- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.001
yok yok kapanmaz ben evime yeni gelebildim annemler deydim yarin sabah 8 de paylasimimi yaparim insallah...aklim hep burda ama sartlar işte. ..
menün güzel ama keşke ara öğünü çıkarmasaydın.ara öğün önemli
onu diyetisyenim çıkarmıştı canım sabahki arayı
sakin birakma cok guzel gidiyorsun aaahh ah bende ne guzel 74 lu rakamlardaydim ama annemlerde durum cok fena olmus napsam bilmiyorum sanırım patates diyetine baslicam oruc tutamiyorum regli miyim degilmiyim belli degil...oruc tutabilseydim bu hafta cok iyi olacaktı. ..ben birde donbulun diyet günlüğü diye kendi açtığım bir başlıkta kendi kendime yazıyorum.düşüncelerimi yediklerimi orda paylaşıyorum.18 şubata listem değişince yeni listemide orada yayınlayacağım.istediğim kiloya düşene kadar yazmaya devam edeceğim
Doğru tesbit; kızlar hadi kendinize gelin takımı bırakmayın ve tabii kilo bildirimlerinizi yapmamışsınızbugün bildirim günü ama doğru dürüst kimse bildirimde bulunmamış.bu gidişle 14 gurupta kapanabilir.
Yok canım perşembe ama tam bildirim yok..sadece 2 miz kilo bildiriminde bulunmuşuz.acaba kilo bildirimi yeniden cumayamı alındı.ama diğer guruplara baktım onlarda bugün kilo bildirimi yapıyor
sakin birakma cok guzel gidiyorsun aaahh ah bende ne guzel 74 lu rakamlardaydim ama annemlerde durum cok fena olmus napsam bilmiyorum sanırım patates diyetine baslicam oruc tutamiyorum regli miyim degilmiyim belli degil...oruc tutabilseydim bu hafta cok iyi olacaktı. ..
sadece 2 miz kilo bildiriminde bulunmuşuz.acaba kilo bildirimi yeniden cumayamı alındı.ama diğer guruplara baktım onlarda bugün kilo bildirimi yapıyor
uzun zaman önce aldığım masaj kemerimi kulanmaya başladım.pek işe yararmı bilmiyorum ama bakayım biraz takayım nasıl bir fark yaratacak.titreşim veriyor hem güçlü hemde ikincisine basarsam kısa ve titirek birşeyler yapıyor.
Aa unutmusum burda cok farklı yerlerde tartıldım ondan olsa gerek kusura bakmayın gidince kendi tartım daha iyi***14.TAKIM 347.ETAP***
Rform (72,4 / / / %)
umutincisi (79/ // %)
anathema8( 85 / 85 /0 / 0.0%)Sabit
makbule007 (65.8/ 66 / -0.2 / -0.30%)
BLUEmoon2009 (75.1 / / / %)
donbul ( 76,5 / 76.1 / 0.4 / 0.52%)
14. takım ortalaması: %
makbule ve anathema geçen haftaki kilolrınızı unuttunuzmu ?
sakin birakma cok guzel gidiyorsun aaahh ah bende ne guzel 74 lu rakamlardaydim ama annemlerde durum cok fena olmus napsam bilmiyorum sanırım patates diyetine baslicam oruc tutamiyorum regli miyim degilmiyim belli degil...oruc tutabilseydim bu hafta cok iyi olacaktı. ..
***14.TAKIM 347.ETAP***
Rform (72,4 / / / %)
umutincisi (79/ // %)
BLUEmoon2009 (75.1 / / / %)
14. takım ortalaması: %
makbule ve anathema geçen haftaki kilolrınızı unuttunuzmu ?
Valla günler karıştı birbirine:)
Denemekte fayda var:)
Aa unutmusum burda cok farklı yerlerde tartıldım ondan olsa gerek kusura bakmayın gidince kendi tartım daha iyi
bendede giden sadece 1600 gram ama herkes kilo vermissin diyor bana. sadece eteklerimden fark ediyorum icine daha rahat giriyorum cunku ama benim icin asil fark odem attim demekki daha hafif hissediyorum...aslinda hepsi elimizde is iradede bitiyor yoksa 5 -10 kilo vermek mesele degil...bırakmaya niyetli deyilim.bugün eşim kilo verdiğin beli oluyor.çok farketin dedi.o benim kilomu bilmiyor.sadece bugün kaç kilo kaybetiğimi söyledim.bana sanki daha fazla vermiş gibisin dedi.buda beni mutlu eti.çünkü eşim direk doğruyu söyler.biraz bu kanularda acımasızdır.hem destek olur hemde direk doğruyu yüzüme söyler.o iyi bir eleştirmendir.bu yüzden bugün kendimden memenun olarak sporuma gideceğim
Umutu izinli gosterip paylasima versekmi listeyi acaba ne dersiniz kaptancim ve arkadaalar..***14.TAKIM 347.ETAP***
umutincisi (79/ // %)
BLUEmoon2009 (75.1 /75.1 / 0/ %0)sabit
Rform (72,4 / 73,9 / -1,5 / -2,07 %)
14.TAKIM ORTALAMASI %
Umutincisi kaldi sadece umarim yanlis bisey yapmamisimdir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?