Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar annem ameliyat oldu evde yokum kac gundur nette olmadigi icin ugrayamiyorum..ama yedigime ictigime dikkat ediyorum...abartmadan yiyorum yani....
Bu arada kizimda hasta bu sene hic iyilesemedi yavrum...
Ben tekrar regli oldum yine kesildi 2 gun surdu bu isten bişey anlamadim...annem biraz toparlansin doktora gidicem korkmaya basladim internette turlu turlu kotu seyler yaziyomus arakadasim arastirmis benim icin...
Neyse ben birazdan anneme gecicem aksam evime gelince yine ugrarim...

merhaba hatunlar dün fena halde migren girdi.ilaçtan 2 tane içtim ancak kesti.kesmese zaten acile doğru yollanacaktım.bugün sabah gitim sporuma .şimdi döndüm.sabah kahvaltı yaptım öğlede kahvaltı yaptım.çocuklar okulda olduğu zaman sebzemide pişiriyordum.şimdi geç kalkınca hep kahvaltı oldu.dünde dışarda yemek yedim diyeti kaçırmadım.ama akşam yemeği yemedim.

merhaba hatunlar dün fena halde migren girdi.ilaçtan 2 tane içtim ancak kesti.kesmese zaten acile doğru yollanacaktım.bugün sabah gitim sporuma .şimdi döndüm.sabah kahvaltı yaptım öğlede kahvaltı yaptım.çocuklar okulda olduğu zaman sebzemide pişiriyordum.şimdi geç kalkınca hep kahvaltı oldu.dünde dışarda yemek yedim diyeti kaçırmadım.ama akşam yemeği yemedim.

geçmiş olsun tatlım

sayfa bıraktığım yerde duruyor.hiç kimse girmemiş.bugün arkadaşıma Kuran okumasına gitim.orada malum genelde pilav tavuk ve helva olur.pilavı 3 yemek kaşığı kadar yedim tavukta öyle 2 kaşık 1 tatalı kaşığıda helva yedim.akşam yemeğinide yedim demek.artık sadece ara öğünüm kaldı.

dün miğren ilacı sanıp 2 sakinleştiriciyi birden içmişim.ağrım geçmeyince 2 tanede migren ilacını içince dünden bugüne leyla gibi dolnıyorum.spora bile gitim.etrafımda insanlar spor yapıyor bende yapıyorum ama tam olarak algılayamadım.algım halen gelmiş deyil.

donbulcum ve bluemoon çok geçmiş olsun ikinize de

menümü de paylaşayım

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk light pınar beyaz 1 domates

ara:yok

öğlen : kremalı makarna light kola

ara: yok

akşam: 1 paket çikolata kaplı lifli bisküvi

ara: 1 elma 3-4 kaşık yoğurt 2 kaşık nesfit 1 ceviz hepsini 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyip yedim

bugün gün boyu dışardaydık o yüzden böyle dengeler şaştı maalesef

teşekür ederim tatlım.bende 1 gün dışarda yedim.düzeni tuturmak zor oluyor.bu zor oluyor.bu gün kimse siteye girmemeiş.form dünden beri bomboş

Cok geçmiş olsun insallah iyi geçmiştir annenin ameliyatı bol şifa diliyorum

Ayy o migren bendede var cok gecmiş olsun

Bende gittim canım diyetisyene cok tatlı bi bayan bana göre bi liste yaptı bakalım pazartesi baslıycam umarım bol bol kilo veririm:)

hayırlı olsun canım ben hala anlayamadım sbeini ama polikistik overden olsa gerekir 3 hafta oldu diyetisyene başlayalı aslında dün 65.5 görmüştüm ama makarnadan olsa gerek bugün 66 kiloydum yani üç haftadır toplamda 1.1 kilo verebildim motivasyonum kayboluyor böyle olunca dünden başka hiç de bozmadım :44::44::44:

Dünkü menüm:

Sabah:
3 kaşık karışım yoğurt, öncesi saımsak turşusu 1 kaşık, ılık 1 bardak su..

Kahvaltı:
1 kupa kokteyl meyve suyu

Öğle:
1 bardak kokteyl meyve suyu, 3 kurabiye

Akşam:
Kısır,tere, turşu

Spor:
30 dk kondisyon bisikleti

Kitap:
Yanlışlıklar komedyası/TORSTEN KROL CALLISTO

Su:
8 bardak

Aldığım kalori:
789

Harcadığım kaloi:
184

Annenede kızınada çok geçmiş olsun canım..Annen ve kızın nasıl şimdi?
Sanada çok geçmiş olsun canım, migren zor..Çocuklar evde olunca yeme düzeni değişiyor tabi..
Allah kabul etsin canım..
ah tatlım çok dikkat et ila içerken..
Bende menüyü görünce şaşırdım canım, dışardaymışsın..
ıspanağım var diyet yoğurtla yiye bilirim.

Menü güzelmş

Sevgili takım arkadaşlarım sizleride burayıda kendimide çok boşladım ama şu ara bir motivasyon düşüklüğü yaşadım. ama pazartesi bomba gibi gelecegim. biraz kilo almış gelebilirim ama toparlayacagım. kendinize iyi bakınn

Acaba önceden yaptığımız sağlıksız diyetlerden vücut direniyor olabilirmi bence devam et mutlaka verirsin

Evet yarın sabah kiloları paylaşıyouz kuzular
Ben bugün paylaşsam olurmu yarın yolda olucam o telaşla unuturum yine
85.2/85/0.2/0.23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…