- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.021
***14.TAKIM 347.ETAP***
Rform (72,4 / / / %)
umutincisi (79/ // %)
anathema8( 85 / 85 /0 / 0.0%)Sabit
makbule007 (65.8/ 66 / -0.2 / -0.30%)
BLUEmoon2009 (75.1 / / / %)
donbul ( 76,5 / 76.1 / 0.4 / 0.52%)
14. takım ortalaması: %
makbule ve anathema geçen haftaki kilolrınızı unuttunuzmu ?
Valla günler karıştı birbirine:)
Denemekte fayda var:)
Aa unutmusum burda cok farklı yerlerde tartıldım ondan olsa gerek kusura bakmayın gidince kendi tartım daha iyi
***14.TAKIM 347.ETAP***
umutincisi (79/ // %)bildirimde bulunmadı
BLUEmoon2009 (75.1 /75.1 / 0/ %0)sabit
Rform (72,4 / 73,9 / -1,5 / -2,07 %)
14.TAKIM ORTALAMASI:% -0,31
Umutincisi kaldi sadece umarim yanlis bisey yapmamisimdir....
yoo Estağfurullah asil ben tesekkur ederim ilgilendigin icin..ben tlfondan girdiğim icin ancak bu kadar oluyor...bluemoon umutincisi gelemeyecek diye biliyorum. bildirim de yapmadığına göre listeye son şeklini verip paylaşıma atıyorum. ilgileniyordun seni beklemedim kusura bakma belki gelemezsin diye. ben de müsait olamam belki.
cansu tr. haftaya perşembe bildirim yaparak listeye girersin tekrardan. bildirim günleri değişti ona dikkt et. ben sen izinlisin diye biliyorum.
bendede giden sadece 1600 gram ama herkes kilo vermissin diyor bana. sadece eteklerimden fark ediyorum icine daha rahat giriyorum cunku ama benim icin asil fark odem attim demekki daha hafif hissediyorum...aslinda hepsi elimizde is iradede bitiyor yoksa 5 -10 kilo vermek mesele degil...
Kesinlikle cezalısın hem kilo gidicek hem de liste ellerinden öper canım, haftaya listeyi sen yapıyosunKilo bildirimi
72,4 / 73,9 / 1,5 / 2,07 %
Kusura bakmayın kızlar, çocuklar tatilde ben iptal malum kilo da iptal.
Haftaya cezalıyım bu 1,5 kilo 1 haftada nasıl alındıysa öyle verilecek ( diyetisyenim öyle dedi)
Tatlım merak ediyorum bu listeyi böyle karman çorman etmeyi nasıl başardın ve paylaşımada bu şekilde gitmiş yaa***14.TAKIM 347.ETAP***
umutincisi (79/ // %)
BLUEmoon2009 (75.1 /75.1 / 0/ %0)sabit
Rform (72,4 / 73,9 / -1,5 / -2,07 %)
14.TAKIM ORTALAMASI %
Umutincisi kaldi sadece umarim yanlis bisey yapmamisimdir....
Umutu izinli gosterip paylasima versekmi listeyi acaba ne dersiniz kaptancim ve arkadaalar..
Atılmadın canım izinli gösterdik seni, paylaşımlarını artı haftaya listelere dönersin..7 Subat dahil izine ayriliyorum demistim okul/sinav yüzünden :18::18: uzun süreden beri giremiyordum arkadaslar umarim Takimdan atilmamisimdir :18:
Ellerine sağlık canım..Teşekkür ederim..bluemoon umutincisi gelemeyecek diye biliyorum. bildirim de yapmadığına göre listeye son şeklini verip paylaşıma atıyorum. ilgileniyordun seni beklemedim kusura bakma belki gelemezsin diye. ben de müsait olamam belki.
cansu tr. haftaya perşembe bildirim yaparak listeye girersin tekrardan. bildirim günleri değişti ona dikkt et. ben sen izinlisin diye biliyorum.
İlgilendiğin için teşekkür ederim canım,..yoo Estağfurullah asil ben tesekkur ederim ilgilendigin icin..ben tlfondan girdiğim icin ancak bu kadar oluyor...
listede siralamanin onemli oldugunu bilmiyordum onun disinda ben karman corman olmus bi nokta goremedim takimda o sirada kinse yoktu bende nacizana duzenli olsun hepsi bi arada olsun istedim yanlis yapmisim kusura bakma bidaha uzerime vazife olmayan seylerle ilgilenmem ne olursa olsun...Kesinlikle cezalısın hem kilo gidicek hem de liste ellerinden öper canım, haftaya listeyi sen yapıyosun
Tatlım merak ediyorum bu listeyi böyle karman çorman etmeyi nasıl başardın ve paylaşımada bu şekilde gitmiş yaa
Listede isim sıralamasına da özen gösterelim arkadaşlar.
Hayır canım bir haftalık izinmi olur, kızın işi varmış gelememiş hatta pazartesi burdaymış..
listede siralamanin onemli oldugunu bilmiyordum onun disinda ben karman corman olmus bi nokta goremedim takimda o sirada kinse yoktu bende nacizana duzenli olsun hepsi bi arada olsun istedim yanlis yapmisim kusura bakma bidaha uzerime vazife olmayan seylerle ilgilenmem ne olursa olsun...
listede yaptigim tek sey rformu en altta yazmak oldu ben bastan belirtmistim bilmedigimi ama hedef52 arkadas bende yogunum yazinca paylasima vermesi icin hazir olsun istedim umutta yetisirse ekler dedim kotu demisim..nerden bileyim...laaaa..
Tabiki üstüne vazife olmayan şeylerle ilgilenme ama maalesef takım listesi üstüne vazife canımm
Yok öyle alınmaca felan, takımın demirbaşı olarak ilgilenicen tabiki ve ilgilenmen çok güzel
Kesinlikle cezalısın hem kilo gidicek hem de liste ellerinden öper canım, haftaya listeyi sen yapıyosun
Tatlım merak ediyorum bu listeyi böyle karman çorman etmeyi nasıl başardın ve paylaşımada bu şekilde gitmiş yaa
Listede isim sıralamasına da özen gösterelim arkadaşlar.
Hayır canım bir haftalık izinmi olur, kızın işi varmış gelememiş hatta pazartesi burdaymış..
Boynum kıldan ince kaptan.ne dersen o :)
listede yaptigim tek sey rformu en altta yazmak oldu ben bastan belirtmistim bilmedigimi ama hedef52 arkadas bende yogunum yazinca paylasima vermesi icin hazir olsun istedim umutta yetisirse ekler dedim kotu demisim..nerden bileyim...
Farkindayim insanlar takim kaptanida olsa neticede burdan daha oncelikli ve onemli hayatlari var helede calisan bayanlarin daha zor...alinmaca falan degil sadece o anda uslubun bana bi anda fazla sert geldi yada ben oyle algiladim her neyse....
Zamanla .... derken o kadar uzun kalmam insallah burda...Ben azıcık tatlı sertim canım, alışırsın zamanla
Hani kızlar nerdesiniz donbul abla sen bile ugramamissin...kizlar noluyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?