Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım doktor sana ilaç falan önermedimi.benim 3 gün gecikti sinirlerim harap oldu senin durum daha berbat.geçmiş olsun
doktora gitmedim annemin ameliyat olma durumu vardi bugun pazartesiye kaldi...belki haftaya giderim..cok zor sevinmistim bende patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum kendimi. ..

teşekürler tatlım.okadar çabaladım.şimdi çabalarımın karşılığını alıyorum.umarım haftayada öyle olur.beniö kilom fazla aslında bu verdiğim normal.ama bana göre çok iyi çünkü haftada yarım kilo yerine 1 kilo gitmesi benim için büyük bir başarı oldu

14 gurup fazla kalabalık deyil ondan herhalde.birde şubat tatilindeyiz ondan.bende buğün öğleden sonra girdim.bende geç kallktım

sabah: 1 yumurta 25 gr light krem peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: yok

öğlen: haşlanmış karnabahar 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 mandalina 1 kivi 7 badem

akşam: 1 kase yayla çorbası 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek

ara: 1 yeşil elma

vallahi kızlar detoks çorbasını içemedim bir kaşık aldım midem kalktı eşimede yayla çorbası yapmıştım bende ondan içtim

40 dk kadarda spor yaptım ama su 1.5 lt de kaldı

detoks çorbsı güzele benziyordu.demek hepsi bir araya geldimi çekilmiyor

bugün akşam fasulye yoğurt 25 gr beyaz ekmek(malesef) 2 kaşık tavuk yemeği yedim.biraz turşu yedim.tursu tuz demek ama canım çekti salata niyetine azıcık yedim

Tebrikler canım
Bu kadar saçma salak insanlarla çok saçma bir sonua ulaşmışsın zaten..Hayır canım ayrılmaca yok..,
Tel yazarmısın özelden konuşalım senle..
makbule007/66.3/65.8/0.5/%0.75
Tebrikler şekerim
makbule007/66.3/65.8/0.5/%0.75
BLUEmoon2009/75.5/75.1/0.4/% 0.52
Tebrikler canım
Kizlar Cildirmak uzereyim..dun regli oldum bugun kesildim offf yaaa offff ne oluyo bana ne guzel seviniyordum...
Ada çayı iç canım söktüür.
bu hafta yüzümü güldürmedi kilom,başka başka sebepleri var ben biliyorum aslen de neyse,haftaya nasipse daha yüz güldüren sonuçlarla karşınıza çıkarım.

72,00 / 72,40 / -0,40 / -0,55 %
Hadi bakalım bekliyorum haftaya yüz güldüren sonucu
Teşekkürler canım alakan için
Hmmm
85.2/84.8/0.4/0.46
Umarım gec kalmamışımdır bildirim için
Hemde çok geç canım..Kilo bildirimi perşembe sabahı, cuma öğleden sonrası değil
neyi hatalı ??? yardımcı olur musun
Sıralama hatası var ve daha önceki etapta izne ayrılan cansuda eklenmiş..Ben çıkrattım paylaşımda.

bugün akşam fasulye yoğurt 25 gr beyaz ekmek(malesef) 2 kaşık tavuk yemeği yedim.biraz turşu yedim.tursu tuz demek ama canım çekti salata niyetine azıcık yedim

Bugün benim akşam menümde de fasulye vardı..

Az makarna, salata, kurufasulye, karışık turşu..

Bugun aksam yemegi yemedim yatmadan once tartida 75.8 ciktim ki bu benim icin rekor. ..hadi bakalim eksikleri gordukce keyfim yerine geliuor...bide bu aksam hali yikadim onuda spordan saydim...hayirlisiyla persembeyi iple cekiyorum...
Hepinize hayirli geceler
.

Bugün benim akşam menümde de fasulye vardı..

Az makarna, salata, kurufasulye, karışık turşu..
günaydınnn.senin menünle benimki birbirine çok yakın.hemen hemen aynı liste.ufak farkla.turşunun cal yok ama tuzuna dikat et.ben çok sevmem hata hiç sevmemeçama bana 1 haftadır olan oldu aş erer gibi canım turşu istiyor.çok azıcık yedim.2 kere 1 tanesinde turşuyu sıcak suda bekletip tuzunu aldım.dünküde çok minimum seviyede olduğu için sıcak suya basmadan yedim.

bak negüzel kilo verip sevinende var tebrikler

günaydın deyim tekrar bugün gece bana ne olduysa hiç uyuyamadım.bu yüzden güne erken başladım.buğün sabah

50 gr peynir
50 gr ekmek
2 zeytin
2 minik muz

yiyerek güne başladım.eşimi işe gönderip azıcık yatayım dedim.ama yatmadan en azından sizlere bir bakayım dedim

olsun menün çok güzel

Ya canım ben tatildeyim ya dünü Persembe zannediyodum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…