- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.941
bugün cozuttum biraz
sabah: 4 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
ara: 1 ceviz
öğlen: 4 kaşık brokoli 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 ceviz
ara: 2 ceviz 1 mandalina 1 kivi 1 muz
akşam: 1 kase domates çorba salata (çok fazla ceviz yiyince ekmek yemedim)
ara: 20 gr leblebi 20 gr kuru üzüm
şimdi de yeşil çayla diyet bisküvi yiyorum bugün niyeyse sürekli bişiler yiyesim var kendimi çok kısıtlamadan diyetimin de dışına çıkmadan bişiler yemeye çalışıyorumduygusal olarak zor bir gün geçirdim gerildim biraz sanırsam o yüzden
40 dk spor yapıldı su maaesef çok az yatana kadar 1.5 lt olur inşallah
neler oluyor bana yaa :18::18::18:
Yok ya abartı birsey yememişsin ki güzel bence
bence gayet iyi nesini abartın.geçen kan şekerin düşmüştü onun için vücut şeker istiyor.benimde vücuta tuz oranım düşmüştü kasılma yaşadım ve keçi gibi tuz yalıyasım geldi.2 gün sürdü.çünkü aşırı ter atım birde bitki çayı içince idrara çok çıktım.buda bol su ve tuz kaybı.vücut yerine koymak için beni kasılarak uyardı.ve fena halde tuza yönelti.bugün cozuttum biraz
sabah: 4 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
ara: 1 ceviz
öğlen: 4 kaşık brokoli 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 ceviz
ara: 2 ceviz 1 mandalina 1 kivi 1 muz
akşam: 1 kase domates çorba salata (çok fazla ceviz yiyince ekmek yemedim)
ara: 20 gr leblebi 20 gr kuru üzüm
şimdi de yeşil çayla diyet bisküvi yiyorum bugün niyeyse sürekli bişiler yiyesim var kendimi çok kısıtlamadan diyetimin de dışına çıkmadan bişiler yemeye çalışıyorumduygusal olarak zor bir gün geçirdim gerildim biraz sanırsam o yüzden
40 dk spor yapıldı su maaesef çok az yatana kadar 1.5 lt olur inşallah
neler oluyor bana yaa :18::18::18:
a aaaa bugn kimsecikler gelmemiş mi gruba pazar olduğu için galiba
bugünki menüm
sabah: 1yk light labne 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dmates
ara: yok
öğlen: 60 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek salata
ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi 6-7 badem
akşam:80 gr saç kavurma bir kase süzme yoğurt
ara: 1 muz
kızlar muhteşem bişi oldu ben diyetisyene başlamadan önce yağ ölçümü yaptırmıştım %33.8 çıkmıştı kas da %38 çıkmıştı nitekim kiloya vurduğumzda tam 22 kilo yağbugün yağ ölçen baskül aldım ve tabe durur muyum hemen çıktım üstüne yağ oran:28.2 çıktı yani 19 kilo yağ kas da %41 çıktı ama kilo olarak baktığımda sadece 1 kilo 300 gr değişim var yani şöyle diyebilir miyiz? aslında yağdan üç kilo vermişim ama yaptığım sporun meyvesi olarak onun yerine 1.5 kilo kas eklemişim böyle düşünerek çok sevindim ama olabilir mi bilmiyorm su da %51 bu arada o da geçenkinde %49 çıkmış yarın bi de mezura alıp incelip incelmediğime bakacağım ufff ne matematik yaptım akşam akşam
bugünki menüm
sabah: 1yk light labne 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dmates
ara: yok
öğlen: 60 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek salata
ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi 6-7 badem
akşam:80 gr saç kavurma bir kase süzme yoğurt
ara: 1 muz
kızlar muhteşem bişi oldu ben diyetisyene başlamadan önce yağ ölçümü yaptırmıştım %33.8 çıkmıştı kas da %38 çıkmıştı nitekim kiloya vurduğumzda tam 22 kilo yağbugün yağ ölçen baskül aldım ve tabe durur muyum hemen çıktım üstüne yağ oran:28.2 çıktı yani 19 kilo yağ kas da %41 çıktı ama kilo olarak baktığımda sadece 1 kilo 300 gr değişim var yani şöyle diyebilir miyiz? aslında yağdan üç kilo vermişim ama yaptığım sporun meyvesi olarak onun yerine 1.5 kilo kas eklemişim böyle düşünerek çok sevindim ama olabilir mi bilmiyorm su da %51 bu arada o da geçenkinde %49 çıkmış yarın bi de mezura alıp incelip incelmediğime bakacağım ufff ne matematik yaptım akşam akşam
bence gayet iyi nesini abartın.geçen kan şekerin düşmüştü onun için vücut şeker istiyor.benimde vücuta tuz oranım düşmüştü kasılma yaşadım ve keçi gibi tuz yalıyasım geldi.2 gün sürdü.çünkü aşırı ter atım birde bitki çayı içince idrara çok çıktım.buda bol su ve tuz kaybı.vücut yerine koymak için beni kasılarak uyardı.ve fena halde tuza yönelti.
yok canım baskülün 10 tane falan hafızası var boyunu yaşını giriyorsun ondan sonra tartılıyorsun vücuda küçük bir elektirik akımı gönderiyor ve ona göre hesaplıyor bende tam ayrıntı bilmiyorum ama :44:bu alet nasıl ölçüyor.aynı boy aynı kiloda olan insanların yağ ve kas oranları farklı olbilir.otamatik olarak ölçüyorsa bu gerçekçi olmaz gibime geliyor.yağ oranı vücutaki yağ derinliğini ölçen bir aletle yapılmıyormu.ben bu işin acemisiyim.ve özel diyetisyene gidip ölçtüreceğim.eğer onun aletide otamatik hesap yapan yani proğram yüklenmiş bir makinaysa boyunu kilonla hesaplayıp bir çizelge verebilir.ama herkesi standar ele alır.yani aynı boy aynı kilodaki insanların aynı kasa sahip olduğunu farz eder.bilmiyorum çokmu karıştırdım yoksa anlatabildimi,
spor mükemmellbuğünü
2 muz
2 kivi
75 gr ekmek
50 peynir
3 zeytin
1 kase domates ve biberli sos
40 gr nesfit ve 1 çaybardağı süt
2 tost
yediklerimin kal toplamı 1430 bugün padometreme göre 6 kilometre yol yürüyüp 15000 adıma yakın adım atmışım 2 saat 20 dk yürüdüm.birde spor salonunda kaldırdığım ağırlık ve zamanıda eklersem bugün nerdeyse 700 calik spor yaptım bu 2 saat 40 dk civarı sürdü.kendimi aştım buğün.bu yüzden diyeti aslında 1200 cal civarında bırakmayı düşünürken vücut yemek istedi bende fazladan 150 calik bir tost ekledim.akmeğim kalorisi azlatılmış ekmek.bugün bitti yarın tam buğday alabilirim.tam buğdayın 100 gr mı 250 cal civarında benim aldığım ekmeğin 100 gr 197 çal.aslında doktor onu deyil tam buğday ye dedi ama evde var kim yiyecek.bende buzluktan çıkarıp yedim ve bitirdim.zaten altı üstü 500 gr yani 4-5 günde bitti bile
canım 45 liraya aldım indirimdeydi media markette 60 lira dan düşmüş benim hoşuma gitti vallaCanım ne kadara aldın acaba bendemi alsam
hayırlısı bakalım canım bürge hanımla görüşecektin değil mi sende merak etme o kadar tatlı sıcak cana yakın ki verirsin mutlakaYarın diyetisyen randevum var bakalım insallah memnun kalırım cok rahata bagladım nasıl olsa diyetisyene gidicem diye yaza kadar bi versem su 15 kiloyu
Bugun gidemedim canım bebegi bırakcak kimsem yoktu kayınvalidemi eve sokamıyoruz masallah yarın sabah gidicemhayırlısı bakalım canım bürge hanımla görüşecektin değil mi sende merak etme o kadar tatlı sıcak cana yakın ki verirsin mutlakaher hafta arayıp yokluyor her soruna cevap veriyor çok tatlı bir kadın merakla bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?