Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde canım yemek istiyor tok olsam bile.kendi nefsimle hakim oluyrm yaniii.
ben uzun yılla önce yaptırmıştım o zaman süperdi.hiç aklıma yemek gelmiyrdu şimdi öyle değil.kendi irademle hakimim yaniii

kızlar meraba a.s.a.s.a.s.
ben dün izmirdeydim bütün gün gece geldim oyüzden dün giremedim bu günde çok işim var ama uğrayıp bir meraba diyim dedim geçmişi okumaya fırsatım yok işim biter bitmez okuyacağım
siyahçım çok geçmiş olsun dr gitmen iyi olmuş en kısa sürede atlatırsın inşallah

hayırlı sabhlar.sularımı içtim.haşlanmış yumurtalı güzel bi kahvaltıda yaptım.ee şimdi napcaamm.ev işi tabikii.eee sizlerde ne var ne yok

oy oy oy seni sabah sabah burda gormek ne guzel hemsomopuyorumnanaktan ne olsun ayni bende ev isi yemek derken bu saat oldu iste .........senden ne haber baban rahatsizdi nasil simdi iylestimi ??

benimde canım yemek istiyor tok olsam bile.kendi nefsimle hakim oluyrm yaniii.
ben uzun yılla önce yaptırmıştım o zaman süperdi.hiç aklıma yemek gelmiyrdu şimdi öyle değil.kendi irademle hakimim yaniii

peki aynı yeremi yaptırmıştın.eger öyleyse belki bir iki seanstan sonra seninde düzene girer.gerçekten ilk iş bizde bitiyor.ama akupunktura gitmesem ben kesinlikle veremezdim.bide ben psikolojik rahatsızlığım için ilaç kullanıyorum.oda benim iştahımı çok arttırıyordu.özellikle tatlı isteğimi.ama şimdi çok rahatım inşaallah seninde yemek proğramın düzene girer.peki canım sen nasıl bir diyet uyguluyorsun.benim doktor sürekli diyeti değiştiriyorda.ilk hafta karbonhidrat diyeti yaptım.ikinci hafta 3 günlük soğan çorbası diyeti ve 3 günlük protein diyeti yaptım.dünden beri lahana çorbası diyetine başladım.bir hafta yapıcakmışım.

slm kizlar ben geldim
aslinda sabahtan gelecektim arkadas geldi kahvaltiya kahvalti yaptik beraber simdi gitti ben bulasiklari attim makinaya geldim
siz neler yaptiniz bu hafta benim lap kaldi anacigim baksaniza kahvalti yaptim
gerci birileri gibi yapsamda olurmu acaba lapayi herseyi yiyp lapa yaptim diyim sonrada:))))))

usarem sen bol bol yaz zevkle okuyoruz biz merak etme ben iki sene once yapmistim akupontur bir arkadasla beraber yapmistik hata kulagimiza takilmisti bizimde aam gicik tarafi bize rejim felan vermemisti doktor (bu arada uyuz biriydi) tam iki ay takili kaldi kulagimda 15 gunu gidiyorduk seanslar icin benden gram gitmedi ama arkadas 15 kilo vermisti al site buda allahin bi taktiri kilolar benim hucrelerimi islemis:jeyyar:

kiz gelir agza kapagi kapatin yine ben yogurt yedim sadece oda yaskmis ama (birileri) kuru fasulye yemisnaniknanik

yoklamada destinam eksik ....alistik sabahlari snein burda olmana olmayinca bak ariyoruz seni nerdeisn.......... sibele lafim yok kuru fasulyeyi eritememsitir daha:jeyyar:

offf sıtede yıne sorunmu var ne zor acılıyordelikafadulden
kızlar bende lapadan vazgectım
guzel kahvaltı yaptımcokacimcoook

ay kiz senink ilapa degil resmen kilo aldirma diyeti olmus ne lan bu tuz katilmayacakti kahvalti yoktu aferim lapa yapiyom deme bari kizim
seni varya bir doverim felegini sasirirsin ne lan bu ikide bir beni deli ediyorsun aaaa
yine yedin yedin cikacam diyon paylasim yapamiyom diyon kziim kendine gel ne guzel 7li rakamlari gordun ne diye pes ediyorsun azicik sik disini ya valla sana laf anlatmaktan yoruldum be ya ufff
bana bak yuru kendine gel beni sinir etme ben bilmem gidecek o kilolar

sositososito bende yaptim cagla ablam ve destinam da yapacaklarid bugun bakalim cuma gun ne sonuc alacaz eger faydaisni gorursem her carsamba persembe yaparim kismetse
:roflol::roflol::roflol:
cok komiksin ya yaptim deme barii
selam kızlar ben bir uğrayayım dedim çok sıkıldım ya kuzenimde hastanede değil şuan muayenesine gitti bende kaçtım süprizzzzz gerçi pek kimse gelmemiş sanırım bugün
ay canim ne guzel etmissin seni gorunce cok mutlu oluyoruz hepimiz inanki hadi iyileste gel biraz bizi kendimize getir
valla oldurecem bunlari sunlara bak anam lapa yapiyorlarmis boyle lapami olur ben lapa yapacagim gun sabah kalkarim yemin ederim bozmayacagima vede bozmam kesin kilo kaybederim ama tiksinidim oyuzden birde artik zayifladigim icin fazl ayapmam istemiyorum yavas yavas yani

:mymeka:
al sana ozaman

ya bırakın bu lapa işini. kilo vereceğiz diye tam tersine kilo alacaksınız. kimse doğru yapamamış şu lapayı :roflol:
bakalım 1.73 ne yaptı sositososito
zaten guzelim kesin veremezler

kiz sende mi bozdun allahim ya desene suya dustu lapa isi gerce bend eyapmadim ama benim sebeplerim cok dedigim gibi ben yemin ettigimde yeminimi bozmayim diye baslamadim bile

ne oluyo guzelim sana hakkaten senden boyle seyler duymak garip geliyo bize baksana toparla kendiini at buraya kendini biz seni kendine getiririz

ooooooooohhhhhhh aşağısı kalabalık.hetyyyyy nabersiniz millet.lapalar çöpemi gitti.anacım bende isveç diyetine başlıycam bi hafta sonra bakam nolcek.hep sitedim ama yapoamadım.busefet niyeti bozdum yapcamda.tek zor yanı çay içememek ama ben çay içerim yaa.dayanamam çayaa.

bu arada hosgeldin kaptanimvereliniortak
hosbuldum guzelim eski mesajlari cevapliyordum dun yoktum epey birikmis
lapci guzel ne yaptin bugunde yapiyonmu lapaakaydirigubbakcemile3

offf sıtede yıne sorunmu var ne zor acılıyordelikafadulden
kızlar bende lapadan vazgectım
guzel kahvaltı yaptımcokacimcoook
hadi ya neden vazgectin yapsaydin lapani ne guzel kurufasulyeli lapa suoer olmustur haaa
bak bak sne bird eguzel kahvalti yaptim diye hava atiyo bize kiz yarin cumakaydirigubbakcemile3 ne edecez yine

kiz bosver sen onu kulak asma yine gelir veremedim kilo diye cadiiii

gel hemsom gel gunun maskarasi oldum ben bu lapayla senağlama

anam supersin be valla ne guzel bizde ugras dur burda lapayla sunla bunla sen cozumu bulmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…