Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

7 Subat dahil izine ayriliyorum demistim okul/sinav yüzünden :18::18: uzun süreden beri giremiyordum arkadaslar umarim Takimdan atilmamisimdir :18:

Valla günler karıştı birbirine:)

Denemekte fayda var:)

Aa unutmusum burda cok farklı yerlerde tartıldım ondan olsa gerek kusura bakmayın gidince kendi tartım daha iyi

yokk aslında unutmadığımı düşünüyorum ama geçen hafta 65.8 dim sanki bu hafta 66 değil miydim yoksa ya vallahi bilemedim şimdi:26::26:

bluemoon umutincisi gelemeyecek diye biliyorum. bildirim de yapmadığına göre listeye son şeklini verip paylaşıma atıyorum. ilgileniyordun seni beklemedim kusura bakma belki gelemezsin diye. ben de müsait olamam belki.

cansu tr. haftaya perşembe bildirim yaparak listeye girersin tekrardan. bildirim günleri değişti ona dikkt et. ben sen izinlisin diye biliyorum.

yoo Estağfurullah asil ben tesekkur ederim ilgilendigin icin..ben tlfondan girdiğim icin ancak bu kadar oluyor...

elbete irade meselesi.şimdi 5 kilo verip sudan kaybetmektense 1 kilo verip yağdan kaybetmeyi tercih ederim. 1 kilo yağ ile 1 kilo kası yan yana koydunmu yağın hacmi nerdeyse kasın 2 katı.elbet 1 kilo yağdan direk kaybetinmi daha fazla kaybetmiş gibi durursun.bu yüzden ben bilimsel zayıflama uyguluyorum.az gitiğği zaman biliyorumki kas kütlem artıyor

Kilo bildirimi
72,4 / 73,9 / 1,5 / 2,07 %

Kusura bakmayın kızlar, çocuklar tatilde ben iptal malum kilo da iptal.
Haftaya cezalıyım bu 1,5 kilo 1 haftada nasıl alındıysa öyle verilecek ( diyetisyenim öyle dedi)
Kesinlikle cezalısın hem kilo gidicek hem de liste ellerinden öper canım, haftaya listeyi sen yapıyosun
Tatlım merak ediyorum bu listeyi böyle karman çorman etmeyi nasıl başardın ve paylaşımada bu şekilde gitmiş yaa
Listede isim sıralamasına da özen gösterelim arkadaşlar.
Umutu izinli gosterip paylasima versekmi listeyi acaba ne dersiniz kaptancim ve arkadaalar..

Hayır canım bir haftalık izinmi olur, kızın işi varmış gelememiş hatta pazartesi burdaymış..

7 Subat dahil izine ayriliyorum demistim okul/sinav yüzünden :18::18: uzun süreden beri giremiyordum arkadaslar umarim Takimdan atilmamisimdir :18:
Atılmadın canım izinli gösterdik seni, paylaşımlarını artı haftaya listelere dönersin..
Ellerine sağlık canım..Teşekkür ederim..
yoo Estağfurullah asil ben tesekkur ederim ilgilendigin icin..ben tlfondan girdiğim icin ancak bu kadar oluyor...
İlgilendiğin için teşekkür ederim canım,..

listede siralamanin onemli oldugunu bilmiyordum onun disinda ben karman corman olmus bi nokta goremedim takimda o sirada kinse yoktu bende nacizana duzenli olsun hepsi bi arada olsun istedim yanlis yapmisim kusura bakma bidaha uzerime vazife olmayan seylerle ilgilenmem ne olursa olsun...

laaaa..
Tabiki üstüne vazife olmayan şeylerle ilgilenme ama maalesef takım listesi üstüne vazife canımm
Yok öyle alınmaca felan, takımın demirbaşı olarak ilgilenicen tabiki ve ilgilenmen çok güzel

laaaa..
Tabiki üstüne vazife olmayan şeylerle ilgilenme ama maalesef takım listesi üstüne vazife canımm
Yok öyle alınmaca felan, takımın demirbaşı olarak ilgilenicen tabiki ve ilgilenmen çok güzel
listede yaptigim tek sey rformu en altta yazmak oldu ben bastan belirtmistim bilmedigimi ama hedef52 arkadas bende yogunum yazinca paylasima vermesi icin hazir olsun istedim umutta yetisirse ekler dedim kotu demisim..nerden bileyim...
Farkindayim insanlar takim kaptanida olsa neticede burdan daha oncelikli ve onemli hayatlari var helede calisan bayanlarin daha zor...alinmaca falan degil sadece o anda uslubun bana bi anda fazla sert geldi yada ben oyle algiladim her neyse....

Boynum kıldan ince kaptan.ne dersen o :)

Ben azıcık tatlı sertim canım, alışırsın zamanla

Kahvalti menum...
3 dilim kasar
3 kesme seker kadar beyaz peynir
Turp
2 dilim kizartma
Siyah zeytin
1 dilim ekmek...

Arkadaşlar biz persembe bildieim yapiyoruz ya hani sonra bildirim yapmanın rehavetiyle hafta sonu cozutuyorum diye diyet gunluklerinde bi grup var pazar gunleri bildirim yapip yarisiyorlar. Anlicaniz orayada katildim. Hafta ici hafta sonu demeden dort koldan siktim kemerleri...o patatesleride yemicektim de emzikloyim canim cekti ...
Hafta ici cozutmak yok persembeye bildirim var persembeden sonrada dikkat pazar bildirim var...birazda bole denicem....

slm kızlar hızlıca menüü yazayım
sabah: 2 dilim ekmek 1 yk labne 1 domates

ara: yok

öğlen: yok

ara: yarım paket çikolata lifli bisküvi

akşam: 1 alabalık salata 1 dilim ekmek

gece: 1 portakal bir elma

bugün öğleden sonra bi eğitim vardı maalesef öğün atlamış oldum

merhaba dün yoğun bir koşturmacanın içinde olduğum için internete giremedim.sporumu dün için konuşursak mükemmel bir biçimde yaptım.yemek olarakta yazacak olursam

yarım kase tarhana çorbası
50 gr nesfit sütlü
50 gr ekmek
3 yemek kaşığı pilav
2 bardak ayran
1 çiğbörek
1 limonlu soda
1 kibrit kutusu kabak tatlısı
çeyrek armut

yediğimin hepsi bu 13000 adımı geçtim kaldırmama gereken ağırlıklarıda kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…