- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.961
Kizlar annem ameliyat oldu evde yokum kac gundur nette olmadigi icin ugrayamiyorum..ama yedigime ictigime dikkat ediyorum...abartmadan yiyorum yani....
Bu arada kizimda hasta bu sene hic iyilesemedi yavrum...
Ben tekrar regli oldum yine kesildi 2 gun surdu bu isten bişey anlamadim...annem biraz toparlansin doktora gidicem korkmaya basladim internette turlu turlu kotu seyler yaziyomus arakadasim arastirmis benim icin...
Neyse ben birazdan anneme gecicem aksam evime gelince yine ugrarim...
donbulcum ve bluemoon çok geçmiş olsun ikinize de
menümü de paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk light pınar beyaz 1 domates
ara:yok
öğlen : kremalı makarna light kola
ara: yok
akşam: 1 paket çikolata kaplı lifli bisküvi
ara: 1 elma 3-4 kaşık yoğurt 2 kaşık nesfit 1 ceviz hepsini 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyip yedim
bugün gün boyu dışardaydık o yüzden böyle dengeler şaştı maalesef
Kizlar annem ameliyat oldu evde yokum kac gundur nette olmadigi icin ugrayamiyorum..ama yedigime ictigime dikkat ediyorum...abartmadan yiyorum yani....
Ben tekrar regli oldum yine kesildi 2 gun surdu bu isten bişey anlamadim...annem biraz toparlansin doktora gidicem korkmaya basladim internette turlu turlu kotu seyler yaziyomus arakadasim arastirmis benim icin...
merhaba hatunlar dün fena halde migren girdi.ilaçtan 2 tane içtim ancak kesti.kesmese zaten acile doğru yollanacaktım.bugün sabah gitim sporuma .şimdi döndüm.sabah kahvaltı yaptım öğlede kahvaltı yaptım.çocuklar okulda olduğu zaman sebzemide pişiriyordum.şimdi geç kalkınca hep kahvaltı oldu.dünde dışarda yemek yedim diyeti kaçırmadım.ama akşam yemeği yemedim.
Bende gittim canım diyetisyene cok tatlı bi bayan bana göre bi liste yaptı bakalım pazartesi baslıycam umarım bol bol kilo veririm:)donbulcum ve bluemoon çok geçmiş olsun ikinize de
menümü de paylaşayım
ara: 1 elma 3-4 kaşık yoğurt 2 kaşık nesfit 1 ceviz hepsini 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyip yedim
Cok geçmiş olsun insallah iyi geçmiştir annenin ameliyatı bol şifa diliyorum
Ayy o migren bendede var cok gecmiş olsun
Bende gittim canım diyetisyene cok tatlı bi bayan bana göre bi liste yaptı bakalım pazartesi baslıycam umarım bol bol kilo veririm:)
Annenede kızınada çok geçmiş olsun canım..Annen ve kızın nasıl şimdi?Kizlar annem ameliyat oldu evde yokum kac gundur nette olmadigi icin ugrayamiyorum..ama yedigime ictigime dikkat ediyorum...abartmadan yiyorum yani....
Sanada çok geçmiş olsun canım, migren zor..Çocuklar evde olunca yeme düzeni değişiyor tabi..merhaba hatunlar dün fena halde migren girdi.ilaçtan 2 tane içtim ancak kesti.kesmese zaten acile doğru yollanacaktım.bugün sabah gitim sporuma .şimdi döndüm.sabah kahvaltı yaptım öğlede kahvaltı yaptım.çocuklar okulda olduğu zaman sebzemide pişiriyordum.şimdi geç kalkınca hep kahvaltı oldu.dünde dışarda yemek yedim diyeti kaçırmadım.ama akşam yemeği yemedim.
Allah kabul etsin canım..sayfa bıraktığım yerde duruyor.hiç kimse girmemiş.bugün arkadaşıma Kuran okumasına gitim.orada malum genelde pilav tavuk ve helva olur.pilavı 3 yemek kaşığı kadar yedim tavukta öyle 2 kaşık 1 tatalı kaşığıda helva yedim.akşam yemeğinide yedim demek.artık sadece ara öğünüm kaldı.
ah tatlım çok dikkat et ila içerken..dün miğren ilacı sanıp 2 sakinleştiriciyi birden içmişim.ağrım geçmeyince 2 tanede migren ilacını içince dünden bugüne leyla gibi dolnıyorum.spora bile gitim.etrafımda insanlar spor yapıyor bende yapıyorum ama tam olarak algılayamadım.algım halen gelmiş deyil.
Bende menüyü görünce şaşırdım canım, dışardaymışsın..donbulcum ve bluemoon çok geçmiş olsun ikinize de
menümü de paylaşayım
ıspanağım var diyet yoğurtla yiye bilirim.
hayırlı olsun canım ben hala anlayamadım sbeini ama polikistik overden olsa gerekir 3 hafta oldu diyetisyene başlayalı aslında dün 65.5 görmüştüm ama makarnadan olsa gerek bugün 66 kiloydum yani üç haftadır toplamda 1.1 kilo verebildim motivasyonum kayboluyor böyle olunca dünden başka hiç de bozmadım :44::44::44:
Ben bugün paylaşsam olurmu yarın yolda olucam o telaşla unuturum yineEvet yarın sabah kiloları paylaşıyouz kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?