Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

24 ocak cuma menüm

uyanınca 2 kuru kayısı + 500 ml su

sabah: 1.5 dilim çavdar ekmeği
20 gr peynir
3 yeşil+2 siyah zeytin

ara: 1/2 muz
1 kase yoğurt karışımı

öğle: 4 kaşık kereviz yemeği

ara: 1/2 muz

akşam: 1 lahmacun
salata
ayran

ara: 1 mistik çay

2.5 lt su

25 ocak cumartesi menüm

sabah: 40 gr peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yeşillik

ara: 1 mandalina
1 kase yoğurt karışımı

öğle: 1 tavuk şiş
salata ezme
ayran
1 parça pide

1 kase yoğurt karışımı

2.5 lt su

26 ocak pazar menüm

1 kase yoğurt karışımı

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1/2 yağda yumurta
20 gr peynir
5 zeytin
salatalık,domates,yeşillik

akşam: 1 fırında lüfer
2 dilim çavdar ekmeği
salata

2,5 lt su

27 ocak pazartesi menüm

sabah : 1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 kase yoğurt karışımı

öğle: 2 kaşık kerviz yemeği

ara: 5 badem,5 fındık,2 ceviz
1 kase yoğurt karışımı

akşam: 2 kase sebze çorbası
2 dilim kepek ekmek
salata

ara: bireaz patlamış mısır
nestea

3 lt su

28 ocak salı menüm

sabah: 1 dilim beyz ekmeğe kaşarlı tost

1 kase yoğurt karışımı

öğle: 4 kaşık kaşık kabak yemeği

1 kase yoğurt karışımı

akşam: 1 kase mantar çorbası
90 gr haşlama et
salata
1 dilim kepek ekmek

2.5 lt su

29 ocak çarşamba menüm

sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek

1 kase yoğurt karışımı

öğle: 6 kaşık kabak yemeği
1 dilim kepek ekmek

1 kase yoğurt karışımı

akşam : 1 kase mantar çorbası
90 gr haşlama et
salata
1 dilim kepek ekmek

3 lt. su

kızlar bu haftaki menülerim böyleydi.
3 gibi diyetisyenimle randevum var,hadi hayırlısı.
ardından bildirim yapıcam.

günaydın hatunlar bildirimimi yapayım dedim.

77.5/76.5/1/%1.29

yarım kilo gider derken 1 kilo giti.çaylar sağ olsun adet ödemimi atı.gerçek kilomu gördüm.

7 gündür günde 450 calik spor yaptım.450x 7=3150 cal
7 gündür günde 400 cal artırdım 400x7=2800 kal
3150+2800=6950 birde pado metrenin kaydetmediği ağırlık kaldırma yani aletlerle yaptığımı eklerseniz aslında bu hafta kaybetmem gereken 1 kg kaybetmiş oldum.inşallah gelecek haftada böyle olur.hesap bazen böyle olsada kilo 1-2 hafta sabit kaldığı günlerde oluyor

çizelgemi de yeniledim :)

ben kilo almışım nasıl almayım ki zaten iyice bıraktım. keyfim hiç yok bu ara. saçma salak insanlar saçma salak şeyler iyice sıktı beni. napacam ne edecem bilmiyorum ara mı versem diye düşünüyortum böyle takımı da kötü etkiliyorum . sizleri tebrik ediyorum bu arada

bu değişikmiş.sebze çorbası gibi.yapılabilir.teşekür ederim tatlım
afiyet olsun canım

vavvvv harikasın canım

mükemmel menüler haberleri sabırsızlıkla bekliyorum eminim kilo vermişsindir canım hiç kaçamak yok maşallah

canım hayatın bizi zorladığı zamanlar oluyor tabiki ama kendini tamamen boşlarsan daha kötü hissedersin canım bence bırakma olduğu kadar olsun her şeye rağmen tutunmalısın canım dünya imtihan dünyası umarım biran önce aydınlığa çıkarsın canım

canım senin motivasyonun düşmüş.hepimiz böyle dönemler geçiriyoruz inan.kendine biraz zaman ver.illa kilo vermek zorunda değlsin.sadece alma yeter.bir hafta böyle devam etsen ne dersin?

hemde çok fena düştü. nasıl devam edeyim anlamadım canım
Canım ara ver bence,bu arada da hedefin kilo almamak olsun vermek değil.üstelik bu süreçte vermiş olduğun kiloları da sabitlerin.ya da bir öneri bir diyetisyenle görüşüp bir süre diyetisyen kontrolünde devam edebilirsin.çünkü yaptığın şok diyetlerin senin bedenini ve psikolojini çok gördüğünü düşünüyorum.

umut ne diyorum sana sakin ara verme..ara verdigin ana tekrar eski kilona donup herseye bastan baslaman gerekecek...bu hafta sen artida cikarsin haftaya biz bunlar cok dogal seyler..onemli olan birbirimize ilan samimiyetimiz destegimiz yoksa burda ne işimiz var...herkes kendi evinde kendi basina cabalasin dursun..cok azimlisin vazgecme sakin yaza ne kaldi surda...

Kizlar Cildirmak uzereyim..dun regli oldum bugun kesildim offf yaaa offff ne oluyo bana ne guzel seviniyordum...

bu hafta yüzümü güldürmedi kilom,başka başka sebepleri var ben biliyorum aslen de neyse,haftaya nasipse daha yüz güldüren sonuçlarla karşınıza çıkarım.

72,00 / 72,40 / -0,40 / -0,55 %

sabah : 4 kaşık nesfit 1 çay bardağı yağsız süt

ara: 2 mandalina

öğlen: haşlanmış karnabahar 2 dilim tam tahıllı ekmek 3-4 kaşık yoğurt

ara: 1 mandalina 1 kivi

akşam: detoks çorba bi kase 2 dilim ekmek 3-4 kaşık yoğurt

ara: tarçınlı elma açııımmmm

kızlar fena halde tansiyonum düştü leblebi ve bisküvi yedim yarım paket limon lifli

Rform (72,00 / 72,40 / -0,40 / -0,56 %)
umutincisi (77.2/79/-1.8/ -2.33%)
donbul (77.5/76.5/1,0/%1.29)
makbule007 (66.3/65.8/0.5/%0.75)
BLUEmoon2009 (75.5/75.1/0.4/% 0.53)

14. takım ortalaması:-0,06 %

kızlar 5 kişimisiniz listeniz tam mı bilemiyorum , gelen giden izinli falan yoksa listeyi paylaşıma götürür müsünüz...

kızlar fena halde tansiyonum düştü leblebi ve bisküvi yedim yarım paket limon lifli

günaydın tatlım.senin şekerin düşmüş.diyeteki yediklerine bakarsan 1500 cal civarında.ama şekerin düştüğüne göre senin bazal metebolizma hızın 1500 den fazla.yediklerin az geldi.benim bazal metebolizma hızım 1500 den az ben 1000 lik beslensemde şekerim düşmüyor.bu yönden sanslısın.demeki metebolizman hızlı.bunu diyetisyenine söyle.normalde şekerin düşmemesi gerek.

genelikle normal kalori ihtiyacı 1800cal olanın bazal hızı 1500 oluyor.yaş boy ve kiloya bağlı değişiyor.bazal metebolizma hızı hiç hareket etmeden 24 saat uyurken vücudun organlarının çalışması için gerekli enerji.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…