- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.921
doktora gitmedim annemin ameliyat olma durumu vardi bugun pazartesiye kaldi...belki haftaya giderim..cok zor sevinmistim bende patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum kendimi. ..canım doktor sana ilaç falan önermedimi.benim 3 gün gecikti sinirlerim harap oldu senin durum daha berbat.geçmiş olsun
liste hatalı tekrarı
doktora gitmedim annemin ameliyat olma durumu vardi bugun pazartesiye kaldi...belki haftaya giderim..cok zor sevinmistim bende patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum kendimi. ..
banada oyle geldi gun icindede ziyaret ettim ama kimsecikler yok....bugün bura çok sesizmi yoksa banamı öyle geliyor.kimsecikler yazmıyor
banada oyle geldi gun icindede ziyaret ettim ama kimsecikler yok....
Bu haftayida eksiyle kapadin maasallah hadi iyisin yine...
sabah: 1 yumurta 25 gr light krem peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: yok
öğlen: haşlanmış karnabahar 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 mandalina 1 kivi 7 badem
akşam: 1 kase yayla çorbası 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara: 1 yeşil elma
vallahi kızlar detoks çorbasını içemedim bir kaşık aldım midem kalktı eşimede yayla çorbası yapmıştım bende ondan içtim
detoks çorbsı güzele benziyordu.demek hepsi bir araya geldimi çekilmiyorsabah: 1 yumurta 25 gr light krem peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek
vallahi kızlar detoks çorbasını içemedim bir kaşık aldım midem kalktı eşimede yayla çorbası yapmıştım bende ondan içtim
Tebrikler canımgünaydın hatunlar bildirimimi yapayım dedim.
77.5/76.5/1/%1.29
yarım kilo gider derken 1 kilo giti.çaylar sağ olsun adet ödemimi atı.gerçek kilomu gördüm.
7 gündür günde 450 calik spor yaptım.450x 7=3150 cal
7 gündür günde 400 cal artırdım 400x7=2800 kal
3150+2800=6950 birde pado metrenin kaydetmediği ağırlık kaldırma yani aletlerle yaptığımı eklerseniz aslında bu hafta kaybetmem gereken 1 kg kaybetmiş oldum.inşallah gelecek haftada böyle olur.hesap bazen böyle olsada kilo 1-2 hafta sabit kaldığı günlerde oluyor
Bu kadar saçma salak insanlarla çok saçma bir sonua ulaşmışsın zaten..Hayır canım ayrılmaca yok..,ben kilo almışımnasıl almayım ki zaten iyice bıraktım. keyfim hiç yok bu ara. saçma salak insanlar saçma salak şeyler iyice sıktı beni. napacam ne edecem bilmiyorum ara mı versem diye düşünüyortum böyle takımı da kötü etkiliyorum . sizleri tebrik ediyorum bu arada
Tebrikler şekerimmakbule007/66.3/65.8/0.5/%0.75
Tebrikler canımmakbule007/66.3/65.8/0.5/%0.75
BLUEmoon2009/75.5/75.1/0.4/% 0.52
Ada çayı iç canım söktüür.Kizlar Cildirmak uzereyim..dun regli oldum bugun kesildim offf yaaa offff ne oluyo bana ne guzel seviniyordum...
Hadi bakalım bekliyorum haftaya yüz güldüren sonucubu hafta yüzümü güldürmedi kilom,başka başka sebepleri var ben biliyorum aslen de neyse,haftaya nasipse daha yüz güldüren sonuçlarla karşınıza çıkarım.
72,00 / 72,40 / -0,40 / -0,55 %
Teşekkürler canım alakan içinRform (72,00 / 72,40 / -0,40 / -0,56 %)
umutincisi (77.2/79/-1.8/ -2.33%)
donbul (77.5/76.5/1,0/%1.29)
makbule007 (66.3/65.8/0.5/%0.75)
BLUEmoon2009 (75.5/75.1/0.4/% 0.53)
14. takım ortalaması:-0,06 %
kızlar 5 kişimisiniz listeniz tam mı bilemiyorum , gelen giden izinli falan yoksa listeyi paylaşıma götürür müsünüz...
Hmmmgünaydın tatlım.senin şekerin düşmüş.diyeteki yediklerine bakarsan 1500 cal civarında.ama şekerin düştüğüne göre senin bazal metebolizma hızın 1500 den fazla.yediklerin az geldi.benim bazal metebolizma hızım 1500 den az ben 1000 lik beslensemde şekerim düşmüyor.bu yönden sanslısın.demeki metebolizman hızlı.bunu diyetisyenine söyle.normalde şekerin düşmemesi gerek.
genelikle normal kalori ihtiyacı 1800cal olanın bazal hızı 1500 oluyor.yaş boy ve kiloya bağlı değişiyor.bazal metebolizma hızı hiç hareket etmeden 24 saat uyurken vücudun organlarının çalışması için gerekli enerji.
Hemde çok geç canım..Kilo bildirimi perşembe sabahı, cuma öğleden sonrası değil85.2/84.8/0.4/0.46
Umarım gec kalmamışımdır bildirim için
Sıralama hatası var ve daha önceki etapta izne ayrılan cansuda eklenmiş..Ben çıkrattım paylaşımda.neyi hatalı ??? yardımcı olur musun
bugün akşam fasulye yoğurt 25 gr beyaz ekmek(malesef) 2 kaşık tavuk yemeği yedim.biraz turşu yedim.tursu tuz demek ama canım çekti salata niyetine azıcık yedim
günaydınnn.senin menünle benimki birbirine çok yakın.hemen hemen aynı liste.ufak farkla.turşunun cal yok ama tuzuna dikat et.ben çok sevmem hata hiç sevmemeçama bana 1 haftadır olan oldu aş erer gibi canım turşu istiyor.çok azıcık yedim.2 kere 1 tanesinde turşuyu sıcak suda bekletip tuzunu aldım.dünküde çok minimum seviyede olduğu için sıcak suya basmadan yedim.Bugün benim akşam menümde de fasulye vardı..
Az makarna, salata, kurufasulye, karışık turşu..
Bugun aksam yemegi yemedim yatmadan once tartida 75.8 ciktim ki bu benim icin rekor. ..hadi bakalim eksikleri gordukce keyfim yerine geliuor...bide bu aksam hali yikadim onuda spordan saydim...hayirlisiyla persembeyi iple cekiyorum...
Hepinize hayirli geceler
.
olsun menün çok güzelsabah: 1 yumurta 25 gr light krem peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek
Ya canım ben tatildeyim ya dünü Persembe zannediyodum kusura bakmayınTebrikler canım
Bu kadar saçma salak insanlarla çok saçma bir sonua ulaşmışsın zaten..Hayır canım ayrılmaca yok..,
Tel yazarmısın özelden konuşalım senle..
Tebrikler şekerim
Tebrikler canım
Ada çayı iç canım söktüür.
Hadi bakalım bekliyorum haftaya yüz güldüren sonucu
Teşekkürler canım alakan için
Hmmm
Hemde çok geç canım..Kilo bildirimi perşembe sabahı, cuma öğleden sonrası değil
Sıralama hatası var ve daha önceki etapta izne ayrılan cansuda eklenmiş..Ben çıkrattım paylaşımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?