın.bazen misafirlikte diretiyorlar ye diye.ama normal sağlıklı bir diyet yapıyorsan içinden yeme şansın oluyor.ama sadece proteyin içerikli yada sebze içeriklilerde dışarda yeme şansın olmuyor.

buğün sabah

50 gr nesfit 1 çaybardağı süt

arada

1 armut

öğle

50 gr ekmek
50 gr peynir
yarım domates

arada

1 armut

7 ot çayı,kiraz sapı,mate çayı bunlarıda içtim

sporumu yaptım.yallaşık 11300 adım kadar atım.aletlerle hafif ağırlık kaldırdım.artık spor salonundaki bütün aletlerle çalışıyorum.zor olanından 36 tekrar kolay olanlarıda 45-60 arası yapıyorum.artık tüm bölgelerimdeki kasları hergün azda olsa çalıştırıyorum.umarım sporu bırakmama.bu sene 4 ay deyil sporu 6 ay yapabilirsem çok iyi olacak

kızlar slm diyetisyenim tarafından hurma konusunda uyarıldım her gün yemeye başlayınca bundan sonra ağzıma sürmem bu arada bugün yarım kilo eksiktim

teşekürler tatlım

yine mükemmel bir menü.sporda tamam suda tamam.bende ödemleri atmak üzereyim yarım kilo kaybetiğimi hesağlarsam yarına kadar 1300 gr gitmeli.ikigündür sürekli atım.bu gidişle yarına 77 gelirim.benim hedefim haftada 0.5 kg .fazlası gitmiyor.malum yaş 43

sevgili arkadaşlarım bugün belimi ve kalçamı ölçtüm.yaklaşık 1.5 haftada kalçam 114-110 belimde 90-89 düşmüş belim aslında daha aşağıdır ama malum adet zamanı karın bölgesi şişiyor.yani bölgesel olarakta inceldim.bugün aklıma gelip ölçeyim dedim.keşke geçen ölçtüğüm tarihi not etseydim.aslında yazmıştım.ama geriye dönüp bakmamgerek.olsun 1.5 hafta civarı diyorum

canım benim de geçen hafta çarşamba hiç eksik görünmüyordu ama perşembe tam 800 gr eksik çıkmıştı akşam ne yediğinle çok ilgisi oluyor bence baskülün ertesi gün basküle çıkacaksam o akşam azıcık besleniyorum bende

Arkadaslar dun tartida yarim kilo dan fazla eksideydim ama bu sabah biraz artida ciktim ama az once regli oldum cok sukur... umarim ona baglidir...

benim regli dönemi kaynaklı bir şişlik.çünkü 77.5 gösterirken yemem ve sporumda bir değişiklik olmadığı halde 79 zu aştım.sonra yavaş yavaş geriledi.şimdi çok az kaldı.yarın 77 gele bilirim.dahafazlası olurmu bilmiyorum.
şu doktorun önerdiği çayların faydasını 2 gündür gördüm.düzeni devam etirirsem yarın gerçek kilomu görebileceğim

şimdi sıcacık işkembe çorbamı kaseye koydum.yarım kase işkembe çorbamı acı acı içeceğim.sonrada 1 elma yiyeceğim yatarkende 1 bardak sütümü içip yatacağım.bugünkü menüm bunla son buluyor

yarına kurutulmuş taze fasulyem var onu yapacağım.yanınada meyve kurularımdan kendime konposta yaparım.tatlandırma işleminide suni şekerim var ondan yaparım.değişiklik olacak.buğün akşam yemeğine yaptığım şehriye çorbasından yarın bende içerim.işte yarınki menim oldu bitti.şimdi kalkıp fasulyemi ıslatayım.kurufasulye piyazıda güzel olur.hem bakliyat hem sebze.düşününce değüşük şeyler aklıma gelmeye başladı.bu düşündüğüm yemekler bana 2-3 gün yeter

kesinlikle ona bagli..yarına normal kilonu görmek istiyorsan bugünden 2 bardak mate çayı iç ben 2 gündür faydasını gördüm.
insallah ablacim yaa...simdi 11 gun sonra tartiya nasil yansiyacak onu merak ediyorum...
Insallah cok degil soyle 2 kilo kadar eksilerde olurum... :))
Mate cayi ne oluyor benim alerjim var pek oyle bitki cayi kullanamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…