Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok yok kapanmaz ben evime yeni gelebildim annemler deydim yarin sabah 8 de paylasimimi yaparim insallah...aklim hep burda ama sartlar işte. ..

geçmiş olsun tatlım hem kızın hemde annen kolay deyil hasta bakmak.bende forma girip kimsecikleri göremeyince herhalde bırakılmaya başladılar dedim.2-3 gündür doğru dürüst giren yoktu.kapanan birkaç gurubu görünce bu gurupta kapanabilir diye düşündüm

ben birde donbulun diyet günlüğü diye kendi açtığım bir başlıkta kendi kendime yazıyorum.düşüncelerimi yediklerimi orda paylaşıyorum.18 şubata listem değişince yeni listemide orada yayınlayacağım.istediğim kiloya düşene kadar yazmaya devam edeceğim

sakin birakma cok guzel gidiyorsun aaahh ah bende ne guzel 74 lu rakamlardaydim ama annemlerde durum cok fena olmus napsam bilmiyorum sanırım patates diyetine baslicam oruc tutamiyorum regli miyim degilmiyim belli degil...oruc tutabilseydim bu hafta cok iyi olacaktı. ..

bugün bildirim günü ama doğru dürüst kimse bildirimde bulunmamış.bu gidişle 14 gurupta kapanabilir.
Doğru tesbit; kızlar hadi kendinize gelin takımı bırakmayın ve tabii kilo bildirimlerinizi yapmamışsınız
sadece 2 miz kilo bildiriminde bulunmuşuz.acaba kilo bildirimi yeniden cumayamı alındı.ama diğer guruplara baktım onlarda bugün kilo bildirimi yapıyor
Yok canım perşembe ama tam bildirim yok..

Canım kilo bildirimin nerde

***14.TAKIM 346.ETAP***YEDİNCİ

Rform (72,00 / 72,40 / -0,40 / -0,56 %)
umutincisi (77.2/79/-1.8/ -2.33%)
anathema8( 85 / / / %)Bildirimde bulunmadı
makbule007 (66.3/65.8/0.5/%0.75)
BLUEmoon2009 (75.5/75.1/0.4/% 0.53)
donbul (77.5/76.5/1,0/%1.29)

14. takım ortalaması:-0,05 %

Son düzenleme:
***14.TAKIM 347.ETAP***

Rform (72,4 / / / %)
umutincisi (79/ // %)
anathema8( 85 / 85 /0 / 0.0%)Sabit
makbule007 (65.8/ 66 / -0.2 / -0.30%)
BLUEmoon2009 (75.1 / / / %)
donbul ( 76,5 / 76.1 / 0.4 / 0.52%)

14. takım ortalaması: %

makbule ve anathema geçen haftaki kilolrınızı unuttunuzmu ?

Kızlar benim çıkmam lazım, lstemizi getirdim, eksikler tamamlanınca paylaşıma götürün olurmu, ben 2 takım kaptan yardımcım hedefe de rica ederim..

...ve donbul gerçekten her konuda güzel çıkış yakaladın..Takım sorumluluğunu alma istersen işte sana güzel bir fırsat, takım sana emanet tatlım..Listemiz tamamlanınca düzenleme ve paylaşıma götürme konusuyla ilgilen..Haftaya umutinciside olu, bugün işi var sanırım..

Benim çıkmam lazım, daha konuşma hazırlicam öğleden sonra full proğramım var..

sadece 2 miz kilo bildiriminde bulunmuşuz.acaba kilo bildirimi yeniden cumayamı alındı.ama diğer guruplara baktım onlarda bugün kilo bildirimi yapıyor

Valla günler karıştı birbirine:)

Denemekte fayda var:)
Aa unutmusum burda cok farklı yerlerde tartıldım ondan olsa gerek kusura bakmayın gidince kendi tartım daha iyi

*14.TAKIM 347.ETAP***

Rform (72,4 / / / %)
umutincisi (79/ // %)
BLUEmoon2009 (75.1 /75.1 / 0/ %0)

14. takım ortalaması: %

Kilo bildirimi
72,4 / 73,9 / 1,5 / 2,07 %

Kusura bakmayın kızlar, çocuklar tatilde ben iptal malum kilo da iptal.
Haftaya cezalıyım bu 1,5 kilo 1 haftada nasıl alındıysa öyle verilecek ( diyetisyenim öyle dedi)

***14.TAKIM 347.ETAP***

umutincisi (79/ // %)
BLUEmoon2009 (75.1 /75.1 / 0/ %0)sabit
Rform (72,4 / 73,9 / -1,5 / -2,07 %)
14.TAKIM ORTALAMASI %

Umutincisi kaldi sadece umarim yanlis bisey yapmamisimdir....

Son düzenleme:

bırakmaya niyetli deyilim.bugün eşim kilo verdiğin beli oluyor.çok farketin dedi.o benim kilomu bilmiyor.sadece bugün kaç kilo kaybetiğimi söyledim.bana sanki daha fazla vermiş gibisin dedi.buda beni mutlu eti.çünkü eşim direk doğruyu söyler.biraz bu kanularda acımasızdır.hem destek olur hemde direk doğruyu yüzüme söyler.o iyi bir eleştirmendir.bu yüzden bugün kendimden memenun olarak sporuma gideceğim

neyse eksiklerlede olsa kilo bildirimi olmuş hatunlar siteyi bırakmamışlar.herhelde tatil insanları etkiloedi.çünkü beni şubat tatili biraz etkiledi

Valla günler karıştı birbirine:)

Denemekte fayda var:)

Aa unutmusum burda cok farklı yerlerde tartıldım ondan olsa gerek kusura bakmayın gidince kendi tartım daha iyi

masaj kemerini nasılda dolapta unutmuşum.dün taktım ve ağrıyan yerlerim bu işten çok memenun oldu

farklı tartılar farklı kilo gösteriri en iyisi kendi tartın

bendede giden sadece 1600 gram ama herkes kilo vermissin diyor bana. sadece eteklerimden fark ediyorum icine daha rahat giriyorum cunku ama benim icin asil fark odem attim demekki daha hafif hissediyorum...aslinda hepsi elimizde is iradede bitiyor yoksa 5 -10 kilo vermek mesele degil...

Umutu izinli gosterip paylasima versekmi listeyi acaba ne dersiniz kaptancim ve arkadaalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…