Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aman alışveriş beni bekliyor deterjanlaarım biti.yürüyerek gitsem taşıması zor olur.arabamla gitsem bu sefer yürüyüşüm olmayacak.en iyisi sabah gidip alış verişi arabayla yapıp öğleden sonra hava ısınınca pado metremi alıp yürümek dün 9300 de kaldı bu gün 700 adım daha fazla yürümeliyim.aslında daha önce hep 10000 adımı geçmiştim ama dün ağırlığı kaldırınca dönüşte yolu az uzatamadım.birde hava okadar soğuktuki dondum birde sporda terlemiştim.bu yüzden koşturarak eve geldim.bugün sadece dışarda yürüyüp uzay yürüyüşünü ve ağırlığı yapmasam 500 cal için epey yürümeme gerek.hesap ortada birşey yapmasan sadece diyet yetmiyor

kimsecikler yok.çoookkkk yoruldum hatunalr.daha da işim bitmedi nasıl gideceğim yürüyüşe.acaba haftada 1 gün tatil veriyordum onu bugün mü yapsam.geçen haftada cumartesi dinlenip pazar yürümüştüm.bakçaz bakalım

bugün cozuttum biraz

sabah: 4 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt

ara: 1 ceviz

öğlen: 4 kaşık brokoli 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 ceviz

ara: 2 ceviz 1 mandalina 1 kivi 1 muz

akşam: 1 kase domates çorba salata (çok fazla ceviz yiyince ekmek yemedim)

ara: 20 gr leblebi 20 gr kuru üzüm

şimdi de yeşil çayla diyet bisküvi yiyorum bugün niyeyse sürekli bişiler yiyesim var kendimi çok kısıtlamadan diyetimin de dışına çıkmadan bişiler yemeye çalışıyorum duygusal olarak zor bir gün geçirdim gerildim biraz sanırsam o yüzden

40 dk spor yapıldı su maaesef çok az yatana kadar 1.5 lt olur inşallah

neler oluyor bana yaa :18::18::18:

Yok ya abartı birsey yememişsin ki güzel bence

ya ben niye bu kadar yavaş kilo veriyorum anlamadım doğrusu ben diyetisyene başlayalı tam 20 gün olmuş verdiğim kilo 1.3 millet bu kadar zamanda 3 kilo verir

bugünki menüm

sabah: 1yk light labne 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dmates

ara: yok

öğlen: 60 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek salata

ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi 6-7 badem

akşam:80 gr saç kavurma bir kase süzme yoğurt

ara: 1 muz

kızlar muhteşem bişi oldu ben diyetisyene başlamadan önce yağ ölçümü yaptırmıştım %33.8 çıkmıştı kas da %38 çıkmıştı nitekim kiloya vurduğumzda tam 22 kilo yağ bugün yağ ölçen baskül aldım ve tabe durur muyum hemen çıktım üstüne yağ oran:28.2 çıktı yani 19 kilo yağ kas da %41 çıktı ama kilo olarak baktığımda sadece 1 kilo 300 gr değişim var yani şöyle diyebilir miyiz? aslında yağdan üç kilo vermişim ama yaptığım sporun meyvesi olarak onun yerine 1.5 kilo kas eklemişim böyle düşünerek çok sevindim ama olabilir mi bilmiyorm su da %51 bu arada o da geçenkinde %49 çıkmış yarın bi de mezura alıp incelip incelmediğime bakacağım ufff ne matematik yaptım akşam akşam

bence gayet iyi nesini abartın.geçen kan şekerin düşmüştü onun için vücut şeker istiyor.benimde vücuta tuz oranım düşmüştü kasılma yaşadım ve keçi gibi tuz yalıyasım geldi.2 gün sürdü.çünkü aşırı ter atım birde bitki çayı içince idrara çok çıktım.buda bol su ve tuz kaybı.vücut yerine koymak için beni kasılarak uyardı.ve fena halde tuza yönelti.

bu alet nasıl ölçüyor.aynı boy aynı kiloda olan insanların yağ ve kas oranları farklı olbilir.otamatik olarak ölçüyorsa bu gerçekçi olmaz gibime geliyor.yağ oranı vücutaki yağ derinliğini ölçen bir aletle yapılmıyormu.ben bu işin acemisiyim.ve özel diyetisyene gidip ölçtüreceğim.eğer onun aletide otamatik hesap yapan yani proğram yüklenmiş bir makinaysa boyunu kilonla hesaplayıp bir çizelge verebilir.ama herkesi standar ele alır.yani aynı boy aynı kilodaki insanların aynı kasa sahip olduğunu farz eder.bilmiyorum çokmu karıştırdım yoksa anlatabildimi,

buğünü

2 muz
2 kivi
75 gr ekmek
50 peynir
3 zeytin
1 kase domates ve biberli sos
40 gr nesfit ve 1 çaybardağı süt
2 tost

yediklerimin kal toplamı 1430 bugün padometreme göre 6 kilometre yol yürüyüp 15000 adıma yakın adım atmışım 2 saat 20 dk yürüdüm.birde spor salonunda kaldırdığım ağırlık ve zamanıda eklersem bugün nerdeyse 700 calik spor yaptım bu 2 saat 40 dk civarı sürdü.kendimi aştım buğün.bu yüzden diyeti aslında 1200 cal civarında bırakmayı düşünürken vücut yemek istedi bende fazladan 150 calik bir tost ekledim.akmeğim kalorisi azlatılmış ekmek.bugün bitti yarın tam buğday alabilirim.tam buğdayın 100 gr mı 250 cal civarında benim aldığım ekmeğin 100 gr 197 çal.aslında doktor onu deyil tam buğday ye dedi ama evde var kim yiyecek.bende buzluktan çıkarıp yedim ve bitirdim.zaten altı üstü 500 gr yani 4-5 günde bitti bile

tam buğday ekmeğinin bir lezeti var akmek yediğini anlıyorsun ama benim aldığım ekmek iyice saman gibi tost yaparken yağ mağ sürmüyorsun birde zar gibi peynir koyuyorsun tat versin diye domatesi bol koydum ama nafile yinede kağıt yiyormuşum gibi geliyor

Canım ne kadara aldın acaba bendemi alsam

tuz yiyip de su tutmaman güzel en azından bu vücudun işleri karışık ya

yok canım baskülün 10 tane falan hafızası var boyunu yaşını giriyorsun ondan sonra tartılıyorsun vücuda küçük bir elektirik akımı gönderiyor ve ona göre hesaplıyor bende tam ayrıntı bilmiyorum ama :44:

spor mükemmell

Canım ne kadara aldın acaba bendemi alsam
canım 45 liraya aldım indirimdeydi media markette 60 lira dan düşmüş benim hoşuma gitti valla

Yarın diyetisyen randevum var bakalım insallah memnun kalırım cok rahata bagladım nasıl olsa diyetisyene gidicem diye yaza kadar bi versem su 15 kiloyu

Yarın diyetisyen randevum var bakalım insallah memnun kalırım cok rahata bagladım nasıl olsa diyetisyene gidicem diye yaza kadar bi versem su 15 kiloyu
hayırlısı bakalım canım bürge hanımla görüşecektin değil mi sende merak etme o kadar tatlı sıcak cana yakın ki verirsin mutlaka her hafta arayıp yokluyor her soruna cevap veriyor çok tatlı bir kadın merakla bekliyorum bakalım

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 25 gr light krem peynir domates

ara: yok

öğlen: 200 gr kuru fasulye 1 dilim tahıllı ekmek 3-4 yk yoğurt

ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 6-7 badem

akşam: yumurtalı ıspanak yemeği (200 gr) 100 gr yarım yağlı yoğurt 150 gr salata 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 tarçınlı elma
yarım saat spor yapıldı ve 2 lt su içildi yatana kadar 2.5 ya da 3 olur herhalde kızlar bugün bir türlü ısınamıyorum nedense dondum ya

Son düzenleme:
Bugun gidemedim canım bebegi bırakcak kimsem yoktu kayınvalidemi eve sokamıyoruz masallah yarın sabah gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…