- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.881
sabah: 2 dilim ekmek 1 yk labne 1 yumurta
ara: 2 hurma
öğlen:200 gr pırasa 3-4 yk yoğurt 75 gr köfte salata 1 dilim kepekli ekmek
ara: 7 badem yarım paket diyet bisküvi 3 kuru kayısı 1 portakal
akşam: 100 gr pırasa 50 gr köfte 3-4 yk yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
ara: 5 kestane 1 mandalina
insallah ablacim yaa...simdi 11 gun sonra tartiya nasil yansiyacak onu merak ediyorum...
Insallah cok degil soyle 2 kilo kadar eksilerde olurum... :))
Mate cayi ne oluyor benim alerjim var pek oyle bitki cayi kullanamiyorum...
sabah: 2 dilim ekmek 1 yk labne 1 yumurta
ara: 2 hurma
öğlen:200 gr pırasa 3-4 yk yoğurt 75 gr köfte salata 1 dilim kepekli ekmek
ara: 7 badem yarım paket diyet bisküvi 3 kuru kayısı 1 portakal
akşam: 100 gr pırasa 50 gr köfte 3-4 yk yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
ara: 5 kestane 1 mandalina
güzel ve besleyici.birkaçgündür bakıyorum hoş yemekler yapıp yiyorsun.zaten spor insana 1 paket çukulata yemiş hissi verir
canım 15 tatildeyiz ya yemek yapmaya vakit var bakalım tatil bitince nasıl düzenlenecek bişiler bakıcaz artık evet spor gerçekten çok iyi hissettiriyor yarın gittiğim yerde mindere de geçiyoruz pilates egzersizlerine de başlayacağım temmuza kadar hedefim 10 kilo temmuzda memlekete gideceğiz görenler şaşırmalı
beden kitle indeksine bakınca zaten şişman durmuyorsun.10 kiloyu birde pilatesle verirsen düzgün hatlara sahip olursun.çünkü pilates insana şekil veren en altaki kasları çalıştırıyor.yani şu kadınlara kum saati şeklini veren kaslar.bende 10 kilo verdikten kbki 25 lere düşünce senin gibi şeklimi daha düzgün hale getirmek için yapacağım.ama şu kilomla beni daha kalınlaştırır.evde pilates topum var ve güzel bir pilates cd .ebru şallının çok ağır deyil yapılacak orta düzey
ben pek içmem ama bugün benim de çok canım istiyor nedense bu arada yarın detoksa giriyorum menüyü paylaşayım şimdi diyetisyen önerdidiyet kola içmeme lazım.çok sağlıksız.kola çok sevmem ama bazen insanın içi istiyor.arada bu oluyor
pilates kesinlikle harika bişi üniverstedeyken okulun jimnastik salonuna giderdim haftada 3 gün yaklaşık 5 ay gittim hiç diyet yapmadım kilo da vermedim ama görenler hep çok zayıflamıışsın diye tepki veriyorlardı kıyafetlerimde de çok farketmişti gerçekten ama tabi son senenin yoğunluğu girince spor da kalmadı bişi de neyse yeniden başladık inşallah bu sefer sürekli olur
ben pek içmem ama bugün benim de çok canım istiyor nedense bu arada yarın detoksa giriyorum menüyü paylaşayım şimdi diyetisyen önerdi
platesi bulan kişi yatalak bir hastaymış.kasları çok zayıflayınca kendi kendine yatakta plates hareketlerini geliştirmiş.bu yüzden bizi şekilendiren kaslar çok önemli.üst kasları bildiğimiz ağırlık ve vücut geliştirme sporları güçlendiriyormuş.ama alt kasları o sporlar geliştirmiyormuş.okuduğum yerde böyle yazıyor bende onların yalancısıyım.ama şekil değişimine bakarsak doğru söylüyorlar.yapa bildiğin kadar yap.
yukarda paylaştım canım lahana yok galiba ama bak istersen bi uygun gelirse sana neden olmasın ama istersen diyetisyenine danış yapmadan öncelahanasız birşeyse bende seninle deneye bilirim.midede ülser başlangıcı olduğu için lahana yiyemiyorum .
bakalım işte yapmaya çalışıyorum elimden geldiince
yukarda paylaştım canım lahana yok galiba ama bak istersen bi uygun gelirse sana neden olmasın ama istersen diyetisyenine danış yapmadan önce
yukarda paylaştım canım lahana yok galiba ama bak istersen bi uygun gelirse sana neden olmasın ama istersen diyetisyenine danış yapmadan önce
platesi bulan kişi yatalak bir hastaymış.kasları çok zayıflayınca kendi kendine yatakta plates hareketlerini geliştirmiş.bu yüzden bizi şekilendiren kaslar çok önemli.üst kasları bildiğimiz ağırlık ve vücut geliştirme sporları güçlendiriyormuş.ama alt kasları o sporlar geliştirmiyormuş.okuduğum yerde böyle yazıyor bende onların yalancısıyım.ama şekil değişimine bakarsak doğru söylüyorlar.yapa bildiğin kadar yap.
Süper bi bilgi paylaşımı teşekkürler canım paylaşım için
bu detoks listemSabah:
Uyanınca 1 dilim büyük bir bardak limonlu ılık su
4yk Nesfit
1ç.b az yağlı süt(100ml)
1. ara:
1 adet kivi yada 2 adet mandalina
Öğlen
Buharda sebze yemeği
4yk light yoğurt
2 dilim tam tahıllı ekmek
2.ara:
1 adet kivi+1 adet mandalina+6-7 adet çiğ badem
AKŞAM
Detoks çorba
2dilim tam tahıllı ekmek
4yk light yoğurt
3. ara.
1 adet tarçınlı elma
Detoks çorbanın tarifi:
Malzemeler
1/4 demet ıspanak
1 orta boy kereviz
2 pırasa
2 orta boy kabak
1 havuç
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
1 küçük fincan yeşil mercimek
veya nohut
Pul biber, zerdeçal, kimyon
Limon
Hazırlanışı
1 orta boy tencerenin içine 5-6 bardak su koyun. Ispanak, kereviz ve sapı, pırasa, dereotu, kabak,havuç, maydanoz ile yeşil mercimek veya nohutu birlikte pişirin.Piştikten sonra üzerine 1 yemek kaşığı pul biber,1 tatlı kaşığı toz zerdeçal, 1 tatlı kaşığı kimyon karışımı serpin. erken bol limon sıkın ve karabiber ekleyin.
bu detoks listem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?