- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.901
çizelgemi de yeniledim :)
bu değişikmiş.sebze çorbası gibi.yapılabilir.teşekür ederim tatlım
vavvvv harikasın canımgünaydın hatunlar bildirimimi yapayım dedim.
77.5/76.5/1/%1.29
yarım kilo gider derken 1 kilo giti.çaylar sağ olsun adet ödemimi atı.gerçek kilomu gördüm.
7 gündür günde 450 calik spor yaptım.450x 7=3150 cal
7 gündür günde 400 cal artırdım 400x7=2800 kal
3150+2800=6950 birde pado metrenin kaydetmediği ağırlık kaldırma yani aletlerle yaptığımı eklerseniz aslında bu hafta kaybetmem gereken 1 kg kaybetmiş oldum.inşallah gelecek haftada böyle olur.hesap bazen böyle olsada kilo 1-2 hafta sabit kaldığı günlerde oluyor
mükemmel menüler haberleri sabırsızlıkla bekliyorum eminim kilo vermişsindir canım hiç kaçamak yok maşallah24 ocak cuma menüm
uyanınca 2 kuru kayısı + 500 ml su
sabah: 1.5 dilim çavdar ekmeği
20 gr peynir
3 yeşil+2 siyah zeytin
ara: 1/2 muz
1 kase yoğurt karışımı
öğle: 4 kaşık kereviz yemeği
ara: 1/2 muz
akşam: 1 lahmacun
salata
ayran
ara: 1 mistik çay
2.5 lt su
25 ocak cumartesi menüm
sabah: 40 gr peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yeşillik
ara: 1 mandalina
1 kase yoğurt karışımı
öğle: 1 tavuk şiş
salata ezme
ayran
1 parça pide
1 kase yoğurt karışımı
2.5 lt su
26 ocak pazar menüm
1 kase yoğurt karışımı
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1/2 yağda yumurta
20 gr peynir
5 zeytin
salatalık,domates,yeşillik
akşam: 1 fırında lüfer
2 dilim çavdar ekmeği
salata
2,5 lt su
27 ocak pazartesi menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 kase yoğurt karışımı
öğle: 2 kaşık kerviz yemeği
ara: 5 badem,5 fındık,2 ceviz
1 kase yoğurt karışımı
akşam: 2 kase sebze çorbası
2 dilim kepek ekmek
salata
ara: bireaz patlamış mısır
nestea
3 lt su
28 ocak salı menüm
sabah: 1 dilim beyz ekmeğe kaşarlı tost
1 kase yoğurt karışımı
öğle: 4 kaşık kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt karışımı
akşam: 1 kase mantar çorbası
90 gr haşlama et
salata
1 dilim kepek ekmek
2.5 lt su
29 ocak çarşamba menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt karışımı
öğle: 6 kaşık kabak yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt karışımı
akşam : 1 kase mantar çorbası
90 gr haşlama et
salata
1 dilim kepek ekmek
3 lt. su
kızlar bu haftaki menülerim böyleydi.
3 gibi diyetisyenimle randevum var,hadi hayırlısı.
ardından bildirim yapıcam.
canım hayatın bizi zorladığı zamanlar oluyor tabiki ama kendini tamamen boşlarsan daha kötü hissedersin canım bence bırakma olduğu kadar olsun her şeye rağmen tutunmalısın canım dünya imtihan dünyası umarım biran önce aydınlığa çıkarsın canımben kilo almışımnasıl almayım ki zaten iyice bıraktım. keyfim hiç yok bu ara. saçma salak insanlar saçma salak şeyler iyice sıktı beni. napacam ne edecem bilmiyorum ara mı versem diye düşünüyortum böyle takımı da kötü etkiliyorum . sizleri tebrik ediyorum bu arada
ben kilo almışımnasıl almayım ki zaten iyice bıraktım. keyfim hiç yok bu ara. saçma salak insanlar saçma salak şeyler iyice sıktı beni. napacam ne edecem bilmiyorum ara mı versem diye düşünüyortum böyle takımı da kötü etkiliyorum . sizleri tebrik ediyorum bu arada
canım senin motivasyonun düşmüş.hepimiz böyle dönemler geçiriyoruz inan.kendine biraz zaman ver.illa kilo vermek zorunda değlsin.sadece alma yeter.bir hafta böyle devam etsen ne dersin?
Canım ara ver bence,bu arada da hedefin kilo almamak olsun vermek değil.üstelik bu süreçte vermiş olduğun kiloları da sabitlerin.ya da bir öneri bir diyetisyenle görüşüp bir süre diyetisyen kontrolünde devam edebilirsin.çünkü yaptığın şok diyetlerin senin bedenini ve psikolojini çok gördüğünü düşünüyorum.hemde çok fena düştü. nasıl devam edeyim anlamadım canım
umut ne diyorum sana sakin ara verme..ara verdigin ana tekrar eski kilona donup herseye bastan baslaman gerekecek...bu hafta sen artida cikarsin haftaya biz bunlar cok dogal seyler..onemli olan birbirimize ilan samimiyetimiz destegimiz yoksa burda ne işimiz var...herkes kendi evinde kendi basina cabalasin dursun..cok azimlisin vazgecme sakin yaza ne kaldi surda...ben kilo almışımnasıl almayım ki zaten iyice bıraktım. keyfim hiç yok bu ara. saçma salak insanlar saçma salak şeyler iyice sıktı beni. napacam ne edecem bilmiyorum ara mı versem diye düşünüyortum böyle takımı da kötü etkiliyorum . sizleri tebrik ediyorum bu arada
kızlar fena halde tansiyonum düştü leblebi ve bisküvi yedim yarım paket limon liflisabah : 4 kaşık nesfit 1 çay bardağı yağsız süt
ara: 2 mandalina
öğlen: haşlanmış karnabahar 2 dilim tam tahıllı ekmek 3-4 kaşık yoğurt
ara: 1 mandalina 1 kivi
akşam: detoks çorba bi kase 2 dilim ekmek 3-4 kaşık yoğurt
ara: tarçınlı elmaaçııımmmm
kızlar fena halde tansiyonum düştü leblebi ve bisküvi yedim yarım paket limon lifli
Kizlar Cildirmak uzereyim..dun regli oldum bugun kesildim offf yaaa offff ne oluyo bana ne guzel seviniyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?