- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #97.981
Dünkü menüm:
Sabah:
3 kaşık karışım yoğurt, öncesi saımsak turşusu 1 kaşık, ılık 1 bardak su..
Kahvaltı:
1 kupa kokteyl meyve suyu
Öğle:
1 bardak kokteyl meyve suyu, 3 kurabiye
Akşam:
Kısır,tere, turşu
Spor:
30 dk kondisyon bisikleti
Kitap:
Yanlışlıklar komedyası/TORSTEN KROL CALLISTO
Su:
8 bardak
Aldığım kalori:
789
Harcadığım kaloi:
184
Sevgili takım arkadaşlarım sizleride burayıda kendimide çok boşladım ama şu ara bir motivasyon düşüklüğü yaşadım. ama pazartesi bomba gibi gelecegim. biraz kilo almış gelebilirim ama toparlayacagım. kendinize iyi bakınn
Annenede kızınada çok geçmiş olsun canım..Annen ve kızın nasıl şimdi?
Sanada çok geçmiş olsun canım, migren zor..Çocuklar evde olunca yeme düzeni değişiyor tabi..
Allah kabul etsin canım..
ah tatlım çok dikkat et ila içerken..
Bende menüyü görünce şaşırdım canım, dışardaymışsın..
Menü güzelmş
Evet yarın sabah kiloları paylaşıyouz kuzular
Acaba önceden yaptığımız sağlıksız diyetlerden vücut direniyor olabilirmi bence devam et mutlaka verirsin
Ben bugün paylaşsam olurmu yarın yolda olucam o telaşla unuturum yine
85.2/85/0.2/0.23
merhebe hatunlar bilgisayarın azizliğine ugradım
kilo bildirimi
76.5/76.1/0.4/%0.5
umarım canım yapmaya çalışıyorum işte olabilir valla yaptığım diyetlerin sayısını ben bile unuttum mahvettim metobolizmayı tabiacaba önceden yaptığımız sağlıksız diyetlerden vücut direniyor olabilirmi bence devam et mutlaka verirsin
ben bugün paylaşsam olurmu yarın yolda olucam o telaşla unuturum yine
85.2/85/0.2/0.23
vallahi canım ben 400 grma göbek atar oldum ilk diyete başladığım zaman 3 ayda 10 kilo vermiştim biz bu hale getiriyoruz bu metobolizmaları herhaldemerhebe hatunlar bilgisayarın azizliğine ugradım
kilo bildirimi
76.5/76.1/0.4/%0.5
pazartesi bende tam diyetime baslıyorum valla bıktım artık bu kilo verip geri almaktan
vallahi okuyunca iyi geldi canım teşekkür ederim desteğine ama işte sabırsızız gidiverse incecik olmak istiyorum yazabende bu hafta arzu etiğim gibi kilo veremedim.ama motivasyonumu şaşıracak biçimde kaybetmedim.3.5 ay olacak 1 hafta sonra ama benimtoplam verdiğimi görüyorsunuz.bu motivasyonumu bozmadı.şimdiye diyeti terk etmiştim.şuana kadar 1 ay sürdürüp bıraktığım en az 3 diyet oldu.sonunda benim kilo verme hızımın çok düşük olduğunu kavradım.sporumunda 3 ayına girdim
1 ayı yürüyüş 1 ayıda hem yürüyüş hemde ağırlık ekledim.sporumu 30 dk kadan 2 saata çıkardım neredeyse.sıkılmamak için yürüyüşüme dışarda başlıyorum.20 dk yürüdükten sonra spor salonunda yürüyüş bandında 20 dk yürüyürum uzay yürüyüşündede 5 dk ter atıp oradan kol bacak va karın çalıştıran aletlere girip çalışıyorum.
Ama gördüğünüz gibi süper kilolar gitmiyor.
önceden defalarca söylediğimi söylüyeceğim motivasyonu kaybolan arkadaşlarıma.kocaman gökdelenler minicik tuğlalardan yapılıyor.bunun için az kilo verdiğinize 1 hafta kilo kaybatmadiğinize hatta 1-2 kilo geri aldığınıza üzülmeyin.10 kilo 20 kilo geri almaktan daha iyi.şimdi zararın neresinden dönersek kar deyip devam edin.
Birgün benim motivasyon diplere düşerse bunları bana hatırlatırsınız
umarım canım yapmaya çalışıyorum işte olabilir valla yaptığım diyetlerin sayısını ben bile unuttum mahvettim metobolizmayı tabi
vallahi canım ben 400 grma göbek atar oldum ilk diyete başladığım zaman 3 ayda 10 kilo vermiştim biz bu hale getiriyoruz bu metobolizmaları herhalde
vallahi okuyunca iyi geldi canım teşekkür ederim desteğine ama işte sabırsızız gidiverse incecik olmak istiyorum yazaama böyle ayda 1 kilo giderse zor
giden 1 kilo olsun ama bizden gitsin tatlım.öbür aya birkilo fazla başlıyacağına 1 kilo eksik başla
aynen öyle işte
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 12.5 gr krem peynir light domates
ara: yok
öğlen: 125 gr köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 2 ceviz
akşam: 250 gr brokoli 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara: 1 mandalina 1 elma
aynen öyle işte
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 12.5 gr krem peynir light domates
ara: yok
öğlen: 125 gr köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 2 ceviz
akşam: 250 gr brokoli 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
ara: 1 mandalina 1 elma
yok yok kapanmaz ben evime yeni gelebildim annemler deydim yarin sabah 8 de paylasimimi yaparim insallah...aklim hep burda ama sartlar işte. ..bugün bildirim günü ama doğru dürüst kimse bildirimde bulunmamış.bu gidişle 14 gurupta kapanabilir.
Annem yatiyo malum safra kesesi ameliyati diye girdi göbek fitiginida almislar ama cok sukur iyi. .kizim hala atlatamadi hiriltisi cok otuyo resmen yavrum...Annenede kızınada çok geçmiş olsun canım..Annen ve kızın nasıl şimdi?
Sanada çok geçmiş olsun canım, migren zor..Çocuklar evde olunca yeme düzeni değişiyor tabi..
Allah kabul etsin canım..
ah tatlım çok dikkat et ila içerken..
Bende menüyü görünce şaşırdım canım, dışardaymışsın..
Menü güzelmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?