- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.861
sakin haaa...bana umidimi kestigim an burakmak yok diyen sendin..srn bi silkelen kendine gel iradesi en kuvvetli olanlarimizdansin...yilmak yik insallah yaza kadar hepimiz hedefimize ulasip mezun olucaz burdan...kızlar burayı çok boşladım tabi kendimide çok boşladım. yine durdum hatta aldım diyebilirim. noluyo anlamıyorum. bu hafta sıkmayacam ama pazartesinden sonra 12 gün var eve gitmeme o zamana kadar aşırı sıkacam
merhaba arkadaslar bende yeni katilmis bulunuyorum bu grubu oncelikle cok tesekkurler yarin sabah tartilip kilomu yazarim, diyet listemi de ayni sekilde yeni gordum gordugum gibi de hemen yazmak istedim bu yuzden simdilik iyi geceler :**
sakin haaa...bana umidimi kestigim an burakmak yok diyen sendin..srn bi silkelen kendine gel iradesi en kuvvetli olanlarimizdansin...yilmak yik insallah yaza kadar hepimiz hedefimize ulasip mezun olucaz burdan...
Umutcum canim suan oyle dar gunlerdeyimki anlatamam esimle evliligimle buyuk bi imtihandan geciyorum ...aslina bakarsan mutauzum resmen su gunlerde ama sizin sayenizde yilmadim sende sakin vazgecme ben senin motivasyonunla donbul ablanin ve siger arkadaslarin motivasyonuyla motive oluyorum....
Bugunde kafana göre takil...
AMA YARINDAN ITIBAREN TEKRAR KENDINE GEL .....))
sende cok sagol dualarinda banada yer ayirdigin icin...Canım benim çok sagoll. evet aynen bugünden ityibaren kendime gelmek zorundayım. bugün oruç tutuyorum. haftayada tutacam inşallah. yaza kadar gidecek bu kilolar. ondan sonra kafamı başka şeylere takabilirim :)
Allah senin yardımcın olsun. evli degilm ama sıkıntısını kardeşlerimden bilirim. zor gerçektern hele de çocuk varken. Allah yardımcın olsun seni ve senin gibileri aydınlıgına çıkarsın hayırlısıyla. İyi ki varsını....
Kahvalti yok
Saat 11:
1 kase yesil mercimek corba
Misafirlikte saat 15:30
1 kase kisir
1 pogaca
1 lokma sigara boregi
2 kofte
Yarim kek
16:30 da sofradan kalktim bu yedigimle yaticam artik....
Günaydın kızlar hiç yazamıyorum ama yazılanları okuyorum sürekli ya misafir var yada biz misafirlikteyiz benim bıcırık tek torun ailede ondan hiç boş kalmıyorum diyetimede dikkat etmeye calışıyorum bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş:) donbul senide tebrik ederim harikasın
sabah: 2 dilim ekmek 25 gr yağsız krem peynir
ara: yok
öğle: 200 gr ıspanak 1 kase yoğurt 60 gr tavuk sote
ara: 5 hurma 1 portakal
akşam: 100 gr ıspanak 1 kase yoğurt 60 gr tavuk sote
ara: 1 muz
yarım saat spor yapıldı3 lt su içildi 2 bardak da yeşil çay
canım benim de geçen hafta çarşamba hiç eksik görünmüyordu ama perşembe tam 800 gr eksik çıkmıştı akşam ne yediğinle çok ilgisi oluyor bence baskülün ertesi gün basküle çıkacaksam o akşam azıcık besleniyorum bendeyine mükemmel bir menü.sporda tamam suda tamam.bende ödemleri atmak üzereyim yarım kilo kaybetiğimi hesağlarsam yarına kadar 1300 gr gitmeli.ikigündür sürekli atım.bu gidişle yarına 77 gelirim.benim hedefim haftada 0.5 kg .fazlası gitmiyor.malum yaş 43
canım benim de geçen hafta çarşamba hiç eksik görünmüyordu ama perşembe tam 800 gr eksik çıkmıştı akşam ne yediğinle çok ilgisi oluyor bence baskülün ertesi gün basküle çıkacaksam o akşam azıcık besleniyorum bende
Arkadaslar dun tartida yarim kilo dan fazla eksideydim ama bu sabah biraz artida ciktim ama az once regli oldum cok sukur... umarim ona baglidir...
insallah ablacim yaa...simdi 11 gun sonra tartiya nasil yansiyacak onu merak ediyorum...kesinlikle ona bagli..yarına normal kilonu görmek istiyorsan bugünden 2 bardak mate çayı iç ben 2 gündür faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?