Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hani kızlar nerdesiniz donbul abla sen bile ugramamissin...kizlar noluyo bize

dün çok yoğundum be tatalım akşamda kızla damat yemeğe gelecekleri için yemekle uğraştım.birde spor yaptım 2 saate yakın inana akşam parmağımı kıbırtacak halim kalmamış.
ama bugün bende bir bakayım nevar ne yok diye gerçektende giren yok.bu hatunlar nereye kaçtı

bugün sabah 12 yakın kahvaltımı yaptım sade bir kahvaltıydı.kendime kıyak geçtim

1 simit
50 gr peynir
yarım domates
yarım biber
yarım turp
1 kibrit kutusu kabak tatalısı

şekersiz çay

şuanda mate çayımı içiyorum.biraz sonra yürüyüşe çıkacağım.bugün normalde spor yapmama 6 gün spor 1 gün tatil.ama hava güzel.eşimde işine uğramaya giti.normalde pazarları çalışmazdı.neyse şöyle açık meken yürüyeyim.önce belki spor salonunu uğrayıp 20 dk ağırlıklarımı kaldırıp yürüyüşe öyle devam edebilirim.yürüyüş bandında yürümeyi 40 dk çıkardım dışardada 40 dk yürüyorum.günde 80 dk yürüyüş iyi oluyor.20 dk 2500 adım ortalamasıyla yürümeye çalışıyorum

Ayy benimde yürüyüş yapmam lazım sana cok özeniyorum valla

akşama tavuk çorbası var.dün yenmedi.birde hatunlar bakla çıkmış.aldım.dere otlu pişireyim.birde ıspanak çok güzeldi ondan da aldım.ikisinide pişirip atayım dolaba yoğurtla tüketirim.bizimkilerde 2 gündür etle hamur yiyorlar azıcık ot yesinler

Ayy benimde yürüyüş yapmam lazım sana cok özeniyorum valla

inan yürüyüş koşmaktan daha çok kalori yaktırır.insanlar koşmanın daha çok enerji harcatığını sanır ama öyle deyil.kısaca koşarken kasların enerji ihtiyacını karşılamak için gereken oksijen hücrelere çabuk ulaşmıyor.ve kaslar oksijensiz solunum yapıp normalde yanlış hatırlamıyorsam 2 atp enerji yakıyor..ama yürüyüş esnasın oksijenin kaslara ulaşmaya vakti var ve kaslar 4-6 atp arası enerji harcar(.3 sınıf lise biyolojisi)koşarken o an kaslarda hazır depolanmış enerji hemen kullanılıp depodakilerin harcanmasına fırsat verilmeden oksijensiz solunuma geçilir.bu yüzden yürüyüş herzaman daha çok zayıflatıp yağ yaktırı.

bende önce okuduğumda şaşırmıştım.dediğim gibi bu sefer bilimsel zayıflama taraftarıyım.sporla ve bilimsel yöntemlerle.
tek korkum oburluğumun geri gelmesi.bu hastalığın yeniden nüksetmesi.çünkü bu oburluk hastalığından kurtulmak kolay deyil.ben zyıflamadan önce bu oburluk hastalığımla mücadele edip kas oranımı artırma peşindeyim.bunları düzene koyarsam insülin direncim normal olacak ve zayıflama bunun yan kazancı olacak.yoksa şuan iştahım kesik.3 gün aç dura bilirim.ve 1 ayda 6-7 kilo verebilirim.ama artık böyle giden kilonun gitiğinden daha hızlı geldiğini biliyorum.amacım hem hareketlenmek hemde normal sağlıklı bir insanın yediğini yemek.doğru beslenmek.herşeye kilo alacağım korkusuyla kedinin ciğere baktığı gibi bakmamak.salata yersem kilo alırmıyım diye düşüneceğime normal besleneyim vücut kitle indeksimi 25 de tutayım yeter bana

merhaba hatunlar sporumu yaptım.ıspanağımı yıkadım ve baklamı ocağa koydum.mate çayımı demledim şuan keyiflerdeyim.eşim 1 saat daha gelmesse keyif yaparım.o geldiği an nazı başladığı için benim keyif güme gidiyor.kızımada yürüyüşte uğradım.bayağı yol yürüdüm 4 km civarında gözüküyor.adımımı doğru sayıyor ama yol 4 km fazla diyor damat.neyse önemli olan adımı doğru sayması.kontrol etim doğru sayıyor.geçerli olan günde 10000 adım.ben onu yapıyorum.bugün spor salonuna uğrayıp ağırlık kaldırmadım.çünkü bugün spor yapmıyacaktım.bu 13000 adım ekstradan oldu.yaklaşık 50 gr verdirmiş olmalı.çünkü 400 kalden biraz fazla.

gurup bıraktığım yerde kalmış.kendi günlüğümde kendi kendime deneyimlerimi yazıyorum aynı oradaki gibi tek başına burayada yazıp duruyorum haydi hayırlısı bakalım

bir pazar günü için 50 gr harika canım

acıkınca 75 gr ekmek ve biraz peynir yedim 25 gr bile yoktu.anlıyacağınız kuru ekmek yemiş oldum.karnım doydu
afiyet olsun tatlım

gurup bıraktığım yerde kalmış.kendi günlüğümde kendi kendime deneyimlerimi yazıyorum aynı oradaki gibi tek başına burayada yazıp duruyorum haydi hayırlısı bakalım
valla bende artık kendi kendime gibi hissetmeye başladım çok aktif gruplar var onları okuyorum bende sıkıntıdan geri bizim gruba bakıyorum kimse yok

sabah: 2 dilim ekmek 1 yk light labne 1 domates

ara: 1 minicik portakal

öğlen: 180 gr sulu köfte 90 gr köfte gerisi garnitür 1 dilim ekmek

ara: 10 tane kaju 20 gr kuru üzüm 2 mandalina

akşam: 1 tabak ıspanak 3-4 kaşık yoğurt 1 kk light kaşar

ara:1 elma

Aynen bende öyle bütün diyerleri denedim ve hep hüsrana uğradım yarın diyetisyenimin verdiği listeye başlıyorum vücudum direncek eminim çünkü hep aç kalarak zayıfladım ama yılmak yok

Zamanla .... derken o kadar uzun kalmam insallah burda...
İnş hedefine bir an önce ulaşırsın canım.

Süpermiş, haftada iki bildirim yani, seni çabuk sıkmassında!

kızlar herkes nerde yaa daha verilecek çok kilomuz varrr gitmeyiin lütfen

sabirsizliķla tatilin bitmesini bekliyoeum..umitsizlige kapilmaya gerek yok ..gidecek bu kialolar...takim arkadaslarimizla bi araya toplanalim hele....tekrar baslar sayfalar akip gitmeye...

bende vaktim oldumu aktif guruplara bakıyorum.olmadı kendi diyet günlüğüme yazıyorum.neyse nasıl olsa katılım olur.birileri çıkar birileri girer.dukan gurubu çok aktifti.hangi saate girersen gir muhakak birkaç kişi olurdu.

Aynen bende öyle bütün diyerleri denedim ve hep hüsrana uğradım yarın diyetisyenimin verdiği listeye başlıyorum vücudum direncek eminim çünkü hep aç kalarak zayıfladım ama yılmak yok

ben 3.5 aydır gr gr veriyorum.geçen ay 400 gr vermişim.diyetisyenin tartısına göre.ama enson bir noktada vücut çözülecek.pes etmiyeceğim ve diyetisyenin verdiği yeme şeklini hayatımın her döneminde devam etmeye çelışacağım.asla diyet yemeği yepmıyorum aileme ne pişirirsem diyetisyenin ye dediği ölçüde yiyorum.aylarca 50 gr 50 gr kilo verebilirsin.burada sabır devreye girmeli.önce vücut senin yeni beslenme tarzına alişacak.senelerce yaptığımız aç kalma diyetini bir hafızadan silecekki ondan sonra kilo gitmeye başlasın.havalar güzeleşiyor.muhakka günde 10000 adım at.kilo vermesende çok kilo kaybaetmişsin gibi duruyor.fiziğin düzeliyor.benim tavsiyelerim bu.ilk hedefin hemen zayıflamak deyil metebolizmayı düzeltip hızlandırmak

sabirsizliķla tatilin bitmesini bekliyoeum..umitsizlige kapilmaya gerek yok ..gidecek bu kialolar...takim arkadaslarimizla bi araya toplanalim hele....tekrar baslar sayfalar akip gitmeye...

elbete yazan olur ve sayfalar akar gider.guruptan ayrılan olduğu kadar girende olur.kadınlar kulübü bildiğimiz gibi türkiyenin enbüyük ve en saygın sitesi.ben bu siteye gübvendiğim için girdim.benim gibi pek çok hatun var.elbete onlardan birkaçıda sitemize gşirer.şimdi 1 ay daha geçsin hatunlar bir silkelenip kendilerine gelirler ve kilo vermek için formlara katılır

bugün sabah

1 yumurta
50 gr ekmek
3 zeytinle

kahvaltımı yaptım.2 zeytin yerinede 1 lokma ekmeğimi pekmez tahine batırdım.1 çay kaşığı kadar.diyet bisküvilerini yemek istemiyorum.insanın midesini bulandırıyor.elme portakal armut ve muzdanda sıkıldım.meyve çok sevmeme rağmen belli dönemlerde meyvelerden sıkılıyorum.şimdi hava güzel bahar kokuyor ya yaz meyvelerini insanın canı istiyor

Benim telefonumda adım sayar var ama işe yararmı bilmiyorum
10000 adım kac dakkaya denk geliyo sen deneyimlisin bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…