Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabahbilgisayarı açamadım.bende sporuma gittim.gelincede yarım saat uğraştım açmak için en nihayet açıldı ama bu seferde mesajı yarım saate göndermedi.

bu hafta sporumu ve diyetimi mükemmel yaptığım halde ancak 400 giti.yine kas miktarımda artış oldu galiba.alışmıştım 2 kilo 1 kilo vermeye 400 gr olunca üzüldüm amam olsun hiç kilo kaybetmediğim haftalarda oldu.

yemekler iyi bilhasa kitap okumak çok iyi bende kitap okurum.kışın basit polisiye yada bilim kurgu yazın ağır kitapları okurum.kışın malum çocukların okulu odaklanmayı zorlaştırıyor.

şuan bende kalküta kromozomu/amitav ghosh kitabını okuyorum.

yediklerin iyide kalorisi düşük.daha sonra kilo vermekte zorlanırsın.diyetisyenim bana kızmıştı.vücut 800 casle alışırsa daha sonra 1500 calle yaptığını 800 calle yaparmış.düşük kalli besleneceksen 13 günü geçirme.13 günde vücut farkediyormuş.ancak 13 gün kandıra bilirsin

sarımsak turşusunu metebolizmanı hızlandırmak içinmi tüketiyorsun

bugün sporda çok ter atım.bir sürüde su içtim ama tuz kaybı olduğu için yine canım tuzlu ekşi turşu istedi.böyle gidişle hiç sevmediğim turşuya alışıp turşu kolik olavcağım.tıpkı eşim gibi

Pazartesi bende tam diyetime baslıyorum valla bıktım artık bu kilo verip geri almaktan

bende bu hafta arzu etiğim gibi kilo veremedim.ama motivasyonumu şaşıracak biçimde kaybetmedim.3.5 ay olacak 1 hafta sonra ama benimtoplam verdiğimi görüyorsunuz.bu motivasyonumu bozmadı.şimdiye diyeti terk etmiştim.şuana kadar 1 ay sürdürüp bıraktığım en az 3 diyet oldu.sonunda benim kilo verme hızımın çok düşük olduğunu kavradım.sporumunda 3 ayına girdim

1 ayı yürüyüş 1 ayıda hem yürüyüş hemde ağırlık ekledim.sporumu 30 dk kadan 2 saata çıkardım neredeyse.sıkılmamak için yürüyüşüme dışarda başlıyorum.20 dk yürüdükten sonra spor salonunda yürüyüş bandında 20 dk yürüyürum uzay yürüyüşündede 5 dk ter atıp oradan kol bacak va karın çalıştıran aletlere girip çalışıyorum.

ama gördüğünüz gibi süper kilolar gitmiyor.

önceden defalarca söylediğimi söylüyeceğim motivasyonu kaybolan arkadaşlarıma.kocaman gökdelenler minicik tuğlalardan yapılıyor.bunun için az kilo verdiğinize 1 hafta kilo kaybatmadiğinize hatta 1-2 kilo geri aldığınıza üzülmeyin.10 kilo 20 kilo geri almaktan daha iyi.şimdi zararın neresinden dönersek kar deyip devam edin.

birgün benim motivasyon diplere düşerse bunları bana hatırlatırsınız

ilacın tesirinden yeni kurtuldum.2 gün bu halde spora gitim.spor yapıyorum ama çevremdekileri görmüyorum.dengem iyiy ama lagı çok az.eşim kızdı bu halde neden dışarı çıktığım için.ama bugün yine çıktımçsporu bırakırsam sanki hep bırakacakmışım gibi geliyor.migrenim başlangıçta kaldı çok şükür coşmadı

Acaba önceden yaptığımız sağlıksız diyetlerden vücut direniyor olabilirmi bence devam et mutlaka verirsin

Ben bugün paylaşsam olurmu yarın yolda olucam o telaşla unuturum yine
85.2/85/0.2/0.23

merhebe hatunlar bilgisayarın azizliğine ugradım

kilo bildirimi

76.5/76.1/0.4/%0.5

sadece 2 miz kilo bildiriminde bulunmuşuz.acaba kilo bildirimi yeniden cumayamı alındı.ama diğer guruplara baktım onlarda bugün kilo bildirimi yapıyor

acaba önceden yaptığımız sağlıksız diyetlerden vücut direniyor olabilirmi bence devam et mutlaka verirsin

ben bugün paylaşsam olurmu yarın yolda olucam o telaşla unuturum yine
85.2/85/0.2/0.23
umarım canım yapmaya çalışıyorum işte olabilir valla yaptığım diyetlerin sayısını ben bile unuttum mahvettim metobolizmayı tabi

merhebe hatunlar bilgisayarın azizliğine ugradım

kilo bildirimi

76.5/76.1/0.4/%0.5
vallahi canım ben 400 grma göbek atar oldum ilk diyete başladığım zaman 3 ayda 10 kilo vermiştim biz bu hale getiriyoruz bu metobolizmaları herhalde

pazartesi bende tam diyetime baslıyorum valla bıktım artık bu kilo verip geri almaktan

vallahi okuyunca iyi geldi canım teşekkür ederim desteğine ama işte sabırsızız gidiverse incecik olmak istiyorum yaza ama böyle ayda 1 kilo giderse zor

giden 1 kilo olsun ama bizden gitsin tatlım.öbür aya birkilo fazla başlıyacağına 1 kilo eksik başla

giden 1 kilo olsun ama bizden gitsin tatlım.öbür aya birkilo fazla başlıyacağına 1 kilo eksik başla

aynen öyle işte

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek 12.5 gr krem peynir light domates

ara: yok

öğlen: 125 gr köfte salata ayran 1 dilim ekmek

ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 2 ceviz

akşam: 250 gr brokoli 3-4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek

ara: 1 mandalina 1 elma

menün güzel ama keşke ara öğünü çıkarmasaydın.ara öğün önemli

ara öğünü yemelisin diyorum ama bugün bende yarı yedim yarı yemedim.yani düzensiz saatlerde yedim

uzun zaman önce aldığım masaj kemerimi kulanmaya başladım.pek işe yararmı bilmiyorum ama bakayım biraz takayım nasıl bir fark yaratacak.titreşim veriyor hem güçlü hemde ikincisine basarsam kısa ve titirek birşeyler yapıyor.

zayıflama kemeri deyil saunalı şu terletenlerden de deyil bel ve sırt ağrılarım için almıştım.şimdi biraz karnıma ve kalçama takıp titreştireyim.en azından titreşim yağlara birşeyler yapar

Annem yatiyo malum safra kesesi ameliyati diye girdi göbek fitiginida almislar ama cok sukur iyi. .kizim hala atlatamadi hiriltisi cok otuyo resmen yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…