- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.801
guleysacım ilk seansta benimde pek kesilmemişti.ikinci seansa gittiğimde söyledim.yinede bişeyler yemek istişyor canım diye.busefer kulaktaki noktaları değiştirdi.şimdi çok iyiyim bir elma yesem bile doyuyorum ve hiç acıkmıyorum.ama arada çok hafif tatlı isteğim oluyor.onuda ben nefsime hakim olup engelliyorum.yoksa yesem yerim yani tatlı.ama bana çok faydası oldu.hem canım sürekli bişeyler istiyordu hemde doyma hissi nedir bilmiyorum.ben hafatada 3 gün gidiyorum ama.inşaallah sanada faydası olur canım.birazda kendin iradene sahip olmaya çalış.sonra mide alışıyor zaten.profilinde mersin yazınca mersinde oturuyorsun sanmıştım.burda olsaydın benim gittiğim doktor çok iyi.biz iki arkadaş gidiyoruz.arkadaşım ilk hafta 5 kg verdi.o 100,5 kilo ile başlamıştı.ne kadar kilon fazlaysa kilo vermende o kadar çok oluyormuş.
hayırlı sabhlar.sularımı içtim.haşlanmış yumurtalı güzel bi kahvaltıda yaptım.ee şimdi napcaamm.ev işi tabikii.eee sizlerde ne var ne yok
kızlar meraba a.s.a.s.a.s.
ben dün izmirdeydim bütün gün gece geldim oyüzden dün giremedim bu günde çok işim var ama uğrayıp bir meraba diyim dedim geçmişi okumaya fırsatım yok işim biter bitmez okuyacağım
siyahçım çok geçmiş olsun dr gitmen iyi olmuş en kısa sürede atlatırsın inşallah hosgeldin nazco oh ne guzel bende izmirde olmak isredim biliyonmu yaz yaklastikca memleket hasreti cok kotu oluyor bu sene gitmiyce turkiyeye offfffffffffffffturkbayragi
benimde canım yemek istiyor tok olsam bile.kendi nefsimle hakim oluyrm yaniii.
ben uzun yılla önce yaptırmıştım o zaman süperdi.hiç aklıma yemek gelmiyrdu şimdi öyle değil.kendi irademle hakimim yaniii
günaydın hanımlar,dün doktor tarttı 70,500 gr geldim.yani bu hafta 1,5 kilo vermişim.iki haftada 4,5 kilo önümüzdeki haftalardada birer kilo versem bile çok iyi.inşaallah verebilirim.ayrıca şu diyetimi neden sık sık değiştirdiğini,internette okuduğum kadarıyla bunun iyi olmadığını yaptığım diyetlerin şok diyetler olduğunu okuduğumu onun için kafamın karıştığını söyledim.dedim böyle şok diyetler metabolizmama zarar verirmiş kilo kaybı yağlardan çok kasdan gidermiş dedim.oda bana verdiğim diyetler şok diyet değil ayırma diyeti dedi.bende dün bir internet sitesinde giden kiloların kaslardanmı yoksa yağlardanmı gittiğini anlamak istiyorsanız aynaya bakın.eger yüzünüz ve kollarınız inceliyor ama basen ve göbek bölgenizden hiç incelme olmuyorsa kaslardan kilo kaybınız oluyordur yazıyordu.bunuda okuyunca içim rahatladı benim kilo kaybım basen ve karın bölgemden gidiyor.çünkü pantolonlarım çok bollaştı.çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim.ayrıca belli bir süre sonra böyle sık diyet değişikliği yapmıycaz dedi.
slm kizlar ben geldim
aslinda sabahtan gelecektim arkadas geldi kahvaltiya kahvalti yaptik beraber simdi gitti ben bulasiklari attim makinaya geldim
siz neler yaptiniz bu hafta benim lap kaldi anacigim baksaniza kahvalti yaptim
gerci birileri gibi yapsamda olurmu acaba lapayi herseyi yiyp lapa yaptim diyim sonrada:))))))
offf sıtede yıne sorunmu var ne zor acılıyordelikafadulden
kızlar bende lapadan vazgectım
guzel kahvaltı yaptımcokacimcoook
ay kiz senink ilapa degil resmen kilo aldirma diyeti olmus ne lan bu tuz katilmayacakti kahvalti yoktu aferim lapa yapiyom deme bari kizimslm arkadaslar oncelikle sedacim seni cokkkkkkkk opuyorum snein guzel haberlerini aldikca seviniyoruz inan arada gel haber ver bizi kendine cok dikkat et ...... sibel walla benim lapa pisti sogumasini bekliyocokacimcoook ilk defa deniycem bakalim.... neslihan sabah kahvaltimi yaptim ama sabahin korunde lapa falan cekemem ben sabah bi bardak cay 4 tane biskot yedim simdi lapa yaninda yogurt yicem birde meyve olur demi kiz walla 1 bardak caya 3 bardak su katinca hakkaten lapa oldusırnaşık şey sadece tuz ekledim hadi bakalim bana affieyt olsun sonra yine ugramaya calisirim
seni varya bir doverim felegini sasirirsin ne lan bu ikide bir beni deli ediyorsun aaaacanım benim evet yedim ama listeden çıkmak istememin yememle ilgisi yok.tel derdim fazla paylaşımda bulunamammam.hatırlarsın ki ben bi ara fazla giremeyenlere çokoook kızıyodum .şimdi malesef aynı şeyi ben yapıyorum elimde olmayan sebeplerden ötürü.buda beni çook üzüyo.ne kadar çok paylaşım olsa insan okadar motive oluyo.bunu yaşadım.benim için sorun değil.ama fazla giremem gerçekte.bende artık şook diyetlere bsaşlıyorum temmuza kadar.inananın hiiç iyi değilim.boğazımı tutamıyorum.işin kötüsü yerken hiiç rahat değilim ama yinede yiyorum artık.ee ben olsam beni tarım takımdan.ne bu yaaa.bi ver sonra kat kat al.kendime kızıyorum heee.anladınız demii.bu iş bukadar uzun olmamamlıydı.ama ben malesef bunu çoook uzattım.ee şimdide sıkıştııım.napcağımı şaşırdımm.işte bunlarda banaaa.:mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol:sositososito bende yaptim cagla ablam ve destinam da yapacaklarid bugun bakalim cuma gun ne sonuc alacaz eger faydaisni gorursem her carsamba persembe yaparim kismetse
ay canim ne guzel etmissin seni gorunce cok mutlu oluyoruz hepimiz inanki hadi iyileste gel biraz bizi kendimize getirselam kızlar ben bir uğrayayım dedim çok sıkıldım ya kuzenimde hastanede değil şuan muayenesine gitti bende kaçtım süprizzzzz gerçi pek kimse gelmemiş sanırım bugün
valla oldurecem bunlari sunlara bak anam lapa yapiyorlarmis boyle lapami olur ben lapa yapacagim gun sabah kalkarim yemin ederim bozmayacagima vede bozmam kesin kilo kaybederim ama tiksinidim oyuzden birde artik zayifladigim icin fazl ayapmam istemiyorum yavas yavas yanikellogs k felan yiyemezsin şekerim nesli seni öldürecek kaydirigubbakcemile3 sadece meyve felan yiyebiliyorsun aralarda..canım ben hiç lapa yapmadım ama araştırmıştım benim hatırladığım öyle yoksa zor kilo verdirir bence
:mymeka:slm kızlar
cok kotuyum lapa cok ıyı gıdıyordu ama az once bozdummafoldumben
cok acıktım lapayı ocaga koydum pıserken ben mutfakta ne var ne yok goturdum
kızım cıkolatalı ekmegını yemedı verdı bende yedımsonra lapayı yedım yanına kurufasulye yemegı vardı onunla yedım klava: klava:
artık aksama ıyı yurumem gerekmafoldumben
zaten guzelim kesin veremezlerya bırakın bu lapa işini. kilo vereceğiz diye tam tersine kilo alacaksınız. kimse doğru yapamamış şu lapayı :roflol:
bakalım 1.73 ne yaptı sositososito
yok canım ne lapası ya kendim lapa gibiyim ...pazartesi sabah yaptıydım.. öglene bozdum.. o günden beri duruyo dökülcek...
kız aynalar görüyon mu şunları nerdeyse yüzümüze zorla aldık diyecekler...
.....ay kızlar kusura kalman da ben çok kötüyüm ya.....2 gündür içimde bi sıkıntı....dün sabah saat 5 de bi uyandım içimden bi aglamak geldi..aglarken uyumuş kalmışım..servistede evde de ota boka aglıyom..nazar mı degdi bilmem....
yazdıklarınızı bile zor zar okudum.. önceden hevesle geliyodum bilgi ....başına...şimdi yatmak geliyo içimden..ay sogukluk mu yaptırdılar ne..bu gün servistede habire agladım..servis sorumlusuyum..istifa ettim..başhemşireyle aglayarak konuşmaktan mahvoldum.. hiç bi şi yok ama nedense herşey yük geliyo bana ay yaşlandım mı neeeeeeeeeeeeemafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hosbuldum guzelim eski mesajlari cevapliyordum dun yoktum epey birikmisbu arada hosgeldin kaptanimvereliniortak
hadi ya neden vazgectin yapsaydin lapani ne guzel kurufasulyeli lapa suoer olmustur haaaofff sıtede yıne sorunmu var ne zor acılıyordelikafadulden
kızlar bende lapadan vazgectım
guzel kahvaltı yaptımcokacimcoook
bak bak sne bird eguzel kahvalti yaptim diye hava atiyo bize kiz yarin cumakaydirigubbakcemile3 ne edecez yine
ooooooooohhhhhhh aşağısı kalabalık.hetyyyyy nabersiniz millet.lapalar çöpemi gitti.anacım bende isveç diyetine başlıycam bi hafta sonra bakam nolcek.hep sitedim ama yapoamadım.busefet niyeti bozdum yapcamda.tek zor yanı çay içememek ama ben çay içerim yaa.dayanamam çayaa.
günaydın hanımlar,dün doktor tarttı 70,500 gr geldim.yani bu hafta 1,5 kilo vermişim.iki haftada 4,5 kilo önümüzdeki haftalardada birer kilo versem bile çok iyi.inşaallah verebilirim.ayrıca şu diyetimi neden sık sık değiştirdiğini,internette okuduğum kadarıyla bunun iyi olmadığını yaptığım diyetlerin şok diyetler olduğunu okuduğumu onun için kafamın karıştığını söyledim.dedim böyle şok diyetler metabolizmama zarar verirmiş kilo kaybı yağlardan çok kasdan gidermiş dedim.oda bana verdiğim diyetler şok diyet değil ayırma diyeti dedi.bende dün bir internet sitesinde giden kiloların kaslardanmı yoksa yağlardanmı gittiğini anlamak istiyorsanız aynaya bakın.eger yüzünüz ve kollarınız inceliyor ama basen ve göbek bölgenizden hiç incelme olmuyorsa kaslardan kilo kaybınız oluyordur yazıyordu.bunuda okuyunca içim rahatladı benim kilo kaybım basen ve karın bölgemden gidiyor.çünkü pantolonlarım çok bollaştı.çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim.ayrıca belli bir süre sonra böyle sık diyet değişikliği yapmıycaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?